Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sex , Drugs N Rock N Roll [+18]

#1
Fic nou , nu-i prea reusit , dar sper sa fie in continuare mai bun . - Pentru fani GNR - Love them , what can I say :))


Disclaimer : Nu detin niciun membru din trupa Guns N Roses . Doar personajele facute de mine .


Capitolul 1 - Drugs and Rock N Roll

Matematica , matematica! M-am plictisit de ea . Deja e a doua ora si simt ca innebunesc , ceasul indica ora treisprezece si douazeci si cinci , profesoara vorbeste intruna despre nu stiu ce teorema la geometrie . Dracu sa o ia ! N-am nevoie de matematica ei. Abia astept sa ma duc in pauza si sa fumez o tigara . Dau nervoasa din picior si nu ma pot sta calma .Mintea-mi asa intetosata . Ma i-a usor cu ameteala , la dracu , sper ca nu am sa lesin , nu-mi permit . Dracu! De ce am asa o viata de tot rahatul ? Maica-mea e o betiva , la fel ca taica-miu , si nici unul nu munceste . Eu trebuie sa muncesc sa platesc facturile si toate celelate cacaturi .Ma simt ca o tarfa cand dansez la bara aia , de parca o fac special ca toti ratatii sa se uite la corpul meu . M-as fi angajat in alta parte dar acolo 8 milioane pe seara , imi convine . Dupa ce termin orele trebuie sa ma duc direct la munca . Dorm doar 4 ore pe zi. Sunt foarte obosita mai tot timpul . Dar trebuie sa si munecesc daca vreau sa iau chitara .Neaparat .
Observ ca profesoara vine la mine :
- Si tu domnisoara , de ce ma rog nu scrii ?
- Pentru ca mi-e foarte rau . Spun eu sigura ca ma va crede , dar adevarul e ca mie un pic rau , dar doar foarte obosita .
Se uita la mine scarbita , ridicand din spranceana.
- Aha , si asta e un motiv sa nu scrii ? Ce legatura are mana cu durerea ta de cap sau ce baliverne spui tu acolo ?
Asta deja ma calca pe nervi . Asa mi-a facut tot anul , dupa ce ma vazut fumand in parcare cu baietii . Frate , sunt clasa a zecea , ce dracu !
Nervoasa si scoasa din sarite nu ma pot abtine si ii spun ce am vrut sa ii zic mai tot timpul .
- Tu esti proasta de fel sau te prefaci ? Ce dracu nu intelegi din propozitia : Mi-e rau ! ? Spun pe un ton nervos .
Se intoarce cu spatele si se duce spre catedra , mersul ei tare leganat , ma omoara , cracanata si fundul ala futut de toti profesorii din scoala si toti vagabonti , sa o ia dracu !
Scoate pixul din penar si intreaba :
- Cum ziceai ca te cheama ?
- Kimberly Carol .
- Ai unu pe ziua de azi , si ramai dupa ore .
- Da sigur , cine crezi ca va sta ? Am de lucru , scutiti-ma .
- Fetito , ai chef de cearta ? Ca am auzit ca asa faci cu fiecare profesor . Vrei sa ai media scazuta la purtare ?
- E media mea , va deranjaza cu ceva ?
Linistea sa lasat imediat si profa a inceput sa exlipce cum se rezolva problema .
S-a sunat si ies din clasa cu tot cu geanta . Ma p*s pe ele de ore . Oricum am si altceva de facut .
Pasii mei se aud in toata scoala . Nici dracu nu-i pe hol . Usa de la intrare este inchisa , trebuie sa astept sa vina elevul de serviciu sa deschida usa . Stau timp de cinci minute si o vad ca Ana colega mea de clasa .Vine spre mine cu cheia in mana . Imi deschide usa si alerg catre parc , ma asez incet pe banca ruginita si imi aprind o tigara . Trag din ea cat pot si ma uit peste programul din seara aceasta si invitati . Deci incep la sase seara si termin la ... Sapte dimineata ? Ce p**a mea ? Ce-i cu programul asta ? A , da , cred ca stiu si de ce . Cred ca avem invitati speciali , asa e ? Scot pliantul din geanta si ma uit sa vad pe cine avem ca invitati . Da , eram sigura . Mari cantareti . Guns N Roses . Super , acum trebuie sa dansez in poala unui tip pe care nici nu-l cunosc . Nu suport cand avem invitatii si sunt eu in tura . Trebuie sa ma comport ca o tarfa , norocul meu ca nu tre si sa le satisfac placerile . Ma uit la ceas : trei si saptesprezece . Ma ridic in fuga de pe banca si alerg spre casa . Orasul era aglomerat , si afara era un frig de inghetam . Copacii numai aveau frunze si erau ca si mortii . Fiecare persoana pe langa care treceam era imbracat foarte gros si grabita . Pentru o vreme asa proasta nu prea era convenabil sa iesi afara , dar ca sa aduci bani si sa iti intretii casa cat si familia tre sa faci anumite sacrificii .
Intru in camera grabita , imi iau peruca blonda cu suvite negre , verzi , albastre , roze si move . Asa ca sa nu ma recunoasa nimeni . Ca mie cam rusine cu serviciul meu , ca la cum e lumea esti considerata o curva direct . Ca veni vorba de aspect , nu v-am zis cum arat . Sunt bruneta cu parul mediu , ochi verzi , buze marisoare si un corp frumos . Pun repede pe mine o pereche de blugi albastrii si o bluza ma groasa , imi iau geaca neagra din piele si niste cizme cu toc si pornesc spre club . Clubul in care lucrez se numeste Vision , e un club de fite in care nu multi isi permit sa intre . Acolo se canta muzica veche , clasica , rock si pop . In fiecare vineri avem cate un invitat . Si se pare ca in seara asta vin favoritii mei . Am vrut sa ii intalnesc , dar nu acest context . Intru in club , la fel ca intotdeauna , fotolii din piele langa scena , un singur bar si un televizor , scena maricica venind rotunda dupa un dreptunghic ingust si iar rotunda , in cele doua partii rotunde se afla niste barii .
Ma duc spre bar unde se afla Alissa - barmarita- .
- Ce faci scumpo ?
- Ce sa fac , mai nimic , astept sa-l vad pe Axl , cantand . Spune ea fericita si imi intinde un pahar de whiskey cu gheata . Il iau si il dau pe gat .
- Si tu nu ai nimic la tine , daca ma intelegi ? Intreb eu aratand un zambet , pervers .
Se uita la mine si imi spune sa vin in cinci minute in camera de schimb . Ma uit prin jur , clubul e aproape plin . Ma dau jos si ma duc spre cabina , toti baietii se holbeaza la mine ca la felul pasipe' .
Camera era destul de mare , culoarea peretilor era mova , cu tot felul de postere ale evenimentelor , ale clubului si animatoarelor . Intru in comuna cabina de schimb in care ma intalnesc cu Alissa ca sa imi dea nevoile . Aud usa de la camera si Alissa intra in cabina si imi da ceva de fumat , o intreb ce e si imi spune ca e marijuana . Grozav nu am mai fumat de vreo doi ani asa ceva , sper sa nu fac urat . Imi spune ca trebuie sa plece , sa nu tipe seful la ea . Imi lasa foitele si pleaca repede din cabina . Ma duc si eu sa ma schimb . Ma uit sa vad ce tinuta sa aleg . Iau un set de dantela de doua piese facut dintr-un corset negru cu rosu , si niste chilotii negri .Cum treceam pe langa oamenii din club , toti fluierau destul de tare in ciuda faptului ca muzica era data la maxim , deschid usa de la toaleta si intru in prima cabina , imi rulez eu ce am de rulat , ma uit un pic oglinda si ma apuc de fumat .Incepe sa ma ia tare cu ameteala si rad ca proasta , sper doar ca sa nu ma apuce cu panica ca atata imi trebuie . Ies din baie un mers tare leganat si rad ca proasta , incerc sa ma pastrez normala , dar se pare ca nu pot . Urc pe scena si incep sa dansez , indoindu-mi soldurile . Eram cea mai buna dansatoare din tot clubul . Se pare ca dansam in fata locului pentru VIP , unde se afla trupa .
Dansam pe melodia Massive Attack - Paradise circus , o adoram , prea adevarata . Unul dintre ei se uita intens la mine , avea parul mare si cret ,de culoarea intunericului , purta niste ochelari , si o palarie . Pantaloni mulati cu tot felul de lanturi , multe buzunare . Era la bustul gol . Arata atat de bine . Observ ca se ridica si vine spre scena . Isi pune mainile pe margine si se uita la mine . Ma pun in genunghi si il intreb la ureche .
- Vrei ceva anume ?
Se uita si imi zambeste .
- Vrei sa iti ofer ceva de baut ? Sau ai vrea sa iti petreci seara cu mine ?
- Pai oricum va trebui sa iti tin companie , ca am de lucru pana la spate . Deci , da .
- Te astept . Si pleaca cu un mers tare ciudat , dar placut .
Si cum dansez eu acolo , una din animatoare aluneca . Ma bufneste un ras , pur si simplu nu ma puteam opri . Penibil . Mi se pare mie sau toata lumea se uita la mine ? Da , cred ca e doar in imaginatia mea . Probleama e ca in timp ce dansez tot rad , ceea ce nu e bine , ca da de banuit .
Timp de o ora rula numai melodii pop pana cand imi aud preferata melodie Laughing Color - Sex , Drugs and Rock N Roll . Tot clubul canta melodia , pana si eu .
O animatoare din club vine la mine si imi spune ca trebuie sa ne ducem sa "facem pe tarfele " . Grozav , tocmai cand ma distram si eu . Cobor usor de pe scena , cu grija ca sa nu cad , totul se invartea in jurul meu , era sa cad de vreo doua ori , si fetele radeau de mine . Ajungem la baietii , o domane ce sexy sunt . Cred ca am sa ma excit . Imi muscam buza de jos . Cred timp de zece minute am tot stat in picioare pana cand Slash - da,aflasem cum il cheama - imi spune sa stau la el in brate , ametita eu cum eram mergeam foarte nasol . M-am asesat usor si ....


Sper ca nu e prea scurt :)



http://www.google.com/imgres?imgurl=http...9,r:11,s:0 - Slash - n-am gasit sa fie asa cum era descris dar o idee :))


http://www.google.com/imgres?imgurl=http...80&bih=942 - Kim


http://www.google.com/imgres?imgurl=http...9,r:12,s:0 - ideea clubului :))

http://lenjerie-intima-online.ro/beauty-...p-183.html - costumul lui Kim
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"





Răspunsuri în acest subiect
Sex , Drugs N Rock N Roll [+18] - de sickness - 17-05-2011, 07:07 PM
RE: Sex , Drugs N Rock N Roll [+18] - de Flash - 17-05-2011, 09:22 PM
RE: Sex , Drugs N Rock N Roll [+18] - de sarawulf - 17-05-2011, 09:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sex Drugs and Rock n Roll Live.Rock 4 3.237 16-05-2012, 12:06 AM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Sex,Love and Rock'n Roll [Yuri,18+] Kolume 5 4.222 20-03-2011, 05:01 PM
Ultimul răspuns: Ymequa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)