Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black roses

#24
Din cauza faptului ca sunt o tampita, am postat capitolul lui Manu :"> Gomene ^:)^

Capitolul 17

Tanarul suspinea langa mine, adormind in cele din urma langa mine, iar eu ca un baiat grijuliu ce sunt, il iau in brate si il duc in camera mea, invelindu-l pentru a nu raci. Ma asez langa el, intizandu-ma pe pat si privindu-l atent cum plangea in somn si isi cerea iertare in continuare. Il iau incostient in bratele mele si incepand sa incand in surdina o melodie in celtica, de leagan, facandu-l sa adorama, dar si eu sa adorm.

Aud niste zgomote venind de la parter, cea ce ma facu automat sa ma ridic, fiindca am mai simtit miros de vampir in casa, cea ce era cam imposibil, fiindca chiar si invitat, vrajile mamei il ucidea, asta daca nu il invitam eu sau ea, in persoana. Cobor cu precautie si aud vocea mamei venind din camera de studiu. Vreau sa ma intorc sus, dar...
- Kiro, scumpul meu baietel, nu vi sa ma saluti? Aud un glas cunoscut si totodata strain mie.
Ma intorc si vad un barbat de vreo douazeci si sapte de ani cel mult, cu parul negru prin intr-o coada si ochii la forma ca ai mei, dar irisi de un negru ca mura, ma facu sa ma pierd pentru o clipa in ei. Strig tati si ma reped la barbat in brate, strangandu-l puternic si incepand sa plang de bucurie ca il vad in sfarsit dupa atati ani. Ma intinse la o distanta de un brat si ma masura din cap pana in picioare, apoi ii spuse lui Morgan ca au un fiu frumos si puternic, ce va luat intr-o zi fraul imperiului Bijuu, facandu-ma sa ma inroses foarte usor in obraji. Yary imi zambi, apoi incepu sa vorbeasca cu sotia lui, in timp ce imi mangaia artera de la gat, facandu-ma sa ma relaxez rapid, stiind ca nu imi va face rau. Deodata ochii brunetului se atintira peste umarul meu, iar eu am ramas uimit sa aud bataile inimii lui Strify, asa ca m-am intors repede, vazandu-l pe blond cum statea in capul scarilor, impietrit de frica. Tati isi dezveli dinti la el, crezand ca vrea sa imi faca rau si sari spre el. M-am miscat mult mai repede decat taticul meu, luandu-l pe muritor in brate si intorcandu-ma cu spatele la tati, care se opri in ultimul moment, cu mana ridicata si ughile devenind gheare, numai bune de sfasiat carne.
- Yary! Strify nu este un dusman, ci consortul fiului tau! Striga Morgan, aparand intre mine si tati, ce s-a dat in spate, plecandu-si privirea in pamant.
Si eu si muritorul din bratele mele, am ramas uimiti cand am auzit explicatia satenei, de ce este el aici. Mi-am revenit primul din starea de uimire si le-am spus parintilor mei, ca merg sa il duc pe blond acasa si cand ma intorc, mai vorbind, dar tati ma prinse de antebrat.
- Scumpule ce ai spune, daca tu cu partenerul tau muritor ati merge doua saptamani pe Palma de Mallorca, singuri-singurei, toate cheltuielile de cazare platite si restul intr-un cont nelimitat? Ne intreba tati, asifandu-si un zambet vesel si protector.
- Fara sa trimiti in secret vampiri ce sa fie cu ochii pe noi? Il intreb, destul de uimit la auzul ofertei tatalui meu, fiindca nu prea era intelept sa ma duca in Palma de Mallorca, fara cineva care sa spuna stop.
- Jur Kiro si in plus esti major si ti-ai luat de mult zborul din cuibul parintesc, chit ca locuiesti cu scumpa mea Morgan, spuse brunetul luandu-si sotia dupa gat si dandu-i un mic sarut pe buze.
Aprob din cap si il privesc pe Strify ce aproba la randul sau din cap, cea ce il facu pe vampir sa zambeasca multumit.

- Sigur esti bine? Ma intreba blondul pentru a cincia oara in ziua aceea, fiindca mie imi era rau de avion, de fapt vampirilor in general pe distante lungi le era rau in avion.
Dau din cap ca ma simt bine, dar pe cine pacaleam eu, fiindca eram foarte alb la fata, mai ceva decat statuile alea de piatra din Twilight. Stateam cu capul pe genunchi sai si agonizam - noroc ca eram in avionul particular al tatei - in timp ce Strify ma mangaia pe par si nu stia ce sa ma faca sa ma simt mai bine. O ruga pe stewardesa sa imi aduca sange, dar tanara spuse ca in astfel de momente nu e bine pentru un dhampir sau vampir sa bea sange, fiindca l-ar vomita rapid si i-ar face mai mult rau, decat imi este.
- Vorbeste cu el. Poveste-i ca sa nu se mai gandeasca unde este, fiindca peste trei ore aterizam, il sfatui blonda si pleca.
Muritorul incepu sa imi povesteasca nu stiu ce film de comedie, facandu-ma sa inchid ochii si sa il ascult atent, imprimandu-mi in creier glasul sau cald si fin, facandu-ma sa adorm, dar cand vroiam sa atipesc, am fost anuntat ca am aterizat la Palma de Mallorca, cea ce ma facu sa zambesc. Am iesit din aviot, iar eu m-am intins ca o pisica sub soare, mai ales ca am ajuns seara, ramand uimit sa vad ca ne astepta langa avion un B.M.W. luxos, condus de un subordonat al tatalui meu, findca avea emblema lui. Se pare ca vom sta la unul dintre hotelurile ce le detine aici, fiindca am mai fost cu mami pe aici si m-am distrat foarte bine, fara sa stiu de ce cei care lucrau la hotel isi inclinau capul foarte usor in fata mea sau a ei si erau foarte dornici sa vorbeasca cu mine, oferindu-se chiar sa ma hranesc din ei. Ne urcam in masina si ii pornim spre hotel pentru a lua cina si a trage un pui de somn, dar inainte de asta voi face un mic program pentru ca tanarul sa se distreze aici, dar si eu.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Black roses - de Nywa - 16-03-2011, 04:27 PM
RE: Black roses [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Beatrix LaVey - 15-06-2011, 08:58 PM
RE: [yaoy][CB] Black roses - de Nywa - 26-11-2011, 10:37 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:18 PM
RE: Black roses - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:18 AM
RE: Black roses - de Kimera - 01-02-2012, 05:13 PM
RE: Black roses - de Nywa - 18-02-2012, 10:48 AM
RE: Black roses - de Kimera - 18-02-2012, 04:40 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 10-03-2012, 10:26 PM
RE: Black roses - de Kimera - 10-03-2012, 11:41 PM
RE: Black roses - de Kimera - 24-03-2012, 03:26 PM
RE: Black roses - de Nywa - 08-04-2012, 09:43 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:38 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 02-05-2012, 10:17 PM
RE: Black roses - de Nywa - 30-05-2012, 10:32 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:46 AM
RE: Black roses - de Nywa - 05-07-2012, 05:40 PM
RE: Black roses - de NiceBlueExorcisist - 12-07-2012, 12:20 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:21 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 19-07-2012, 12:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged sickness 23 10.721 10-07-2011, 05:13 PM
Ultimul răspuns: Hannah Lily Potter.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)