Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black roses

#1
Disclamer:Nici unul dintre numele sau persoanele - in afara de cele ale mele - care vor aparea aici - referindu-ma la formatia CB si altele, al caror nume vor fi scrise - nu imi apartin si nu am nici o cunostinta mai multa, fata ce gasesc pe net.

Critica pentru tot si avertizarea +18 este pentru limbaj vulgar, scene violente si hard hentai


Capitolul 1

Stateam pup pe pervazul geamului deschis de la camera mea si fumam linistit, bucurandu-ma de recoarea noptii, ce era spre sfarsite. Imi las privirea sa se plimbe aiurea, prin camera mea mare si intunecata. Aveam pereti de un albastru-deschis, cu cateva tablouri din Evul Mediu, un pat dublu, cu asternuturi auri din matase naturala. Mai aveam un dulap dublu cu oglinda, biroul, L.C.D.-ul si numai stiu. Ma uit la ceas si vad ca trebuia sa plec la munca mea de tot rahatul, de vanzator intr-un magazin idiot de muzica din centru, ca sa-mi acopar adevarata ocupatie: asasin platit. Termin tigara si o arunc pe geam, apoi cobor de pe pervarz, privind patul unde se afla cina mea, ma rog, cea mai ramas din ea. Intru in baia mare si eleganta cu gresie neagra pe pereti si pe jos marmura, decorata in stil renanscentist, dar eu nu ma omoram cu aceste redecorari, lasand-o pe mami sa se ocupe de ele. Imi dau jos boxeri negri si intri in dus, dand drumul la apa calda, sa imi spele trupul de mici particule de sange si transpiratie, din cauza partidei incendiare de sex, care am avut-o cu prostituata ce se afla in patul meu. Uram cand victimile mele se zbateau si nu puteau sa stea calme, pana le storceam de sange ca pe nsite portocale ce erau cu adevarat.
Trag aer in piept si dupa cateva minute, ies de la dus, stergandu-mi corpul cu muschi discreti ce il aveam si eram multumit de ei. Imi privesc pentru cateva clipe chipul in oglinda. Aveam ochii foarte usor obligi, dar se vedea ca erau putin alungiti, asemenea asiaticilor - tatal meu este sau a fost japonez, ca numai stiu nimic de el de ceva timp - dar ii aveam de un verde-crud. Aceasta culoare am mostenit-o de la maicamea si profitam, fiindca ochii mei puteau fermecau pe oricine. Imi trec degetele prin parul in doua culori - jumatate brunet - partea de jos - si jumatate blond - partea de sus - ce imi atingea usor umeri, iar mami ma tot batea al cap sa il tai sau sa il prin in coada. Uram cand ea era asa protectoare cu mine, dar nu o puteam invinui, fiindca eu eram singurul ei fiu si mereu imi spunea ca am mostenit vocea tatalui meu, care nu il stiam defel.
- Kiro, scumpule vino putin aici, aud glasul mamei cum ma chema la ea.
Am intrat in camera, ducandu-ma spre dulap pentru a ma imbraca, peridandu-ma gol-pusca prin fata ei, aratand ca nu sunt pudic in fata celei care mi-a dat viata. In timp ce ma imbracam, satena - maicamea avea parul saten-inchis, drept si lung pana la fund, prins intr-un coc complicat, ce aducea cu un trandafir - ce statea intinsa pe o parte, langa cadavrul din patul meu, incepu sa imi spuna despre nu stiu ce idiot ce a evadat. Am chicotit usor, cand femeia imi spuse ca mi-am facut un obicei urat sa las mereu prada in pat.
- Arde-o, ii raspund simplu, cand ma intreba, ce aveam de gand sa fac cu corpul tinerei.
- Asa am sa fac, scumpule, incuviinta, ridicandu-se din pat si rochia lunga pana in pamant, cu aspect medieval, ce ii dezgolea umeri, fosni usor. Vezi ca a sunat Marry, sa treci pe la ea, ca sa mergeti impreuna la serviciu, fiindca ii frica de acel criminal, imi mai spuse ceva, privindu-ma atent cu ochii de aceasi culoare ca ai mei.
Am aprobat din cap si dupa ce m-am machiat si facut parul, mi-am luat geaca neagra pe mine, inchizandu-ma pana sus si un rucsac in spate. Am iesit din apartamentul mare ce il aveam intr-o zona de fite din Londra, indreptandu-ma cu pasi lenti, lenesi, plictisiti si relaxati spre centrul orasului, pentru a petrece patru ore acum la munca aia idioata si apoi de dimineata de la zece.
- Kiro! Kiro LaFay! Ma striga cineva pe tot numele, facandu-ma sa ma intorc, mijindu-mi ochii parand un pradator, cea ce eram cu adevarat.
Vad cum alearga spre mine o fata de optsprezece ani - de aceeasi varsta cu mine, dar era faza ca eu eram prins intre doua vaste pentru vreme indelugata - cu parul rosu ca focul, carliontat, lasat liber, iar ochii de un albastru-safir, ma priveau bucurosi ca ma vad, dupa o pereche de ochelari ca al tipei aleaia, Betty cea urata. O salut pe Marry, care imi zambi, aratandu-si dinti cu aparat dentar pe ei, dandu-mi de inteles ca si-a pus aparatul azi, dupa ce a plecat de la serviciu. Vad ca purta o un hanorac verde din trening, gros, niste egari negri, peste o fustita in carouri, pliata si in picioare niste bascheti de un galben-neon, facandu-ma sa ma crucesc. Fiinta asta nu avea simtul modei, nici daca l-ar manca zilnic.
Am pornit impreuna spre magazinul Musice is my life, pentru a petrece patru ore infernale, de fapt treceau repede, fiindca radeam, glumeam si ma distram foarte fain cu scotianca. Fata incepu sa imi povesteasca, despre nu stiu ce drac de detectiv faimos din America - nu le-au ruginit Statuia Libertati sau sa o fure careva? O vindeau pe kilogram si faceau un ban cinstit - pentru a rezolva enigma trandafirilor negri, de pe trupurilor oamenilor ce au fost ucisi. Incepu sa imi spuna teoria ei, ca asasinul era un iluzionist periculos sau o creatura mitica, cum ar fi un varcolac sau un vampir. Cand am auzit, am inceput sa rad ca un isteric, chit ca in sinea mea ii dadeam dreptate, dar ea nu trebuia sa stie acest lucru, ca mi s-ar urca in cap atunci.
- Eu tot cred ca este un vampir, mormai Marry, in timp ce luam pe noi niste tricouri negre, idioate, cu numele magazinului.
- Marry, daca te-ar auzi seful, te-ar face nebuna, deci ciocul mic cu vampiri tai si cu varcolacii, mai spun si imi trec degetul mare lipid de aratator prin fata buzelor, dand de inteles, cu fermoar la gura.
- Hau! Hau! Hauu! Incepu tanara sa faca precum un lup, cand am iesit din vestiar.
- Mai usor varcolaco, ca nu am la mine argint si nici o bricheta sau cu ce dracu se omoara varcolaci, spun amuzat si iau o cutie in brate cu C.D.-uri si ma duc sa o pun pe rafturi.
Deja m-am plictisit. Mami! Help me!...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Black roses - de Nywa - 16-03-2011, 04:27 PM
RE: [yaoy][CB] Black roses - de Nywa - 26-11-2011, 10:37 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:18 PM
RE: Black roses - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:18 AM
RE: Black roses - de Kimera - 01-02-2012, 05:13 PM
RE: Black roses - de Nywa - 18-02-2012, 10:48 AM
RE: Black roses - de Kimera - 18-02-2012, 04:40 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 10-03-2012, 10:26 PM
RE: Black roses - de Kimera - 10-03-2012, 11:41 PM
RE: Black roses - de Kimera - 24-03-2012, 03:26 PM
RE: Black roses - de Nywa - 08-04-2012, 09:43 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:38 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 02-05-2012, 10:17 PM
RE: Black roses - de Nywa - 30-05-2012, 10:32 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:46 AM
RE: Black roses - de Nywa - 05-07-2012, 05:40 PM
RE: Black roses - de NiceBlueExorcisist - 12-07-2012, 12:20 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:21 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 19-07-2012, 12:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged sickness 23 10.689 10-07-2011, 05:13 PM
Ultimul răspuns: Hannah Lily Potter.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)