Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire intre doi Akatsuki

#1
Acesta este unul dintre ficurile mele . In primul rand ficul se gaseste si pe alte site-uri , in al doilea rand nu este SasuSaku -_-" si in al treilea rand habar nu am ce cuplu va fi . Ciudat , nu? Pai cu ce sa incep eu ? :-? Eu am deja scrise vreo 3 capitole si din al patrulea ar cam trebuii sa dau de banuit ce cuplu sa fie , dar nu ma hotarasc daca sa fie ItaSaku sau DeiSaku . Ok , recunosc . Pe moment Sakura e indragostita de Sasuke , dar asta se va schimba . Da...Am dat cam multe detalii , asa ca acum va las sa cititi ^^

Disclamer: Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor

Sakura : Astazi este o zi importanta pentru fosta echipa 7 . In acelasi timp este si foarte dificila . Eu , Naruto si Sasuke am decis sa parasim Konoha . Eram cei mai puternici genini ai satului , dar doream sa fim la un nivel mult mai ridicat . Singura noastra optiune era sa ne alaturam organizatiei Akatsuki . Sasuke nu era prea bucuros de alegerea luata , deoarece il va intalni pe fratele sau Itachi . Acesta nu era singurul nemultumit . Naruto era trist ca va renunta la visul de o viata . Acela de a deveni Hokage . Pe de o alta parte eu eram ingandurata . Ma gandeam daca este buna aceasta alegere . Imi va fi dor de Konoha . Era dimineata . Eu , Naruto si Sasuke eram in fata iesirii din Konoha . Era ora 4 : 5 A.M.Din fercire cei doi ninja care stateau de garda adormisera . Am plecat asa de devreme pentru ca nu doream ca cineva sa stie de plecarea noastra . Nici unul dintre noi nu stia unde este organizatia Akatsuki , dar cu siguranta o vom gasi intr-un sfarsit . Noi am fost singura echipa din Konoha care a invins in lupta cu Akatsuki . Acum oare cine ii va mai invinge ? Si mai ales , o sa ne primeasca in organizatie ? Probabil ca da , avand in vedere ca suntem foarte puternici . Acum eram in inima padurii . Nu departe era un lac . Ne-am indreptat catre el , iar baietii s-au dezbracat ramanand doar in boxeri , si se bagara in apa . Ambii aveau corpul bine conturat , muschii incordandu-se la fiecare miscare pe care o faceau cei doi . Mi-am indepartat privirea spre altceva , pentru ca nu mai aveam putin si incepeam sa ma holbez la ei . Spre deosebire de ei , eu mi-am dat jos numai incaltarile ninja si m-am bagat cu picioarele in apa . Observ ca baietii au disparut , iar cand vreau sa ii strig sunt impinsa de la spate in apa . Ma scufund incet , dar apoi incep sa dau din maini si din picioare pana ajung la suprafata . Ma uit sa vad cine m-a impins , iar la mal ii vad pe baieti care radeau de mama focului .
-Sunteti multumiti ca m-ati udat din cap pana in picioare ? ii intreb eu ironica , dar in acelasi timp si suparata .
-Ei ! Haide Sakura-Chan ! Poti sa te schimbi ! spuse Naruto neincetand sa rada .
-Da , cum sa nu ! Unde ? De fata cu voi ? ii intreb eu .
-Da ! E vreo problema ? intreba Sasuke zambind provocator .
-Da ! S-o credeti voi ca ma schimb in fata vostra . le spun eu .
-Atunci schimbate in spatele nostru . spuse Sasuke , apoi cei doi incepura din nou sa rada .
Naruto si Sasuke sarira inapoi in apa si incepura sa innoate . Brusc s-au scufundat amandoi . M-am gandit ca n-ar fi rau sa ma schimb cat timp stau cei doi in apa . Nu cred ca vor fi atenti la ce voi face eu . Ma duc langa un copac unde mi-am lasat bagajele , si caut un kimono . Intr-un sfarsit gasesc unul Albastru cu marginile albe , despicat in ambele parti , cu un decolteu destul de generos . Acesta avea un model cu fluturi albi . Mi-am luat si niste egari foarte scurti albi , apoi m-am dezbracat ramanand in lenjeria intima . Aceasta era de culoarea roz . M-am imbracat in viteza cu ce mi-am ales , de frica , ca baietii ma vor vedea , dar spre fercirea mea nici nu ma observara . Cand vazura ca m-am schimbat se uitau amandoi unul la altul ca la masini stricate .
-Sakura-Chan…Cand te-ai schimbat ? intreba Naruto confuz .
-Atunci cand tu erai prea ocupat sa te balacesti . ii raspund eu zambind . Hai imbracati-va ca am luat o pauza cam lunga .
Baietii se imbracara , si dupa ce isi luasera lucrurile am plecat la drum . Nu dupa mult timp am dat de o cabana destul de mare cu trei etaje . Luminile erau aprinse , din cauza ca afara se innoptase . Era ora 9 : 00 P.M.Pentru ca nu mai era lumina pentru a deslusi pe unde mergem am hotarat sa ramanem peste noapte la aceea cabana , bineintels daca locuitorii sunt de acord . Naruto ciocani , si nu dupa mult timp usa se deschise si in prag aparu un tip blond cu ochii albastri . Parul sau era lung pana la omoplati , o parte fiind prinsa intr-o coada , o parte lasata pe fata ca breton , iar cealalta parte era lasata pe spate . Era imbracat cu o pereche de pantaloni negri putin largi si un tricou tip plasa . Nu parea sa aiba mai mult de 18 ani . Acesta se uita la noi ca la masini stricate si noi ne uitam la el in acelasi mod .
-Ce vreti ? intreba acesta .
-Pai … Cautam o organizatie numita Akatsuki , dar n-am gasit-o inca si este prea intuneric sa mai cautam si ne intrebam daca ne-ati putea lasa sa dormim aceasta noapte in casa dumneavoastra . spuse Naruto .
Sasuke ii dadu un cot in burta lui Naruto pentru ca nu trebuia sa zica si partea cu Akatsuki . Baiatul din fata usii incepu sa rada , iar in spatele lui aparura inca doi baieti . Unul era roscat si avea parul putin ciufulit , iar ochii ii avea caprui . Acesta era imbracat ca si blondul , numai ca tricoul lui era negru si nu din plasa . Acesta parea sa aiba cam 20 de ani . Celalalt avea parul portocaliu facut tepi , cu foarte multi cercei in urechi si alte chestii pe fata . Acesta avea ochii foarte ciudati . Erau Albi spre bleo sau mov , nu prea imi dadeam seama . Pupilele sale erau inconjurate de cateva cercuri ca sa spun asa . Este un baiat greu de descris in cuvinte . Acesta era de asemenea imbracat ca si cei doi baieti , numai ca el purta un maieu negru . Acesta nu parea mai batran de 25 de ani . Mie si lui Naruto ne ramasesera privirea blocata , de alt
fel si celor doi baieti care venisera mai devreme la usa . Eu ma luptasem cu cel roscat , iar din cate tin minte imi spusese ca il cheama Sasori , iar Naruto se luptase cu Pein , baiatul cu parul portocaliu .
-Ce vor ? intreba Pein serios .
-Sa stea in noaptea asta la noi . Cautau organizatia Akatsuki si ei nici nu stiu ca au gasit-o . spuse blondul fara sa se opreasca din ras .
-Deidara , taci ! spuse Pein . De ce ne cautati ? Vreti sa ne mai luptam .
-Nu . Va cautam pentru ca vrem sa ne alaturm organizatiei . spuse Sasuke .
In acel moment blondul , al carui nume era Deidara , se opri brusc din ras si se uita la noi mai ceva ca la masini straine , de alt fel la fel ca si roscatul . Pein zambi rautacios , parca abea asteptand sa se foloseasca de puterile noastre .
-Sigur nu este vreo minciuna ? intreba Sasori studiindu-ma din cap pana in picioare , nevrand sa mai faca contact cu pumnul meu .
-Foarte bine ! Intrati ! spuse Pein , si ii impinse pe roscat si blond din usa .
Am intrat unul dupa altul , primul fiind Naruto , al doilea Sasuke , apoi eu , urmata de Pein . Doamne ce ma inspaimanat baiatul asta . Ne duse in living-ul cabanei , apoi ne puse sa ne prezentam . Toti membrii organizatiei ne priveau uimiti .
-Eu sunt Naruto Uzumaki , el este Sasuke Uchiha , iar ea este Sakura Haruno . Toti trei avem 15 ani si venim din Konoha . Am fost cei mai puternici genini din sat .
Sasuke il observa pe fratele sau , Itachi , de alt fel si el il vazuse pe Sasuke . Ambii se priveau intens . Pein ne spuse ca el este seful organizatiei , apoi le spuse lui Deidara , Sasori si Itachi sa ne arate camerele in care vom dormi . Prima camera a fost a lui Naruto care era la etajul unu . A doua camera a fost a lui Sasuke care era la etajul al doilea . In drum spre camera mea , eu tremuram de frica , asta fiind vizibil . Oare de ce trebuia sa fie camera mea ultima ? Cei trei baieti ma priveau intens . Intr-un sfarist am ajuns si la camera mea , care era la etajul al treilea .

Asta este primul capitol . Sper sa va placa ... Astept comentarii , iar daca voi primi , maine voi posta si nextu'
[Imagine: lovely-complex.gif]
Risa Koizumi & Otani Atsushi
[Imagine: risa05.png] [Imagine: Otani.gif]
My fic : Iubire intre doi Akatsuki



Răspunsuri în acest subiect
Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 02-01-2011, 09:45 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Kittyket - 02-01-2011, 09:50 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Marina. - 02-01-2011, 10:05 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 02-01-2011, 10:07 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Nywa - 02-01-2011, 11:07 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Whisky - 02-01-2011, 11:19 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 03-01-2011, 12:52 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Cookiesor - 03-01-2011, 01:12 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Marina. - 03-01-2011, 02:00 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 03-01-2011, 01:20 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 03-01-2011, 03:27 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 03-01-2011, 03:38 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Alany Aysee - 03-01-2011, 04:09 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de n{iK}a aMmA - 03-01-2011, 08:12 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Cookiesor - 03-01-2011, 08:29 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 03-01-2011, 08:51 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 03-01-2011, 09:12 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de sickness - 03-01-2011, 09:35 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Whisky - 03-01-2011, 10:30 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 03-01-2011, 10:45 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Marina. - 04-01-2011, 02:28 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 04-01-2011, 04:55 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 04-01-2011, 08:20 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Mariah . - 04-01-2011, 06:10 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de n{iK}a aMmA - 04-01-2011, 06:48 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 04-01-2011, 11:32 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de AyumiHamasaki - 05-01-2011, 09:26 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Whisky - 30-01-2011, 08:57 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Mada Shine - 31-01-2011, 11:54 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de *ILY Yaoi Maniac* - 31-01-2011, 12:35 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Rukia JJ - 04-02-2011, 11:21 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 05-02-2011, 01:12 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Vero - 05-02-2011, 01:32 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de AyumiHamasaki - 05-02-2011, 01:34 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Rukia JJ - 05-02-2011, 12:06 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Harona - 05-02-2011, 06:40 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de neko_tamashi00 - 05-02-2011, 09:14 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-02-2011, 11:01 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de larisa13lary14 - 06-02-2011, 03:14 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Mada Shine - 10-02-2011, 06:06 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 15-02-2011, 05:51 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Rin - 15-02-2011, 08:10 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 18-02-2011, 07:33 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Mada Shine - 19-02-2011, 03:19 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 19-02-2011, 03:51 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 20-02-2011, 03:56 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Risa Koizumi - 20-02-2011, 11:06 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 21-02-2011, 04:38 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de CandyGirl - 21-02-2011, 05:02 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Nixu - 22-02-2011, 07:19 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 06-03-2011, 03:03 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Elyy - 07-03-2011, 11:47 AM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 20-03-2011, 12:51 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Sho-Yo - 20-05-2011, 10:04 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Zummy - 31-05-2011, 03:11 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de ciupaciup - 08-06-2011, 05:33 PM
RE: Iubire intre doi Akatsuki - de Madalovenar - 13-06-2011, 11:35 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 8.955 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.305 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.340 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.813 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.611 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.583 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Viata intre doua paralele Aira 3 3.438 23-01-2011, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.304 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Intre bine si rau Neith 40 18.812 05-09-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Yuki Onna
  Un destin intre umbre si lumini Shadow. 8 11.898 15-12-2009, 11:53 AM
Ultimul răspuns: marya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)