Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ]

#20
Iti multumesc pentru comentariu, Myawa hug Voi incerca sa ma indrept, nici n-ai idee de cand ma chinui sa fac ceva cu descrierea9.
Partea cu fugarita de gaste e penala 24
Am venit si eu, intr-un sfarsit, cu nextul. Trebuie sa imi cer scuze pentru intarzierea exagerata, am cam tras chiulul de la scris de pe la Craciun incoace9. Gomeeen2!
Oricum, iata noul capitol! Lecturare placuta!


Capitolul 11





Jeff incepu sa il mangaie pe fese pe prietenul sau, ducandu-si mana intre ele si incepand sa apese usor. Yuki simti un deget strecurandu-se in acel loc si incepand sa apese, sa se miste. Era jenant ceea ce facea Jeff, asa ca mormai un ‘’ Stai ‘’ nehotarat, insa nu avu putere sa spuna mai mult,fiindca incepu sa geama de placere de indata ce al doilea deget il patrunse, atingand un anume loc ce il facea sa simta valuri de caldura in corp.
Ciudat la ce se ajunsese doar de la niste sarutari. Ii era frica de ceea ce avea sa se intample, simtea cum corpul ii tremura sub al lui Jeff. Mai straniu de atat nu se putea! Sau se putea?
Era constient cat era de excitat, ceea ce nu era normal. Nici macar Misa nu reusise sa il stimuleze intr-un timp atat de scurt, dar iata ca un baiat o facuse. Experienta se vedea, bineinteles. Misa fusese doar a lui, pe cand Jeff ajunsese in pat cu multi, multi altii, cu siguranta.
Prin capul niponului nu treceau altceva decat cele doua cuvinte ce ii faceau mintea s-o ia razna: ‘’ E gresit! ‘’. Cum insa sa ii poata comanda el corpului sa inceteze sa mai raspunda stimulilor? Greu, avand in vedere ca Jeff isi misca degetele tot mai rapid in interiorul sau, facandu-i trupul sa fie acoperit de un strat subtire de transpiratie, iar buzele ce se intredeschideau la fiecare patrundere eliberau gemete tot mai sonore. Sunetele acestea ii gadilau urechile americanului, care isi continua treaba multumit.
Nici nu era de mirare ca cei doi tineri nu erau capabili sa gandeasca din moment ce heroina isi facea de cap prin venele lor. Creierul le era puternic afectat de acest drog nenorocit.
La un moment dat, Yuki simti cum Jeff se ridica de deasupra lui, scotandu-si degetele din el, punandu-se mai apoi deasupra trupului sau si incepand sa il mangaie atent pe abdomen.
Buzele ii urcara atente pe abdomenul lui Yuki, lingand pielea fina si usor transpirata, trasand cercuri de saliva in drumul lor spre piept. Cand ajunse acolo, tanarul ii prinse intre buze sfarcul stang baiatului, trecandu-si limba de cateva ori peste el si apoi muscandu-l cu dintii, iar pe cel drept framantandul cu buricele degetelor, prinzandu-l intre acestea si rasucindu-l usor, dandu-i tanarului fiori de placere.
Americanul isi continua explorarea trupului baiatului, urcand spre gat si sarutandu-l atent, prinzand pielea cu dintii si sugand-o, lasand pete rosii pe aceasta. Cobori mai apoi din nou pe abdomen si indreptandu-se tot mai jos. Ajunse pana in dreptul zonei intime si cuprinse cu mana organul lui Yuki, incepand sa maseze usor. Isi duse buzele pe acesta, trecandu-si limba peste el si apoi incepand sa-l suga multumit, in timp ce asculta gemetele tot mai puternice ale prietenului sau,
Putin dupa asta se ridica, asezandu-i picioarele lui Yuki pe antebratele sale. Isi potrivi cu mana organul in erectie la intrarea in spatiul ingust din prietenul sau si se impinse usor inainte, moment in care Yuki incepu sa scoata scancete de durere. Jeff se apleca usor peste el, soptindu-i sa se linisteasca si sa se relaxeze. Ii saruta buzele dulci, apoi incepu sa il mangaie pe obraz in timp ce inainta lent in interiorul celuilalt baiat, largind spatiul acela neincapator.
In colturile ochilor niponului se puteau observa foarte bine lacrimile cristaline ce nu aveau niciun motiv sa fie tinute in frau. Durerea devenea arzatoare cu cat Jeff se adancea tot mai tare in interiorul sau, parca ar fi fost taiat de sute de sabii in acelasi timp. Americanul se apleca usor in fata, patrunzand mai adanc in el, in timp ce buzele senzuale ii sarutau lacrimile prietenului sau, facandu-le sa dispara. Nu parea insa a-i pasa de durerea aceea, fiindca nu schita niciun gest.
Cand se adanci de tot in prietenul sau, acesta scoase un tipat de durere.
- Ssst! se putu distinge vocea acestuia printre scancetele japonezului. Va fi bine! mai adauga, incepand sa se miste mai repede in prietenul sau, provocandu-i acestuia dureri aproape de nesuportat.

Pentru Yuki, aceasta orgine ce tinu doar cateva zeci de minute paru o vesnicie. Auzi un geamat puternic in momentul in care Jeff si-a arcuit spatele si a ejaculat in interiorul sau tot lichidul acela fierbinte, lasandu-si mai apoi trupul sa ii cada peste al baiatului. Il lua in brate, incepand sa il sarute multumit pe frunte si apoi pe buze.
Yuki nici macar nu mai avea puterea sa i se impotriveasca. Nici daca ar fi stiut ca ar fi tinut de viata lui sa se miste nu ar fi facut-o,durerea ce ii cuprinsese trupul era de nesuportat. Lacrimile ce i se scurgeau pe fata blanda demonstrau asta. Cu fiecare soapta pe care o auzea din gura lui Jeff acum, cu atat isi dorea mai mult sa uite tot ceea ce s-a intamplat. Daca ar fi putut da timpul inapoi, inainte sa il cunoasca pe Jeff, ar fi facut tot posibilul sa stearga asta.
De-ar fi murit atunci cand luase o supradoza! Dar nu, el reusise sa traiasca, traia ca sa simta o durere ucigatoare acum. Ii venea sa urle, insa nu putea, nici macar atat nu mai avea putere sa faca. Nu ii venea sa creada ca ceea ce se intamplase duruse atat de tare. Stia, era constient ca era drogat. Probabil heroina din trup il facea nici sa nu isi dea seama de adevarata intensitate a durerii sale.
Jeff se ridica la un moment dat, trase patura pe ei doi si il lua pe japonez in brate, sarutadnu-l pe frunte. Pentru el fusese nemaipomenit de placut. Adora sa vada cum se chinuiesc unii sub el cand sunt la primul contact de acest gen. Aparentele erau inselatoare, Jeff nu era chiar asa de inocent pe cat parea, in realitate era un adevarat dealer de droguri, o jigodie de om ce nu ezita sa isi bata joc de oameni de fiecare data cand avea ocazia.
De data asta insa, facuse prostia sa puna suflet. Nici macar lui nu ii venea sa creada ca ii place Yuki. Intr-adevar, tanarul chiar avea o figura placuta, o personalitate puternica si un trup de milioane, dar nu, el nu se putea indragosti. Stia ca asta inseamna sa sufere.
Isi inchise ochii, aducandu-si aminte de primul sau iubit. Asa fusese si pentru el. Inca se mai intalnea ocazional cu Derek, repetand la nesfarsit ceea ce se intamplase prima data intre ei doi. Si el fusese drogat cand o facuse prima data cu un baiat, doar ca el fusese drogat cu forta si pentru el fusese sex brutal. Derek insa ajunsese la mana lui Jeff prin simplul fapt ca acesta avea dovada crimei comise de el in urma cu doi ani. Daca pana atunci americanul e ferise ca de dracu` de Derek, acum Derek se ferea ca de dracu` de el. Fusese de atatea ori nevoit sa il caute el si sa isi bata joc de trupul sau. Da, de fiecare data il violase, il batuse si deseori si taiase,
Si de data asta avusese astfel de impulsuri, insa se oprise la timp, dandu-si seama ca nu se afla in pat cu primul din viata sa, ci cu un baiat care ii era prieten.
Daca Yuki avea sa se comporte asa si de-atunci inainte, totul avea sa fie biine cu Yuki. Nu se gandea sa ii faca rau, nu, fiindca nici el, la randul sau, nu ii facuse niciun rau, ba chiar ii aratase prietenie, in ciuda faptului ca probabil stia ce fel de om este.
Tot orasul stia cine este si cu ce se ocupa Jeff, i se parea imposibil Yuki sa nu stie, insa nu conta. Chiar de o fi stiu, chiar de nu, el se comportase bine. Ajunsese sa ii para rau, intr-o oarecare masura, ca il platise pe Takashi s ail sperie pe Yuki. El era cel ce planuise, de asemenea, si moartea Misei.
Fata ii statea in cale, trebuia sa scape cumva de ea, deci hotarase sa o omoare. Stia ca Takashi isi va tine gura, fiindca ii e teama de Mafie, plus ca pana si politiei ii era greu sa ii infranga pe acestia, la cat de multi si de puternici erau. In ciuda varstei sale fragede, Jeff avea o functie importanta.
Il saruta de cateva ori pe frunte pe prietenul sau, alungandu-si gandurile. Maine era o zi lunga, atunci avea sa vada ce e de facut, daca sa ii spuna totul sau nu. Sau macar jumatate, ii era imposibil sa ii spuna de crima. Isi mai saruta inca o data iubitul adormit, urandu-i noapte buna.
Pentru Jeff asta chiar fusese o noapte buna!


Aspept criticile voastre hug
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] - de Beatrix LaVey - 09-01-2011, 05:30 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.551 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 135.323 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 70.926 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 101.093 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.849 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 127.779 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 115.485 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.646 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.486 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 28.226 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)