Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Teh versus Paradox

#6
A, ce greu o să fie... Nu credeam că voi vedea un duel între tine, Tehy, şi Paradox[ sau ar trebui să-ţi spun BlackParader? Sau Maria?* anyway, Ana hugs you and Hex hugs Tehy >.<].
Dar să revin, să revin* drinks hot chocolate again*

Prima lucrare

- de 'titluri' nu o să mă leg la niciuna dintre lucrări că na, sunt scrisori, deci au doar formule de început-

Aspectul textului: mi-a fost destul de greu să citesc deoarece nu ai delimitat toate fragmentele- au fost câteva, ce-i drept, însă restul mi-au obosit ochii- crede-mă, dacă desparţi paragrafele o să-ţi fie şi ţie mai uşor să citeşti atunci când te corectezi, dar şi cititorilor.

Ortografie: aici nu ai probleme, nu am văzut aşa ceva- sincer nici nu m-am uitat deoarece sunt convinsă că citeşti întotdeuna ceea ce ai scris şi cauţi eventualele greşeli. Am văzut diacriticele- tu eşti 'fană' a diacriticelor, deci nu cred că mai are rost să spun că pentru asta ai un plus.

Originalitate: ideea nu prea ştiu cât este de 'originală' având în vedere că sunt mii şi mii de cărţi/poveştii/lucrări care au abordat această temă, însă eu mereu am spus că originalitatea este dată de felul în care expui o idee, fie ea clişeică sau nu.

Descriere: măi, ţi-am mai spus asta şi ţi-o repet- descri foarte, dar foarte frumos. Ai acea capacitate pe care rar o întâlneşti în ziua de azi la persoanele care scriu: ştii cum să intri în sufletul cititorului, să-l faci să simtă/vadă experienţele prin care trece personajul tău. Am adorat acele cuvinte simple, propoziţii scurte şi limbajul deloc pompos, felul în care ai reuşit să redai fără dramatism jalnic frustrarea, durerea, indecizia personajului. Totul a fost realist, iar asta apreciez cel mai mult. Ai avut mici scăpări în exprimare în unele pasaje, dar nu au fost cine ştie ce. Apropo, personajul tău mi-a adus aminte de un altul dintr-o carte, dar nu mai ţin minte cum se numeşte.

Impresie personală: Mi-a plăcut... Mi-a plăcut mult mult de tot şi la un moment dat chiar am început să mă concentrez cu adevărat în timp ce parcurgeam rândurile alea. Chiar mi-a intrat în suflet lucrarea, sincer acum.


A doua lucrare

Aspectul textului: îngrijit; foarte, dar foarte îngrijit. Apreciez mult spaţiul dintre paragrafe, a fost mult mai lizibilă scrisoarea ta.

Ortografie: am văzut că ai scris cu diactritice, un alt plus, dar le-ai uitat la unele cuvinte( poate nu prea eşti obişnuită să scrii cu ele, sau pur şi simplu ţi-au scăpat, nu ştiu). Well, în restul toate bune şi frumoase, n-au fost alte greşeli.

Originalitate: cam aceeaşi ideea legată de dragoste, dar am mai spus, originalitatea o dă felul în care te exprimi, nu altceva.

Descriere: de când am citit ultima dată ceva scris de tine pot spune că ai evoluat frumos, bravo. La fel, o descriere foarte frumoasă, intensă şi fără cuvinte pompoase, metafore jalnice care dau o falsitate din aia stresantă unui text. Au fost acolo nişte expresii care mi-au plăcut la nebunie* şi ţin să te felicit pentru ele* Asta este, totuşi, favorita mea: " CÂND ŢI-AM SPUS SĂ MĂ IUBEŞTI TREBUIA SA O IEI CA PE O OBLIGAŢIE, NU CA PE O OPŢIUNE! " - Doamne, ai idee cât o adora? Genială, pur şi simplu genială. Şi poezia de la sfârşit mi-a plăcut foarte mult, conceptul şi felul în care ai creat imaginea aceea vizuală.

Impresie personală: mi-a plăcut mult şi asta, la fel ca şi cealaltă. Au fost momente care chiar au 'sunat' un clopoţel în mintea mea şi, ţinând cont de asta, pot spune că şi tu ai reuşit cumva să-mi atingi coarda sensibilă.


Dar, din păcate trebuie să aleg- chiar trebuie, adică îmi plac aşa muuult ambele? Gata, o voi face* deep breath* Am decis să aleg lucrarea lui Teh deoarece întotdeuna m-a fascinat felul în care o fată se pune în pielea unui băiat şi încearcă să-i expună cât mai bine sentimentele şi trăirile/care sunt fictive, de altfel/. Plus că, în ciudat esteticii, mi-a intrat ceva mai adânc în suflet şi m-a 'marcat' ca să zic aşa( dar şi a ta, Maria, mi-a plăcut, după cum am mai zis). Vă hug-ăiesc pe amândouă şi sper să mai am ocazia să citesc ceva scris de voi^^
She is a living existence of selfishness.




Răspunsuri în acest subiect
Teh versus Paradox - de Teh - 09-09-2010, 01:22 PM
RE: Teh versus Paradox - de Teh - 09-09-2010, 03:10 PM
RE: Teh versus Paradox - de Paradox - 10-09-2010, 11:44 PM
RE: Teh versus Paradox - de Ich. - 11-09-2010, 03:16 AM
RE: Teh versus Paradox - de Corina M. - 19-09-2010, 01:02 PM
RE: Teh versus Paradox - de Rouge - 19-09-2010, 04:10 PM
RE: Teh versus Paradox - de A'Svear - 19-09-2010, 04:13 PM
RE: Teh versus Paradox - de Better Off Alone - 19-09-2010, 07:55 PM
RE: Teh versus Paradox - de She - 19-09-2010, 10:14 PM
RE: Teh versus Paradox - de BloodyInnocence - 29-09-2010, 12:57 PM
RE: Teh versus Paradox - de Teh - 02-10-2010, 10:02 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Teh vs Paradox Teh 4 3.818 21-10-2010, 01:54 PM
Ultimul răspuns: Teh
  Du ... el : Rx~ versus Ayuka Ayuka 9 5.522 24-07-2010, 10:52 PM
Ultimul răspuns: Ayuka
  Duel : Ayuka versus Lynnu Ayuka 7 5.963 04-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)