Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

BOOM XD(old time)

#1
Acest One-shot are rolul de a va prezenta un pic din trecutul animezup-ului.
Momente placute trecute prin prisma amintirilor noastre si filtrate de sufletul nostru, mica precizare facuta pentru cei ce abea au aterizat pe Zup. Iar celor vechi sa le starneasca amintiri calde, usor melancolice si astfel sa se mai stranga odata pe Zup.

Acest One-shot este un ansamblu de amintiri, ale lui Black Pearl si Aiumy, in cinste vremurilor de demult. Nu detinem nici-un personaj din acest One-shot si nu ne folosim de ei pentru profituri personale.


Old Story


Acum ceva timp doua fete se plimbau hai-hui prin lume, iar astfel plictisite au nimerit pe strada Curcubeului. Aceasta strada era nu era mareata si maiestoasa, dar era constituita dintr-un un ansamblu de bijuterii cochete. Case si gradini care mai decare mai colorate si aranjate, dar numai una a avut un impact asupra noastra. Asemeni lui Hansel si Gretel, din pura curiozitate, fetele au mers in fata portii de turta dulce unde statea iscalit doar atat, “Animezup”. Intrigate de acest lucru, cele doua, pasira increzatoare pe mica poarta, intr-o lume complet necunoscuta.
Poarta odata deschisa scoase un sunet.....BOOM.....iar in acel moment ele au fost teleportate, printr-un vartej de stele intr-un taram de basm, ce se asemana cu un taram neatins si atractiv. Cel putin asa parea la inceput, caci de cealalta parte statea mandra o creatura asemeni unei vulpi, cu o coada rosie precum focul, ce s-a prezentat sub numele de Zuppy si ne-a condus mandru pana la o cutiuta mica si albastra ce se chema Shout. Acea culoare rosie ne-a dat impresia ca pune pasiune in tot ce face, lucru laudabil.

Inceputul a fost acum mult timp caci fetele noastre pe nume Aiumy si Black Pearl s-au indragostit de acel loc dement unde, mereu era ceva de facut si analizat. Mereu exista cate un subiect unic de dezbatut, sau discutii aflate in antiteza . Era era plin de oamenii unici si prietenosi, regatiti sa iti ofere orice. In varful piramidei de acadele se afla mare alchimist Flaw, care a pus bazele acestui orasel. Toatul era miere si lapte, pana cand, din vazduh, aparea vestita conducatoare Marina. Ea era ce-a mai falnica magiciaca, in fata ei nici firele de praf nu miscau, mai ales niste invatacei ca noi. Ea era urmata indeaproape de cavalerii dreptatii, mereu prezenti la datorie si foarte impunatori. Cavalerii Mesei Rotunde erau: Aly, cu o fire de leoaica, judecatoarea suprema, taie, spanzura si dadea ban, dar care are un suflet imens, neinteles in majoritatea timpului, Denny, micuta care a speriat vestul si Clandrion, zeita pacii si a dragostei, pana cand atingea punctul de fierbere si devinea o adevarata amazoana.
Sfatuitoarele piramidei erau: Vestitele gemene mov, numite Toxic si Jasmine. Toxic era o persoana mereu zambitoare. Avea darul de a te face sa te simti ca si cum ti-ai gasit casa. Puteai vorbii cu ea ore intregi fara a te plictisi, mereu gaseai inca ceva in comun ce putei exploata alaturi de ea. Jasmine era genul tipei dure, dar odata ce trecei de acea bariera, iti oferea o alta perspectiva asupra ei. Si Snowishtiger, firea creative a Zup-ului ce avea un suflet mare si cald.

Asa au ratacit protagonistele povestirii noastre, din sat in sat, din topic in topic, pana ce au dat peste o adunare mareata, numita sfatul local.
La baza primului sfat local pe care am intampinat-o, a stat un club. Un club pe nume “Fistic”. Initial suna ciudat Fistic, dar la mijloc stateau niste mancatoare de fistic, ce au ajuns sa debordeze o multitudine de idei pe baza lui. Cine ar fi crezut ca aceasta samana ar putea reuni atatea suflete, cat sa creeze o mica comunitate iubitoare si unica prin diversitatea ei. O conferinta amuzanta si plina de neprevazut, in concluzie un mod placut de a petrece o seara. Astfel noaptea a durat ani lumina, si nicidecum un asnamblu prapadit de cateva ore.
Dupa terminarea sfatului, fetele au plecat in cautarea unor gazed, ce puteau sa le primesca peste zi. Merserea ele ce mersera si dadura peste un satuc Fan Fiction. In acel sat au dat peste multe gazed primitoare, printe care, Mitsukai Yoru: regina yaoi-ului - o tanara perversa si o scriitoare de nota 20. Aceasta le-a fost gazda lor pentru o bucata de vreme. A urmat: Lye - regina dramei si a romantismului. Povestile istorisite de aceasta, ar fi putut cuceri chiar si cel mai nepasator si increzut dintre crai. Dar micutele fiind dornice de Aventura nu au zabovit prea mult nici pe la ea.
Astfel au dat peste Kaname: cand au dat peste ea au fost nevoite sa se opreasca la ea definitiv, caci aceasta era simpatica nebuna si statea toata ziua la povesti cu protagonistele noastre, lucru ce le-a placut enorm micutelor.
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^



Răspunsuri în acest subiect
BOOM XD(old time) - de Aiumy - 10-07-2010, 06:53 PM
RE: BOOM XD(old time) - de Black Pearl - 17-07-2010, 02:12 AM
RE: BOOM XD(old time) - de Kent nanotek^^ - 25-07-2010, 05:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.380 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Click ÅŸi Boom Denny 81 31.218 22-03-2010, 04:37 PM
Ultimul răspuns: Khonsu
  Blank pages of time [+16] ringingBells 5 5.841 31-10-2009, 04:44 PM
Ultimul răspuns: ringingBells
  [Sailor Moon]Never Say Goodbye - Is Time To Believe Little Star 1 3.160 29-09-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Once upon a time... Kiubi 2 3.295 05-10-2008, 03:27 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)