Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Universul Puterii - Introducere

#1
Nu tot ce e normal se ântâmplă. Din contră ! Undeva departe de privirea iscoditoare a omului, undeva unde numai picior de fiinţă spirituală calcă, acolo în Lumea Spirituală trăiesc ei. Aşa numiţii îngeri şi demoni care trăiesc într-o continuă dispută unii cu ceilalţi. Deşi fiecare parte încearcă să fie cât mai diplomată posibil, nu prea reuşesc toţi. Se dispreţuiesc. Demonii consideră îngerii nişte fiinţe îngâmfate, plini de ei, ce nu ştiu să se bucure de existenţa lor şi stau într.o continuă sferă plină de reguli, iar îngerii consideră demonii nişte fiinţe parvenite, fără vreun fel de scrupule ce ştiu doar să încalce regulile. Deşi nici una dintre părţi nu ştiu adevăraul una despre cealaltă, ei bine cele două părţi nu sunt deloc aşa.

Dar cum nu puteau fi separaţi unii de ceilalţi, cu mult timp în urmă pe când Raiul avea un administrator, unul dintre arhanghelii cei mai credincioşi a dat naştere a două fetiţe superbe. Acestea două nu erau gemene, însă se născuseră în acelaşi moment. Părinţii fură extrem de încântaţi de copilele lor, însă şi Raiul de asemenea. dar nici unul dintre ei nu apucaseră să le vadă pe fetiţe crescând pentru că la scurt timp după naşterea lor, părinţii acestora fură asasinaţi, iar ele răpite de către nişte demoni şi duse în Iad.
Cum nici un înger şi avea voie să calce în Iad deoarece puteau fi corupţi, iar ei doreau ca semenii lor să fie în siguranţă, aceştia numai putură să le salveze pe fetiţe. Ura pentru demoni, însă creştea pe zi ce trece atunci când îngerii se gândeau la acele două fetiţe care atunci când împlineau vârsta de 500 de ani, adică majoratul spiritual, trebuiau să fie noile conducătoare ale Îngerilor.



NUme : Azarin Astrid Viverum

Vârstă : 102 ani.

Sex : Feminin

Type : Este înger, dar ea a fost minţită de către demoni, deci ea ştie că este demon.

Personalitate : este o fire hiperactivă, drăguţă şi dulce, foarte sensibilă şi când este călcată pe coadă acţionează urât. Nu îi place ca cineva să se ia de sora ei şi de asemenea nu îi place când cineva se ia de prietenii ei cei mai buni şi de lume nevinovată. E extrem de sensibilă şi plânge când este rănită. Nu îşi ştie prea mult trecutul.

Abilităţi : Are toate elementele şi este singura care poate face energie de culoare mov imperial. Puterea ei este de necontrolat atunci când se enervează. Pe lângă asta, dacă stă pe lângă cineva îi poate anula puterea. Pe lângă abilităţile generale pe care toate fiinţele le pot avea, ea posedă fără să ştie abilităţile de înger ale mamei ei, pe care nu le cunoaşte încă.

Istoric : A fost răpită împreună cu sora ei după ce au fost născute. Neştiind nimic, au fost minţite de către demoni. Ea are mulţi prieteni ce o îngrijeşte pe ea şi pe sora ei, însă nu ştie faptul că a fost răpită de mică.

Pic : http://i562.photobucket.com/albums/ss64/...me/shy.jpg

Va astept !
-



Răspunsuri în acest subiect
Universul Puterii - Introducere - de Flash - 04-05-2010, 07:46 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Riluri - 04-05-2010, 08:01 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Lya - 08-05-2010, 04:35 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Ryuu - 09-05-2010, 12:05 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de Teru - 28-05-2010, 12:14 PM
RE: Universul Puterii - Introducere - de ammaniac - 28-05-2010, 01:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - story Flash 9 4.945 28-05-2010, 07:20 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Haruno High vs. Jukogu High introducere ShyLie 88 43.164 25-07-2009, 02:10 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)