Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul? -_-"
Da
83.33%
25 83.33%
Nu
10.00%
3 10.00%
Asa si asa
6.67%
2 6.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi]

#82
Ok... so.. Final Chapter...

Cap 29 : El final (Finalul)

Angel incerca sa isi petreaca timpul ascultand muzica , iar Diego privind stewardesele ce treceau de colo in colo si primind cate un pumn in cap de la brunet . Angel se ridica furios si merge cu pasi repezi la baie . S-a enervat sa auda cum satenul flirta cu toate fetele frumoase ce treceau pe langa el . Cantaretul intra in baie trantind usa cu putere . S-a indreptat spre oglinda ce era pozitionata deasupra celor trei chiuvete . Si-a privit reflectia dupa care si-a dat cu putina apa rece pe chip .
-Cine se crede ? Don'Juan de doi bani ! Flirteaza ca un nesimtit cu toate fufele ce-i trec in cale . E un ... Un ... Uff ...
-Sunt un ce ? Se aude vocea satenului , apoi usa pe care o tranteste in urma lui , incuind-o .
-Esti un ... Mare ... Mare ... Extrem de mare ... Periculos de mare ... Pervers ! Striga brunetul adus la culmea disperarii .
-Stiam eu ... Esti gelos ! Spuse Diego zambind satisfacut .
-Da' normal ca sunt gelos ! Daca eu m-as duce la fete si incep sa chochetez cu ele , ti-ar placea ? Spuse din nou cantaretul , ridicand din ce in ce mai tare vocea .
-Pai tu nu ai face asta ! Esti prea timid ! Zise satenul parand foarte sigur de el .
-Ah , da ? Prea timid zici , huh ? Bine atunci ! Spunand astea , Angel era hotarat sa faca acelasi lucru ca Diego . A vrut sa iasa din baie dar a fost oprit de saten , care il prinsese de incheietura mainii .
-Unde crezi ca pleci ? Intreaba satenul ridicand dintr-o spranceana .
-Unde plec ? La stewardese ... Poate o sa fie una mai indrazneata si se va da ea la mine , daca tu zici ca sunt prea timid . Sa vedem daca iti convine .
-Nu pleci nicaieri ... Spuse Diego izbindu-si iubitul de usa .
-Ai face bine sa ma la ... Dar nu si-a putut continua propozitia , caci buzele sale au fost acoperite de cele ale satenului intr-un sarut apasat si lung . Desi era putin cam suparat , lui Angel chiar ii convenea acea ipostaza in care se afla . Spre nefericirea celor doi , tot momentul a fost stricat de niste persoane care bateau insistent la usa si strigau sa la cei de dinauntru sa iasa odata afara . Baietii s-au conformat si au iesit , vazand in fata lor mai mult de zece barbati care pareau nervosi . Cei doi au zambit sarcastic si au plecat spre locurile lor , in timp ce ceilalti barbati au dat navala in baie . Cantaretul si-a bagat castile in urechi si privea pe geam , in timp ce Diego incerca sa adoarma .

* *

*

Avionul tocmai a aterizat in capitala tarii Japoniei , Tokyo . Angel il trezeste pe saten , si-au luat bagajele si au coborat pe pamant . Diego si-a destins corpul in timp ce brunetul privea cerul albastru lipsit de nori . Au luat primul taxi pe care l-au gasit si au plecat direct spre apartamenul lui Yuki . Ajunsi acolo , au observat ca desi au batut si au sunat la usa de au trezit tot blocul , nimeni nu a raspuns la usa . In momentul urmator , cantaretul primeste un mesaj de la prietenul lui in care scria "Veniti in apartamenul lui Diego" . Cei doi baieti s-au privit timp de cateva secunde dupa care au luat-o la fuga spre locul cu pricina . Partea buna a fost ca apartamenul acestuia nu era deloc departe fata de unde erau ei , asa ca in zece minute au ajuns . Au luat liftul spre etajul zece , si au intrat in graba trantind usa apartamenului , dar au fost socati in momentul in care Yuki a aparut in fata lor cu un zambet larg .
-Hei ... Ati venit ... Striga acesta punandu-le doua coifuri colorate in cap .
-Yuki , ce mama naibii faci ? Se rasti brunetul la prietenul sau .
-E petrecere , fratioare , v-ati intors !
-Si cum ramane cu ... Inainte de a-si termina propozitia , a simtit pe umarul lui mana cuiva . Cand s-a intors sa vada cine anume e , a fost complet socat sa il vada pe Taku .
-Ta ... Ta ... Taku ! Ce ... Ce se intampla ? Striga Angel teribil speriat .
Yuki isi linisteste prietenul . Se pare ca Taku s-a cumintit si singurul motiv pentru care a evadat din inchisoare a fost acela de a-si cere scuze pentru toate cele facute . Chiar si pe chipul sau se putea vedea o mare schimbare : Din acel zambet malefic avea unul care te putea linisti in orice clipa , iar acea privire inspaimantatoare a devenit una blanda i calma . Desi cantaretului nu ii venea sa creada o asa mare schimbare intr-un timp atat de scurt , era chiar adevarat . Taku s-a schimbat radical . Dintr-o alta incapere au aparut cel putin sapte baieti si vreo cinci fete , toti purtand coifuri colorate .
-Nu voi avea mult timp ... Spuse Taku . Asa ca , pentru inceput , vreau sa imi cer scuze in special lui Angel si lui Diego , pe care regret nespus de mult ca i-am ranit ... Stiu ca toate faptele mele nu vor fi iertate .. Am ranit si am omorat prea multe perosane din cauza nebuniei mele . Cat timp am stat in inchisoare am realizat multe ... Foarte multe lucruri ... Stiti , eu defapt eram asa mai mult din cauza drogurilor puternice pe care le luam fara nici un fel de ezitare . Dar le luam din cauza tatalui meu , care a murit acum un an intr-un accident rutier . Am fost distrus la aflarea vestii asa ca m-am apucat de droguri ... Acele prafuri mizerabile care mi-au distrus viata ... Mai tii minte Diego , cand m-ai parasit ? Si ai venit aici , in Tokyo ? Ei bine , atunci eu chiar eram nebun .. Dar am fost internat timp de trei ani si mi-am revenit . Eram in sfarsit normal ... Pana acum cateva luni ...
Ceilalti din jurul sau au facut o liniste mormantala . Nu aveau nici macar un cuvant de spus . Cel ce tocmai a povestit a cazut in genunchi in fata cantaretului si a lui Diego implorand iertare . Angel se asezase langa baiat , zambind .
-Taku ... Ridica-te ... Eu te iert ... Nu trebuie sa te umilesti ! Spuse brunetul , prinzandu-l de mana pentru a-l ridica . Hei , eu cred in schimbarea ta ... Se vede si pe chipul tau ca esti sincer .
-Diego ... Tu ma ierti ? Intreaba Taku cu capul plecat .
Satenul nu spuse nimic ... A zambit , dupa care a aprobat din cap .
-Multumesc ... Acum voi pleca linistit ... Ma voi preda politiei ! Spuse baiatul iesind pe usa . Toti ceilalti il priveau trist . Pentru a fi iertat de catre cei doi baieti , a evadat din inchisoare . Nimeni nu stia de ce , pentru el iertarea era ata de necesara . Dar un lucru era cert : s-a schimbat total . Dupa ce usa a fost inchisa in urma baiatului , Yuki a sarit de gatul prietenului sau si au dat muzica la maxim . Chiar cand a inceput distractia pe usa au aparut ca printr-o minune Kika si Leon . Cantaretul si-a frecat ochii cu ambele maini , vrand sa se asigure ca totul este adevarat . Roscata a fugit imediat spre iubitul ei , sarind la gatul sau strangandu-l cu putere in brate . Leon a inceput sa povesteasca cu Angel . I-a spus ca nu au venit singuri . Mama , tatal care a fost externat , si chiar si Kairi au venit . Din spatele sau isi facu aparitia fumoasa bruneta , zambind . Angel o stranse in brate , indreptandu-si privirea apoi din nou spre fratele sau cel mare .
-Mama si tata unde sunt ? Intreaba acesta curios
-Ehh... Acasa , unde sa fie ... Doar nu era sa vina cu noi . Mama stie drumul spre casa , deci acum probabil ca stau amandoi in pat la televizor ... Raspunde Leon .
-Apropo ... Cum ati ajuns aici ?
-Pai aseara Kika a rezervat biletele si zborul nostru a fost cu o ora dupa al vostru . Raspunse fratele cel mare .
Muzica a fost dintr-o data oprita de catre Diego . A propus ca toti cei prezenti sa mearga la o tura prin oras cu masina . Toti ceilalti au fost de acord asa ca si-au luat pe rand cheile de la masini si au coborat spre parcare . Au pornit toti deodata cu o viteza incredibil de mare , ajungand in cateva minute pe o autostrada la un semafor . In fruntea masinilor era un Peugeot 207 CC decapotabil de culoare rosie , care ii apartinea satenului . Pe locurile din fata , in stanga statea Diego , iar in dreapta sa , Angel . Pe bancheta din spate stateau Yuki impreuna cu Kika , iar in spatele lor cei care stateau mai mult pe portbagaj , Leon si Kairi . In dreapta masinii de culoare rosie a aparut o alta masina de acelasi model , doar culoarea roz era singura diferenta . In ea erau sase fete care priveau insistente la baietii din masina alaturata . Diego il privi pe Yuki , apoi pe Leon , cu un gand ascuns . Ceilalti doi baieti au priceput mesajul . Satenul a ridicat mana in aer cu trei degete ridicate . Au ramas doua degete , apoi unul . La semnal , Yuki si-a luat prietena de dupa gat si i-a cuprins buzele intr-un sarut . Dupa el , a urmat si Leon care isi lua inima in dinti si facu acelasi lucru cu fata de langa el . Diego l-a prins pe brunet de barbie dupa care a zambit si i-a acaparat buzele cantaretului intr-un sarut senzual . Fetele din masina alaturata au ramas masca la vederea celor doi baieti . Dar la un moment dat , au inceput sa fluiere , urmarind scena din fata lor . Masinile din spate au inceput sa claxoneze , din cauza automobilului rosu ce a oprit tot traficul . Angel si-a asezat capul pe umarul satenului , zambind .
-Te iubesc , nebunul meu ! Spuse el dandu-i un sarut scurt iubitului sau .
-Si eu te iubesc ... Ingerasul meu !

~~~~~~~the end~~~~~~~

Hope you liked my fic

Kissez ^__^
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
RE: ~Love Song~ [shonen-ai/Yaoi] ~ my old old old fic - de Yaoi Queen - 22-11-2008, 07:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [YAOI]Forbidden Love PandaKun 7 4.899 24-05-2014, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.291 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 166.619 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 52.564 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 46.300 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 134.373 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 70.099 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 100.554 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.195 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 127.073 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)