Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

To love a vampire

#11
Nevoia de dragoste..te cheama...


Evy il privi cu teama pe Leon;in privirea-i tremuranda se putea citi tristetea ce ii apasa sufletul iindurator.Nu credea ca putea sa sufere mai mult.Ii aparu o lacrima pe obrazul rece ,dar si-o inlatura repede,pentru a nu parea slaba in fata vampirului.
Insa,acesta avea dreptate.Sangele ei fusese hrana unui vampir,care,nu se putea abtine de la gatul ei.Se aseza in bratele lui Leon,rezemandu-si capul pe umarul acestuia.Vampirul ii cuprinse trupul cu mainile si o stranse la piept,parca aducand-o mai aproape de el.Presiunea se simtea in aer.Atmosfera era incarcata de soaptele vantului ce flutura pedeaua,in delir prin camera,fantomatic.
Fata isi mai indrepta inca o data ochii spre ai vampirului si,pe neasteptate,isi apeopie usor buzele de al sale,sarutandu-l.Simtea cum nerabdarea ii curgea in vene.Leon o cuprinse de gat si continua sa conduca el sarutul mai departe,in abisul sadic al fericirii seci.Amandoi simteau ca ii leaga ceva,care,era mai puternic decat nevoia de sange pe care o simtea Leon atunci cand zarea gatul cuiva,si mai puternica decat lacrimile reci si triste care inundau obrajii fini ai lui Evy.
Leon incepu sa-i desfaca capsele de la sutienul lui Evy,ce dezveleau niste sani perfecti si atragatori.Evy nu reactiona impotriva,ba chiar ii inlatura si ea camasa aproape descheiata toata a lui Leon.Vampirul se ridica in picioare si,dupa ce mai dadu satisfactie buzelor lui Evy car parca il chemau,o impinse pe fata in pat,pe ceraceafurile fine si albe...
Evy scoase un sunet,de parca era confuza,dar nu mai continua.
Incercand sa-i aline un pic nesiguranta,Leon incepu sa o saruta pe gat,ajungand apoi la sanii acesteia.Cand urma inapoi acelasi "traseu" ,ochii sai vazura in fata lor ceva irezistibil:gatul.Isi afisa pe fata un zambet pervers,diabolic,dar apoi acesta disparu.
Gandurile sale se intoarsera inapoi la scena tensionata dintre cei doi.Leon isi desfacu incet cureaua din piele neagra de la pantaloni,sub ochii fierbinti ai lui Evy.Acesta statu un pic pe ganduri,dupa care trecu la fapte.Se mai auzira cateva scancete,dar apoi se intampla.Leon se aseza deasupra lui Evy,care il privea expresiv,gata de "orice".
Dar nimic mai mult din partea lui Evy;insa,LEon facu primul pas:ii mai saruta inca o data buzele rosii,dupa care o patrunse.Evy scoase un geamat;era prima oara cand se inatmpla asta.Nici prin cap nu-i trecuse ca un vampir va fi primul din viata ei.Dar u asta era important.Conta ca in acel moment ei se iubeau.Nimic altceva.
Se mai auzira cateva gemete din partea lui Evy,care stranse in mana perna ce ii statea in lateral,de durere,intr-un fel.Scena se desfasura repede;cei doi nici nu simtira cand trecu timpul,adormind unul langa altul,epuizati.Pe cer,lunea era mai alba decat niciodata,parca senina,martora fiind la tot ce se intamplase in noaptea aceea,la Evy acasa.


***
Razele soarelui patrunsera in camera,"zgariindu-i" ochii lui Leon.Acesta ii deschise,dupa care casca nepoliticos.Evy dormea cu capul pe pieptul acestuia si,pentru a nu o deranja,a ramas la fel,intins pe suprafata moale,alaturi de iubita sa.
Trecura cateva minute,in timp ce vampirul privea tavanul alb si gol,care simboliza simplitatea,parca nimicul.Era gol.Gol ca si inima lui,inainte s-o cunoasca pe fiinta ce-l facuse sa uite cel putin pentru o noapte ca este vampir.Pentru prima oara,se simti ca traise ca un om care stie si care are ce sa iubeasca.
Si,dupa cum simtea vocea sufleului sau,spuse:
-Ce bine e sa fi om!
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .



Răspunsuri în acest subiect
To love a vampire - de Xoxo - 07-07-2008, 05:00 PM
RE: to love a vampire - de Aly - 30-07-2008, 07:51 PM
RE: to love a vampire - de Sadic_Soul - 08-08-2008, 03:57 PM
RE: to love a vampire[by ying-yang&deidara-chan4ever] - de Xoxo - 25-10-2008, 09:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire love Ichigo. 10 6.604 10-12-2010, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Ichigo.
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.682 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  In love with a vampire RaYnutza 54 32.325 11-06-2009, 12:18 PM
Ultimul răspuns: Tox
  Vampire Love Sadic_Soul 30 19.675 25-01-2009, 05:46 PM
Ultimul răspuns: starnight


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)