Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#1
Ok am facut un alt fic de alt gen mai interesant si k mai multa munk ,sa numai fie asa de banal doar ptr a fi citit.O sa accept si critici dure(atata timp cat este spus cu frumosu si nu k injuraturi k la tsiganii de pe mahala)Bun cam atat!Sper sa va placa.
Disclaimer: Nu detin nici un personaj, toate apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac/profit de pe urma acestor personaje/intamplari.


(SasuSaku)Dragostea ascunsa in razboi

Capitolul 1

Drumul care duce la Derbent e prafuit si devastat.Locul arata paraginit si soseaua e dreapta si neumblata de ceva vreme.Cate un autovehicul mai trece dupa o bucata de timp sa aduca marfuri la oras.Acum 40 de ani acest tinut era folosit ca loc de refugiu pentru armatele rusesti si cele germane.
Traseul este unul din doua benzi cimentate,inconjurata in ambele parti de kilometri de pustietate .In dreapta se afla muntele mohorat inconjurat de nori cenusii ce-l pazeau.Pareau norii de furtuna ce incepeau sa se raspandeasca pana in Derbent si chiar mai incolo.In stanga dupa sirul de stalpi era numai camp arid si galben cat vedeai cu ochii;cativa cactusi mai inviau peisajul.Drept inainte tinand drumul si urmand automobilul rosu decapotabil ce parea sa treaca singur ,intri in intersectia Muliska.Cu o cotitura la dreapta,atmosfera schimba tot peisajul.Devine mai primitor si incepe sa capete contur si viata.Masina este inghitita treptat de padure.Drumul razbate prin ea ;copacii numerosii si inverziti stau aliniati asemenea unei adunari militare intampinandu-l pe drumet cu umbra si racoare.Aerul proaspat si umed sterge senzatia de uscaciune si praf.Soseaua devine mai uniforma la iesirea din codru si duce la intrarea in Derbent.O pancarda mare marca intrarea in oras-''Dobro pozhalovat Derbent''!(bun venit in ruseste).In miazanoapte ,masina ajunse in centrul orasului.Era un loc impanzit mai mult de case etajate zugravite in fel de fel de culori tipatoare.Pe strazi domina o liniste grozava si destul de stranie.La gara, masina se opri.Soferul cobori inca purtand ochelarii de soare in ochi.Purta costum negru de piele si vesta verde-inchis cu multe buzunare.Isi tari picioarele pana la primul ghiseu al garii unde acolo isi dete jos ochelarii.In ochii sai negri ca bezna noptii s-a aprins o mandrie ciudata.Un zambet sfidator i-a rasarit in coltul buzelor subtiri si conturate .Incepe sa adie vantul ,strecurandu-se prin parul brunet si suvitele rebele ce se prelingeau pe obrajii tanarului.EL era un baiat de 20 de ani,indraznet si voinic ca un brad.
La ghiseu zari pe o tanara rusoaica roscata cu parul facut coc si cu ochelari mari in ochii.Aceasta se ridica din examinatul hartiilor si saluta respectuos.
Tanarul isi puse mainile pe pervazul ghiseului ,holba ochii mirat si bolborosi ceva in ruseste:
-Urat oras aveti aici!Desert,pamant!Ce e de padurea aia ca mai imbogateste locul!Niet*...La ce ora vine trenul din Moscova?
-La 9 si jumatate,domnule!
-Multumesc devoshka**!O zi buna!zise tanarul cu un glas usor.
Se ridica de la pervaz si porni lenes la masina.Deschise portiera si intra inauntru aranjand oglinzile retrovizoare.Vazu curand ca cerul se innoreaza si apasa butonul de inchidere al capotei.Masina deveni un bolid obisnuit ,un Ferarri de-al unui rasfatat bogat.Curand ,baiatul se intinse pe bancheta,inchise ochii si atipi.Tanarul fu tarat in negura viselor unde nu putu vedea decat imagini vagi si dezastroase cu scene de lupta si varsari de sange.In aceea confruntare se simti si el.Alerga sa se ascunda de focuri si nu avea pe unde.Gaseste un loc intr-o tufarie de arbusti.Simte spaima care ii invadeaza sufletul si confuzia sa-i cuprinda mintea.Sudorile i curg pe toata fatasi inima se zvarcoleste ca un ciocan.Neclintit cateva clipe ,crede ca va scapa din iadul de focuri,insa o alta bubuitura infernala ii distruge toate sperantele.Tensiunea il mustreaza;aude un zgomot inabusit venind din spatele sau paralizandu-l si lasandu-l rece.Apoi are o durere ingrozitoare in sira spinarii facandu-l sa cada inconstient. Numai vede nimic,ochii clipesc pana ce s-au inchis...
El se trezi in cele din urma respirand greu si plin de sudoare.Isi trece mana peste frunte si se uita putin pe geam.
-Doamne ce cosmar!Ce o fii inseamnand?Eu ...am fost impuscat si incercam sa ma ascund de cineva!O fii din cauza vremii astea pacatoase?

Incepe sa tune si sa fulgere.Strazile devin si mai pustii si reci.Doar frunzele se mai misca ametite valsand in pustietatea ploii
Picura cu stropi mari si zgomotosi insotiti se rafale de vant.Timp de cateva ceasuri adversa a tinut-o intr-un astfel de ritm.Baiatul dete drumul la radio ascultand stirile rostite in rusa.
Seara ,furtuna se mai domoli.Tanarul desfacu geamul usii uitandu-se in general. Privirea lui se opri asupra caii ferate si peronului unde parca isi imagina ca acolo aveau sa fie cozi de oameni nesfarsite si galagie.Din cer mai incepura sa picure stropi de apa ametind orasul intr-un val de ceata. Tresari cand mai vazu o raza de fulger aprinzandu-se din departare si se simti strabatut de un fior rece si pierdut.
Peste cateva clipe ,auzi cum telefonul ii vibra nebuneste in portiera rigida a masinii,urmata de o simfonie usoara.Se apleca,dete jos sertarul si ridica clapeta.Cand duse telefonul la urechi stiu cine avea sa- i vorbeasca.
-Da?!rosti cu o voce aprinsa.
-Ba ,vezi ca mai am un pic si vin in Derbent.Cam intr-o jumatate de ora ajung la sigur.Sa ma astepti,fratioare!Apropo,unde esti?se auzi o voce masculina si autoritara la telefon.
-Sunt in gara ,Itachi!Te astept aici de 3 ore!Misca-te dracului si tu!M-am saturat, sa astept ca prostul aici!raspunse tanarul sfidator.
-Ai rabdare,Sasuke!Nu te mai enerva asa repede!Hai ca sosesc!
Sasuke tranti clapeta telefonului de parca ar fi fost cu ceva de vina,apoi schimba transmisiunea ascultand o melodie rock la radio,care era cantata tot in ruseste.Dupa 20 de minute incepura sa se auda din ceata,urlete de claxon si scartaituri de roti;un tren se apropia.
Brunetul statu locului pana ce trenul opri la peron.Avu o clipa de neliniste si nerabdare.Cand incetini,usile se deschid,din vagoane ,coboara numeroase persoane carand dupa ei bagaje si plase.Cobori printre ultimi si un baiat brunet cu parul prins intr-o coada si lasat liber pana la umeri.Ochii lui erau calmi si negri cauntand in toate partile pe cineva cunoscut.Purta o camasa la dunga,bagata in pantaloni de stofa de culoarea cafenie.Buzele sale groase zambira lenes si se holba la masina rosie din parcarea garii.Sasuke recunoscu indata zgomotul de pasi facut de pantofii cu lac ai tanarului ce venea.
-Era si timpul Itachi!Ce ti-a luat atata?intreba Sasuke in batjocura.
-Ete na!Am intarziat si eu,fratioare!Colonelul nu-mi da drumul cu una cu doua!Vad ca era imposibil sa nu vii fara masina ta scumpa!
-Scuteste-ma de comentarii si urca!Off...moartea te-a pus sa te muti in Rusia;in fundul lumii.In Konoha nu-ti era bine!
-Sasuke,nu te baga!In curand e razboi intre Japonia ,America si Rusia,si aici am sa fiu in siguranta.
-Siguranta pe dracului cand stai in tara de la care au pornit conflictele principale de razboi!!Sa mergem!Sunt satul pana in gat de orasul asta!
Dupa ce urcara amandoi,Sasuke porni masina cu sila si graba,lasand niste urme de la cauciucuri cum lasi la raliuri.Fata lui Itachi se intuneca si ramasese neclintit in locul lui ,in timp ce fratele sau gonea pe sosea.Ar fi vrut sa-l intrebe pe Sasuke unde vor merge insa ceva il tinea.Pana la urma ,isi facu tupeu si ii zise:
-Un moment,Sasuke!Mergem in celalalt oras acolo gasim pe Nina,prietena mea!Vom sta la ea!
-Mai,mai deja ti-a facut rost de gagica cat ai stat pe aici!Bine!Fie!Mergem la Nina...Apropo,Itachi de unde o cunosti pe fata asta?Stii ca nu prea suport rusoaicele!
-Pai acum doua luni am intalnit-o in Moscova!Acolo a avut loc un atac terorist...si a a fost ranita in atac.Eu si divizia mea faceam patrula in zona aia si am apucat sa o iau.Am crezut ca-i moarta ,dar era doar ranita.Am dus-o la spital unde am supravegheat-o!Acolo am ajuns s-o cunosc si sa ne imprietenim!
-Hmm..Fie mergem,dar sa vad si eu de e de capul fetei acesteia!Sunt curios.
Sasuke lua curba ce iesea din Derbent si lasa in urma pancardul ce marca intrarea in oras.Masina gonea nebuneste pe sosea scotand nori de praf dupa ea si fum de la teava de esapament.Intrara dupa cateva minute in padurea verde,care ii intampina in coloane la fel cum si venise.Mireasma de aer proaspat si de ploaie disparu aproape dupa un ceas dupa ce iesira din padure si intrara din nou pe drumul parasit si parca neumblat....


*-nu
**domnisoara
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 27-12-2009, 04:47 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 09:40 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-01-2011, 08:26 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de LaVyNuTZzZ - 29-01-2011, 12:28 AM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Flash - 07-03-2011, 08:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 29-03-2011, 09:17 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Zuzu XoXo - 17-04-2011, 05:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.603 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 1.930 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.687 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 25.256 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.256 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.744 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 6.727 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 5.675 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)