Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brothers incest yaoi +18

#11
Hello, hello, am revenit si sper sa am comenturi si acum :D

De la beţie la mai mult
Partea II

Se întinse pe spate si mă trase peste el. Îmi şopteşte sa fiu blând si eu aprob din cap. Îmi sarut pe buze, cu lăcomie. Ii le ling, sug si le muşc delicat. Îmi strecor limba in gura lui si încep sa mă joc cu limba sa. Intre timp, mana mea, îl mângâia uşor pe corp. Îl mângâiam atât de delicat si cu atenţie desavarsita, parca ar fi fost un bibelou din cristal, foarte fragil. Rup sărutul si încep sa-l sarut pe gat, pe bicepşi si pe patratelele, apoi încep sa-i sug sfârcurile. Sasuke gemea si icnea de plăcere, dar noroc, ca muzica rock, data la maxim, ii acoperea gemetele si icnetele.
Cobor spre barbatia lui, pe care o iau in gura. Încep sa si-o sug si s-o ling. Fratele meu, isi baga mana in parul meu si îl apuca strâns. Ma trage de el, gând simte ca ii vine si se eliberează in gura mea. Îmi şterg buzele, apoi îl întorc cu spatele la mine. Încep sa-i sarut fiecare vertebra, in timp ce brunetul apuca cearceaful plin de cute si îl strânge, din cauza plăceri. Daca îl strânge aşa acum, oare cum îl v-a strânge, când v-a fi pătruns? Îmi scutur capul sa raman raţional. Încep sa-i masez micuţa găurica pe care o avea si iau de pe noptiera, care se afla un gel, pe care îl foloseam când mi-o trăgeam cu fostul iubit. Deschid sticluţa si pun puţin gel in palma si apoi bag doua degete, in Sasuke, si lichidul intra in el, pentru al putea penetra fara atât de multa durere.
- Sasuke, sigur vrei sa facem asta? Îl întreb eu, rugându-mă sa se razgandeasca, chiar daca inima mea se ruga sa nu se razgandeasca.
- Da, Itachi, am ajuns prea departe sa ne oprim acum. Te rog te vreau sa te simţi in interiorul meu, îl aud pe fratele meu si ochii săi ii căutau pe ai mei, dar poziţia nu-i permitea – capra.
- Bine, spun după ce oftez secătuit de conştiinţa, care mă pisa intr-una si îmi spunea sa nu provoc un incest. Dar vreau sa ştiu daca te-ai mai tras-o pana acum.
- Cu Sakura si i-am făcut o data lui Naruto un oral, spune acesta si începe sa rada si eu raman uimit.
Deci Sasuke era „virgin” din punctul de vedere al gay-urilor. Si faza cu Naruto gay, de fapt nici nu mă mira, ca fratesu este gay si nu se sfieste sa-si exprime sexualitatea in public, mai ales, ca am aflat de la Sasori, ca si-o tras-o Deidara o data in tufiş, dintr-un parc din New York. Good. Oftez si îl potrivesc pe „micuţul”, băgându-l uşor cu capul in fratele meu. Brunetul scoase un geamăt adânc si lung, când intru in el. Sorry frate, dar tu m-ai provocat.
Încep sa-mi mişc soldurile in miscari de du-te-vino, iar gemetele de durere si plăcere ale tanarului, nu se puteau fi auzite de muzica. Încep sa-i sarut spatele si sa-i încălzesc barbatia, pentru a mai uita de durere. Acesta strângea puternic cearceaful in pumn si doua lacrimi isi facura apariţia pe chipul sau inocent. Făceam miscari calculate si lente, încercând sa nu-l mai fac atât sa sufere, ci sa simtă plăcerea, pe care o simţeam si eu, când o făceam cu iubiţi mei. După un timp, Sasuke începu sa geamă de plăcere si îmi striga numele.
- Itachi… ahh… mai… adânc… mai… tare… vreau mai… tare, îmi aud fratele cum mă implora, sa-l penetrez mai adânc si mai tare, dar eu nu eram de acord cu chestia asta.
- Nu Sasuke, daca intru mai adânc, te va durea rău de tot, spun eu, oprindu-mă, dar mana mea stânga, ii mângâia barbatia.
- Nu-mi pasa… te vreau tot! Tipa acesta, dar scoase un „au” puternic, când m-am împins cu forţa in el.
Zâmbesc si ies in Sasuke, dar continui sa-i frec barbatia si acesta se elibera in cearşaf si degetele mele. Degetele le duc la gura si le ling pervers. Brunetul se întoarce cu fata spre mine si mă săruta pe buze, apoi mă trânteşte pe pat si se pune peste mine. Picioarele mele, ii înconjurau soldul sau. Tanarul începu sa mă mângâie pe piept uşor, dar începu sa mă sărute cu ne experienţa, agresiv si fugar. Ma musca puternic de sfârcuri si eu închid ochii si îmi încleştez maxilarul sa nu urlu de durere. Simt cum sunt pătruns, si îmi arcuiesc spatele si icnesc uşor de durere.
Fratele meu, începu sa facă miscari dure de du-te-vino, dar nu mă putea pătrunde prea adânc, ca sa simt cu adevărat plăcerea. Se cunoştea lipsa de experienţa. Scoteam la ceva timp, gemete de plăcere, doar sa-l fac sa creadă, ca este mai bun decât mine la pat. Simt cum si-a dat drumul in mine si apoi s-a pus peste mine. Ne acoperim cu un cearşaf, de fapt o parte din corp ne acoperim. Respiram amândoi scandant. Primul care adormi, a fost Sasuke, apoi eu. De ce mă simţeam aşa murdar?....
Dimineaţa îmi suna mobilul. Îl caut si îl găsesc pe sub pat. Vad ca am primit un mesaj de la Mimy, care îmi spunea sa-mi iau medicamentele. Vreau sa mă ridic din pat, dar vad capul fratelui meu pe pieptul meu. Reuşesc sa-l dau jos de pe mine, fara sa-l trezesc. Iau mobilul si mă duc la dus. Fac un dus rapid si ies din el si apoi, îmi pun un prosop in jurul taliei. O sun si in urechi începu sa-mi cântec in rusa, apoi îmi răspunse un glas de femeie, care era total străin mie.
- O caut pe Mimy, sunt Itachi, varul ei, mint eu, in timp ce îmi ştergeam parul.
- Alo? O aud pe rusoaica si răsuflu uşurat.
- Mim, am făcut-o. M-am culcat cu Sasuke, spun eu cu glas sugrumat si aproape plângând.
- Vin acolo, imediat. Ai luat medicamentele? Ii spun „nu” si ea continua. Daca vin la tine si nu ai luat medicamentele, sa nu dai ochii cu mine, spuse pe un ton ameninţător.
Zâmbesc si ies din baie. Opresc muzica si îmi iau medicamentele, apoi îl sarut pe brunet si ii ling pe gat, senzual si pasional. Acesta se trezi si îmi zâmbi. Ma pun langa el si adorm la loc. După o veşnicie, nişte batai in uşa camerei mă trezi. Ma ridic nervos si descui uşa. Nu deschid uşa bine si primesc o palma, apoi sunt împins. In camera intra Mimy, imbracata cu o rochie cu model de leopard, mini si in jurul sânilor, avea paiete. In picioare, erau nişte pantofi negri. Parul era uşor ondulat. Sasuke sari ca ars, insa primi si el o palma destul de tare.
- Itachi, te-am crezut mai cu capul pe umeri si tu sa taci! I-o repezi roşcata. Vreau sa ştiu exact cum s-a ajuns la incest, dar înainte de asta… Itachi, imbraca-te sa nu te mai vad despuiat, iar tu – îl mirosi apoi strâmba din nas – fa un dus ca puţin, mai spuse si apoi se aşeza la birou si începu sa-mi caute prin laptop.
Cred ca era in toane proaste, când am deranjat-o, ca a venit atât de pornit. Deja îmi era frica sa o mai privesc in ochi. Na, Itachi te felicit pentru deşteptăciunea mare pe care ai dat dovada, când te-ai culcat cu Sasuke. Te rog, doamne, sa scap întreg din toata chestia asta…
Poze:
http://nd01.blog.cz/329/739/8e1ee3b270_40106754_o2.jpg - Cum au stat, după ce au petrecut momente fierbinţi ( imaginaţi-va ca sunt in pat si sunt acoperiţi cu un cearşaf si nu cu pelerina Akatsuki :D)
http://th07.deviantart.net/fs11/300W/i/2...secunt.jpg - Cum l-a trezit dimineaţa, Itachi pe Sasuke
http://images.okazii.ro/auctions/2009/07...00_500.jpg - Rochia lui Mimy când a venit la Itachi
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=VYTO4piTi48 – Cântecul, care începu sa-i cânte in urechi lui Itachi.



Răspunsuri în acest subiect
Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-10-2009, 04:03 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 20-10-2009, 10:20 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 02:41 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 08:54 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 09-12-2009, 08:21 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 10-12-2009, 02:40 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 11-12-2009, 06:18 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 11-12-2009, 08:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 13-12-2009, 03:50 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 13-12-2009, 11:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 14-12-2009, 12:06 AM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 14-12-2009, 01:49 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-12-2009, 04:33 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 18-12-2009, 04:52 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 19-12-2009, 12:56 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 03-01-2010, 04:51 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Katyღ - 14-01-2010, 07:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 36.068 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)