Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The love is a bang!!

#10
Gome daca ati crezut ca am adormit cu capitolul, dar nu prea am avut inspiratie:D
cap 7
Un gram de paradis

Dimineaţa ne prinse imbratisati. Buzele noastre erau la cativa centimetri una de cealaltă. Încetul cu încetul am deschis ochii si am văzut ca, Deidara inca mai doarme. Doamne era aşa de dulce când dormea. Părea senin, dar si bătrân tot in acelaşi timp. Se părea, ca blondul suferă mult mai mult si este mai matur, decât vrea sa arate. Vreau sa mă ridic, dar mă culca din nou, iar de data asta in braţele sale, lipindu-mi spatele de abdomenul sau cald. Adorm din nou, fara sa-mi dau seama. Ma întorc pe o partea, fara sa ştiu, ca iubitul meu, numai era in pat langa mine, sa mă tina in braţe. Simt ceva ud si mă ridic in şezut. Pipai cearceaful si când ridic palma, vad ca in ea se afla sângele meu, care a arătat, ca fusesem cândva „fecioara”. Am făcut-o si pe asta. Acum numai eram virgina si puteam fi numita cu uşurinţa curva. Oare, ce v-a zice Hinata când v-a afla sau lady Tsunade?...
- ’Neaţa floare de cireş, îmi spuse Deidara vesel si copilăros, punând pe pat o tava cu mâncare, dar nu înainte de a mă săruta scurt pe buze.
- ’Neaţa si ţie. Ce facem azi? Îl întreb, in timp ce am luat, un bob de strugure in gura.
- M-am gândit, sa mergem la plaja, doar noi doi. Sa înotam, sa facem scufundări, sa ne plimbam, sa facem surf si multe altele, îmi răspunse blondul, furându-mi un bob de strugure, dar si o sărutare.
După ce am terminat de mâncat, mi-am luat costumul meu de baie, negru, care se lega in fata si peste o rochie alba, cu modele haioase pe ea. Afara mă aştepta tanarul, imbracat cu un maiou alb si o pereche de pantaloni verzi. In mana avea un cos si pe umăr o pătura verde. Am plecat prin spatele grădini, prin jungla. Eu mă uitat numai la picioare, ca nu cumva, ca calc in ceva si sa mă tai, dar mereu, mă împiedicam, sau mă loveam cu capul de spatele lui. După jumătate de ora, ieşim pe o plaja pustie, foarte frumoasa. Punem pătura pe nisip si Deidara, doar isi arunca maioul si sari in apa oceanului, ca un copil de 5-6 ani. Eu mi-am dat cu teama, jos rochia, ramând in costumul meu. Intru in apa, dar nu prea ştiam sa înot foarte bine si mai ales, in apa mari sau a oceanului, unde sunt valuri sau curenţi, mă simţeam ca un peştişor, in fata ditamai rechinul. Mǎ mişcam cu încetinitorul, spre blond, fiindcă apa, ii ajungea pana la gat. Acesta ofta o data si veni spre mine, mă lua in braţele sale si mă duse, in apa mare. Vru sa-mi dea drumul, dar îl ţineam prea bine de gat si daca îmi dădea drumul, îl trăgeam după mine. Mi-am încolăcit picioarele, pe talia lui si sâni mei erau presaţi de muşchi săi.
- Nu şti sa înoţi? Ma întreba, luându-mă prin surprindere.
- Ba da, am îngânat, încercând sa mă ridic, pe umeri lui, dar nu se putea, momentan, aşa am rămas la poziţia aceea.
- Atunci de ce ti-e frica, de apa mare?
- Fiindcă nu ştiu sa înot bine si mi-e frica de apa mare…
Nu am mai continuat, ca buzele sale, erau peste ale mele. Limba lui, se duela cu a mea, dar mana lui jucăuşa, îmi desfăcu sutienul, lăsând la iveala sâni mei. Vrea sa mi sărute, dar, se aflau sub apa. Merge, cu mine in apa, pana la glezne, adică, la mal si mă întinde pe nisip, ajugand jumătate in apa si jumătate pe uscat, cu el peste mine. Buzele lui, îmi gustau si lingeau, pielea sărata, dându-mi furnicături. Chiar am ajuns sa-l iubesc cu adevărat. Era foarte atent cu mine si mă răsfăţa. Mâinile lui mă atingeau peste tot, trimiţându-mi fiori, fierbinţi întregului trup. Îmi dădu jos chiloţi si începu sa-mi lingă zona ascunsa, apoi baga in mine, doua degete, pe care începu sa le mişte rapid, facandu-ma sa gem de plăcere.
- Ce sâni frumoşi ai, iubito, îmi şopti, la ureche si îmi lua mana mea si atinse cu ea, „amicul”, care era gata de acţiune.
- Nici vorba, am spus, puţin alarmata si mi-am tras mana din degetele lui.
- Nu te voi obliga fa îmi faci sex oral. Daca tu nu vrei, nu-mi faci, îmi mai spuse si mă pătrunse.
Mi-am arcuit spatele de durere, dar aceasta deveni pura plăcere. Îl simţeam in interiorul meu, cum mă mângâia uşor. Mişcările sale de du-te-vino, erau de vis si făcute cu cap, incat, sa-mi ofere plăcere nemărginita. Apa mari, ne mângâia, mărindu-ne preludiul nostru. Razele soarelui, ne mângâia blând si încălzindu-ne atent, pentru a nu raci. Buzele sale îmi dezmierdau pielea gatului. Parul sau de aur, îmi acoperea fata si ochii săi mă priveau pasional in ochii. Buzele, care acum puţin timp au fost ocupate, sa mă sărute pe gat, erau întredeschise si pe ele ieşea aer întrerupt, arătând ca gâfâia de la efort. După o jumătate de ora, mă pătrunde puternic si simt ceva ciudat in interiorul meu. Doamne, sper, ca nu si-a dat drumul in mine? N-are cum, ca este băiat atent si face aşa greşeala de amator.
- Ah, scăpa blondul, printre buze, un geamăt de plăcere.
Îl sărut pe buze si după ne imbracam in costumele noastre de baie. Eu m-am oferit sa pregătesc prânzul, pana s-a dus sa înoate puţin, blondul meu. Am scos din cos, pâine, gem de banane, banane, ananas, frişca in tub. După ce am mâncat, am strâns si Deidara se puse cu capul in poala mea si încep sa-i pieptăn, parul, cu degetele mele. Ochii mei se oglindeau in ochii săi, de un albastru pur. El mă mângâia pe fata si ne mai furam cate un sărut. După ce ne-am sărutat sa stăm la plaja, am mers la cumpărături si mi-am luat o grămada de lucruri frumoase. Seara făceam dragoste, ca nebuni, fara sa ne pese de restul lumi, parca am fi fost soţ si soţie, in luna de miere. Aşa trecură doua saptamani, in acel gram de paradis fara sa-mi dau seama. Trebuia sa ne întoarcem, iar la vieţile noastre, dar ce nu ştiam, ca destinul are planuri cu mine si cu Deidara…

Poze:
http://www.besttours.ro/images/destinati...adline.jpg - plaja unde cei doi s-au făcut de cap
http://media.photobucket.com/image/deisa...2.jpg?o=27 – când au făcut dragoste pe plaja.
http://media.photobucket.com/image/deisa...1.jpg?o=26 – pe pătura după ce au mâncat

cântecul:
http://www.youtube.com/watch?v=rBhxxCsQlRU – cântecul pentru acest capitol.

Gome daca este scurt, dar am dus lipsa de inspiraţiune =))



Răspunsuri în acest subiect
The love is a bang!! - de ellamanu - 17-09-2009, 10:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-09-2009, 09:12 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 19-09-2009, 04:22 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 01:26 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 20-09-2009, 01:57 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 05:27 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 26-09-2009, 04:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 02-10-2009, 11:04 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de morfo - 03-10-2009, 12:51 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 07:15 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 10-10-2009, 08:16 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 09:09 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de DeathRebel - 11-10-2009, 01:25 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-10-2009, 04:35 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 23-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto] The love is a bang!! - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 10:09 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)