Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The love is a bang!!

#9
Vreau sa va multumesc pentru comenturi si Vampire, te mai astept pen la fic-ul meu :D
Acum, dupa ce am ocolit pamantul in cateva zile cu scoala asta :( am facut o oprire in Konohai si am invatat niste jutsu-ri de la prieteni mei de acolo si cand am venit acasa, am facut un jutsu de imaginatie. Jutsu imaginatiei Abracadabra: ( mai nou am devenit si ninja =)) )
Vacanta in clanul fantoma

Au trecut doua zile de la acel incident si eu, numai vroiam sa îl mai vad pe Sasuke si când venea Naruto sa mă viziteze, eu încuiam uşa. Toata ziua de lunga, vorbeam cu Deidara, de fapt eu vorbeam si el asculta, atent si îmi dădea sfaturi. Dimineaţa veni din nou, dar azi, soarele numai răsari intr-o explozie de lumina, din cauza norilor grei cu ploaie. Natura era posomorâta din cauza ploi, la fel si eu. Stăteam trista, la fereastra si priveam cerul, in timp ce Deidara nu cu cine vorbea la telefon, dar ştiu ca vorbea. Oftez zgomotos, ca nu pot sa ies afara, din casa sau măcar sa mă duc la antrenamente, ca Echipa 7 avea o misiune in Satul ascuns in Nori. Am minţit-o pe Tsunade ca mă doare tot, muşchi, oase si lene, lene nu, dar in rest si ea m-a sfătuit sa stau acasă sau sa merg la tratament. Am refuzat-o politicos, ca sa stau cu Deidara al meu. Simt o atingere si îmi ridic privirea, pentru ai întâlni ochii pătrunzători, ai blondului. Acesta se aşeza langa mine si îmi lua delicat mana mea in a lui, strângând-o încurajator. Am roşit uşor, amintindu-mi ca o data Deidara a intrat peste mine in baie si mi-a văzut sâni goi. A ieşit rapid cerându-si scuze peste scuze si de atunci a invatat sa bata la uşa.
- Fa-ti bagajul si vi cu mine doua saptamani si ceva la mare, îmi spuse el, foarte zambaret. Acolo vremea este frumoasa si mai scapi si tu de stresul de aici...
Numai continua, ca am sărit bucuroasa in braţe, daramandu-l la podea. Auchi, cred ca asta a durut. Începem sa radem amândoi, ca nişte idioţi, fara sa ştim de ce radem. După un sfert de ora, de ras, blondul îmi spuse sa îmi fac bagajele si sa îl aştept in gradina, împreuna cu bagajul lui, ca el are ceva de rezolvat mai intai si după ce îmi spuse aceste cuvinte, dispăru intr-un fum dens, galben. Mă întreb ce are de rezolvat. Ridic din umeri si îmi scot din dulap un rucsac mare si kaki, in care încep sa-mi bag in el haine: bluze subţiri, tricouri, maiouri, sutiene, chiloţi, pantaloni - scurţi si lungi - dresul de baie, ciorapi, colanţi, fuste mini, nişte şlapi si balerini si nişte sandale cu toc. După jumătate de ora, am terminat de făcut bagajul si mă îndrept spre gradina. Acolo mă aştepta Deidara, stand la umbra unui canar uriaş. Îmi ia bagajele si le baga in gura canarului, apoi mă ajuta sa mă urc in spatele lui, mai ales ca purtam o fusta scurta, roz, si o bluziţa verde cu desene haioase pe ea. Mă ia in braţe si zburam deasupra norilor, era aşa de frumos, parca eram o pasare, care îmi întinde aripile la soare si apoi sa zbor spre el. Am zburat cam trei-patru ore si am văzut soarele, in mijlocul cerului, atingând uşor cu razele sale, apa cristalina si limpede a mari. Canarul cobori deasupra apei si eu puteam sa vad, mai bine ce se afla sub noi, bancuri de peştişori auri. Delfini ne întâmpinau, făcând tumbe peste cap sau sărind deasupra noastră, stropindu-ne cu picături de apa sărata si cristalina. Eram bucuroasa si saltul mamiferelor, mă făceau si mai bucuroasa. In fata noastră răsari o insula mare, cu munţi gigantici, asemenea titanilor din legenda pe care mi-a citit-o o data blondul. Am văzut ca erau mai multe insuliţe mai mici, abundente de copaci ciudaţi si marea părea albastra deschisa si puteam vedea nisipul intre insuliţe. Când l-am întrebat pe Deidara acesta a spus ca sunt corali si nisip, adus de maree.
- Corali? Îl întreb nedumerita, privindu-l nedumerita.
- Pai, corali sunt nişte flori din pietre, aflate pe fundul mari si in ele locuiesc animale minuscule, dar ai sa vezi in satul meu natal, îmi explica rǎbdǎtor, in timp ce canarul se pregătea sa aterizeze.
Aterizam la marginea unui sat. Pe afara se plimbau oameni si copiii, se jucau cu nisip si cu stele de mare. Toţi aveau ochii albaştri, ca a lui Deidara, cea ce mă făcu sa ridic dintr-o sprânceana. Ne luam bagajele din gura canarului si acesta reveni la forma iniţiala si îl lua blondul. Am intrat in sat si am văzut, ca pe o placa de lemn scria Clanul Ryoushi si era făcut o stea aurie. Nu am auzit niciodată despre acest clan sau ceva asemănător. Toţi ochii, erau aţintite asupra noastră, cea ce mă făcea sa mă simt stânjenita, dar blondul nu avea nici o treaba. Sub picioarele noastre, scartaia uşor nisipul, cald si fin. Strada principala, era plina cu magazine, de toate felurile, de la magazine alimentare pana la cele de moda sau suveniruri. Am mers pana in capătul străzi si când un sir de casi, cu mansarda si veranda, ni se înşiruita in fata, Deidara făcu dreapta si porni pe o strada eleganta si limitata de casi modeste cu veranda si gradina pe acoperiş si cu verdeaţa ciudata in fata casi. Auzim un strigat si vad ca in întâmpinarea noastră, venea o fetita de 10 ani. Parul cârlionţat, lung pana la fund, flutura, ca o aura galbena in urma ei. Ochii albaştri, ca cerul, erau foarte bucuroşi. Purta o rochiţa alba, subţire de vara si lunga pana la genunchi. Era desculţa si picioarele sprintene, alergau repede. Sari in braţele blondului, daramandu-l in nisipul fin si cald.
- Onii-sama, te-ai întors. Cine este fata asta? Iubita ta? Daca da, când va casatoriti? Mă invitaţi si pe mine? Din ce clan e? Caţi ani are? Are fraţi? Vrea sa fim prietene? Îl asalta fetita, pe tanar cu întrebări, dar mă făcu sa roşesc, când a pronunţat cuvântul "iubita ta".
- Anya, ea este Sakura si este iubita mea si restul întrebărilor, mai vedem. Mama si tata sunt acasă? O întreba fratele ei pe Anya, pornind împreuna spre o casuta frumoasa de lemn.
Casa avea un etaj, dar daca se punea si gradina suspendata si pe langa pereţi atârna iedera. In veranda era un balansoar, pe care se legăna o femeie de vreo 38-39 de ani. Parul galben, lung pana la omoplaţi, se răsfirat in bătaia vântului. Ochii albaştri-marini, mă priveau curioşi. Purta o rochie simpla de vara, galben-pai. Era desculţa. Deidara o imbratiseaza pe femeie si apoi ii pupa mana.
- Deidara, ce-i cu tine aici? Cine este aceasta fata frumoasa? Îl întreba femeia, privindu-mă suspicioasa, in sensul bun.
- Mama, aceasta este Sakura si suntem iubiţi, mă rog, iţi povestesc eu, alta data, Sakura aceasta este Yane, mama mea, ne făcu cunoştinţa, Deidara.
Am dat mana cu femeia si aceasta îmi zâmbi uşor. Zâmbetul era atât de călduros si prietenos. Îmi spuse, ca voi dormi in camera cu blondul si eu am inrosit brusc. Tanarul mă lua de mana si mă duse in spatele casei si apoi, urcarăm o scara de lemn in spirala si ajungem pe o veranda frumoasa. Pe jos, era lemn ciudat si fin, dar si alunecos. Nu era bambus. Deschise, uşa, care era din geam si intru, după el in camera lui. Pereţi, erau de verde-foarte deschis. Avea un pat dublu, cu cearceafuri galbene-pai. Pe jos avea un covor pufos alb. Mai avea un birou de lemn închis la culoare. Avea un dulap din cireş, cu oglinda si o mica biblioteca, plina cu carti. El isi lăsa rucsacul langa uşa si se trânti in pat, pe spate. Îmi spuse ca aici vom sta restul saptamanilor si ne vom relaxa si distra. Mă aşez langa el, după ce las bagajele si mana lui, mă trase pe spate, si îmi aşez capul, pe pieptul sau, puternic si ferm. Era aşa de perfect, doar noi doi.
- Sakura, vreau sa te întreb ceva, dar sa nu te superi, ii aud glasul calm, dar puţin încordat, facandu-ma sa-mi ridic capul si sa-l privesc întrebătoare, despre schimbarea brusca a dispoziţiei lui.
- Spune, îl indemn, urcându-mă peste el si mă proptesc in mâini si cu capul plecat asupra fetei lui.
- Tu ai un iubit in Konohai?
- Nu, ce întrebare mai este aceasta Deidara. Tu mi-ai luat primul sărut si ca sa te scutesc de o întrebare, jenanta, mai sunt virgina, i-am spus eu, inrosind mai rău, ca un mac.
Pe fata blondului, apăru un zâmbet, pervers si mă întoarse, intr-un cat sa fie el, deasupra mea. Îmi dădu, firele de par, de pe frunte, la o parte si mă pupa uşor pe frunte, apoi mă săruta, pe buze, strecurându-si limba in gura mea, jucându-se cu a mea. Îmi dădu jos tricoul alb pe care îl aveam, lasandu-ma in sutienul alb, care îmi ţinea sâni, mici, după părerea mea. Îmi dădu maioul negru si începu din nou sa mă sărute, pe buze, in timp ce isi strecura o mana sub mine si se juca cu agatatoarea de la sutien. Simt cum mi-a deschis prinzătoarea si vrea sa-mi dea jos sutienul, dar îl împing, intr-o parte si mă ridic din pat si mă închid la sutien, si îmi iau pe mine tricoul si ies, furioasa din casa. Cobor scările si ies in strada si încep sa alerg pe străzi, cu ochii in lacrimi, fara sa-mi pese, ca cineva se uita la mine. Ajung la mare si intru in apa cristalina si puţin sărata si mă pun pe nisipul ud, in apa si încep sa plâng ca un copil mic. Nu-mi pasa, ca eram uda, pe pantaloni sau mai ştiu eu ce. Simt o mana pe umărul meu si îmi ridic privirea si îl vad pe blond, care era pe jumătate gol, adică doar bustul era lăsat la vedere. Se aşeza langa mine si ochii săi albaştri, priveau insuliţele din jurul noastre, pictate de mari artişti si aşezate in cerneala, diluata cu apa. O tăcere grea, ca plumbul si groasa ca lâna. Am stat in tăcere, timp de o ora si apoi Deidara, mi-a spus, sa-l însoţesc la o plimbare pe plaja. Am acceptat si m-am ridicat de pe nisip si am pornit alături de el, la plimbare. Valurile se spărgeau de picioarele noastre, in timp ce blondul mă ţinea de mana si o legăna înainte si înapoi. Se părea ca pe el, nu-l deranja liniştea, dar pe mine, mă distrugea, ca nu ştiam ce gândeşte.
- Deidara, ce sunt aceşti copaci ciudaţi, care nu au crengi si frunze mici? Îl întreb, arătând acei copaci.
- Aceea sunt palmieri, floare de cireş. Sunt nişte copaci, ce le plac căldura si lumina soarelui si cresc pe Insula Mening si cele 7 Insuliţe: Jang-Jang, Meltana, Ikone, Shivara, Tse Mei, Meleca si Java – si mi le arata, o parte din ele – si din aceşti copaci, noi ne construim bărci, case, lemne de foc sau facem sculpturi. In ei cresc nuca de cocos, iar pe Insula Meltana, cresc bananieri cu bananele. Ce vezi, ca le uneşte, sunt corali si acesta este un coral – mai spuse si ridica de jos o piatra gălbuie, cu o grămada de orificii, parca era un burete si mi-l dădu in mana – corali sunt depuneri de calcar si acesta a fost adus, poate de un pescar.
Mă uit foarte uimita la piatra. Era puţin aspra la atingere, dar era foarte haioasa. Ii zâmbesc amuzanta si ii întinde înapoi coralul, dar el îmi spune sa-l păstrez ca amintire. Mergem mai departe, prin apa si ajungem la nişte stânci, negre, alunecoase si ascuţite. Printre ele se vedeau resturi de scânduri si pe ţepi se vedeau cranii de om. Am închis ochii scârbita si dezastroasa si mi-am îngropat fata in pieptul sau, gol si musculos. Am plecat de acolo, pe drumul de întoarcere, dar de data asta pe la umbra palmierilor. Fara sa fiu atenta, mă împiedic de ceva si pic pe jos, cu fata in nisipul care îmi intra in gura. După ce mă ridic, vad, ca m-am împiedicat de o bila maronie, cam mare.
- Ce-i asta? Îl întreb pe blond, care o lua deja.
- O nuca de cocos. Vrei sa încerci sau o luam acasă? Mă întreba, ajutându-mă sa mă ridic de pe jos.
Se apropie de buzele mele si când sa le unim, intr-un sărut ”zbang!”. Tunetul, care anunţa o furtuna puternica, ne desparţi. Când se înnorase atât de repede cerul. Deidara mă apuca de mana si începurăm sa alergam pe plaja, pana la intrarea in clan, ca sa nu ne prindă ploaia. Pe strada principala bătea vântul la propriu si la figurat. Oameni isi strângeau tarabele si închideau magazinele, dar puneau puţin sânge pe tocul uşilor si făceau un semn din mana, apoi intrau in casa sau fugeau spre casa. Când am ajuns in curte, a început sa bata un vânt puternic, ca aproape punea la pamant palmieri. Am urcat in camera si Deidara, s-a muscat la unul dintre degete si a pus puţin sânge pe tocul uşi si a făcut un semn ciudat, apoi închise uşa. Se aşeza langa mine in pat si mă privea atent.
- Deidara? Doare prima data? Îl întreb, inrosind din cap pana in picioare.
- Depinde de la băiat la băiat. Daca faci cu unul, dar se gândeşte doar el sa se simtă bine, atunci doare, dar daca faci cu unul, care se gândeşte si la partenera lui, atunci, nu ştiu, îmi răspunse sincer, mangaindu-ma uşor pe picior.
Mă ridic din pat si mă duc la fereastra. Trebuia sa aleg. Ori acum o voi face, ori o voi face cu cineva care nu-mi place. „ Pe cine sa aleg? Sasuke sau Deidara? Pentru Sasuke am simţit ca îl iubesc mai de mult, dar când mi-a spus groaznicul adevăr, am început sa-l urăsc. Pe Deidara îl cunosc de puţin timp, dar am încredere in el, mă rasfata si este mereu langa mine. Ce sa fac?” Mă întreb pe mine, privind, cum furtuna, a smuls un palmier si îl arunca spre fereastra. Am văzut uimita, cum copacul de făcu tandari, numai la contactul cu geamul si zbura care cum încotro. Cum naiba a făcut asta? Îmi scutur capul apoi îmi îndrept privirea spre blond. Şoptesc ceva, dar nici eu sau el nu auzi, ce am spus. Mi-a spus sa repet din nou, dar mai tare.
- Vreau sa mă faci a ta, am spus un pic mai tare, lasand capul in podea.
Blondul mă apuca de mana si mă trase in pat. Mai mă întreba o data daca asta vrea si eu am încuviinţat, atunci mi-a şoptit in ureche, ca voi avea o noapte de vis. Buzele mi le cuprinse intr-un sărut pasional, strecurându-si limba in gura mea si începu sa se joace cu a mea. Cu miscari uşoare, îmi dădu jos tricoul si mă întinse pe spate. Degetele lui, jucause, se plimbau pe abdomenul si îmi desfăcu sutienul, dându-l la o parte. Am vrut sa mă acopăr, dar buzele sale, începu sa-mi sărute pieptul cu lăcomie. Limba lui, îmi lingea si invartea sfârcul, in timp ce eu gemeam de plăcere. Mâinile lui, îmi dădură jos fusta, la fel si chiloţi, lasandu-ma, goala sub el. După se satura sa se mai joace cu sfârcurile mele, începu sa lase dara de saliva, pana la zona mea interzisa. Îmi depărta picioarele si începu sa-mi lingă zona aceea. Isi baga limba in interiorul meu si începu sa facă miscari de du-te-vino. Îmi bag mana in parul sau, ca aurul si îl trag cu putere. Gemeam si icneam de plăcere, incat mă miram, ca eu eram persoana, care scotea aceste lucruri printre buze. După ce simte ca sunt destul de uda si excitata, isi da jos pantaloni, la fel si boxeri si se aşeza in genunchi, puţin crăcănat. Mă prinse de fese si mă trase mai aproape de el. Mai mă întreba o data, daca vreau cu adevărat si eu am dat afirmativ din cap. Îmi mai spuse sa mă relaxez si mă pupa delicat pe burta. Mă privi in ochii, apoi mă pătrunse dur, facandu-ma sa-mi arcuiesc spatele de durere si sa-l zgari pe mana, de durere si o lacrima isi făcu apariţia in coltul ochiului. Mă pupa delicat pe burta si mă mângâia pe fese, ca sa mă facă sa uit de durere. Încetul cu încetul durerea îmi trece, dar îmi spune, ca mă v-a mai pătrunde o data si îl v-a rupe.
Mă pătrunse dur si o secunda a mai rezistat aceea membrana, care arata ca sunt fecioara si intra cu totul in mine. Câteva firicele de sânge, isi făcu apariţia pe coapsa băiatului, dar acesta nu le baga in seama. Îmi baga mana pe sub spatele meu si mă ridica in braţele sale. Am gemut puţin de durere, când mă pătrunse mai adânc. Buzele noastre se uniseră intr-un sărut, pasional si romantic. Am început sa fac miscari de sus-jos, dirijata de mâinile lui. După puţin timp, mă aşeza pe burta si începu sa mă sărute de-a lungul coloanei vertebrale, pana ajunse la fund. Mă pătrunse din nou pe la spate si începu sa facă miscari de du-te-vino. După o ora si ceva, se elibera si se lăsa pe spate, obosit. Mă pun langa el si încep sa-l pup pe pieptul puternic si tare. Mă prinse delicat de bărbie si mă săruta pe buze. Aproape toata noaptea ne-am sărutat si ne-am mângâiat, unul pe celalalt. Abia in zori, am adormit, imbratisati, aşa ne prinse razele jucause ale soarelui, dormind…



Poze:

http://www.imagebookers.com/gallery/d/63...island.jpg - Insula clanului Ryoushi
http://media.photobucket.com/image/anime...e.jpg?o=71 – Sora lui Deidara, Anya
http://static.desktopnexus.com/wallpaper...mbnail.jpg - Mama lui Deidara, Yane.
http://www.flheritage.com/facts/symbols/.../coral.jpg - Coralul pe care l-a găsit rozalia
http://media.photobucket.com/image/deisa....jpg?o=173 – aici când au făcut hentai, dar nu este exact ce aveam de gând sa găsesc, dar na:P
http://media.photobucket.com/image/deisa....jpg?o=154 – aşa i-a găsit dimineaţa

Melodii: nu ÅŸtiu daca le-am nimerit
http://www.youtube.com/watch?v=65XdaKMRaW8 – melodia pentru plimbarea pe plaja
http://www.youtube.com/watch?v=6H3PsQTT9...re=related – melodia pentru noaptea de amor :D

Nu stiu cand v-a aparea si restul de cap, dar am si yo de invatat, mai ales ca merg la olimpeada de romana :-"



Răspunsuri în acest subiect
The love is a bang!! - de ellamanu - 17-09-2009, 10:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-09-2009, 09:12 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 19-09-2009, 04:22 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 01:26 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 20-09-2009, 01:57 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 20-09-2009, 05:27 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 26-09-2009, 04:31 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 02-10-2009, 11:04 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de morfo - 03-10-2009, 12:51 AM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 07:15 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 10-10-2009, 08:16 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de A'Svear - 10-10-2009, 09:09 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de DeathRebel - 11-10-2009, 01:25 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 18-10-2009, 04:35 PM
RE: [DeiSaku] The love is a bang!! - de ellamanu - 23-10-2009, 04:52 PM
RE: [naruto] The love is a bang!! - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 10:09 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)