Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oare merita?

#1
Am repostat ficul pana la ultimul capitol pe care l'am scris, multumesc tuturor care mi-au citit ficul si sper sa il cititi in continuare, voi scrie urmatorul capitol in weekend

Disclaimer: Nu am niciun drept asupra personajelor din Final Fantasy, toate ii apartin lui Hironobu Sakaguchi, si nu profit de pe urma lor.

[Imagine: final-fantasy-versus-xiii-f.jpg]
Nume: Noctis Lucis Caelum
Varsta:18-19
Sex:Masculin
Inaltime:1,90
Clasa:a12-a
Zodia:Berbec
Despre el:Este foarte sigur pe el simtindu’se bine in propia piele.Poate intimida pe oricine doar dintr’o singura privire inspirand de asemenea un aer de eleganta.Este foarte popular toate fetele din liceu fiind inebunite dupa el.Este foarte bun la fizica fiind chiar olimpic.Isi ajuta tatal si isi sacrifica timpul sau liber pentru a’l ajuta pe acesta din cauza aceasta are diferite certuri cu prietena sa Stella care il critica ca numai au timp pentru ei doi.Are calitatile unui bun sef de aceea tatal sau este foarte multumit de el insa mama sa nu deoarece crede ca acesta a fost aruncat prea repede in lumea afacerilor transformandu’se brusc dintr’un adolescent intr’un adult.


[Imagine: 303148fbd841793c5.jpg]
Nume:Akane Lighting
Varsta:16
Sex:Feminin
Inaltime:1,75
Zodia:Varsator
Despre ea:Este obligata sa se mute in Tokyo deoarece compania mamei sale si’a mutat sediul astfel venind la un nou liceu.Uraste schimbarire avand numeroase certuri cu mama sa pe tema mutarii.Timida fiind ea se integreaza foarte greu in grupuri noi.Ii este frica de noul liceu mai bine zis de oamenii din el avand o imaginatie bogata ea are impresia ca nu va reusi sa se integreze si ca va fi foarte retrasa ajungand sa fie catalogata drept o ciudata.Singura ei speranta de care se agata este ca o cunoaste pe Tifa,o veche prietena de familie care va fi cu ea in noua ei clasa.Uraste fizica si mai ales orele de fizica deoarece nu intelege nimic din aceasta stiinta.Alimentandu’se cu indrazneala si curaj ea va incerca sa se integreze in acest liceu plin de elevi care mai de care mai infumurati.



[Imagine: 103322_64651.jpg]
Nume:Cloud Strife
Varsta:18
Sex:Masculin
Inaltime:1,80
Clasa:a12-a
Zodia:Fecioara
Despre el:Provine dintr’o familie renumita in Tokyo,tatal sau impreuna cu tatal lui Noctis au un lant hotelier renumit in intreaga lume.Prietenul sau cel mai bun este Noctis ei cunoscandu’se inca de mici,familiile lor fiind foarte apropiate.Este foarte calm si un bun sfatuitor ajutandu’si prietenii dandu’le de fiecare data o mana de ajutor fiind de asemenea si foarte darnic,nu ii place sa iasa in evidenta stand tot timpul retras.Foarte non’conformist le raspunde profesorilor pleaca de la ore pentru a se duce la repetitile pentru trupa. Este tot timpul cu capul in nori.Canta la chitara si viseaza ca intr’o buna zi sa cante pe marile scene ale lumii alaturi trupa sa.


[Imagine: Ashelia_B__nargin_Dalmasca_by_Skye_of_Cydonia.png]
Nume: Tifa Lockhart
Varsta:17
Sex:Feminin
Inaltime:1,67
Clasa:a10-a
Zodia:Taur
Despre ea:Iubeste moda si tot timpul se aranjeaza,este foarte orgolioasa si se supara cand ceva nu ii convin fiind de asemenea foarte pretentioasa mai ales in materie de baietii.Stie sa se faca placuta astfel toata lumea o place.Finuta si atractiva ea devine un model pentru unele fete din liceu.



[Imagine: Stella-portrait.jpg]
Nume: Stella Nox Fleuret
Varsta:18
Sex:Feminin
Inaltime:1,65
Clasa:a12-a
Zodia:Scorpion
Despre ea:Este infumurata,nimeni nu poate sa ii intre in gratii in clasa face pe sefa si se lauda tot timpul cu tot felul de chestii.Este foarte geloasa si incearca sa il tina cat mai aproape pe Noctis de ea inlaturand orice fata care incearca sa se apropie de el prin diferite metode.Are doar o prietena,pe Kagome care este mai degraba catelul ei decat prietena ei.Tot timpul il pierde la coafor si in Mall parintii ei rasfantand’o continuu.Este pusa tot timpul pe cearta inebunindu’l pe Noctis daca intr’o seara nu se pot vedea.Tafnoasa si ingamfata ea inlatura cu acest aer al ei pe oricine care vrea sa se imprieteneasca cu ea.

[Imagine: AerithCrisisCore.JPG]
Nume: Aerith Gainsborough
Varsta:18
Sex:Feminin
Inaltime:1,60
Zodia:Fecioara
Despre ea:Este foarte naiva iar datorita acesteia ea devine manipulata de Stella care o transfoma complet.O admira foarte mult pe Stella si o considera frumoasa si invidiata de totii visul ei fiind sa ajunga ca ea.

[Imagine: kadaj1.jpg]
Nume:Kadaj Yamada
Varsta:16
Sex:Masculin
Inaltime:1,95
Zodia:rac
Despre el:Este un baiat ciudat care nu trece prea des pe la scoala.Toate noptile le pierde pe strazi cu diferite gasti de motociclisti.Band si fumand in exces el isi pierde calmul foarte repede sarind la bataie cu oricine.


[Imagine: Rinoa_14.jpg]
Nume: Rinoa Heartilly
Varsta:16
Sex:feminin
Inaltime: 1,70
Clasa: a10-a
Zodia:leu
Despre ea: Este o eleva noua care va veni in clasa lui Akane.Face parte din trupa lui Cloud Este prietena cu Vincent si Kadaj.

[Imagine: VincentValentine_400pixel.jpg]
Nume:Vincent Valentine
Varsta:20
Sex:Maculin
Inaltime:1,86
Clasa:-anul I la facultate
Zodia: gemeni
Despre el:Face parte dintr-o formatie cunoscuta in Japonia.Este bun prieten cu Kadaj si Rinoa.

[Imagine: Zack-Fair-zack-fair-4682662-100-100.jpg]
Nume:Zack Fair
Varsta:19
Sex:masculin
Inaltime:1,80
Clasa:a12-a
Zodia:rac
Despre el:Este fiul domnului Ito si viitorul frate vistreg a lui Akane cu care se va intelege foarte bine.Va face parte din formatia lui Vincent.

[Imagine: 11114-tifa-lockhart.jpg]
Nume: Ashelia B'nargin Dalmasca
Varsta:16
Sex:feminin
Inaltime:1,75
Clasa:a10-a
Zodia:Fecioara
Despre ea:Este una din cele mai bune prietene a lui Akane din Kyoto, aceasta se va muta in Tokyo, cele doua prietene reintalnindu-se.Nu va fi in aceeasi clasa cu Akane, dar va fi in acelasi liceu.Se va imprieteni cu Kadaj si cu Reno.

[Imagine: Crisis-core-Reno.jpg]
Nume:Reno Hideaki
Varsta:19
Sex:masculin
Inaltime:1,90
Clasa:a12-a
Zodia:Fecioara
Despre el:Este un baiat din liceu, din clasa lui Cloud.Este un baiat foarte independent si stie sa aiba grija de el.Este pasionat de fotografii fiind un bun fotograf, facand poze pentru compania tatalui sau.Se intelege bine cu toata lumea si organizeaza petreceri oricand are timp adorand sa fie inconjurat de prieteni si mai ales sa isi faca amici noi.Se va imprieteni cu Ashe si in ciuda impotrivirii lui se va lasa vrajit de aceasta.




Capitolul I

-Nu vreau sa ma mut!!! Urla Akane exasperata la mama sa.
-Atunci ce vei face?Stai singura?Unde?Apartamentul asta l-am vandut ce vei face vei sta pe strazi? Intreba mama sa usor iritata de urletele fiicei sale.
-Da!!!Eu nu merg in TOKYO! Si asta sa fie clar!” tipa fata in timp ce se indrepta cu pasi rapizi spre camera ei trantind usa in urma sa
Era o zi de vara tarzie unele frunze déjà se uscasera.Curand venea toamna, se simtea asta in adierile vantului, vara se sfarsise, iar Akane a pierdut-o pe toata stand si gandindu-se ca aceea era ultima sa vara in Kyoto…curand se va muta, iar ea nu va putea sa faca nimic.Certurile pe care le provoca nu aveau niciun rezultat ba chiar agravau situatia.O lacrima se rostogoli pe obrazul ei in apusul soarelui…
'Nu pot sa ma mut nu vreau nu vreau…’gandi fata trantindu-se in pat cu ochii la tavan’Nu cred ca am incotro trebuie sa ma resemnez, asta e o sa merg acolo, o sa merg la nenorocitul ala de liceu, voi sta retrasa si curand voi fi consideratA o ciudata…eh, Akane ai un viitor promitator, e ceva sa fi catalogata o ciudata nu?’ Pe fata fetei se afisa un zambet trist urmat de un oftat.Se ridica si se indreapta spre birou.
-Macar tu vei ramane prietenul meu nu? Se adresa fata papagalului din colivia de pe birou care se uita la ea cu ochii mari.
-Mancare,mancare,mancare, se auzi in camera.
-Da bine ca numai asta sti sa zici, ce papagal bun de nimic, zise fata trantindu’se la loc in pat si atipind.

***

Trrr,trrrrr-se aude telefonul sunand de dimineata
‘Ce Dumnezeu suna telefonul asta la ora asta?’gandi Akane ridicandu-se din pat si impiedincandu-se de diferite lucruri care erau aruncate pe jos.
-Alo? Raspunde aceasta cascand.
-Hei, Akane? Se auzi o voce entuziasmata din partea cealalta a firului.
-Da…
-Salut, sunt Tifa, am vorbit cu mama ta si mi-a zis ca esti putin suparata ca te muti...
‘PUTIN? Mama stie sa minta foarte bine cand vrea nu mai cand am eu nevoie nu minte’
-Da…pai cred ca sunt putin suparata si ce-i cu asta? Intreba Akane déjà plictisita de aceasta conversatie.
-A, pai vroiam sa iti spun ca daca vrei vei putea sa stai cu mine adica.. sti tu ca sa nu mai fi suparata, am inteles ca intr-o saptamana casa voastra de aici va fi gata si ve-ti putea veni.
-Da cred ca se poate acum trebuie sa plec, pa! Trantindu-i telefonul in nas.
‘O saptamana,o saptamana’numai asta ii suna in cap'
-Ce nesimtire din partea ei sa imi aminteasca! Urla fata exasperata.

Dupa o saptamana care a trecut extrem de repede Akane s-a trezit in noua casa din Tokyo.Nici nu se uita bine in casa ca se trezi cu Tifa la usa.Era foarte schimbata, fetita cea mica care nu statea niciodata locului se transforma intr-o adevarata fata foarte finuta.
-Salut, Akane! Sari aceasta imbratisand-o.De cand nu te-am mai vazut te’ai schimbat.
-Da si tu…
-Hei, nu vrei sa iesim prin oras sa ne plimbam, sa mai vorbim?
‘Of doamne abia am ajuns si déjà ma asalteaza, eu trebuie sa fiu singura acum ca sa imi plang de mila’
-A, scuze dar chiar acum vroiam sa…, dar fata fu intrerupta de mama sa.
-Desigur ca vrea sa vina chiar acum se schimba si vine.
-MAMA!!
-Ce draga oricum trebuie sa te duci sa iti iei tot ce iti trebuie pentru liceu si asa mai si vorbiti, spuse femeia cu un zambet subinteles pe fata.
-Of, doamne bine…

Dupa o dupa-amiaza lunga in care Tifa i-a povestit despre liceu si despre elevi, Akane a ajuns acasa unde a facut o baie fierbinte si s-a dus la culcare deoarece a 2-a zi era deschiderea.Nu a putut dormi toata noaptea gandindu-se in continuu cum va fi prima zi de liceu.Dupa cateva ore a venit si aceasta clipa.
Si-a pus uniforma care pentru ea parea cam prosteasca si a urcat in masina.Ajunsa in fata liceului a coborat timida din masina uitandu-se in jurul sau.Peste tot erau elevi care vorbeau intre ei, radeau, se imbratisau.Nu stia ce sa faca, doar statea acolo si se uita in gol fara sa inteleaga nimic cand o voce se aude din spatele ei :
-Hei, Akane! Era Tifa care alerga spre ea fancandu-i cu mana.Scuze ca am intarziat,intram? O intreaba fata cu o sclipire in ochi
-Da desigur…
Intrand in curtea liceului, Tifa a salutat o groaza de lume chicotind la fiecare fraza.
Deodata la intrare apar doi baieti, toate privirile intorcandu-se spre ei, unul dintre ei era blond cu o expresie de plictiseala pe fata, se uita in jur scarbit si trecand repede prin multime.Tifa se opri din salutat in ochii ei aparand o scanteie si obrajii ei prinsera o nuanta rozalie.Cand baiatul trecu pe langa ele aceasta incepu sa se fastaceasca si sa se prefaca ca se uita in alta parte.Baiatul intoarse capul si se uita o clipa la ea,aceasta oprindu-se din fastacit si obrajii inrosindu-se de’a binelea.
-Iti place tipul? Intreba Akane cu un zambet pervers pe fata.
-NU!! Ce ai?Cum sa crezi asa ceva.Incepuse fata sa se agite in timp ce gesticula din maini.
-Da sigur…,spuse Akane cu acelasi zambet.
-Of…,ofta fata cu o voce scazuta”Se vede?”
-Eheeee, stiam eu, zise Akane victorioasa.Pai se cam vede sa sti.
-O doamne ce ma fac…, incepu iar sa se agite insa Akane nu o asculta deoarece ochii i se atintira pe baiatul care venise cu cel blond.Era inalt, bine facut, iar uniforma parca era facuta pentru el.Se putea observa cum toate fetele aveau ochii atintiti spre el.Era inconjurat de mai multi baietii si fete care vorbeau cu el.’Hmmm se pare ca nu e chiar asa de rau liceul asta’ranji Akane.Deodata o fata blonda, incruntata urmata de o fata care alerga dupa ea se indrepta spre grupul unde acel baiat era.Se duse direct la el si ii sari in brate sarutandu-l apoi incepu sa vorbeasca ceva parand enervata.’Ah…asta e'ofta Akane in timp ce se indrepta spre clasa caci se sunase.

Prima saptamana trecu foarte rapid deoarece nu s-au facut ore, profesorii doar vorbind despre ce vor face in timpul acelui an.
‘Ah in sfarsit vineri'gandi Akane in timp ce se tranti in pat zambind multumita.Nu prea fusese pentru ea o saptamana chiar usoara deoarece a cunoscut multi oameni datorita Tifei “visul” ei de a deveni o ciudata fiind in final spulberat de popularitatea fetei.Zambi in sinea ei si se duse sa faca o baie dar cand sa intre in baie ii suna telefonul.
-ALO,Akane trebuie sa iti spun ceva! Vocea din telefon era foarte emotionata.
-OK calma Tifa, respira, ce s-a intamplat?
-Dupa ce ai plecat cand sa ies din curtea liceului l-am vazut pe Cloud, era la iesire, am zambit si am plecat mai departe dar el m-a prins de mana si mi-a cerut numarul de telefon, iar maine voi iesi cu el.. oh sunt asa de emotionata oare cu ce o sa ma imbrac deabea astept! Fata parea intradevar foarte emotionata abia respira, atata de repede spusese totul.
-Wow, felicitari Tifa, sunt foarte bucuroasa pentru tine sper sa te dintrezi maine, chicoti Akane cu zambetul pe buze, chiar se bucura pentru Tifa se vedea ca il place si chiar nu le-ar sta rau impreuna.
-Merci mult, acum trebuie sa plec te sun maine daca e, noapte buna, vai nu cred ca voi putea dormi de emotie abia astept, spuse fata emotionata.
-OK, noapte buna Tifa si sucees!
Dupa cum era de asteptat Tifa a devenit iubita lui Cloud, iar luni la scoala a stat cu el pana s-a sunat si abia a reusit Akane sa o ia de langa el.Aveau fizica, iar Akane tremura.
’Sper sa nu ma asculte,sper sa nu ma asculte’gandea ea avand o privire speriata, se uita in dreapta ei, Tifa era cu capul in nori corpul ei era in clasa insa mintea ei era departe undeva unde Akane nu putea ajunge ca sa o aduca la realitate.In timp ce Akane se uita la ea profesorul striga.
-Akane Lighting.
Fata incremeni.
’Nu se poate,nu se poate’
-Treci la tabla!
Fata amuti, dar isi reveni repede si se duse la tabla cu pasi micuti ca sa traga de timp.Ajunsa in fata tablii unde era scrisa o problema.Akane se uita doar prin litere si cifre, nu putea sa inteleaga nimic.Trecura 10 minute de tacere.
-Sti sa o rezolvi?
-Nu domnule profesor...,zise fata cu buzele tremurand
-La loc, 4!
‘4,4,4,4,4,4,4’ nu mai asta ii suna in cap,fata incremeni in fata tabli.
-LA LOC.
Dupa ce se suna Akane iesi val vartej din clasa si se duse la baie
’Ce ma fac o sa raman corigenta nu stiu nimic’ o lacrima ii aparu in coltul ochiul si apoi alta lacrima si alta si izbucni in plans.A stat vreo 5 minute in baie apoi iesi si se duse in curtea liceului.O cauta pe Akane cu privirea si reusi sa o vada langa un copac stand in bratele lui Cloud.Langa ei rezemat de copac statea baiatul pe care il vazuse in prima zi de liceu.O urma de roseata aparu pe obrajii fetei.Se indrepta spre ei, iar cand Tifa o vazut izbucni ingrijorata.
-Akane ce faci?ai plans? Intreba ea uimita in timp ce baiatul brunet se uita la Akane uimit.
-Pai nu tocmai….dar…nu vreau sa raman coringenta! Si din nou o lacrima ii aparu in coltul ochiului.
-De ce? Intreba Cloud putin nedumerit.
-Pentru ca am luat 4 la fizica si nu inteleg nimic! Cloud zambi si deodata se auzi o voce,era vocea baiatului brunet.
-Te ajut eu.Akane ramase muta doar holbandu-se la el cu ochii mari.Stiu ceva fizica nu sunt un ,dar te pot ajuta daca vrei, continua acesta cu un zambet dulce pe fata.Doar sa numai plangi!Akane nici nu apuca sa raspunda ca o fata aparu in peisaj.Era aceeasi fata care era si la deschidere si care se tinea dupa fata blonda si tafnoasa.
-Stella va cauta domnule Noctis. Spuse aceasta alarmata de parca ar fi avut loc o explozie.
-Ti-am mai zis de 1000 de ori sa nu imi mai zici “domnule” si o sa vin, poate sa astepte.Spuse acesta usor iritat apoi se ridica, dar inainte sa plece se apleca la Akane si ii dadu o foicica soptindu-i la ureche.
-Acesta este numarul meu, daca vrei sa te ajut imi dai un mesaj ok? Zise acesta cu un zambet fermecator pe fata apoi pleca.
Toata ziua Akane se gandi numai la acel zambet, iar Tifa observa ca ceva se petrecea cu ea.
-Iti place de Noctis? O intreba pe fata la sfarsitul orelor.
-Nu, de unde ai scos-o? Nici vorba, dar sunt multumita ca am gasit pe cineva care sa ma ajute.Mintise aceasta chicotind.
-Hmm…ar fi bine sa fie numai asta pentru ca Stella nu iarta pe nimeni.
-Cine e Stella?
-E prietena lui Noctis si e foarte geloasa…mai bine sa nu ii fi dusmanca.
-Hmm…OK, eu trebuie sa plec, spuse Akane si se duse la masina care o astepta in fata liceului facandu-i cu mana Tifei.
Capitolul II

Soarele apunea asupra capitalei imbracand cladirile intr-o nuanta rozalie, culoare pe Akane o adora.Strazile erau pline de oameni care se intorceau de la munca iar odata cu apunerea soarelui si orasul se schimba.Privind pe geam se putea observa cum toate gastile de yanki isi faceau aparitia in intuneric cu motociclete si masini, participand la diferite curse unele chiar mortale.In timp ce masina statea la stop Akane privi pe geam ganditoare cand observa un baiat inalt, cu parul gri nu foarte lung.Era pe o motocicleta rosie si nu purta casca, un lucru periculos pentru un adolescent insa cine stie poate avea destula experienta daca avea curajul sa nu poarte casca.Acest baiat i-a atras atentia lui Akane distragand-o de la gandurile ei.Se uita mai atent la el,parea de varsta ei.Deodata baiatul isi intoarse capul spre masina unde ea era, avea ochii de un albastru deschis aproape argintii in care se ineca tristetea, satena tresari la privirea lui iar ochii acestuia se marira in timp ce masina porni.
‘Ce baiat ciudat…ce era cu privirea aia…presupun ca a trecut prin multe daca avea privirea aia’in timp ce aceasta se gandea masina opri in fata casei sale unde era parcata o masina care nu ii era cunoscuta’Cine o fi…’se intreba Akane in timp ce cobori din masina
-Akane, draga mea bine ca ai venit, vreau sa ti-l prezint pe domnul Ito, ma va ajuta cu magazinul nostru!spuse mama fetei foarte etuziasmata
-Incantata de cunostinta, domnule Ito,spuse Akane putin suspicioasa de buna dispozitia mamei sale
-I-am spus domnului Ito ca eu sunt de multe ori plecata si i-am propus ca atunci cand eu sunt plecata tu sa imi tii locul, ai destule cunostinte vei putea supravietui cateva zile, spuse femeia cu o fata rugatoare pentru ca Akane sa nu izbucneasca, si macar odata sa fie de accord cu ea
-Bine mama, acum pot sa plec?spuse Akane cu un oftat, numai de asta nu avea ea chef era destul de obosita si nu vroia sa inceapa sa se contrazica cu mama sa,va rezolva ea asta altadata
-Vorbesti serios, chiar accepti?!intreba mama satenei vizibil surprinsa
-Da mama,larevedere domnule Ito! Si urca scarile foarte plictisita
In timp ce isi facea geanta pentru a2-a zi dadu de foaia pe care scria numarul de telefon a lui Noctis’Hm…oare sa il sun, nu am ce pierde daca nu inteleg ce imi explica nu ma mai duc, dar blonda aia cum o chema, Stella, sau ceva de genu daca se ia de mine? parea destul de posesiva, eh si ce o sa imi faca eu vreau sa trec clasa nu am treaba cu pretiosul ei Noctis, desi e dragut’pe fata fetei aparand o urma de roseata’Nu, nu, ce tot gandesc gata Akane controleaza-te ma duc sa fac o baie si voi vedea dupaia daca ii dau mesaj’
Trecu o ora si Akane tot nu stia ce sa faca, doar statea si se uita la bucatica de foaie.Isi indrepta privirea spre ceas: 9:30 p.m.
-Of, gata ii dau mesaj!
“Salut, sunt Akane, fata cu 4 la fizica mi-ai zis sa iti dau mesaj cand ma hotarasc cu privire la fizica sa ma ajuti, well m-am hotarat vreau sa ma ajuti.Merci mult pentru ajutor” Send
-Eh gata am facut-o si pe asta,spuse satena intinzandu-se pe pat
Nu trecura nici 5 minute ca telefonul suna.
-Alo?vocea ii tremura
De cealalta parte a firului se auzi o voce care pe Akane o facea sa tresara era acea voce calda care o calmase in aceea pauza, era Noctis:
-Alo, Akane am primit mesajul tau, tu maine dupa ore esti libera?
-Pai…da cred ca da
-Atunci ne vedem dupa ore la iesirea liceului la ce ora scapi tu?
-Pai, fata se uita pe orar,la 7 jumate
-A, perfect eu scap la 6 dar vin sa te iau la 7 jumate, OK?
-Da desigur ne vedem atunci, pa pa
-Pa pa
-A, Noctis…
-Da?
-Merci!ingana Akane cu jumatate de gura
-Nu ai pentru ce ma bucur sa te ajut, noapte buna si ne vedem maine
-OK, si inchise telefon si inrosindu-se ca un rac ‘Wow, dar stiu ca e rapid’
A doua zi veni repede, zorile aparand pe cerul senin alungand intunericul si trezind la viata orasul adancit in sunetul motoarelor.Lumina patrunse in camera, iar Akane deschise lenesa ochii.In juma de ora era gata, nu era genul de fata care petrecea ore in fata oglindei, cine o placea o placea asa cum era ea, nu trebuia sa se ascunde in spatele tonelor de machiaj si hainelor sofisticate ca sa fie placuta.Cobori jos, mama ei déjà plecase ca de obicei.Manca ceva rapid si fugi la masina.
-Deci…te-ai hotarat ce faci cu fizica?o intreba Tifa in timp ce se indreptau spre clasa
-Da, ma va ajuta Noctis si…in legatura cu prietena lui nu are de ce sa se supere pentru eu vreau doar sa trec clasa, ii raspunse satena cu un zambet pe fata si foarte sigura pe ea
-OK, tu sti mai bine…
Ziua trecu rapid, pe Noctis nu il vazuse deloc in pause dar ce era drept nici nu prea a stat sa il caute deoarece era ocupata sa citeasca o carte despre o fata care provenea dintr-o familie bogata care dintr-o data isi pierduse averea, ea ajungand sa isi petreaca viata pe strazi fumand si band.Fata o compatimea’Cred ca este groaznic sa patesti ce a patit ea’.In timp ce citea fu intrerupta din lectura de Tifa
-Baiatul asta nu e sanatos, sopti bruneta
-Cine?intreba Akane curioasa
-Kadaj, nu a venit de la inceputul anului, este cu noi in clasa, mi-a zis cineva ca a fost vazut umbland cu o gasca cam dubioasa.Parintii lui nu merita asta, mai ales acum
-Adica?intreba Akane din ce in ce mai interesanta
-Parintii lui au o companie, dar nu le merge foarte bine in ultimul timp, se spune ca o vor inchide, iar Kadaj le face atatea probleme, a venit azi mama lui la liceu sa zica ca numai stie nimic de el, ca numai a trecut de o saptamana pe acasa si ca numai stie ce sa faca, s-a rugat de director sa nu-l exmatriculeze, sa-i mai dea o sansa
-Wow, asta suna urat, poate are un motiv pentru care face toate astea, toti fac ceva cu un motiv, zise Akane ganditoare
Discutia numai continua deoarece profesorul intrase in clasa.
Dupa ore Tifa pleca deoarece trebuia sa ajunga acasa.Akane a ramas in urma sa isi stranga lucrurile.Arunca o privire la ceas era 7:25 p.m.’Ar trebui sa plec’gandi ea si isi baga cartile in geanta plecand grabita spre iesire.Iesind din liceu, aerul rece o izbi, gata cu zilele calde.Isi stranse geanta la piept si se indrepta la iesirea din liceu, acolo o astepta Noctis, parea cufundat in ganduri stand cu privire in gol.Cand o zari pe fata i se afisa un zambetpe fata.Se indrepta spre ea si o pupa delicat pe obraz
-Hei, cum a fost la ore?
-Bine…, spuse fata tremurand
-Iti este frig..hai sa mergem la masina, afirma baiatul tragand-o de mana.Avea mana calda incalzind-o pe cea a fetei, era o senzatie placuta.
Odata urcati in masina Noctis porni, conducand prin aglomeratia din marea metropola.Dupa un sfert de ora au oprit in fata unei vile, era foarte mare, chiar si Akane care era obisnuita cu astfel de lucruri se minuna.Intrara in casa fiind intampinati de o doamna mica de inaltime care le-a luat hainele
-Mama a ajuns acasa Shizune?
-Da domnule, este in salon, spuse femeia cu o voce scazuta
-Haide, o trase Noctis pe Akane in timp ce aceasta admira interiorul casei.Noctis o duse intr-un salon mare, pe unul din fotolii se afla o femeie cam de 1,65, cu parul brunet tuns bob.Aceasta isi ridica privirea si fata i se insenina
-Noctis ai ajuns, nu te-ai dus azi la birou?intreba femeia uimita
-Da mama dar am stat doar o ora pentru ca vreau sa o ajut pe Akane la fizica.A, ea este mama mea, mama ea este Akane, ranji baiatul
-Incantata de cunostinta, spuse femeia cu un zambet, e bine ca te ajuta la fizica macar ajunge si el mai devreme acasa
-Mama!
-Ce? Imi spun parerea, oricum esti bine-venita aici si sper sa te poata ajuta Noctis, este foarte bun la fizica, afirma aceasta mandra
-Of, ofta baiatul dandu-si ochii peste cap, noi mergem sus si o trase pe fata dupa el
Ajunsera intr-o camera mare cu niste ferestre gigantice care ocupau aproape tot peretele.Brunetul zambi spunand
-Aceasta este camera mea, vrei suc?
-Da…spuse satena indreptandu-se spre geam.Afara se innoptase cerul fiind plin de stele care vegheau alaturi de luna.Era o seara senina si linistita.
Brunetul doar o privea fara sa spuna nimic, asteptand ca aceasta sa se trezeasca din visare.
-Deci cu ce incepem?intreba aceasta intr-un final
-Pai, da-mi caietul tau de fizica sa vad unde sunteti si sa imi spui ce nu intelegi, ii raspunse baiatul cu un suras pe fata
Dupa vreo 3 ore, Akane casca.La fel facu si Noctis apoi amandoi izbucnind in ras
-Cred ca trebuie sa plec, maine am scoala
-OK… si eu… continuam maine atunci, spuse brunetul ranjind cand telefonul ii suna.Se uita si ofta
-Da, da am ajuns, raspunse plictisit, sunt cam oboist, nu sa sti ca am dansat, spuse acesta ironic, logic ca am fost la tata la servici, of bine numai incepe cu deastea, of bine te astept, si inchise telefon, ii spun soferului sa te duca, i se adresa acesta fetei
-OK…
Dupa ce a dus-o la masina telefonul acestuia iar suna.De data aceasta era un mesaj
-Scuze… prietena, spuse acesta vizibil enervat, noapte buna ne vedem maine la aceeasi ora, ii spuse acesta pupand-o delicat pe obraz si zambindu-i.Avea buzele calde si fine, fata tresarind la sarutul baiatului.
-Merci mult ca ma ajuti, raspunse fata cu un suras timid pe fata
-Nu ai pentru ce, ii facu acesta cu ochiul si porni
Pe drum s-a gandit numai la acel sarut pe obraz si un suras ii aparu pe fata, nu e chiar asa de grea fizica cu el, poate pana la urma o sa ajunga sa inteleaga fizica.Se uita dinou pe geam in timp ce o suvita rebela ii aluneca pe fata.Chiar daca era noapte datorita numeroaselor lumini provenite de la panourile publicitare, copacii imbracati in luminite si cladirilor inalte parea ca e ziua, o zi foarte colorata ca si cum soarele s-a contopit cu curcubeul si impreuna au trimis numeroase razele colorate sa lumineze.Dupa jumatate de ora masina opri in fata casei.Doar de la o fereastra venea lumina’Se pare ca mama e treaza’gandi fata cascand
Cobori din masina multumindu-i soferului si intrand in casa.
-Unde ai umblat, la ora asta se vine?o asalta mama acesteia
-Am fost…a…sa invat la fizica…pentru ca….’trebuie sa sun’AM LUAT 4 SI NU STIU NIMIC,izbucni fata in timp ce mama acesteia ramasese uimita
-Ma duc sus ca sunt obosita, te rog nu ma intreba nimic, spuse fata cu o voce mai scazuta urcand repede scarile intrand in camera,dupa ce facu o baie se baga in pat stand cu ochii atintiti in tavan, nu putea sa si-l scoata din cap pe brunet’Ce e cu mine, doar nu ma indragostesc’
Capitolul III
Era o dimineata mohorata de toamna, nori negrii se adunasera pe cer lovindu-se unul de altul.Deodata o picatura cazu din cer urmata de alta si de alta, iar in cateva minute ploaia invada orasul alungand oamenii de pe strazi.Picaturile mari loveau geamul lui Akane trezind-o pe aceasta din somnul linistit.Deschise ochii si isi arunca privirea spre geam, somnoroasa , crezand,datorita intunericului, ca inca este foarte devreme.Se intoarse spre noptiera si cauta ceasul cu mana in timp ce capul ei se odihnea inca cu ochii inchisi pe perna.Dupa cateva minute de cautare dadu de ceas si cu ochii intredeschisi se uita.Era opt patruzeci si cinici, iar fata la ora 9 a.m.noua si din nou se intelege ca e dimineata, ca doar nu avea ore noaptea incepea orele.Isi deschise ochii mari, uimita de ceea ce vedea si intr-o secunda tasni spre usa de la baie impiedicandu-se de o geanta, cazand, lovindu-se cu piciorul de prag.
-AUUU!!!urla fata tinandu-se de picior.Isi facuse o vanataie de toata frumusetea’Minunat, acum am si o vanataie si eu trebuie sa port fusta aia nesuferita’
Se ridica cu greu de jos intrand in baie.Se imbraca rapid iar in zece minute era jos.Nu a mancat nimic deoarece nu avea timp, doar a fugit in masina.Satena arunca o privire asupra ceasului: noua
‘Ah…am intarziat sper sa nu se enerveze diriginta, am prima ora cu ea’gandi fata in timp ce isi verifica ghiozdanul.
Ajunsa la scoala fugi pana in dreptul usii, rasufla adanc si batu la usa dar nimeni nu ii raspunse asa ca deschise usa usor.Totii elevi erau in banca, iar in fata era diriginta care vorbeau cu un domn.Langa acesta era un baiat.
-Scuzati-ma ca am intarziat, spuse Akane rusinata
-Nu este nimic, du-te in banca ta, i se adresa diriginta indiferenta, fiind concentrata pe discutia cu acel domn.
Cand trecu pe langa baiat imediat il recunoscu.Era baiatul pe care il zarise in aceea acea dupa-amiaza din masina, doar ca de data aceasta avea o privire enervata, uitandu-se cu ura in jur.Fata se duse in banca langa Tifa soptindu-i:
-Ce s-a intamplat?
-El este Kadaj, l-au gasit aseara si l-au adus la scoala.Domnul acela este tatal lui, i-a spus dirigintei ca Kadaj nu are voie sa iasa din liceu singur, gardienii vor avea grija ca sa nu scape.Parca l-au adus la inchisoare, raspunse bruneta in soapta chicotind
Akane isi atinti privirea spre baiatul cu parul gri, sigur era acelasi baiat.Sub ochii acestuia se puteau observa cearcanele adanci aparute in urma nedormitului]aparute doatorita lipsei somnului, nedormit nu suna prea bine[/b] , era foarte slab si nu purta uniforma iar ochii ii avea rosii.Dupa ce tatal sau pleca se aseza in prima banca care era goala stand cu capul aplecat fara sa spuna nimic.
Pauza veni repede, iar in dreptul bancii lui Kadaj se dusera doi baieti, care se credeau cei mai tari din clasa.
-Deci Kadaj ai revenit la liceu, stiai ca ma-ta a venit la director sa il roage sa nu te exmatriculeze? zise acesta cu un ramjet de rautate.
-Da, spuse celalalt razand, curand nu o sa mai ai niciun ban, saracutul baietel bogatas va deveni un cersetor.
In tot acest timp toti cei din clasa ranjeau, iar Kadaj statea in banca cu o privire din ce in ce mai enervata.
-O, s-a enervat marele gangster, zise unul dintre ei, iar toti ceilalti incepusera sa rada, doar Akane ii privea scarbita pe cei doi.
-Sunteti niste porci, sopti satena
-Ce ai zis?intreba unul dintre baieti cu o privire amenintatoare
-Ce ai auzit, sunteti niste porci credeti ca daca aveti bani puteti sa controlati totul virguladar nu e asa si tu puteai sa fi in locul lui si nu cred ca iti convenea sa se poarte lumea asa cu tine…
Baiatul o privi si mai amenintator si se indrepta spre ea vrand sa ii dea o palma.Akane cand vazu inchise ochii asteptand palma insa mana baiatul fu oprita, iar intr-o secunda acesta se trezi cu gura de banca.
-Ai noroc ca suntem in liceu altfel te snopeam, zise baiatul cu parul gri uitandu-se la el nervos si incruntandu-se.
Akane si toti din clasa ramasesera uimiti, iar baiatul de pe banca dupa ce scapa din stransoare icni
-Vei plati scump pentru asta, iesind din clasa nervos sub privirile uimite ale colegilor
Kadaj se duse inapoi la locul lui in banca in timp ce se suna.A doua pauza Akane isi facu curaj si se indrepta spre banca acestuia si cu o voce firava reusi sa ingane
-Merci pentru ca m-ai aparat
Baiatul se intoarse spre ea, iar ochii i se schimbara numai nu mai erau plini de ura ci devenira calmi.Acesta schita un zambet micut
-Nu ai pentru ce, pana la urma tu mi-ai luat apararea, iar eu ti-am intors serviciul
-Mmm..dupa un moment de tacere fata reincepu: vrei sa iesi pe afara?vad ca a iesit soarele…
Baiatul ezita, dar in final accepta, iar cei doi iesira din clasa sub privirile uimite ale elevilor.Pe hol se intampla acelasi lucru toti holbandu-se la ei.Akane era putin stanjenita, nu ii placea cand lumea se holba la ea asa ca grabi pasul.Ajunsi in curte cauta o banca uscata si se asezara pe ea.
-Daca te simti prost eu plec, nu trebuie sa stai cu mine pentru ca toti te vor cataloga o ciudata exact cum sunt si eu, sopti baiatul cu o privire trista
-Nu, nu e nici o problema oricum vroiam sa fiu catalogata o ciudata de cand am intrat la liceul asta dar, am fost oprita de popularitatea prietenei mele, chicoti asta aceasta cu o privire vesela
Baiatul se uita la ea si nu ii venea sa creada ce aude.In sfarsit vroia o persoana sa stea cu el, o persoana care nu il privea cu retinere si nu il ocolea cand il vedea.
-De ce te uiti asa cu ochii aia mari? intreba fata incepand sa rada
-Nimic…spuse baiatul ezitand,deci tu esti noua aici sa inteleg?
-Pai da…mama si-a mutat firma aici.Eu stateam in Kyoto, imi placea foarte mult acolo, aveam prieteni multi ma distram cu ei, era foarte bine.
-Sa inteleg ca nu prea iti place aici?intreba acesta cu o urma de curiozitate
-Acum m-am mai obisnuit la inceput a fost mai greu dar am supravietuit
Baiatul zambi.
De pe o alta banca, un baiat brunet cu ochii albastri ca marea ii privea, era Noctis.Il stia din vedere pe Kadaj si auzise ca are o reputatie foarte proasta.Se uita ingrijorat la Akane, ii era frica sa nu pateasca ceva daca statea cu acel tip ciudat, dar ce era sa faca?Deodata se suna, iar fata satena cu ochii albastri se ridica si se indrepta spre intrare alaturi de Kadaj.Cand sa intre ea il zari pe Noctis, iar acesta tresari la privirea ei.
-Hei Noctis, il saluta aceasta
-Buna Akane, raspunse acesta cu un zambet dulce pe fata, nu te-am prea vazut astazi prin pause, ai avut fizica?
-A, chicoti aceasta, nu am avut, norocul meu, dar nu am avut chef sa ies din clasa.Il cunosti pe Kadaj?intreba aceasta
-Nu prea…, raspunse brunetul sagetandu-l pe acesta cu privirile, celalalt raspunzandu-i cu aceeasi reactie
-Pai, Kadaj el e Noctis, Noctis el este Kadaj, le facura Akane cunostinta
Baietii isi dadura mana, Noctis uitandu-se scarbit la Kadaj.
-Noi trebuie sa plecam, ne vedem la sapte jumatate
-Da...ai grija, ii spuse Noctis tragand-o spre el si sarutand-o delicat pe obraz atingandu-i o suvita de par
-OK, pa pa, raspunse fata rosind putin
Ziua trecu repede, iar Akane inainte sa plece, trecu pe la banca lui Kadaj
-Pa Kadaj sper sa vi si maine la scoala, zise fata cu ochii rugatori
-Da… voi veni
-Promiti? Intreba satena chicotind
-Da promit, incercand sa zambeasca
La iesire o astepta Noctis care parea putin tensionat.In masina acesta nu zise nici o vorba, iar in timp ce invatau la fizica la fel.Intr-un final acesta ofta adanc si spuse:
-Akane…te rog sa ai grija cu Kadaj, nu imi pare un tip de incredere
La auzul acestor vorbe satena simti ca si cum o palma o lovi peste fata.Nu ii venea sa creada ca Noctis se baza pe vorbe si raspunse cu voce putin ridicata:
-Kadaj este un baiat bun, nu conteaza ce zice lumea daca tu vrei sa te iei dupa vorbele altora este problema ta, eu nu sunt asa, si oricum nu cred ca e problema ta cu cine umblu si ce fac!
Baiatul tacu se uita doar in jos fara sa spuna nimic o tacere apasatoare asternandu-se in camera.Dupa vreo 2 minute Akane se ridica strangandu-si lucrurile
-Cred ca trebuie sa plec, spuse aceasta fara sa il lase pe Noctis sa spuna nimic iesind repede din camera.
Brunetul se ridica si se uita pe geam cum Akane iese din casa si urca intr-un taxi.Urmari masina cu privirea pana aceasta iesi din raza lui vizuala.Se incrunta si deodata se intoarse si darama totul de pe birou punandu-si capul pe lemnul rece al acestuia.Ce se intampla cu el, de ce a reactionat asa fata?el vroia doar sa o apere.
Usa camerei se deschise lasand sa intre in ea o fata blonda cu ochii albastri.Era imbracata intr-o fusta scurta neagra cu un maieu alb.Avea o privire tafnoasa.
-De ce nu m-ai sunat?mama ta mi-a zis ca esti acasa de la sapte jumatate?urla aceasta gesticuland din maini ca o isterica
-Lasa-ma in pace, sunt obosit…sopti acesta
-Of bine…zise blonda indreptandu-se spre el scuze…,spuse ea incepand sa se joace cu parul lui si aplecandu-se spre el, sarutandu-l.

***
‘Nu imi vine sa cred, cat tupeu pe el sa imi spuna mie cu cine sa stau.E plin de ipocriti in liceul ala’ gandi satena in timp ce se imbraca in pijamale.Se tranti in pat si se uita la papagalul sau.Baga mana in colivie, iar acesta sari pe degetul ei.
-Mancare, mancare, mancare
Fata chicoti, macar el o mai distra.Papagalul zbura spre geam asezandu-se pe pervaz.Fata il urma si se duse la geam, sprijinandu-si capul in maini privi afara’Kadaj este un baiat bun, tot ceea ce face, face cu un motiv sunt sigura de asta.Trebuie sa aflu motivul acesta…il voi afla’
Capitolul IV
“M-am certat cu Cloud, pot sa trec pe la tine?Tifa”
Akane privi uimita ecranul mobilului fara a ii veni sa creada, cum de s-a intamplat asa ceva?Ii trimite repede mesaj sa vina la ea.In jumatate de ora se auzi soneria
-Domnisoara Akane, va cauta o fata
-Da, imediat, spuse satena si cobori scarile lunad-o pe Tifa in brate
Bruneta arata groaznic, avea ochii rosii, rimelul curgandu-i.Fata mereu vorbareata si vesela disparuse lasand loc fetei triste cu inima zdrobita.Akane o lua de umeri si se dusera in camera unde incuiara usa in urma lor.
-Ce s-a intamplat? intreba fata curioasa si in acelasi timp ingrijorata
-Pai…raspunse bruneta izbucnind iar in plans
Akane o privi cu regret in timp ce o mangaia pe par’Trebuie sa invat din chestia asta,sa nu am incredere niciodata in vorbe dulci si declaratii, saraca Tifa…si credeam ca Cloud este un baiat bun, dar se vede ca nu e…trebuie sa gasesc ceva sa o inveselesc, dar ce?’.Tifa se opri din plans si ridica privirea.Rasufla adanc, se uita spre geam fixandu-si privirea asupra unui punct si incepu sa povesteasca:
-De cateva zile tot este ocupat, iar atunci cand il intreb de ce este asa de ocupat el imi zice ca are repetitii cu trupa.Comportamentul lui nu era schimbat chiar se purta mai frumos cu mine si am ajuns sa cred ca incepe sa tina la mine…dar tot timpul intarzia, seara pleca imediat de la scoala.Azi a fost picatura care a umplut paharul, trebuia sa ne intalnim la opt in fata la Mall.Toate bune si frumoase pana pe la vreo opt fara zece cand imi suna telefonul.Cine era?Cloud desigur, ma sunase sa imi spuna ca ii pare foarte rau dar nu mai poate veni pentru ca este prins in repetitie.OK, am inghitit si asta.Oricum am mai stat o ora prin Mall sa ma plimb.Cand sa ies, trec pe langa un magazin de chitare si chestii deastea si nu stiu cum ma uit si observ un tip blond, ma uit mai atent si il vad pe Cloud care era cu inca o tipa cu parul tuns bob si satena.In momentul acela am simtit ca tot cerul mi-a cazut in cap, am izbucnit in plans si am plecat de acolo.I-am trimis mesaj lui Cloud sa ii spun ca nu mai vreau sa il mai vad niciodata.A incercat sa ma sune de mai multe ori, dar nu i-am raspuns, nu-mi vine sa cred.Am crezut ca Cloud este altfel…, povesti fata dupa care izbucni iar in plans
-Descarca-te… spuse Akane intristata, lasa ca nu e ultimul baiat de pe planeta…nu te merita…vei gasi un baiat care te va iubi si se va purta cu tine asa cum meriti.Hmm…uite stiu ce facem, vrei sa dormi la mine? Ne vom face parul, ne vom uita la un film, asa uiti de asta OK? Zise fata incercand sa o inveseleasca
-Mancare, mancare, mancare
-Uite si el te roaga, zise satena cu un zambet pana la urechi
Bruneta chicoti, nu putea sa se abtina cand vazu fata satenei si vocea pitigaiata a papagalului.
-OK, deci… cu ce incepem? intreba Tifa incercand sa zambeasca
-Hmm.. cu asta, zise Akane si sari pe fata gadiland-o.In timp ce fetele se distrau, telefonul lui Akane suna.Era un mesaj de la o colega in care spunea ca sambata seara va fi balul de deschidere al anului.
-Ce este?intreba Tifa curioasa
-Hmmm…un bal cica, raspunse satena confuza
-Pe bune? In sfarsit au anuntat cand e, spuse bruneta, fata luminandu-se deodata
-Stiai de el?eu nu stiam,hei inseamna ca poimaine e balul.
-Ai dreptate, este asa de putin timp!!!exlama Tifa
-Ce?’Cred ca glumeste, de ce e putin timp ce e asa de greu sa iti alegi niste haine?’se intreba satena
-Cum adica “ce?”, pana imi gasesc rochia perfecta, pana merg la coafor, zise insirand diferitele lucruri pe care trebuia sa le faca
-Rochie?Coafor?intreba fata razand
-Logic…tu ce crezi ca tu nu o sa iti iei rochie si nu o sa mergi la coafor?chiar acum trebuie sa facem programare ca sa nu asalteze toate din liceu toate locurile
-Dar ce, exista doar un coafor? izbucni Akane razand
-Nu…dar exista unul foarte bun si numai la ala vreau sa merg, este cel mai bun din Tokyo, zise Tifa vizibil iritata de intrebarea lui Akane
-OK…eu nu ma bag, nu prea le am cu astea, chiar deloc
In timp ce Akane se duse in pat, Tifa era foarte energica, sunase déjà la coafor si facuse programarile pentru toate si incepu sa se uite pe Internet dupa eventualele rochii.’Macar ii distrage atentia de la intamplarea cu Cloud…’gandi satena intorcandu-se cu fata la perete si ghemuidu-se, luand perna in brate.In minte ii aparu Noctis care statea fara sa spuna nimic in timp ce Akane izbucni la el.’cred ca am fost cam dura…dar merita, nu are niciun drept sa il judece pe Kadaj, este doar un ingamfat, dar …poate el a vrut doar sa ma apere, poate era ingrijorat…nu nu nu, nu ii pasa lui de mine este prea mandru…sau poate…’asa adormi fata adancita in aceste ganduri contradictorii care ii zguduira somnul si visele.
Ziua isi facu repede aparitia, razele luminoase ale soarelui trezindu-le pe fete.Dupa ce se spalara si mancara fetele s-au indreptat spre liceu.Curtea liceului era ca de obicei plina de elevi.Subiectul principal al discutiilor era balul, chiar si baietii discutau despre asta, doar un baiat era singur stand pe iarba uscata rezemat de un copac.Privea in gol, iar sub ochii sai albastrii se puteau observa cearcanele aparute in urma nesomnului.Era trist stand cu capul aplecat tinand in mana o frunza uscata de soare.Deodata isi ridica capul, iar privirea lui se atinti spre o bruneta care intra alaturi de o fata satena in curte.Se ridica in picioare si vru sa faca un pas dar, ezita, respira adanc si se indrepta cu pasi rapizi si siguri spre fata prinzand-o delicat de mana si cu o voce scazuta si plina spuse:
-Tifa…trebuie sa vorbim, ochii lui erau rugatori si plini de durere
-Akane cred ca bazaie o musca pe aici si m-a ciupit de mana, zise ironic bruneta smulgandu-si mana din cea a baiatului si isi continua drumul
Blondul ramase uimit privind cum fata se indeparta si vru sa o urmeze dar, fu oprit de Akane.
-Nu cred ca e o idée asa de buna, mai bine ai lasa-o in pace…sopti aceasta cu privirea in jos
-Vreau sa stiu motivul pentru care s-a despartit de mine si apoi o voi lasa in pace, cred ca merit macar o explicatie, nu? spuse baiatul cu vocea putin ridicata
-Mai bine te-ai gandi ce ai facut…ea nu iti va vorbi, cu aceste cuvinte satena se indeparta lasandu-l pe Cloud confuz si singur.
La iesirea din curtea liceului se adunase foarte multa lume, fapt care ii atrase atentia satenei.Se indrepta si ea spre acea multime de elevi intreband o fata ce se intampla.Aceasta ii spuse ca baiatul care il amenintase pe Kadaj in clasa a pus doi prietenii de-ai lui sa ii dea o lectie baiatului cu ochii gri.La auzul acestor vorbe Akane se panica si incerca sa isi faca loc prin multime.Ajunsa in fata ea fu socata, baiatul era trantit pe jos avand vanatai pe maini, fata sangerandu-i, iar doi baietii ii dadeau cu picioarele in burta.Dupa ce acestia isi terminara treaba in timp ce toti priveau inmarmuriti se indepartara, iar toata multimea de elevi se risipi incetul cu incetul.Niciunul nu l-a ajutat pe baiatul care zacea pe jos cu fata sangerandu-i.Akane se indrepta spre el si ii puse mana pe fata.
-Kadaj…sunt eu Akane, te duc la spital, sangerezi, spuse fata cu o lacrima in ochii
-Nu e nevoie, nu imi vor face mare lucru la spital, zise acesta ridicandu-se insa se dezichilibra.Satena il ajuta sa isi tina echilibru si il conduse pe o banca.Cei doi erau urmariti de o pereche de ochii albastrii furiosi.
‘Nu-mi vine sa cred, cum poate sa stea cu un asemenea om…toti o vor considera o ciudata si curand vor rade de ea si asta nu pot permite’gandi Noctis vizibil nervos.
O mana ii atinse umarul, era Stella care vazuse ca Noctis se uita la cei doi si il trase de mana ducandu-l in liceu.Clopotelul suna iar curtea se goli de tot.
-Ma voi duce la farmacie sa iau ceva pentru ranile tale, spuse fata ridicandu-se de pe banca, sa stai aici, iar in cinci minute reveni cu o punga plina de doctorii si pansamente
-Ar fi mai bine sa intri la ora, profesorul se va supara pe tine, zise Kadaj simtindu-se putin vinovat pentru ca o retinuse pe Akane
-Nu te las in starea asta, acum suntem prieteni, iar prietenii se ajuta si in plus avem fizica si eu nu support fizica, raspunse satena cu un zambet larg
-Hmmm…zambi acesta, merci…
-Pana la urma…s-a tinut de cuvant si s-a razbunat si asta numai din vina mea…afirma fata indreptandu-si privirile in jos
-Hei…nu e nimic am trecut eu si prin chestii mai grele, zise baiatul in timp ce ii ridica fata cu mana
-Serios?cum asa? intreba fata cu gandul la o posibila dezvaluire
-Pai…de la 14 ani viata mea a inceput sa se aglomereze de astfel de batai si alte chestii dar, mai bine sa nu te plictisesc cu asemenea lucruri…
-O nu ma plictisesti si in plus avem o ora intreaga la dispozitie, zise fata cu o fata rugatoare
-OK…daca tu vrei…deci sa o luam cu inceputul…eu provin dintr-o familie cu traditie, fabrica familiei a fost dusa din generatie in generatie pana a ajuns si la tatal meu.El si-a dedicate viata acestei fabrici facand tot posibilul sa o mentina si a reusit pana acum 3 ani cand vanzarile au inceput sa scartaie si incetul cu incetul fabrica ceda.Tata nu putea sa accepte asta asa ca a acceptat sa se asocieze cu un anumit Setsu care s-a dovedit a fi un escroc.Acesta a infundat fabrica in datorii.Tata era disperat si asta se simtea si acasa, tot timpul era prost-dispus, se certa cu mama, si incepusem sa facem economii.Eu nu bagam de seama gravitatea situatie pana intr-o zi cand a trebui sa ne vindem casa si sa ne mutam in una mai mica.Am facut un scandal mare fiind un adevarat egoist si am plecat.Am cunoscut o gasca de baietii yanki.Acestia isi petreceau ziua spargand banci si facand si alte infractiuni, iar seara participau la diferite curse cu motocicletele sau masinile.Mi se pareau cool acei tipi asa ca m-am alaturat lor.In martie a primaverii acesteia am cunoscut o fata, o chema Kiara.M-am indragostit imediat de ea, sti cum se spune dragoste la prima vedere.
Un moment de tacere se asternu, fata baiatului schimbandu-se apoi reveni la normal si continua.
-Am petrecut trei luni si jumatate ea, incepusem sa fur bani din casa pentru a ii face cadouri ei.Cand am ajuns sa nu mai pot sa fur din casa ea a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine deoarece poate sa fie cu un tip mult mai “cool” decat mine si care o trateaza mai frumos.Eram disperat, i-am zis sa mai astepte ca voi face rost de bani.Mi-am facut curaj si intr-o noapte am plecat cu baietii si am spart o banca.Cand m-am intors i-am cumparat un lant de aur dintr-un magazin cunoscut.Stiam ca ea adora acel magazin deoarece este cel mai scump din oras.Eram foarte fericit gandindu-ma la reactia ei cand va vedea lantul insa cand am ajuns la ea acasa, aceasta era cu altul.Il cunosteam pe tip, facea parte dintr-o gasca adversa.Am facut scandal si din nefericire am ajuns sa fiu snopit in bataie de catre gasca acestuia.Stiu, pare stupid ca un baiat la 16 ani sa fie indragostit.Dar chiar eram…cel putin asa credeam eu, am inceput sa beau si sa fumez petrecandu-mi noptii intregi participand la curse si band.Am fugit de acasa, imi era rusine de parintii mei.Vara trecuse si a venit toamna si am hotarat sa nu vin la scoala.Intr-o seara am hotarat sa mergem sa spargem alta banca insa pe drum am fost prins de niste politisti care ma cautau, iar prietenii mei doar au fugit ca niste lasi.Tata vorbise cu cei de la politie sa ma caute.Cand am ajuns acasa nu am putut sa il privesc in ochi pe tata, iar cand am vazut-o pe mama care plangea mi s-a rupt sufletul.Am realizat ca vreau sa incerc sa ii ajut pe ai mei si sa nu le mai cauzez atatea probleme mai ales in acest moment critic, insa cu toate intamplarile astea de la scoala nu stiu daca voi reusi.In fiecare secunda imi vine sa las balta totul si sa ma alatur din nou gastii chiar daca acestia m-au tradat.
-Hei…nu trebuie sa gandesti asa, acum ma ai pe mine…si eu voi incerca sa te ajut, OK?numai te gandi la astea, totul va fi bine.Prieteni? intreba fata cu un zambet imens pe fata si cu mana intinsa spre baiat
Baiatul o privi uimit si in ochii acestuia se putea vedea ca rasarea o urma de speranta.Ii prinse mana fetei
-Prieteni!exclama acesta
Clopotelul suna si Akane termina sa ii bandajeze mana.Se ridica in picioare si il trase si pe el.
-Hai in clasa….aaa si Kadaj pot sa te rog ceva?intreba aceasta cu o fata inocenta
-Ce este?
-Stiu ca pentru tine este stupid dar,… ai vrea sa vi la balul organizat de liceu?intreba fata cu o fata rugatoare
-Hmmm…nu este genul meu, fata facu ochii mari , oh…daca tu vrei voi incerca sa vin dar nu promit nimic, OK?
-IEI!!!exclama fata sarind in bratele acestuia uitand de ranile care le avea
-OK, OK dar sa sti ca ma doare
-Ooops scuze,zambi aceasta ca si cand facu o boacana
Cei doi se indreptara spre clasa zambitori si fara sa bage in seama privirile uimite ale elevilor.

***
-In seara asta mergem sa ne alegem rochiile caci maine avem programare la coafor, ii zise Tifa lui Akane, sa nu aud nici un comentariu, o ameninta aceasta
-Of…biiiiiiinnnnnnneeeeeee…., ofta satena resemnata,nu avea cum sa scape de Tifa cand aceasta isi dorea ceva
In pauza Akane se duse la baie.Nu putea sa stea locului, se tot invartea cu telefonul in mana butonand incontinuu
“Nu pot sa vin in seara asta pentru ca trebuie sa merg cu Tifa sa imi iau rochie pentru bal”-delete
“Imi pare rau dar am o problema si nu pot veni pentru fizica”-delete
“Scuze ca am facut chestia aia aseara, nu pot veni in seara asta dar am o problema, nu cred ca e o problema pentru tine, vei avea mai mult timp liber”- delete
‘Ce tot fac ?am luat-o razna stau sa ma obosesc eu pentru asemenea chestie’gandi fata putin nervoasa

“Nu pot sa vin in seara asta in caz ca ma mai primeai”-send
‘Hmm asa e mai bine ce e asta’ gandi fata iesind din baie zambitoare insa inauntru ei numai zambitoare nu era, ii venea sa urle, se intampla ceva cu ea, simtea ceva pentru Noctis dar nu stia ce era, ii pasa de el asta era sigur.

***

“Nu pot sa vin in seara asta in caz ca ma mai primeai” citi brunetul si un fior ii trecu pe sina spinarii
-Noctis azi pleci mai devreme? un barbat inalt si impunator il intreba
-Nu tata…azi nu, ii raspunse baiatul in timp ce se uita la mobil
Mai arunca o privire asupra mesajul si apasa pe un buton
“Delete”
Tatal acestuia se uita curios la el apoi continua.
-Dar nu ar trebui sa te duci sa iti alegi un costum pentru bal?Maine seara ai zis ca e.
-Nu…voi lua un costum de acasa, rapunse baiatul si isi indrepta privirea spre geamul inalt.Se indrepta spre el.Degetele acestuia se lipira de el, era rece si lucios la fel cum era si sufletul baiatului in acel moment, era rece deoarece sentimentele calde erau asa de fragile si fara stabilitate incat alunecau.Chipul acestuia se reflecta in geam.Luminile orasului se puteau observa dincolo de chipul baiatului.De la etajul 50 de unde se afla biroul baiatul Tokyo parea un panou plin de luminite multi-colore care pareau a se lupta cu lumina stelelor, intrecandu-se intre ele care sunt mai stralucitoare.Alta data el statea si privea in fiecare seara aceasta intrecere insa acum vedea prin lumini,gandul ii era departe.Acesta ofta si isi pleca capul apoi isi ridica inapoi capul privirea acestuia devenind hotarata.
-Trebuie sa fac ceva, si se indeparta de geam si iesi din camera…
Capitolul V
-Esti gata?haide odata ca ne asteapta soferul, ii zise Tifa lui Akane care abia isi strangea lucrurile.Nu avea niciun chef sa isi petreaca dupa-amiaza intr-un Mall cautand rochii potrivite pentru „minunatul” bal dar, ce era sa faca?trebuia sa mearga de dragul Tifei.Bruneta deveni din ce in ce mai nerabdatoare incepand sa dea nervoasa din picior.
-Haide odata, si ii lua cartile de pe banca indreptandu-se spre iesire, nu-mi vine sa cred cat de incet te poti misca, spuse fata exasperata.
In Mall se intalnira cu foarte multe colege care isi cautau si ele de asemenea rochii pentru bal.Tifa le saluta pe toate si se oprea din cand in cand sa discute diferite lucruri cu ele in timp ce Akane mai avea putin si adormea.
-Trebuie sa gasim un magazin bun, mama ma inebuneste e obsedata de haine...
-Poate ca este designer, totii designerii sunt obsedati de haine...este meseria lor.
-Da...ai dretate dar, cateodata e asa de enervant
Dupa indelungi cautari Akane se opri in fata unei vitrine.Pe manechin era o rochie care ii atrase atentia, era roz, cu bretele si foarte draguta.Tifa o observa pe fata ca se uita asa ca o lua de mana si o trase inautru.
-Trebuie sa o probezi, si o impinse pe acesta in cabina de proba.In timp ce aceasta se schimba bruneta isi alese si ea o rochie de un roz pal si stamta pe corp, lasand sa iasa la iveala formele acesteia.Ii venea perfect asa cum ii venea si lui Akane rochia.Satena isi privi reflectia in oglinda, nu se simtea in largul ei in acea rochie, era prea feminina pentru ea, fata era obisnuita cu alt stil nu asa sofisticat.
-Iti vine bine, spuse Tifa de dupa perdeaua de la cabina, haide sa le cumparam asa ca este tarziu, sper sa ii placa mamei...
-OK...dar mi se pare ca nu e genul meu...sopti Akane
-Iti vine bine, mai bine decat cum te imbraci tu de obicei baieteste, haide sa le luam
Dupa ce si-au luat rochiile fiecare s-a indreptat spre casa.Ajunsa acasa, Akane se indrepta spre camera ei unde isi tranti rochia impachetata pe pat.’Ce prostie...sa merg la bal...o sa stau putin si plec’gandi fata in timp ce statea in cada plina de apa.Dupa ce iesi din baie se duse la oglinda, isi intoarse capul spre rochia care era aruncata pe pat, o lua si o despacheta.Se uita la ea pentru cateva minute apoi o imbraca si reveni in fata oglinzii.
Jos, in fata casei ei era o masina gri oprita.O pereche de ochi privea in sus spre geamul de la camera fetei.Lumina din acea camera se stinse, iar baiatul ofta adanc in timp ce porni masina si se indeparta.

***
Se afla intr-o camera intunecata cu pereti stramti si cu putina mobila.Intunericul acapara totul in jur, iar ea putea simti cum ii ingheata sangele in vine.Incepuse sa tremure, era singura si ii era frig si frica.Ochii incepusera sa ii lacrimeze, iar lacrimile grele ii cadeau pe jos cu un sunet strident.Incerca sa se miste dar, picioarele nu vroiau sa ii dea ascultare.Stateau intepenite.Deodata simti cum o mana o atinge pe umar si o intoarce, piciorele i se inmuiara.O alta mana ce apartinea aceluiasi corp o atinse pe fata.Era calda in comparatie cu fata ei.Ii sterse delicat lacrimile ce curgeau siroaie.O voce de barbat calda se auzi in camera.
-Nu mai plange..acum sunt aici, esti in siguranta.
Inima fetei batea din ce in ce mai tare.Ciudat, dar acea voce chiar o facea sa se simta in siguranta.Nu putea sa ii vada fata acelui om dar simti cum acesta o lua in brate si o stranse la pieptul lui.Mana lui fina ii ridica fata in sus si gura ii fu acaparata de buzele acestuia.
Un tarait se auzi in intuneric.Camera se lumina si baiatul disparu.Era din nou in camera ei, lumina soarelui inavada camera, razele acestuia trezind-o la realitate.



Răspunsuri în acest subiect
Oare merita? - de uselessHope - 15-09-2009, 09:19 PM
Oare merita? - de uselessHope - 27-09-2009, 06:10 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de Flash - 27-09-2009, 06:16 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de uselessHope - 27-09-2009, 06:19 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de Isuzu - 28-09-2009, 08:01 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de uselessHope - 03-10-2009, 10:05 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de Isuzu - 04-10-2009, 03:50 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de Verrine - 04-10-2009, 05:29 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de uselessHope - 06-10-2009, 09:31 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de Isuzu - 03-11-2009, 10:39 PM
RE: [Final Fantasy]-Oare merita? - de uselessHope - 12-11-2009, 01:00 AM
RE: Oare merita?[Final Fantasy] - de uselessHope - 04-08-2011, 07:58 PM
RE: Oare merita?[Final Fantasy] - de uselessHope - 06-08-2011, 12:48 PM
RE: Oare merita?[Final Fantasy] - de uselessHope - 06-11-2011, 08:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Oare ce sa intamplat? Ella.love.you 1 1.968 04-08-2012, 01:23 AM
Ultimul răspuns: andraportocala
  Mai merita sa imi ocup timpul cu asa ceva ? Mr.Mumble 4 2.821 20-01-2012, 12:54 AM
Ultimul răspuns: ***Sayu***
  Oare cât? (SasuHina) Abbeh. 20 10.692 05-07-2010, 08:35 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)