Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oare merita?

#1
Am repostat ficul pana la ultimul capitol pe care l'am scris, multumesc tuturor care mi-au citit ficul si sper sa il cititi in continuare, voi scrie urmatorul capitol in weekend

Disclaimer: Nu am niciun drept asupra personajelor din Final Fantasy, toate ii apartin lui Hironobu Sakaguchi, si nu profit de pe urma lor.

[Imagine: final-fantasy-versus-xiii-f.jpg]
Nume: Noctis Lucis Caelum
Varsta:18-19
Sex:Masculin
Inaltime:1,90
Clasa:a12-a
Zodia:Berbec
Despre el:Este foarte sigur pe el simtindu’se bine in propia piele.Poate intimida pe oricine doar dintr’o singura privire inspirand de asemenea un aer de eleganta.Este foarte popular toate fetele din liceu fiind inebunite dupa el.Este foarte bun la fizica fiind chiar olimpic.Isi ajuta tatal si isi sacrifica timpul sau liber pentru a’l ajuta pe acesta din cauza aceasta are diferite certuri cu prietena sa Stella care il critica ca numai au timp pentru ei doi.Are calitatile unui bun sef de aceea tatal sau este foarte multumit de el insa mama sa nu deoarece crede ca acesta a fost aruncat prea repede in lumea afacerilor transformandu’se brusc dintr’un adolescent intr’un adult.


[Imagine: 303148fbd841793c5.jpg]
Nume:Akane Lighting
Varsta:16
Sex:Feminin
Inaltime:1,75
Zodia:Varsator
Despre ea:Este obligata sa se mute in Tokyo deoarece compania mamei sale si’a mutat sediul astfel venind la un nou liceu.Uraste schimbarire avand numeroase certuri cu mama sa pe tema mutarii.Timida fiind ea se integreaza foarte greu in grupuri noi.Ii este frica de noul liceu mai bine zis de oamenii din el avand o imaginatie bogata ea are impresia ca nu va reusi sa se integreze si ca va fi foarte retrasa ajungand sa fie catalogata drept o ciudata.Singura ei speranta de care se agata este ca o cunoaste pe Tifa,o veche prietena de familie care va fi cu ea in noua ei clasa.Uraste fizica si mai ales orele de fizica deoarece nu intelege nimic din aceasta stiinta.Alimentandu’se cu indrazneala si curaj ea va incerca sa se integreze in acest liceu plin de elevi care mai de care mai infumurati.



[Imagine: 103322_64651.jpg]
Nume:Cloud Strife
Varsta:18
Sex:Masculin
Inaltime:1,80
Clasa:a12-a
Zodia:Fecioara
Despre el:Provine dintr’o familie renumita in Tokyo,tatal sau impreuna cu tatal lui Noctis au un lant hotelier renumit in intreaga lume.Prietenul sau cel mai bun este Noctis ei cunoscandu’se inca de mici,familiile lor fiind foarte apropiate.Este foarte calm si un bun sfatuitor ajutandu’si prietenii dandu’le de fiecare data o mana de ajutor fiind de asemenea si foarte darnic,nu ii place sa iasa in evidenta stand tot timpul retras.Foarte non’conformist le raspunde profesorilor pleaca de la ore pentru a se duce la repetitile pentru trupa. Este tot timpul cu capul in nori.Canta la chitara si viseaza ca intr’o buna zi sa cante pe marile scene ale lumii alaturi trupa sa.


[Imagine: Ashelia_B__nargin_Dalmasca_by_Skye_of_Cydonia.png]
Nume: Tifa Lockhart
Varsta:17
Sex:Feminin
Inaltime:1,67
Clasa:a10-a
Zodia:Taur
Despre ea:Iubeste moda si tot timpul se aranjeaza,este foarte orgolioasa si se supara cand ceva nu ii convin fiind de asemenea foarte pretentioasa mai ales in materie de baietii.Stie sa se faca placuta astfel toata lumea o place.Finuta si atractiva ea devine un model pentru unele fete din liceu.



[Imagine: Stella-portrait.jpg]
Nume: Stella Nox Fleuret
Varsta:18
Sex:Feminin
Inaltime:1,65
Clasa:a12-a
Zodia:Scorpion
Despre ea:Este infumurata,nimeni nu poate sa ii intre in gratii in clasa face pe sefa si se lauda tot timpul cu tot felul de chestii.Este foarte geloasa si incearca sa il tina cat mai aproape pe Noctis de ea inlaturand orice fata care incearca sa se apropie de el prin diferite metode.Are doar o prietena,pe Kagome care este mai degraba catelul ei decat prietena ei.Tot timpul il pierde la coafor si in Mall parintii ei rasfantand’o continuu.Este pusa tot timpul pe cearta inebunindu’l pe Noctis daca intr’o seara nu se pot vedea.Tafnoasa si ingamfata ea inlatura cu acest aer al ei pe oricine care vrea sa se imprieteneasca cu ea.

[Imagine: AerithCrisisCore.JPG]
Nume: Aerith Gainsborough
Varsta:18
Sex:Feminin
Inaltime:1,60
Zodia:Fecioara
Despre ea:Este foarte naiva iar datorita acesteia ea devine manipulata de Stella care o transfoma complet.O admira foarte mult pe Stella si o considera frumoasa si invidiata de totii visul ei fiind sa ajunga ca ea.

[Imagine: kadaj1.jpg]
Nume:Kadaj Yamada
Varsta:16
Sex:Masculin
Inaltime:1,95
Zodia:rac
Despre el:Este un baiat ciudat care nu trece prea des pe la scoala.Toate noptile le pierde pe strazi cu diferite gasti de motociclisti.Band si fumand in exces el isi pierde calmul foarte repede sarind la bataie cu oricine.


[Imagine: Rinoa_14.jpg]
Nume: Rinoa Heartilly
Varsta:16
Sex:feminin
Inaltime: 1,70
Clasa: a10-a
Zodia:leu
Despre ea: Este o eleva noua care va veni in clasa lui Akane.Face parte din trupa lui Cloud Este prietena cu Vincent si Kadaj.

[Imagine: VincentValentine_400pixel.jpg]
Nume:Vincent Valentine
Varsta:20
Sex:Maculin
Inaltime:1,86
Clasa:-anul I la facultate
Zodia: gemeni
Despre el:Face parte dintr-o formatie cunoscuta in Japonia.Este bun prieten cu Kadaj si Rinoa.

[Imagine: Zack-Fair-zack-fair-4682662-100-100.jpg]
Nume:Zack Fair
Varsta:19
Sex:masculin
Inaltime:1,80
Clasa:a12-a
Zodia:rac
Despre el:Este fiul domnului Ito si viitorul frate vistreg a lui Akane cu care se va intelege foarte bine.Va face parte din formatia lui Vincent.

[Imagine: 11114-tifa-lockhart.jpg]
Nume: Ashelia B'nargin Dalmasca
Varsta:16
Sex:feminin
Inaltime:1,75
Clasa:a10-a
Zodia:Fecioara
Despre ea:Este una din cele mai bune prietene a lui Akane din Kyoto, aceasta se va muta in Tokyo, cele doua prietene reintalnindu-se.Nu va fi in aceeasi clasa cu Akane, dar va fi in acelasi liceu.Se va imprieteni cu Kadaj si cu Reno.

[Imagine: Crisis-core-Reno.jpg]
Nume:Reno Hideaki
Varsta:19
Sex:masculin
Inaltime:1,90
Clasa:a12-a
Zodia:Fecioara
Despre el:Este un baiat din liceu, din clasa lui Cloud.Este un baiat foarte independent si stie sa aiba grija de el.Este pasionat de fotografii fiind un bun fotograf, facand poze pentru compania tatalui sau.Se intelege bine cu toata lumea si organizeaza petreceri oricand are timp adorand sa fie inconjurat de prieteni si mai ales sa isi faca amici noi.Se va imprieteni cu Ashe si in ciuda impotrivirii lui se va lasa vrajit de aceasta.




Capitolul I

-Nu vreau sa ma mut!!! Urla Akane exasperata la mama sa.
-Atunci ce vei face?Stai singura?Unde?Apartamentul asta l-am vandut ce vei face vei sta pe strazi? Intreba mama sa usor iritata de urletele fiicei sale.
-Da!!!Eu nu merg in TOKYO! Si asta sa fie clar!” tipa fata in timp ce se indrepta cu pasi rapizi spre camera ei trantind usa in urma sa
Era o zi de vara tarzie unele frunze déjà se uscasera.Curand venea toamna, se simtea asta in adierile vantului, vara se sfarsise, iar Akane a pierdut-o pe toata stand si gandindu-se ca aceea era ultima sa vara in Kyoto…curand se va muta, iar ea nu va putea sa faca nimic.Certurile pe care le provoca nu aveau niciun rezultat ba chiar agravau situatia.O lacrima se rostogoli pe obrazul ei in apusul soarelui…
'Nu pot sa ma mut nu vreau nu vreau…’gandi fata trantindu-se in pat cu ochii la tavan’Nu cred ca am incotro trebuie sa ma resemnez, asta e o sa merg acolo, o sa merg la nenorocitul ala de liceu, voi sta retrasa si curand voi fi consideratA o ciudata…eh, Akane ai un viitor promitator, e ceva sa fi catalogata o ciudata nu?’ Pe fata fetei se afisa un zambet trist urmat de un oftat.Se ridica si se indreapta spre birou.
-Macar tu vei ramane prietenul meu nu? Se adresa fata papagalului din colivia de pe birou care se uita la ea cu ochii mari.
-Mancare,mancare,mancare, se auzi in camera.
-Da bine ca numai asta sti sa zici, ce papagal bun de nimic, zise fata trantindu’se la loc in pat si atipind.

***

Trrr,trrrrr-se aude telefonul sunand de dimineata
‘Ce Dumnezeu suna telefonul asta la ora asta?’gandi Akane ridicandu-se din pat si impiedincandu-se de diferite lucruri care erau aruncate pe jos.
-Alo? Raspunde aceasta cascand.
-Hei, Akane? Se auzi o voce entuziasmata din partea cealalta a firului.
-Da…
-Salut, sunt Tifa, am vorbit cu mama ta si mi-a zis ca esti putin suparata ca te muti...
‘PUTIN? Mama stie sa minta foarte bine cand vrea nu mai cand am eu nevoie nu minte’
-Da…pai cred ca sunt putin suparata si ce-i cu asta? Intreba Akane déjà plictisita de aceasta conversatie.
-A, pai vroiam sa iti spun ca daca vrei vei putea sa stai cu mine adica.. sti tu ca sa nu mai fi suparata, am inteles ca intr-o saptamana casa voastra de aici va fi gata si ve-ti putea veni.
-Da cred ca se poate acum trebuie sa plec, pa! Trantindu-i telefonul in nas.
‘O saptamana,o saptamana’numai asta ii suna in cap'
-Ce nesimtire din partea ei sa imi aminteasca! Urla fata exasperata.

Dupa o saptamana care a trecut extrem de repede Akane s-a trezit in noua casa din Tokyo.Nici nu se uita bine in casa ca se trezi cu Tifa la usa.Era foarte schimbata, fetita cea mica care nu statea niciodata locului se transforma intr-o adevarata fata foarte finuta.
-Salut, Akane! Sari aceasta imbratisand-o.De cand nu te-am mai vazut te’ai schimbat.
-Da si tu…
-Hei, nu vrei sa iesim prin oras sa ne plimbam, sa mai vorbim?
‘Of doamne abia am ajuns si déjà ma asalteaza, eu trebuie sa fiu singura acum ca sa imi plang de mila’
-A, scuze dar chiar acum vroiam sa…, dar fata fu intrerupta de mama sa.
-Desigur ca vrea sa vina chiar acum se schimba si vine.
-MAMA!!
-Ce draga oricum trebuie sa te duci sa iti iei tot ce iti trebuie pentru liceu si asa mai si vorbiti, spuse femeia cu un zambet subinteles pe fata.
-Of, doamne bine…

Dupa o dupa-amiaza lunga in care Tifa i-a povestit despre liceu si despre elevi, Akane a ajuns acasa unde a facut o baie fierbinte si s-a dus la culcare deoarece a 2-a zi era deschiderea.Nu a putut dormi toata noaptea gandindu-se in continuu cum va fi prima zi de liceu.Dupa cateva ore a venit si aceasta clipa.
Si-a pus uniforma care pentru ea parea cam prosteasca si a urcat in masina.Ajunsa in fata liceului a coborat timida din masina uitandu-se in jurul sau.Peste tot erau elevi care vorbeau intre ei, radeau, se imbratisau.Nu stia ce sa faca, doar statea acolo si se uita in gol fara sa inteleaga nimic cand o voce se aude din spatele ei :
-Hei, Akane! Era Tifa care alerga spre ea fancandu-i cu mana.Scuze ca am intarziat,intram? O intreaba fata cu o sclipire in ochi
-Da desigur…
Intrand in curtea liceului, Tifa a salutat o groaza de lume chicotind la fiecare fraza.
Deodata la intrare apar doi baieti, toate privirile intorcandu-se spre ei, unul dintre ei era blond cu o expresie de plictiseala pe fata, se uita in jur scarbit si trecand repede prin multime.Tifa se opri din salutat in ochii ei aparand o scanteie si obrajii ei prinsera o nuanta rozalie.Cand baiatul trecu pe langa ele aceasta incepu sa se fastaceasca si sa se prefaca ca se uita in alta parte.Baiatul intoarse capul si se uita o clipa la ea,aceasta oprindu-se din fastacit si obrajii inrosindu-se de’a binelea.
-Iti place tipul? Intreba Akane cu un zambet pervers pe fata.
-NU!! Ce ai?Cum sa crezi asa ceva.Incepuse fata sa se agite in timp ce gesticula din maini.
-Da sigur…,spuse Akane cu acelasi zambet.
-Of…,ofta fata cu o voce scazuta”Se vede?”
-Eheeee, stiam eu, zise Akane victorioasa.Pai se cam vede sa sti.
-O doamne ce ma fac…, incepu iar sa se agite insa Akane nu o asculta deoarece ochii i se atintira pe baiatul care venise cu cel blond.Era inalt, bine facut, iar uniforma parca era facuta pentru el.Se putea observa cum toate fetele aveau ochii atintiti spre el.Era inconjurat de mai multi baietii si fete care vorbeau cu el.’Hmmm se pare ca nu e chiar asa de rau liceul asta’ranji Akane.Deodata o fata blonda, incruntata urmata de o fata care alerga dupa ea se indrepta spre grupul unde acel baiat era.Se duse direct la el si ii sari in brate sarutandu-l apoi incepu sa vorbeasca ceva parand enervata.’Ah…asta e'ofta Akane in timp ce se indrepta spre clasa caci se sunase.

Prima saptamana trecu foarte rapid deoarece nu s-au facut ore, profesorii doar vorbind despre ce vor face in timpul acelui an.
‘Ah in sfarsit vineri'gandi Akane in timp ce se tranti in pat zambind multumita.Nu prea fusese pentru ea o saptamana chiar usoara deoarece a cunoscut multi oameni datorita Tifei “visul” ei de a deveni o ciudata fiind in final spulberat de popularitatea fetei.Zambi in sinea ei si se duse sa faca o baie dar cand sa intre in baie ii suna telefonul.
-ALO,Akane trebuie sa iti spun ceva! Vocea din telefon era foarte emotionata.
-OK calma Tifa, respira, ce s-a intamplat?
-Dupa ce ai plecat cand sa ies din curtea liceului l-am vazut pe Cloud, era la iesire, am zambit si am plecat mai departe dar el m-a prins de mana si mi-a cerut numarul de telefon, iar maine voi iesi cu el.. oh sunt asa de emotionata oare cu ce o sa ma imbrac deabea astept! Fata parea intradevar foarte emotionata abia respira, atata de repede spusese totul.
-Wow, felicitari Tifa, sunt foarte bucuroasa pentru tine sper sa te dintrezi maine, chicoti Akane cu zambetul pe buze, chiar se bucura pentru Tifa se vedea ca il place si chiar nu le-ar sta rau impreuna.
-Merci mult, acum trebuie sa plec te sun maine daca e, noapte buna, vai nu cred ca voi putea dormi de emotie abia astept, spuse fata emotionata.
-OK, noapte buna Tifa si sucees!
Dupa cum era de asteptat Tifa a devenit iubita lui Cloud, iar luni la scoala a stat cu el pana s-a sunat si abia a reusit Akane sa o ia de langa el.Aveau fizica, iar Akane tremura.
’Sper sa nu ma asculte,sper sa nu ma asculte’gandea ea avand o privire speriata, se uita in dreapta ei, Tifa era cu capul in nori corpul ei era in clasa insa mintea ei era departe undeva unde Akane nu putea ajunge ca sa o aduca la realitate.In timp ce Akane se uita la ea profesorul striga.
-Akane Lighting.
Fata incremeni.
’Nu se poate,nu se poate’
-Treci la tabla!
Fata amuti, dar isi reveni repede si se duse la tabla cu pasi micuti ca sa traga de timp.Ajunsa in fata tablii unde era scrisa o problema.Akane se uita doar prin litere si cifre, nu putea sa inteleaga nimic.Trecura 10 minute de tacere.
-Sti sa o rezolvi?
-Nu domnule profesor...,zise fata cu buzele tremurand
-La loc, 4!
‘4,4,4,4,4,4,4’ nu mai asta ii suna in cap,fata incremeni in fata tabli.
-LA LOC.
Dupa ce se suna Akane iesi val vartej din clasa si se duse la baie
’Ce ma fac o sa raman corigenta nu stiu nimic’ o lacrima ii aparu in coltul ochiul si apoi alta lacrima si alta si izbucni in plans.A stat vreo 5 minute in baie apoi iesi si se duse in curtea liceului.O cauta pe Akane cu privirea si reusi sa o vada langa un copac stand in bratele lui Cloud.Langa ei rezemat de copac statea baiatul pe care il vazuse in prima zi de liceu.O urma de roseata aparu pe obrajii fetei.Se indrepta spre ei, iar cand Tifa o vazut izbucni ingrijorata.
-Akane ce faci?ai plans? Intreba ea uimita in timp ce baiatul brunet se uita la Akane uimit.
-Pai nu tocmai….dar…nu vreau sa raman coringenta! Si din nou o lacrima ii aparu in coltul ochiului.
-De ce? Intreba Cloud putin nedumerit.
-Pentru ca am luat 4 la fizica si nu inteleg nimic! Cloud zambi si deodata se auzi o voce,era vocea baiatului brunet.
-Te ajut eu.Akane ramase muta doar holbandu-se la el cu ochii mari.Stiu ceva fizica nu sunt un ,dar te pot ajuta daca vrei, continua acesta cu un zambet dulce pe fata.Doar sa numai plangi!Akane nici nu apuca sa raspunda ca o fata aparu in peisaj.Era aceeasi fata care era si la deschidere si care se tinea dupa fata blonda si tafnoasa.
-Stella va cauta domnule Noctis. Spuse aceasta alarmata de parca ar fi avut loc o explozie.
-Ti-am mai zis de 1000 de ori sa nu imi mai zici “domnule” si o sa vin, poate sa astepte.Spuse acesta usor iritat apoi se ridica, dar inainte sa plece se apleca la Akane si ii dadu o foicica soptindu-i la ureche.
-Acesta este numarul meu, daca vrei sa te ajut imi dai un mesaj ok? Zise acesta cu un zambet fermecator pe fata apoi pleca.
Toata ziua Akane se gandi numai la acel zambet, iar Tifa observa ca ceva se petrecea cu ea.
-Iti place de Noctis? O intreba pe fata la sfarsitul orelor.
-Nu, de unde ai scos-o? Nici vorba, dar sunt multumita ca am gasit pe cineva care sa ma ajute.Mintise aceasta chicotind.
-Hmm…ar fi bine sa fie numai asta pentru ca Stella nu iarta pe nimeni.
-Cine e Stella?
-E prietena lui Noctis si e foarte geloasa…mai bine sa nu ii fi dusmanca.
-Hmm…OK, eu trebuie sa plec, spuse Akane si se duse la masina care o astepta in fata liceului facandu-i cu mana Tifei.
Capitolul II

Soarele apunea asupra capitalei imbracand cladirile intr-o nuanta rozalie, culoare pe Akane o adora.Strazile erau pline de oameni care se intorceau de la munca iar odata cu apunerea soarelui si orasul se schimba.Privind pe geam se putea observa cum toate gastile de yanki isi faceau aparitia in intuneric cu motociclete si masini, participand la diferite curse unele chiar mortale.In timp ce masina statea la stop Akane privi pe geam ganditoare cand observa un baiat inalt, cu parul gri nu foarte lung.Era pe o motocicleta rosie si nu purta casca, un lucru periculos pentru un adolescent insa cine stie poate avea destula experienta daca avea curajul sa nu poarte casca.Acest baiat i-a atras atentia lui Akane distragand-o de la gandurile ei.Se uita mai atent la el,parea de varsta ei.Deodata baiatul isi intoarse capul spre masina unde ea era, avea ochii de un albastru deschis aproape argintii in care se ineca tristetea, satena tresari la privirea lui iar ochii acestuia se marira in timp ce masina porni.
‘Ce baiat ciudat…ce era cu privirea aia…presupun ca a trecut prin multe daca avea privirea aia’in timp ce aceasta se gandea masina opri in fata casei sale unde era parcata o masina care nu ii era cunoscuta’Cine o fi…’se intreba Akane in timp ce cobori din masina
-Akane, draga mea bine ca ai venit, vreau sa ti-l prezint pe domnul Ito, ma va ajuta cu magazinul nostru!spuse mama fetei foarte etuziasmata
-Incantata de cunostinta, domnule Ito,spuse Akane putin suspicioasa de buna dispozitia mamei sale
-I-am spus domnului Ito ca eu sunt de multe ori plecata si i-am propus ca atunci cand eu sunt plecata tu sa imi tii locul, ai destule cunostinte vei putea supravietui cateva zile, spuse femeia cu o fata rugatoare pentru ca Akane sa nu izbucneasca, si macar odata sa fie de accord cu ea
-Bine mama, acum pot sa plec?spuse Akane cu un oftat, numai de asta nu avea ea chef era destul de obosita si nu vroia sa inceapa sa se contrazica cu mama sa,va rezolva ea asta altadata
-Vorbesti serios, chiar accepti?!intreba mama satenei vizibil surprinsa
-Da mama,larevedere domnule Ito! Si urca scarile foarte plictisita
In timp ce isi facea geanta pentru a2-a zi dadu de foaia pe care scria numarul de telefon a lui Noctis’Hm…oare sa il sun, nu am ce pierde daca nu inteleg ce imi explica nu ma mai duc, dar blonda aia cum o chema, Stella, sau ceva de genu daca se ia de mine? parea destul de posesiva, eh si ce o sa imi faca eu vreau sa trec clasa nu am treaba cu pretiosul ei Noctis, desi e dragut’pe fata fetei aparand o urma de roseata’Nu, nu, ce tot gandesc gata Akane controleaza-te ma duc sa fac o baie si voi vedea dupaia daca ii dau mesaj’
Trecu o ora si Akane tot nu stia ce sa faca, doar statea si se uita la bucatica de foaie.Isi indrepta privirea spre ceas: 9:30 p.m.
-Of, gata ii dau mesaj!
“Salut, sunt Akane, fata cu 4 la fizica mi-ai zis sa iti dau mesaj cand ma hotarasc cu privire la fizica sa ma ajuti, well m-am hotarat vreau sa ma ajuti.Merci mult pentru ajutor” Send
-Eh gata am facut-o si pe asta,spuse satena intinzandu-se pe pat
Nu trecura nici 5 minute ca telefonul suna.
-Alo?vocea ii tremura
De cealalta parte a firului se auzi o voce care pe Akane o facea sa tresara era acea voce calda care o calmase in aceea pauza, era Noctis:
-Alo, Akane am primit mesajul tau, tu maine dupa ore esti libera?
-Pai…da cred ca da
-Atunci ne vedem dupa ore la iesirea liceului la ce ora scapi tu?
-Pai, fata se uita pe orar,la 7 jumate
-A, perfect eu scap la 6 dar vin sa te iau la 7 jumate, OK?
-Da desigur ne vedem atunci, pa pa
-Pa pa
-A, Noctis…
-Da?
-Merci!ingana Akane cu jumatate de gura
-Nu ai pentru ce ma bucur sa te ajut, noapte buna si ne vedem maine
-OK, si inchise telefon si inrosindu-se ca un rac ‘Wow, dar stiu ca e rapid’
A doua zi veni repede, zorile aparand pe cerul senin alungand intunericul si trezind la viata orasul adancit in sunetul motoarelor.Lumina patrunse in camera, iar Akane deschise lenesa ochii.In juma de ora era gata, nu era genul de fata care petrecea ore in fata oglindei, cine o placea o placea asa cum era ea, nu trebuia sa se ascunde in spatele tonelor de machiaj si hainelor sofisticate ca sa fie placuta.Cobori jos, mama ei déjà plecase ca de obicei.Manca ceva rapid si fugi la masina.
-Deci…te-ai hotarat ce faci cu fizica?o intreba Tifa in timp ce se indreptau spre clasa
-Da, ma va ajuta Noctis si…in legatura cu prietena lui nu are de ce sa se supere pentru eu vreau doar sa trec clasa, ii raspunse satena cu un zambet pe fata si foarte sigura pe ea
-OK, tu sti mai bine…
Ziua trecu rapid, pe Noctis nu il vazuse deloc in pause dar ce era drept nici nu prea a stat sa il caute deoarece era ocupata sa citeasca o carte despre o fata care provenea dintr-o familie bogata care dintr-o data isi pierduse averea, ea ajungand sa isi petreaca viata pe strazi fumand si band.Fata o compatimea’Cred ca este groaznic sa patesti ce a patit ea’.In timp ce citea fu intrerupta din lectura de Tifa
-Baiatul asta nu e sanatos, sopti bruneta
-Cine?intreba Akane curioasa
-Kadaj, nu a venit de la inceputul anului, este cu noi in clasa, mi-a zis cineva ca a fost vazut umbland cu o gasca cam dubioasa.Parintii lui nu merita asta, mai ales acum
-Adica?intreba Akane din ce in ce mai interesanta
-Parintii lui au o companie, dar nu le merge foarte bine in ultimul timp, se spune ca o vor inchide, iar Kadaj le face atatea probleme, a venit azi mama lui la liceu sa zica ca numai stie nimic de el, ca numai a trecut de o saptamana pe acasa si ca numai stie ce sa faca, s-a rugat de director sa nu-l exmatriculeze, sa-i mai dea o sansa
-Wow, asta suna urat, poate are un motiv pentru care face toate astea, toti fac ceva cu un motiv, zise Akane ganditoare
Discutia numai continua deoarece profesorul intrase in clasa.
Dupa ore Tifa pleca deoarece trebuia sa ajunga acasa.Akane a ramas in urma sa isi stranga lucrurile.Arunca o privire la ceas era 7:25 p.m.’Ar trebui sa plec’gandi ea si isi baga cartile in geanta plecand grabita spre iesire.Iesind din liceu, aerul rece o izbi, gata cu zilele calde.Isi stranse geanta la piept si se indrepta la iesirea din liceu, acolo o astepta Noctis, parea cufundat in ganduri stand cu privire in gol.Cand o zari pe fata i se afisa un zambetpe fata.Se indrepta spre ea si o pupa delicat pe obraz
-Hei, cum a fost la ore?
-Bine…, spuse fata tremurand
-Iti este frig..hai sa mergem la masina, afirma baiatul tragand-o de mana.Avea mana calda incalzind-o pe cea a fetei, era o senzatie placuta.
Odata urcati in masina Noctis porni, conducand prin aglomeratia din marea metropola.Dupa un sfert de ora au oprit in fata unei vile, era foarte mare, chiar si Akane care era obisnuita cu astfel de lucruri se minuna.Intrara in casa fiind intampinati de o doamna mica de inaltime care le-a luat hainele
-Mama a ajuns acasa Shizune?
-Da domnule, este in salon, spuse femeia cu o voce scazuta
-Haide, o trase Noctis pe Akane in timp ce aceasta admira interiorul casei.Noctis o duse intr-un salon mare, pe unul din fotolii se afla o femeie cam de 1,65, cu parul brunet tuns bob.Aceasta isi ridica privirea si fata i se insenina
-Noctis ai ajuns, nu te-ai dus azi la birou?intreba femeia uimita
-Da mama dar am stat doar o ora pentru ca vreau sa o ajut pe Akane la fizica.A, ea este mama mea, mama ea este Akane, ranji baiatul
-Incantata de cunostinta, spuse femeia cu un zambet, e bine ca te ajuta la fizica macar ajunge si el mai devreme acasa
-Mama!
-Ce? Imi spun parerea, oricum esti bine-venita aici si sper sa te poata ajuta Noctis, este foarte bun la fizica, afirma aceasta mandra
-Of, ofta baiatul dandu-si ochii peste cap, noi mergem sus si o trase pe fata dupa el
Ajunsera intr-o camera mare cu niste ferestre gigantice care ocupau aproape tot peretele.Brunetul zambi spunand
-Aceasta este camera mea, vrei suc?
-Da…spuse satena indreptandu-se spre geam.Afara se innoptase cerul fiind plin de stele care vegheau alaturi de luna.Era o seara senina si linistita.
Brunetul doar o privea fara sa spuna nimic, asteptand ca aceasta sa se trezeasca din visare.
-Deci cu ce incepem?intreba aceasta intr-un final
-Pai, da-mi caietul tau de fizica sa vad unde sunteti si sa imi spui ce nu intelegi, ii raspunse baiatul cu un suras pe fata
Dupa vreo 3 ore, Akane casca.La fel facu si Noctis apoi amandoi izbucnind in ras
-Cred ca trebuie sa plec, maine am scoala
-OK… si eu… continuam maine atunci, spuse brunetul ranjind cand telefonul ii suna.Se uita si ofta
-Da, da am ajuns, raspunse plictisit, sunt cam oboist, nu sa sti ca am dansat, spuse acesta ironic, logic ca am fost la tata la servici, of bine numai incepe cu deastea, of bine te astept, si inchise telefon, ii spun soferului sa te duca, i se adresa acesta fetei
-OK…
Dupa ce a dus-o la masina telefonul acestuia iar suna.De data aceasta era un mesaj
-Scuze… prietena, spuse acesta vizibil enervat, noapte buna ne vedem maine la aceeasi ora, ii spuse acesta pupand-o delicat pe obraz si zambindu-i.Avea buzele calde si fine, fata tresarind la sarutul baiatului.
-Merci mult ca ma ajuti, raspunse fata cu un suras timid pe fata
-Nu ai pentru ce, ii facu acesta cu ochiul si porni
Pe drum s-a gandit numai la acel sarut pe obraz si un suras ii aparu pe fata, nu e chiar asa de grea fizica cu el, poate pana la urma o sa ajunga sa inteleaga fizica.Se uita dinou pe geam in timp ce o suvita rebela ii aluneca pe fata.Chiar daca era noapte datorita numeroaselor lumini provenite de la panourile publicitare, copacii imbracati in luminite si cladirilor inalte parea ca e ziua, o zi foarte colorata ca si cum soarele s-a contopit cu curcubeul si impreuna au trimis numeroase razele colorate sa lumineze.Dupa jumatate de ora masina opri in fata casei.Doar de la o fereastra venea lumina’Se pare ca mama e treaza’gandi fata cascand
Cobori din masina multumindu-i soferului si intrand in casa.
-Unde ai umblat, la ora asta se vine?o asalta mama acesteia
-Am fost…a…sa invat la fizica…pentru ca….’trebuie sa sun’AM LUAT 4 SI NU STIU NIMIC,izbucni fata in timp ce mama acesteia ramasese uimita
-Ma duc sus ca sunt obosita, te rog nu ma intreba nimic, spuse fata cu o voce mai scazuta urcand repede scarile intrand in camera,dupa ce facu o baie se baga in pat stand cu ochii atintiti in tavan, nu putea sa si-l scoata din cap pe brunet’Ce e cu mine, doar nu ma indragostesc’
Capitolul III
Era o dimineata mohorata de toamna, nori negrii se adunasera pe cer lovindu-se unul de altul.Deodata o picatura cazu din cer urmata de alta si de alta, iar in cateva minute ploaia invada orasul alungand oamenii de pe strazi.Picaturile mari loveau geamul lui Akane trezind-o pe aceasta din somnul linistit.Deschise ochii si isi arunca privirea spre geam, somnoroasa , crezand,datorita intunericului, ca inca este foarte devreme.Se intoarse spre noptiera si cauta ceasul cu mana in timp ce capul ei se odihnea inca cu ochii inchisi pe perna.Dupa cateva minute de cautare dadu de ceas si cu ochii intredeschisi se uita.Era opt patruzeci si cinici, iar fata la ora 9 a.m.noua si din nou se intelege ca e dimineata, ca doar nu avea ore noaptea incepea orele.Isi deschise ochii mari, uimita de ceea ce vedea si intr-o secunda tasni spre usa de la baie impiedicandu-se de o geanta, cazand, lovindu-se cu piciorul de prag.
-AUUU!!!urla fata tinandu-se de picior.Isi facuse o vanataie de toata frumusetea’Minunat, acum am si o vanataie si eu trebuie sa port fusta aia nesuferita’
Se ridica cu greu de jos intrand in baie.Se imbraca rapid iar in zece minute era jos.Nu a mancat nimic deoarece nu avea timp, doar a fugit in masina.Satena arunca o privire asupra ceasului: noua
‘Ah…am intarziat sper sa nu se enerveze diriginta, am prima ora cu ea’gandi fata in timp ce isi verifica ghiozdanul.
Ajunsa la scoala fugi pana in dreptul usii, rasufla adanc si batu la usa dar nimeni nu ii raspunse asa ca deschise usa usor.Totii elevi erau in banca, iar in fata era diriginta care vorbeau cu un domn.Langa acesta era un baiat.
-Scuzati-ma ca am intarziat, spuse Akane rusinata
-Nu este nimic, du-te in banca ta, i se adresa diriginta indiferenta, fiind concentrata pe discutia cu acel domn.
Cand trecu pe langa baiat imediat il recunoscu.Era baiatul pe care il zarise in aceea acea dupa-amiaza din masina, doar ca de data aceasta avea o privire enervata, uitandu-se cu ura in jur.Fata se duse in banca langa Tifa soptindu-i:
-Ce s-a intamplat?
-El este Kadaj, l-au gasit aseara si l-au adus la scoala.Domnul acela este tatal lui, i-a spus dirigintei ca Kadaj nu are voie sa iasa din liceu singur, gardienii vor avea grija ca sa nu scape.Parca l-au adus la inchisoare, raspunse bruneta in soapta chicotind
Akane isi atinti privirea spre baiatul cu parul gri, sigur era acelasi baiat.Sub ochii acestuia se puteau observa cearcanele adanci aparute in urma nedormitului]aparute doatorita lipsei somnului, nedormit nu suna prea bine[/b] , era foarte slab si nu purta uniforma iar ochii ii avea rosii.Dupa ce tatal sau pleca se aseza in prima banca care era goala stand cu capul aplecat fara sa spuna nimic.
Pauza veni repede, iar in dreptul bancii lui Kadaj se dusera doi baieti, care se credeau cei mai tari din clasa.
-Deci Kadaj ai revenit la liceu, stiai ca ma-ta a venit la director sa il roage sa nu te exmatriculeze? zise acesta cu un ramjet de rautate.
-Da, spuse celalalt razand, curand nu o sa mai ai niciun ban, saracutul baietel bogatas va deveni un cersetor.
In tot acest timp toti cei din clasa ranjeau, iar Kadaj statea in banca cu o privire din ce in ce mai enervata.
-O, s-a enervat marele gangster, zise unul dintre ei, iar toti ceilalti incepusera sa rada, doar Akane ii privea scarbita pe cei doi.
-Sunteti niste porci, sopti satena
-Ce ai zis?intreba unul dintre baieti cu o privire amenintatoare
-Ce ai auzit, sunteti niste porci credeti ca daca aveti bani puteti sa controlati totul virguladar nu e asa si tu puteai sa fi in locul lui si nu cred ca iti convenea sa se poarte lumea asa cu tine…
Baiatul o privi si mai amenintator si se indrepta spre ea vrand sa ii dea o palma.Akane cand vazu inchise ochii asteptand palma insa mana baiatul fu oprita, iar intr-o secunda acesta se trezi cu gura de banca.
-Ai noroc ca suntem in liceu altfel te snopeam, zise baiatul cu parul gri uitandu-se la el nervos si incruntandu-se.
Akane si toti din clasa ramasesera uimiti, iar baiatul de pe banca dupa ce scapa din stransoare icni
-Vei plati scump pentru asta, iesind din clasa nervos sub privirile uimite ale colegilor
Kadaj se duse inapoi la locul lui in banca in timp ce se suna.A doua pauza Akane isi facu curaj si se indrepta spre banca acestuia si cu o voce firava reusi sa ingane
-Merci pentru ca m-ai aparat
Baiatul se intoarse spre ea, iar ochii i se schimbara numai nu mai erau plini de ura ci devenira calmi.Acesta schita un zambet micut
-Nu ai pentru ce, pana la urma tu mi-ai luat apararea, iar eu ti-am intors serviciul
-Mmm..dupa un moment de tacere fata reincepu: vrei sa iesi pe afara?vad ca a iesit soarele…
Baiatul ezita, dar in final accepta, iar cei doi iesira din clasa sub privirile uimite ale elevilor.Pe hol se intampla acelasi lucru toti holbandu-se la ei.Akane era putin stanjenita, nu ii placea cand lumea se holba la ea asa ca grabi pasul.Ajunsi in curte cauta o banca uscata si se asezara pe ea.
-Daca te simti prost eu plec, nu trebuie sa stai cu mine pentru ca toti te vor cataloga o ciudata exact cum sunt si eu, sopti baiatul cu o privire trista
-Nu, nu e nici o problema oricum vroiam sa fiu catalogata o ciudata de cand am intrat la liceul asta dar, am fost oprita de popularitatea prietenei mele, chicoti asta aceasta cu o privire vesela
Baiatul se uita la ea si nu ii venea sa creada ce aude.In sfarsit vroia o persoana sa stea cu el, o persoana care nu il privea cu retinere si nu il ocolea cand il vedea.
-De ce te uiti asa cu ochii aia mari? intreba fata incepand sa rada
-Nimic…spuse baiatul ezitand,deci tu esti noua aici sa inteleg?
-Pai da…mama si-a mutat firma aici.Eu stateam in Kyoto, imi placea foarte mult acolo, aveam prieteni multi ma distram cu ei, era foarte bine.
-Sa inteleg ca nu prea iti place aici?intreba acesta cu o urma de curiozitate
-Acum m-am mai obisnuit la inceput a fost mai greu dar am supravietuit
Baiatul zambi.
De pe o alta banca, un baiat brunet cu ochii albastri ca marea ii privea, era Noctis.Il stia din vedere pe Kadaj si auzise ca are o reputatie foarte proasta.Se uita ingrijorat la Akane, ii era frica sa nu pateasca ceva daca statea cu acel tip ciudat, dar ce era sa faca?Deodata se suna, iar fata satena cu ochii albastri se ridica si se indrepta spre intrare alaturi de Kadaj.Cand sa intre ea il zari pe Noctis, iar acesta tresari la privirea ei.
-Hei Noctis, il saluta aceasta
-Buna Akane, raspunse acesta cu un zambet dulce pe fata, nu te-am prea vazut astazi prin pause, ai avut fizica?
-A, chicoti aceasta, nu am avut, norocul meu, dar nu am avut chef sa ies din clasa.Il cunosti pe Kadaj?intreba aceasta
-Nu prea…, raspunse brunetul sagetandu-l pe acesta cu privirile, celalalt raspunzandu-i cu aceeasi reactie
-Pai, Kadaj el e Noctis, Noctis el este Kadaj, le facura Akane cunostinta
Baietii isi dadura mana, Noctis uitandu-se scarbit la Kadaj.
-Noi trebuie sa plecam, ne vedem la sapte jumatate
-Da...ai grija, ii spuse Noctis tragand-o spre el si sarutand-o delicat pe obraz atingandu-i o suvita de par
-OK, pa pa, raspunse fata rosind putin
Ziua trecu repede, iar Akane inainte sa plece, trecu pe la banca lui Kadaj
-Pa Kadaj sper sa vi si maine la scoala, zise fata cu ochii rugatori
-Da… voi veni
-Promiti? Intreba satena chicotind
-Da promit, incercand sa zambeasca
La iesire o astepta Noctis care parea putin tensionat.In masina acesta nu zise nici o vorba, iar in timp ce invatau la fizica la fel.Intr-un final acesta ofta adanc si spuse:
-Akane…te rog sa ai grija cu Kadaj, nu imi pare un tip de incredere
La auzul acestor vorbe satena simti ca si cum o palma o lovi peste fata.Nu ii venea sa creada ca Noctis se baza pe vorbe si raspunse cu voce putin ridicata:
-Kadaj este un baiat bun, nu conteaza ce zice lumea daca tu vrei sa te iei dupa vorbele altora este problema ta, eu nu sunt asa, si oricum nu cred ca e problema ta cu cine umblu si ce fac!
Baiatul tacu se uita doar in jos fara sa spuna nimic o tacere apasatoare asternandu-se in camera.Dupa vreo 2 minute Akane se ridica strangandu-si lucrurile
-Cred ca trebuie sa plec, spuse aceasta fara sa il lase pe Noctis sa spuna nimic iesind repede din camera.
Brunetul se ridica si se uita pe geam cum Akane iese din casa si urca intr-un taxi.Urmari masina cu privirea pana aceasta iesi din raza lui vizuala.Se incrunta si deodata se intoarse si darama totul de pe birou punandu-si capul pe lemnul rece al acestuia.Ce se intampla cu el, de ce a reactionat asa fata?el vroia doar sa o apere.
Usa camerei se deschise lasand sa intre in ea o fata blonda cu ochii albastri.Era imbracata intr-o fusta scurta neagra cu un maieu alb.Avea o privire tafnoasa.
-De ce nu m-ai sunat?mama ta mi-a zis ca esti acasa de la sapte jumatate?urla aceasta gesticuland din maini ca o isterica
-Lasa-ma in pace, sunt obosit…sopti acesta
-Of bine…zise blonda indreptandu-se spre el scuze…,spuse ea incepand sa se joace cu parul lui si aplecandu-se spre el, sarutandu-l.

***
‘Nu imi vine sa cred, cat tupeu pe el sa imi spuna mie cu cine sa stau.E plin de ipocriti in liceul ala’ gandi satena in timp ce se imbraca in pijamale.Se tranti in pat si se uita la papagalul sau.Baga mana in colivie, iar acesta sari pe degetul ei.
-Mancare, mancare, mancare
Fata chicoti, macar el o mai distra.Papagalul zbura spre geam asezandu-se pe pervaz.Fata il urma si se duse la geam, sprijinandu-si capul in maini privi afara’Kadaj este un baiat bun, tot ceea ce face, face cu un motiv sunt sigura de asta.Trebuie sa aflu motivul acesta…il voi afla’
Capitolul IV
“M-am certat cu Cloud, pot sa trec pe la tine?Tifa”
Akane privi uimita ecranul mobilului fara a ii veni sa creada, cum de s-a intamplat asa ceva?Ii trimite repede mesaj sa vina la ea.In jumatate de ora se auzi soneria
-Domnisoara Akane, va cauta o fata
-Da, imediat, spuse satena si cobori scarile lunad-o pe Tifa in brate
Bruneta arata groaznic, avea ochii rosii, rimelul curgandu-i.Fata mereu vorbareata si vesela disparuse lasand loc fetei triste cu inima zdrobita.Akane o lua de umeri si se dusera in camera unde incuiara usa in urma lor.
-Ce s-a intamplat? intreba fata curioasa si in acelasi timp ingrijorata
-Pai…raspunse bruneta izbucnind iar in plans
Akane o privi cu regret in timp ce o mangaia pe par’Trebuie sa invat din chestia asta,sa nu am incredere niciodata in vorbe dulci si declaratii, saraca Tifa…si credeam ca Cloud este un baiat bun, dar se vede ca nu e…trebuie sa gasesc ceva sa o inveselesc, dar ce?’.Tifa se opri din plans si ridica privirea.Rasufla adanc, se uita spre geam fixandu-si privirea asupra unui punct si incepu sa povesteasca:
-De cateva zile tot este ocupat, iar atunci cand il intreb de ce este asa de ocupat el imi zice ca are repetitii cu trupa.Comportamentul lui nu era schimbat chiar se purta mai frumos cu mine si am ajuns sa cred ca incepe sa tina la mine…dar tot timpul intarzia, seara pleca imediat de la scoala.Azi a fost picatura care a umplut paharul, trebuia sa ne intalnim la opt in fata la Mall.Toate bune si frumoase pana pe la vreo opt fara zece cand imi suna telefonul.Cine era?Cloud desigur, ma sunase sa imi spuna ca ii pare foarte rau dar nu mai poate veni pentru ca este prins in repetitie.OK, am inghitit si asta.Oricum am mai stat o ora prin Mall sa ma plimb.Cand sa ies, trec pe langa un magazin de chitare si chestii deastea si nu stiu cum ma uit si observ un tip blond, ma uit mai atent si il vad pe Cloud care era cu inca o tipa cu parul tuns bob si satena.In momentul acela am simtit ca tot cerul mi-a cazut in cap, am izbucnit in plans si am plecat de acolo.I-am trimis mesaj lui Cloud sa ii spun ca nu mai vreau sa il mai vad niciodata.A incercat sa ma sune de mai multe ori, dar nu i-am raspuns, nu-mi vine sa cred.Am crezut ca Cloud este altfel…, povesti fata dupa care izbucni iar in plans
-Descarca-te… spuse Akane intristata, lasa ca nu e ultimul baiat de pe planeta…nu te merita…vei gasi un baiat care te va iubi si se va purta cu tine asa cum meriti.Hmm…uite stiu ce facem, vrei sa dormi la mine? Ne vom face parul, ne vom uita la un film, asa uiti de asta OK? Zise fata incercand sa o inveseleasca
-Mancare, mancare, mancare
-Uite si el te roaga, zise satena cu un zambet pana la urechi
Bruneta chicoti, nu putea sa se abtina cand vazu fata satenei si vocea pitigaiata a papagalului.
-OK, deci… cu ce incepem? intreba Tifa incercand sa zambeasca
-Hmm.. cu asta, zise Akane si sari pe fata gadiland-o.In timp ce fetele se distrau, telefonul lui Akane suna.Era un mesaj de la o colega in care spunea ca sambata seara va fi balul de deschidere al anului.
-Ce este?intreba Tifa curioasa
-Hmmm…un bal cica, raspunse satena confuza
-Pe bune? In sfarsit au anuntat cand e, spuse bruneta, fata luminandu-se deodata
-Stiai de el?eu nu stiam,hei inseamna ca poimaine e balul.
-Ai dreptate, este asa de putin timp!!!exlama Tifa
-Ce?’Cred ca glumeste, de ce e putin timp ce e asa de greu sa iti alegi niste haine?’se intreba satena
-Cum adica “ce?”, pana imi gasesc rochia perfecta, pana merg la coafor, zise insirand diferitele lucruri pe care trebuia sa le faca
-Rochie?Coafor?intreba fata razand
-Logic…tu ce crezi ca tu nu o sa iti iei rochie si nu o sa mergi la coafor?chiar acum trebuie sa facem programare ca sa nu asalteze toate din liceu toate locurile
-Dar ce, exista doar un coafor? izbucni Akane razand
-Nu…dar exista unul foarte bun si numai la ala vreau sa merg, este cel mai bun din Tokyo, zise Tifa vizibil iritata de intrebarea lui Akane
-OK…eu nu ma bag, nu prea le am cu astea, chiar deloc
In timp ce Akane se duse in pat, Tifa era foarte energica, sunase déjà la coafor si facuse programarile pentru toate si incepu sa se uite pe Internet dupa eventualele rochii.’Macar ii distrage atentia de la intamplarea cu Cloud…’gandi satena intorcandu-se cu fata la perete si ghemuidu-se, luand perna in brate.In minte ii aparu Noctis care statea fara sa spuna nimic in timp ce Akane izbucni la el.’cred ca am fost cam dura…dar merita, nu are niciun drept sa il judece pe Kadaj, este doar un ingamfat, dar …poate el a vrut doar sa ma apere, poate era ingrijorat…nu nu nu, nu ii pasa lui de mine este prea mandru…sau poate…’asa adormi fata adancita in aceste ganduri contradictorii care ii zguduira somnul si visele.
Ziua isi facu repede aparitia, razele luminoase ale soarelui trezindu-le pe fete.Dupa ce se spalara si mancara fetele s-au indreptat spre liceu.Curtea liceului era ca de obicei plina de elevi.Subiectul principal al discutiilor era balul, chiar si baietii discutau despre asta, doar un baiat era singur stand pe iarba uscata rezemat de un copac.Privea in gol, iar sub ochii sai albastrii se puteau observa cearcanele aparute in urma nesomnului.Era trist stand cu capul aplecat tinand in mana o frunza uscata de soare.Deodata isi ridica capul, iar privirea lui se atinti spre o bruneta care intra alaturi de o fata satena in curte.Se ridica in picioare si vru sa faca un pas dar, ezita, respira adanc si se indrepta cu pasi rapizi si siguri spre fata prinzand-o delicat de mana si cu o voce scazuta si plina spuse:
-Tifa…trebuie sa vorbim, ochii lui erau rugatori si plini de durere
-Akane cred ca bazaie o musca pe aici si m-a ciupit de mana, zise ironic bruneta smulgandu-si mana din cea a baiatului si isi continua drumul
Blondul ramase uimit privind cum fata se indeparta si vru sa o urmeze dar, fu oprit de Akane.
-Nu cred ca e o idée asa de buna, mai bine ai lasa-o in pace…sopti aceasta cu privirea in jos
-Vreau sa stiu motivul pentru care s-a despartit de mine si apoi o voi lasa in pace, cred ca merit macar o explicatie, nu? spuse baiatul cu vocea putin ridicata
-Mai bine te-ai gandi ce ai facut…ea nu iti va vorbi, cu aceste cuvinte satena se indeparta lasandu-l pe Cloud confuz si singur.
La iesirea din curtea liceului se adunase foarte multa lume, fapt care ii atrase atentia satenei.Se indrepta si ea spre acea multime de elevi intreband o fata ce se intampla.Aceasta ii spuse ca baiatul care il amenintase pe Kadaj in clasa a pus doi prietenii de-ai lui sa ii dea o lectie baiatului cu ochii gri.La auzul acestor vorbe Akane se panica si incerca sa isi faca loc prin multime.Ajunsa in fata ea fu socata, baiatul era trantit pe jos avand vanatai pe maini, fata sangerandu-i, iar doi baietii ii dadeau cu picioarele in burta.Dupa ce acestia isi terminara treaba in timp ce toti priveau inmarmuriti se indepartara, iar toata multimea de elevi se risipi incetul cu incetul.Niciunul nu l-a ajutat pe baiatul care zacea pe jos cu fata sangerandu-i.Akane se indrepta spre el si ii puse mana pe fata.
-Kadaj…sunt eu Akane, te duc la spital, sangerezi, spuse fata cu o lacrima in ochii
-Nu e nevoie, nu imi vor face mare lucru la spital, zise acesta ridicandu-se insa se dezichilibra.Satena il ajuta sa isi tina echilibru si il conduse pe o banca.Cei doi erau urmariti de o pereche de ochii albastrii furiosi.
‘Nu-mi vine sa cred, cum poate sa stea cu un asemenea om…toti o vor considera o ciudata si curand vor rade de ea si asta nu pot permite’gandi Noctis vizibil nervos.
O mana ii atinse umarul, era Stella care vazuse ca Noctis se uita la cei doi si il trase de mana ducandu-l in liceu.Clopotelul suna iar curtea se goli de tot.
-Ma voi duce la farmacie sa iau ceva pentru ranile tale, spuse fata ridicandu-se de pe banca, sa stai aici, iar in cinci minute reveni cu o punga plina de doctorii si pansamente
-Ar fi mai bine sa intri la ora, profesorul se va supara pe tine, zise Kadaj simtindu-se putin vinovat pentru ca o retinuse pe Akane
-Nu te las in starea asta, acum suntem prieteni, iar prietenii se ajuta si in plus avem fizica si eu nu support fizica, raspunse satena cu un zambet larg
-Hmmm…zambi acesta, merci…
-Pana la urma…s-a tinut de cuvant si s-a razbunat si asta numai din vina mea…afirma fata indreptandu-si privirile in jos
-Hei…nu e nimic am trecut eu si prin chestii mai grele, zise baiatul in timp ce ii ridica fata cu mana
-Serios?cum asa? intreba fata cu gandul la o posibila dezvaluire
-Pai…de la 14 ani viata mea a inceput sa se aglomereze de astfel de batai si alte chestii dar, mai bine sa nu te plictisesc cu asemenea lucruri…
-O nu ma plictisesti si in plus avem o ora intreaga la dispozitie, zise fata cu o fata rugatoare
-OK…daca tu vrei…deci sa o luam cu inceputul…eu provin dintr-o familie cu traditie, fabrica familiei a fost dusa din generatie in generatie pana a ajuns si la tatal meu.El si-a dedicate viata acestei fabrici facand tot posibilul sa o mentina si a reusit pana acum 3 ani cand vanzarile au inceput sa scartaie si incetul cu incetul fabrica ceda.Tata nu putea sa accepte asta asa ca a acceptat sa se asocieze cu un anumit Setsu care s-a dovedit a fi un escroc.Acesta a infundat fabrica in datorii.Tata era disperat si asta se simtea si acasa, tot timpul era prost-dispus, se certa cu mama, si incepusem sa facem economii.Eu nu bagam de seama gravitatea situatie pana intr-o zi cand a trebui sa ne vindem casa si sa ne mutam in una mai mica.Am facut un scandal mare fiind un adevarat egoist si am plecat.Am cunoscut o gasca de baietii yanki.Acestia isi petreceau ziua spargand banci si facand si alte infractiuni, iar seara participau la diferite curse cu motocicletele sau masinile.Mi se pareau cool acei tipi asa ca m-am alaturat lor.In martie a primaverii acesteia am cunoscut o fata, o chema Kiara.M-am indragostit imediat de ea, sti cum se spune dragoste la prima vedere.
Un moment de tacere se asternu, fata baiatului schimbandu-se apoi reveni la normal si continua.
-Am petrecut trei luni si jumatate ea, incepusem sa fur bani din casa pentru a ii face cadouri ei.Cand am ajuns sa nu mai pot sa fur din casa ea a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine deoarece poate sa fie cu un tip mult mai “cool” decat mine si care o trateaza mai frumos.Eram disperat, i-am zis sa mai astepte ca voi face rost de bani.Mi-am facut curaj si intr-o noapte am plecat cu baietii si am spart o banca.Cand m-am intors i-am cumparat un lant de aur dintr-un magazin cunoscut.Stiam ca ea adora acel magazin deoarece este cel mai scump din oras.Eram foarte fericit gandindu-ma la reactia ei cand va vedea lantul insa cand am ajuns la ea acasa, aceasta era cu altul.Il cunosteam pe tip, facea parte dintr-o gasca adversa.Am facut scandal si din nefericire am ajuns sa fiu snopit in bataie de catre gasca acestuia.Stiu, pare stupid ca un baiat la 16 ani sa fie indragostit.Dar chiar eram…cel putin asa credeam eu, am inceput sa beau si sa fumez petrecandu-mi noptii intregi participand la curse si band.Am fugit de acasa, imi era rusine de parintii mei.Vara trecuse si a venit toamna si am hotarat sa nu vin la scoala.Intr-o seara am hotarat sa mergem sa spargem alta banca insa pe drum am fost prins de niste politisti care ma cautau, iar prietenii mei doar au fugit ca niste lasi.Tata vorbise cu cei de la politie sa ma caute.Cand am ajuns acasa nu am putut sa il privesc in ochi pe tata, iar cand am vazut-o pe mama care plangea mi s-a rupt sufletul.Am realizat ca vreau sa incerc sa ii ajut pe ai mei si sa nu le mai cauzez atatea probleme mai ales in acest moment critic, insa cu toate intamplarile astea de la scoala nu stiu daca voi reusi.In fiecare secunda imi vine sa las balta totul si sa ma alatur din nou gastii chiar daca acestia m-au tradat.
-Hei…nu trebuie sa gandesti asa, acum ma ai pe mine…si eu voi incerca sa te ajut, OK?numai te gandi la astea, totul va fi bine.Prieteni? intreba fata cu un zambet imens pe fata si cu mana intinsa spre baiat
Baiatul o privi uimit si in ochii acestuia se putea vedea ca rasarea o urma de speranta.Ii prinse mana fetei
-Prieteni!exclama acesta
Clopotelul suna si Akane termina sa ii bandajeze mana.Se ridica in picioare si il trase si pe el.
-Hai in clasa….aaa si Kadaj pot sa te rog ceva?intreba aceasta cu o fata inocenta
-Ce este?
-Stiu ca pentru tine este stupid dar,… ai vrea sa vi la balul organizat de liceu?intreba fata cu o fata rugatoare
-Hmmm…nu este genul meu, fata facu ochii mari , oh…daca tu vrei voi incerca sa vin dar nu promit nimic, OK?
-IEI!!!exclama fata sarind in bratele acestuia uitand de ranile care le avea
-OK, OK dar sa sti ca ma doare
-Ooops scuze,zambi aceasta ca si cand facu o boacana
Cei doi se indreptara spre clasa zambitori si fara sa bage in seama privirile uimite ale elevilor.

***
-In seara asta mergem sa ne alegem rochiile caci maine avem programare la coafor, ii zise Tifa lui Akane, sa nu aud nici un comentariu, o ameninta aceasta
-Of…biiiiiiinnnnnnneeeeeee…., ofta satena resemnata,nu avea cum sa scape de Tifa cand aceasta isi dorea ceva
In pauza Akane se duse la baie.Nu putea sa stea locului, se tot invartea cu telefonul in mana butonand incontinuu
“Nu pot sa vin in seara asta pentru ca trebuie sa merg cu Tifa sa imi iau rochie pentru bal”-delete
“Imi pare rau dar am o problema si nu pot veni pentru fizica”-delete
“Scuze ca am facut chestia aia aseara, nu pot veni in seara asta dar am o problema, nu cred ca e o problema pentru tine, vei avea mai mult timp liber”- delete
‘Ce tot fac ?am luat-o razna stau sa ma obosesc eu pentru asemenea chestie’gandi fata putin nervoasa

“Nu pot sa vin in seara asta in caz ca ma mai primeai”-send
‘Hmm asa e mai bine ce e asta’ gandi fata iesind din baie zambitoare insa inauntru ei numai zambitoare nu era, ii venea sa urle, se intampla ceva cu ea, simtea ceva pentru Noctis dar nu stia ce era, ii pasa de el asta era sigur.

***

“Nu pot sa vin in seara asta in caz ca ma mai primeai” citi brunetul si un fior ii trecu pe sina spinarii
-Noctis azi pleci mai devreme? un barbat inalt si impunator il intreba
-Nu tata…azi nu, ii raspunse baiatul in timp ce se uita la mobil
Mai arunca o privire asupra mesajul si apasa pe un buton
“Delete”
Tatal acestuia se uita curios la el apoi continua.
-Dar nu ar trebui sa te duci sa iti alegi un costum pentru bal?Maine seara ai zis ca e.
-Nu…voi lua un costum de acasa, rapunse baiatul si isi indrepta privirea spre geamul inalt.Se indrepta spre el.Degetele acestuia se lipira de el, era rece si lucios la fel cum era si sufletul baiatului in acel moment, era rece deoarece sentimentele calde erau asa de fragile si fara stabilitate incat alunecau.Chipul acestuia se reflecta in geam.Luminile orasului se puteau observa dincolo de chipul baiatului.De la etajul 50 de unde se afla biroul baiatul Tokyo parea un panou plin de luminite multi-colore care pareau a se lupta cu lumina stelelor, intrecandu-se intre ele care sunt mai stralucitoare.Alta data el statea si privea in fiecare seara aceasta intrecere insa acum vedea prin lumini,gandul ii era departe.Acesta ofta si isi pleca capul apoi isi ridica inapoi capul privirea acestuia devenind hotarata.
-Trebuie sa fac ceva, si se indeparta de geam si iesi din camera…
Capitolul V
-Esti gata?haide odata ca ne asteapta soferul, ii zise Tifa lui Akane care abia isi strangea lucrurile.Nu avea niciun chef sa isi petreaca dupa-amiaza intr-un Mall cautand rochii potrivite pentru „minunatul” bal dar, ce era sa faca?trebuia sa mearga de dragul Tifei.Bruneta deveni din ce in ce mai nerabdatoare incepand sa dea nervoasa din picior.
-Haide odata, si ii lua cartile de pe banca indreptandu-se spre iesire, nu-mi vine sa cred cat de incet te poti misca, spuse fata exasperata.
In Mall se intalnira cu foarte multe colege care isi cautau si ele de asemenea rochii pentru bal.Tifa le saluta pe toate si se oprea din cand in cand sa discute diferite lucruri cu ele in timp ce Akane mai avea putin si adormea.
-Trebuie sa gasim un magazin bun, mama ma inebuneste e obsedata de haine...
-Poate ca este designer, totii designerii sunt obsedati de haine...este meseria lor.
-Da...ai dretate dar, cateodata e asa de enervant
Dupa indelungi cautari Akane se opri in fata unei vitrine.Pe manechin era o rochie care ii atrase atentia, era roz, cu bretele si foarte draguta.Tifa o observa pe fata ca se uita asa ca o lua de mana si o trase inautru.
-Trebuie sa o probezi, si o impinse pe acesta in cabina de proba.In timp ce aceasta se schimba bruneta isi alese si ea o rochie de un roz pal si stamta pe corp, lasand sa iasa la iveala formele acesteia.Ii venea perfect asa cum ii venea si lui Akane rochia.Satena isi privi reflectia in oglinda, nu se simtea in largul ei in acea rochie, era prea feminina pentru ea, fata era obisnuita cu alt stil nu asa sofisticat.
-Iti vine bine, spuse Tifa de dupa perdeaua de la cabina, haide sa le cumparam asa ca este tarziu, sper sa ii placa mamei...
-OK...dar mi se pare ca nu e genul meu...sopti Akane
-Iti vine bine, mai bine decat cum te imbraci tu de obicei baieteste, haide sa le luam
Dupa ce si-au luat rochiile fiecare s-a indreptat spre casa.Ajunsa acasa, Akane se indrepta spre camera ei unde isi tranti rochia impachetata pe pat.’Ce prostie...sa merg la bal...o sa stau putin si plec’gandi fata in timp ce statea in cada plina de apa.Dupa ce iesi din baie se duse la oglinda, isi intoarse capul spre rochia care era aruncata pe pat, o lua si o despacheta.Se uita la ea pentru cateva minute apoi o imbraca si reveni in fata oglinzii.
Jos, in fata casei ei era o masina gri oprita.O pereche de ochi privea in sus spre geamul de la camera fetei.Lumina din acea camera se stinse, iar baiatul ofta adanc in timp ce porni masina si se indeparta.

***
Se afla intr-o camera intunecata cu pereti stramti si cu putina mobila.Intunericul acapara totul in jur, iar ea putea simti cum ii ingheata sangele in vine.Incepuse sa tremure, era singura si ii era frig si frica.Ochii incepusera sa ii lacrimeze, iar lacrimile grele ii cadeau pe jos cu un sunet strident.Incerca sa se miste dar, picioarele nu vroiau sa ii dea ascultare.Stateau intepenite.Deodata simti cum o mana o atinge pe umar si o intoarce, piciorele i se inmuiara.O alta mana ce apartinea aceluiasi corp o atinse pe fata.Era calda in comparatie cu fata ei.Ii sterse delicat lacrimile ce curgeau siroaie.O voce de barbat calda se auzi in camera.
-Nu mai plange..acum sunt aici, esti in siguranta.
Inima fetei batea din ce in ce mai tare.Ciudat, dar acea voce chiar o facea sa se simta in siguranta.Nu putea sa ii vada fata acelui om dar simti cum acesta o lua in brate si o stranse la pieptul lui.Mana lui fina ii ridica fata in sus si gura ii fu acaparata de buzele acestuia.
Un tarait se auzi in intuneric.Camera se lumina si baiatul disparu.Era din nou in camera ei, lumina soarelui inavada camera, razele acestuia trezind-o la realitate.

#2
Capitolul VI
Pleoapele ei se deschisera, iar lumina puternica aurie a soarelui ii intra in ochi.Fata tresari.Respira greu si era transpirata privind in jur speriata.Era din nou in camera ei, camera aceea ciudata si intunericul disparura:’Ce a fost visul asta?cine era acel baiat?’aceste intrebari i se invarteau in cap.Dintr-o data telefonul ii suna.Era Tifa care ii trimise un mesaj.Urmau sa se intalneasca la coafor intr-o ora.
Se misca in camera ca hipnotizata, gandul ii era numai la acel vis, parea asa de real, parca si acum simtea caldura trupului baiatului, siguranta.Dupa ce a facut dus si s-a imbracat a coborat jos.Mama sa era la bucatarie.
-Buna dimineata, draga mea, te-ai trezit devreme astazi.
-Mmm…da, in seara asta este balul si trebuie sa merg la coafor acum de dimineata.
-A, o sa fie o seara interesanta, spuse femeie cu o expresie vesela
-Mda…raspunse fata cu privirea in gol
-A, draga mea, vroiam sa iti spun ca sambata viitoare vom deschide un nou magazine in centru, va fi desigur si o petrecere unde vor veni multi oameni de afaceri…as vrea sa fi si tu prezenta.
-Mama…femeia facu o fata rugatoare, OK vin, ofta fata.Nu putea rezista cand mama sa facea fata aceea.
-Perfect, petrecerea se va tine intr-un restaurant specific Japoniei de alta data, as prefera sa porti un kimono, ti-ar sta bine si ar impresiona, ii zise aceasta vizibil multumita.
-Bine…o voi face si pe asta acum trebuie sa plec, pa mama!spuse fata pupand-o pe mama sa pe obraz si isi lua geanta iesind spre usa.
Afara era foarte cald pentru o zi de sfarsit de octombrie.Satena intra in masina, afundandu-se pe bancheta din spate.
La coafor fetele au petrecut 3 ore, unde s-au lasat aranjate, ele vorbind si razand. Tifa parea sa se simta bine dar, asta doar in aparenta caci inauntru ei era trista, simtea cum incet incet va ceda.Ii era dor de Cloud, un dor nebun.Vroia din nou sa fie in bratele lui intinsi pe iarba la lumina soarelui, buzele lui sa i le atinga pe ale ei, mana lui sa ii mangaie parul brunet. iar mana lui sa o tina pe a ei.Totul sa fie la fel ca inainte, sa traiasca in continuare acel vis al dragostei.Sa faca parte din lumea indragostitilor, o lume desprinsa din stele unde totul este scaldat in armonie si perfectiune atunci cand ea este alturi de el dar, nu putea sa faca asta, nu putea sa il ierte, a mintit-o, iar minciuna este singurul lucru pe care nu il suporta.
Seara veni repede, iar fetele trebuiau sa inceape sa se imbrace acasa la satena.Prima care a fost gata era Akane.Ii statea foarte bine in acea rochie si Tifei de asemenea in rochia ei.
-Aratati minunat!exclama mama fetei cand intra in camera, sper sa nu va rapeasca cine stie ce baieti!exclama aceasta cu un zambet siret.
-MAMA!!
-Ce, imi zic parerea, va sta foarte bine, ar trebui si tu sa te imbraci mai des in rochie, iti sta foarte bine.
Tifa chicoti usor uitandu-se la ceas: noua jumatate.
-Hmmm…ar cam trebui sa plecam, zise aceasta
-Va duc eu, zise mama fetei coborand din camera.
In drum spre club, inima lui Akane incepea sa ii bata din ce in ce mai tare, avea emoti si incepea sa simta o durere usoara in stomac.Avea sa se intample ceva de asta era sigura dar, nu stia ce…
Masina opri in fata clubul unde o multime de persoane asteptau sa intre.Fetele coborara, iar dupa ce isi luara larevedere de la mama acesteia se alaturase colegelor de clasa.Akane il cauta cu privirea pe Kadaj dar, acesta nu se vedea pe nicaieri’Poate nu a vrut sa vina...’gandi fata si pe fata ii aparu o usoara expresie de tristete.


***
-Hei, inveseleste-te, zise bruneta trezind-o pe fata la realitate, intram!
Odata intrati muzica incepu sa cante.Nu puteai sa vezi pe nimeni in acea multime.Tifa o trase pe Akane intr-o parte unde era mai liber si au inceput sa danseze.Toti se distrau si se simteau bine.A urmat o ora plina de muzica si lumini, odata cu scurgerea minutelor adrenalina crestea atingand cote maxime.Luminile te duceau intr-o alta lume, inchideai ochii si puteai simtii vibratile muzici, iar corpul incepea sa se miste in ritmul acestora.Deodata muzica si luminile se oprira asternandu-se intunericul.Pe scena isi facura aparitia patru persoane, erau trei baieti si o fata.Fata si cu inca un baiat aveau chitari electrice, iar altul era la bas.Baiatul care urca ultimul pe scena avea o chitara normala.Se duse la microfonul din mijloc, se parea ca el era solistul.Toate acestea se intamplau in intuneric sub privirile spectatorilor.Luminile se aprinsera dezvaluidu-i pe cei de pe scena.Akane a putut sa il recunoasca pe solist.Era Cloud dar, ceva nu era in regula, arata mai groaznic decat ultima data cand il vazuse.Cearcanele din jurul ochilor erau mai accentuate si privirea lui era si mai trista.Se intoarse spre Tifa.Bruneta era incruntata.
-Ea este!
-Poftim?intreba satena uimita
-Ea este, cea de pe scena, cu ea era Cloud in magazin, nu imi vine sa cred, a bagat-o si in trupa.Il urasc!zise aceasta nervoasa, fruntea ei umplandu-se de cute.
-Hei, calmeaza-te, sopti fata ingrijorata de aceea expresie a fetei prietenei ei.
Deodata o voce se auzi de pe scena ceea ce atrase atentia tuturor din club.Era vocea blondului.
-Buna seara, ma numesc Cloud, iar aceasta este trupa mea, am venit in seara asta aici pentru a va canta voua.
Un moment de tacere se asternu in sala.Dupa cateva secunde Cloud continua.
-Prima melodie pe care o vom canta este dedicata unei persoane din aceasta sala...o persoana la care am invatat sa tin si pot sa ma avant sa zic ca am inceput chiar sa o iubesc, iar daca am gresit vreodata fata de tine sa sti ca nu am facut-o cu intentie...
Totii au inceput sa susoteasca intre ei.Tifa era inmarmurita.Nu ii venea sa creada ce auzea, ea era persoana despre care vorbea blondul?

-http://www.youtube.com/watch?v=0rgInHvW8Ic –melodia pe care Cloud a cantat-o, m-am gandit ca se potriveste contextului-

In cateva momente melodia incepu.Toti erau uimiti si ascultau melodia, nimeni nu
facea o miscare.Bruneta isi duse usor mana la gura si o lacrima ii aluneca delicat pe obraz lovindu-se de mana acesteia disparand.Il iubea, il iubea cu toata inima, ii venea sa se duca si sa sara pe scena, sa ii spuna ca vine la el si ca nu va mai pleca niciodata.Dupa incheierea melodiei un val de aplauze si fluiere rasunau in intreg clubul.Tifa iesi din sala si prietena acesteia o urma.Iesi afara in aerul rece.Vantul batea usor uscandu-i lacrimile dupa obraji.Privi in sus spre cerul instelat afundandu-se in ganduri.Dupa jumatate de ora timpin care Akane statea in spatele ei fara sa spuna nimic, usa de la club se deschise lasandu-l sa iasa pe Cloud.Akane se indrepta spre el urandu-i succes si intra inapoi in club.Tifa statea in acelasi loc cu privirea atintita in sus.Blondul se apropie incet de ea cand bruneta se intoarse brusc.Acesta ramase incremenit cu ochii atintiti spre ea.Fata il privi in ochi timp cateva secunde apoi sari in bratele lui izbucnind in plans.Acesta o stranse usor la piept.
-Sa nu mai pleci niciodata...te rog, sopti acesta pupand-o pe parul moale.
-Nu voi mai pleca, raspunse fata printre lacrimi, iar buzele celor doi se unira intr-un sarut dulce...
Akane intra inapoi in club si se indrepta spre bar cand o mana o prinse de umar.Era Kadaj.Alaturi de el mai se aflau o fata si un baiat.Fata avea parul saten inchis cu niste suvite caramel, era destul de inalta cu ochii caprui.Era imbracata intr-o rochie foarte draguta in rosu si negru.O recunoscu imediat, era fata care facea parte din trupa lui Cloud.Pe baiat nu il cunostea.Era inalt, cu ochii albastri si cu un par lung si brunet.Era imbracat mai diferit.Acesta ii zambi iar Akane simti cum un fior ii trecu prin corp.
-Buna Akane, scuze ca am intarziat dar am avut putina treaba, spuse Kadaj pupand-o pe obraz
-Buna Kadaj...saluta fata in timp ce il privea cu coada ochiului pe brunet.
-Ea este Rinoa, pe care cred ca o sti de pe scena, fata asta va deveni celebra crede-ma, zise acesta in timp ce arata catre fata.
-Termina Kadaj cu astea,i se adresa aceasta baiatului cu parul gri apoi isi indrepta privirea catre satena, nu il baga in seama, eu sunt Rinoa, ma bucur sa te cunosc, zise fata zambareata, parea de treaba.
Kadaj isi dadu ochii peste cap si continua:
-El este Vincent, este un vechi amic de-al meu, si el are o trupa, cred ca ai auzit de ea...
-Buna, zise baiatul cu o voce care o intimida pe Akane, acesta ii zambi si fata simtii cum sangele i se urca in obraji.Dadu mana cu el.Tresari la atingerea mainii lui.Era rece si foarte alba.Il privi in ochii si simtii cum se pierde in acestia.Isi feri privirea si o intoarse catre Kadaj.
-Eu...hmm...trebuie sa plec...vorbim mai incolo, spuse fata si isi desprinse mana departandu-se.’Ce se intampla cu mine, acel baiat...nu-mi dau seama dar, are ceva’, gandi aceasta in timp ce se indrepta spre bar.
-Whisky te rog, zise ea si se aseza pe scaunul inalt.Nu bause niciodata, nu prea ii placea sa bea dar acum simtea nevoia.Dupa ce bau vreo patru pahare de whisky se linisti.Se simtea putin ametita.Se uita in jur, toti erau veseli, dansau se sarutau.In urechi ii suna melodia ei preferata si fata i se lumina.Se ridica de pe scaun si se indrepta spre ringul de dans.Inchise ochii si se lasa prada muzicii, simtea cum plutea deasupra luminilor.Dintr-o data simti cum o pereche de maini o prinde de mijloc si incepe sa danseze langa ea.Deschise ochii, o multime de persoane dansau in jurul ei.Luminile se stinsera, totii dansand in semi-intuneric.Ea continua sa danseze.Simtii cum este intoarsa cu fata la cel care dansa cu ea.Nu reusea sa il vada bine.Ii putea simti respiratia calda invaluidu-i chipul si o mana atingandu-i fata facand-o sa tresara.Simti cum este trasa mai aproape de el.Mana ii ridica fata in sus spre el.Deodata niste buze calde i-au acaparat gura.Nu putea sa mai auda melodia, nu mai ii simtea pe oamenii din jurul ei.Clubul disparu si oamenii din el de asemenea, erau numai ei doi.Se lasa prada buzelor lui timp de un minut.Luminile au revenit, iar ea se desprinse din sarut, aplecandu-si capul.Cum putea sa se lase prada oricui?Incerca sa isi ridice privirea spre el dar esua, mai incerca odata si cu greu a putut sa se uite.Ramase inmarmurita cel pe care il sarutase era Noctis.[posturi unite]
Capitolul VII
Ochii aceia albastrii intunecati ca adancul oceanului o priveau nedumeriti.Mana lui ii atinse incet obrazul care ardea sub presiunea sangelui, inima ei mai avea putin si ii iesea din piept, picioarele i se inmuiasera si simti cum isi pierde controlul asupra lor si incet incet isi pierdu controlul asupra intregului corp.Degetele lui alunecau delicat pe obraz ajungand la buzele ei rosii.Din nou se apleca spre ea, iar respiratia lui ii invada fata.Fata isi ridica timida privirea spre el si deodata isi recapata echilibru.Ii apuca mana si i-o indeparta.Se dadu cativa pasi in spate si el vru sa o prinda de mana.In momentul acela se intoarse si fugi.Ii inpingea pe cei din jur incercand sa isi faca loc, simtea ca se sufoca.Nimeni nu ii observa disperarea, parca era invizibila.Dupa cateva minute in care a incercat sa isi faca loc printre oameni se opri.Nu se uita inapoi nici macar pentru o secunda sa vada daca el este in urma ei.Deja era foarte ametita asa ca se duse si se aseza pe un scaun de la bar.Incepuse sa vada in ceata, iar caldura din incapere o ametea si mai tare.Trebuia sa plece, simtea ca va lesina daca mai statea acolo dar, nu se putea ridica.Era slabita, bautura isi facea efectul.
-Te simti bine?se auzi o voce din spatele ei.Era o voce de baiat.Satena se intoarse cu greu incercand sa vada cine ii vorbise.Ii lua cateva minute sa il recunoasca.Era acel baiat care era prieten cu Kadaj, Vincent.Pe fata i se citea o expresie de ingrijorare.
-Nu chiar…cred ca ma duc acasa, ingana fata in timp ce incerca sa se dea jos de pe scaunul inalt de la bar dar esua impiedicandu-se.Era cat pe ce sa cada cand brunetul o prinse.
-Nu cred ca vei reusi sa te duci singura acasa, uite daca vrei te duc, nici eu nu mai stau, ii propuse baiatul in timp ce incerca sa o puna din nou pe picioare.
-OK…merci, ii raspunse aceasta usor stanjenita de situatia in care se afla.
***
Avea o masina gri sport.Ajunsi inauntru baiatul ii fixa centura de siguranta.
-Este mult mai sigur asa, zise el zambind si porni masina.Pe tot parcursul drumului nimeni nu scoase nici o vorba.Akane era pe jumatate adormita, iar in minte ii veneau o multimea de ganduri la care nu se putea concentra.Nu mai fusese niciodata in o asemenea stare incat sa nu se poata concentra deloc, ii era rusine de ea insasi.
-Hmmm…pe aici, nu?o intrerupse Vincent.Se parea ca baiatul stia cat de cat unde sta insa Akane nu era in starea necesara pentru a observa asta.Doar aproba incet din cap.Cand oprira in fata casei ei, ea isi dadu jos centura de siguranta si vru sa se dea jos dar, cel de langa ea o prinse usor de mana.Parea usor stanjenit, o trase inapoi in masina dandu-i drumul la mana.Isi intoarse privirea in fata.Urma un moment de tacere.Deodata se intoarse spre ea fixand-o cu privirea.
-Vroiam sa te intreb daca ai vrea sa imi lasi si mie numarul tau de telefon?pe fata nu i se citi nici o expresie.Satena se uita la el lung timp de cateva secunde ramanand muta.Nu ii venea sa creada ca ii cere numarul de telefon.Nu parea genul asta de tip, credea ca el este cel care asteapta sa vina fetele la el.Brunetul continua sa o priveasca asteptand un raspuns, iar ea simti cum se inroseste.Nu putea sa continue sa se uite in ochii lui, iar avea acea senzatie, simtea ca se va pierde in ochii lui si nu va mai gasi calea de intoarcere.Isi desprinse privirea si reusi sa vorbeasca:
-De ce il vrei?’Ce intrebare prosteasca, oare de ce Akane ca sa te sune sa te intrebe daca vrei sa vina sa iti faca curat in casa’
-Pentru ca imi placi si poate vom putea iesi vreodata dar, daca nu vrei sa imi dai numarul nu te oblig.Alegerea e a ta.
Fata ramase uimita, chiar ca era direct.Se asternu din nou tacerea apasatoare.Satena isi atinti privirile asupra mainilor ei care stateau linistite in poale.Ii placea acest baiat, avea ceva care o atragea si ii parea foarte cunoscut.Daca nu ii da numarul acesta poate crede ca nu il place si astfel il va pierde.Nu putea sa accepte asa ceva.Rasufla adanc.Isi deschise geanta si rupse o foaie dintr-un carnetel.Tot timpul avea la ea un carnetel si un pix, nu se stie niciodata cand ai nevoie de ele.Isi nota numarul pe foaie si i-o dadu baiatul.
-Asta e numarul meu, acum trebuie sa plec, noapte buna!spuse aceasta grabindu-se sa plece fara sa il priveasca.
-Vrei sa te duc pana la usa?intreba acesta vazand ca aceasta inca nu se tinea bine pe picioare.
-Nu, merci, ma descurc, mai mi-a trecut ameteala de la aerul rece, pa-pa!
-Pa…spuse baiatul in timp ce fata se indeparta.Mai ramase cateva minute in fata casei dupa ce aceasta intra in casa.Lumina de la camera ei se aprinse.Brunetul privi in sus, surase si porni masina indepartandu-se sub lumina zorilor care aparura incet incet.
Ajunsa in camera fata isi arunca rochia pe un scaun aruncandu-se in pat.Adormi instantaneu.Avu un somn linistit fara vise.
***
Simti cum o mana calda ii atinge fruntea.Deschise ochii lenesa si o vazu pe mama sa care o privea zambind.
-Trezirea somnoroaso, ii zise aceasta.
Fata se ridica in fund si casca intinzandu-se.
-Buna dimineata mama!
-Mai bine zis buna seara, rase femeia in timp ce o privea
-CEEE?? Tipa satena sarind din pat ca arsa.CAT E CEASUL?
-Sase jumatate, draga mea, am mai incercat sa te trezesc de cateva ori dar tot ce faceai era sa te intorci cu spatele la mine si sa zici: “lasa-ma!”, raspunse femeia incercand sa o imite.
-Of doamne…am dormit toata ziua si eu am teme pentru maine, se planse fata indreptandu-se spre baie.
-A, te-a cautat Tifa, m-a intrebat daca ai ajuns acasa pentru ca ea nu a reusit sa te mai gaseasca acolo.Mi-a zis sa o suni.Pe unde ai umblat?
-Hmm….am stat cu niste prieteni mama, vorbim despre asta alta data, zise aceasta intrand in baie.
Dupa ce facu un dus o suna pe Tifa care ii povestise ce a facut.Pana la urma acea fata Rinoa nu avea nici o treaba cu Cloud, erau doar amici.In ziua cand Tifa ii vazu in magazine, ei defapt cautau o chitara pentru Rinoa.Cloud fiind seful trupei era de datoria lui sa ii aleaga o chitara potrivita acesteia.
-Deci pana la urma v-ati certat degeaba, concluziona Akane.
-Da…apropos, ce ai facut aseara dupa ce eu am ramas cu Cloud?
In minte ii aparu sarut si isi aminti de Vincent.Simti cum inima incepe sa ii bata mai tare.
-Hmm…nimic interesant, am stat cu Kadaj.Hei Tifa vorbim maine, trebuie sa ma apuc de teme, OK?ii raspunse aceasta grabindu-se sa ii inchida.
-OK, raspunse bruneta putin suspicioasa.
Dupa ce inchise telefonul se aseza pe scaunul de la birou.Cum va mai aparea in fata lui Noctis, nu vroia sa-l mai vada dar, asta era imposibil, el era cu ea in liceu.Nu va putea sa il ocoleasca la nesfarsit.Isi puse mainile in cap sprijinindu-se in coate.Din nou o multime de ganduri ii invadara capul doar ca acum putea sa le puna in ordine.Va incerca sa il evite cat se poate de mult pe Noctis, iar cand nu va mai putea ii va spune ca acel sarut a fost o greseala, era ametita si nu prea stia ce face.In legatura cu Vincent, va iesi cu el, chiar il simpatiza si cine stie poate va fi ceva mai mult decat simpatizare candva.Ofta usor, isi scoase caietele din birou si se apuca sa isi faca temele alungadu-si toate gandurile care o distrageau.
Termina pe la vreo opt.Se simtea obosita, inca nu se refacuse complet dupa acea noapte.Inchise lumina si se baga in pat.Inchise ochii, iar in minte ii aparu acel sarut, trebuia sa recunoasca ca nu a fost un sarut chiar asa de rau.Un zambet ii aparu pe fata.Intr-un final reusi sa adoarma pierzandu-se in lumea viselor.
Zorile celei de a doua zi se asternura repede asupra capitalei.Fata se ridica lenesa din pat, indreptandu-se spre geam si il deschise.Aerul racoros ii invada fata facand-o sa tresara.Parea o zi normala, soarele iesea si se ascundea dupa nori, razele sale jucause luminandu-i chipul.Era bine-dispusa astazi, se imbraca repede si cobori jos unde lua micul-dejun.Cei din casa se molipseau de buna-starea fetei.Chiar si pe fata soferului care era tot timpul morocanos se putea vedea un zambet.Ajunsa la liceu, Akane saluta pe toata lumea si se duse in clasa unde observa ca aveau o noua colega pe care spre surprinderea ei o cunostea déjà.Era acea fata Rinoa de la bal.Un zambet ii aparu pe fata si se indrepta bucuroasa spre ea.
-Salut, sa inteleg ca vei fi colega cu noi? Intreba satena vesela, chiar i-ar fi placut ca aceasta sa fie colega cu ea, parea de treaba.
-Hei, salut da vom fi colege!raspunse fata zambindu-i
-Wow, ma bucur ca vom fi in aceeasi clasa, uite poti sa stai in spate langa noi daca vrei, ii propuse Akane.
-Nu…stau aici in prima banca cu Kadaj, ii raspunse aceasta rosiind.
-A…inteleg ce vrei sa spui, well atunci ne vedem in pauza, zise satena.In acel moment Kadaj intra in clasa, iar Rinoa rosi si mai tare.
-Ooo, colega noua, spuse acesta punandu-i mana pe umar.
Fata tresari la atingerea acestuia.Sigur simtea ceva pentru el, era vizibil.Clopotelul suna si Akane se duse la locul ei.Aveau fizica.
-Bunza ziua, spuse profesorul urmat de raspunsul elevilor.
-M-am gandit sa ii dau o sansa domnisoarei Lighting.Te rog domnisoara Lighting iesi in fata.
Aceasta se ridica timida de la locul ei si se indrepta spre tabla.Cand trecu pe langa banca lui Rinoa aceasta ii sopti “success”.Ajunsa in fata profesorul continua.
-Am sa iti dau o problema in genul celor care le-ati avut la tema, spuse acesta in timp ce rasfoia cartea.
-Aceasta problema, ii inmana cartea fetei aratandu-i cu degetul problema.Ii era cunoscut genul acela de problema, erau in genul problemelor pe care le lucrase cu Noctis.Termina repede problema.Profesorul analiza rezolvarea, cu o privire severa timp in care Akane se juca nervoasa cu markerul.Dupa vreo cinci minute de tacere, profesorul continua.
-Da, se vede ca ai lucrat, la loc, zece!
Nu-i venea sa isi creada auzul, se uita uimita la profesor scuturandu-si putin capul.Isi inclina trunchiul multumindu-i profesorul.Era foarte fericita, luase zece, nimeni nu ii mai putea strica buna-dispozitie acum.In pauza, Rinoa, Tifa si Kadaj o felicitara.
Toata ziua statu in clasa, vorbind cu Rinoa si Kadaj.Se imprietenise cu Rinoa, era o fata chiar de treaba si avea cam aceleasi idei ca si ea, ii semana intr-o anumita masura.Deodata ii veni o idée.Ce ar fi daca ar incerca sa o cupleze pe Rinoa cu Kadaj.Un zambet ii aparu pe fata.Toata ziua planui, ii placea sa faca pe Cupidon.
Tifa in fiecare pauza disparea din clasa, furisandu-se in curtea liceului, in bratele lui Cloud.Erau doi porumbei, nimeni nu le putea distrage atentia.Intreaga pauza doar stateau imbratisati saruntadu-se si vorbind diferite lucruri fara sa ii bage in seam ape cei din jur.
Noctis o cauta pe satena intreaga zi, asteptand sa iasa macar odata din clasa pentru a putea vorbi cu ea, insa Akane nu iesea, nu vroia sa dea ochii cu el, se simtea prost.Vroia sa ii multumeasca ca o ajutase la fizica dar, din cauza sarutul acela nu avea curaj sa mai vorbeasca cu el.
***
Ziua trecu destul de repede, iar la sfarsitul orelor Akane pleca cu Rinoa.Satena ii propuse fetei sa iasa intr-o zi in oras, pentru a vorbi mai mult, cand o fata blonda si mica de statura isi facu aparitia in fatal or.Era Stella insotita de Aerith.O sageta cu privirea nervoasa pe Akane.Fetele se oprira, iar satena incepu sa se ingrijoreze de expresia fetei.Oare ce vroia blonda.
-Am auzit ca aseara te-ai distrat la bal, incepu aceasta scarbita.Ce?ai ramas fara cuvinte? spuse fata ridicand vocea.
Akane ramase muta, iar Rinoa nu intelegea ce se intampla.
-Deci nu vrei sa raspunzi.Bine sa iti reinprospatez memoria.Pe ringul de dans ai dansat cu un baiat, chiar te-ai sarutat cu el.Vrei sa iti aduc aminte ca acel baiat era Noctis, care este prietenul MEU si tu stiai prea bine asta insa ai continuat si l-ai sarutat.Imi e scarba de tine, nu esti in stare sa iti gasesti un prieten si te dai la prietenii altora.Esti o usuratica ordinara.Fi sigura ca toate din liceu vor afla asta, le voi preveni personal sa aiba grija de prietenii lor ca nu cumva sa apari tu!vocea ii tremura de furie, toti cei din jur o priveau uimiti pe satena care tacea.O lacrima ii aparu pe fata se simtea groaznic, cuvintele acelea o afectara.
Blonda nervoasa ca fata nu riposteaza se indrepta spre cu pasi rapizi ea vrand sa o plesneasca insa mana acesteia fu oprita.
-Inceteaza cu astea!nu este vina ei! era Noctis care avea o expresie ciudata de furie.Era pentru prima data cand il vazu furios, o privea incruntat pe blonda care era uimita de cuvintele acestuia…Eu am vrut sa o sarut! Spuse acesta sub privirile uimite alea tuturor.Se intoarse spre Akane, privirea I se calma.Vru sa o atinga isi o voce rasuna din multime.
-Nici sa nu te gandesti sa o atingi!vocea era amenintatoare.Toti isi intoarsera privirile spre partea de unde se auzi vocea.Era Kadaj care se indrepta spre ei.Era incruntat si vizibil nervos.Se indrepta direct spre satena si o lua de umeri protector.Nu crezi ca i-ai facut destul rau?ai vazut-o mai timida si mai vulnerabila si ai profitat de asta, acum toti din liceu trebuie sa stie despre incidentul de aseara datorita iubitei tale tafnoase!zise acesta cu vocea ridicata apoi isi intoarse privirea spre blonda.Si tu mai bine ai avea grija de cine te iei, mai bine te-ai informa ce face iubitelul tau decat sa te iei de cineva care nu are nici o vina.Sunt sigur ca Akane regreta ce a facut aseara, era tulburata si nu stia ce face, spuse acesta fixand-o pe blonda cu privirea.Aceasta nu mai zicea nimic, nu avea tupeu sa il infrunte pe baiat.
Satena isi afunda capul in pieptul baiatului inecandu-si lacrimile in camasa lui.Nu putea sa ii priveasca pe cei din jurul lui, nu vroia sa se ajunga la asta, mai bine nu mergea la acel bal niciodata.Kadaj se uita la ea, iar vocea ii deveni putin mai calma.
-Sa mergem, si o lua pe fata facandu-si loc prin multimea care privea nedumerita la tot ce se intampla.Noctis ii privi incruntat cum se indepartau, cine se credea acel tip sa vorbeasca in locul lui Akane.Isi inclesta dinti si isi stranse degetele intr-un pumn.Respire adanc si se calma.Se intoarse spre Stella si i se adresa:
-Diseara sa treci pe la mine, sa nu te prind ca nu vi!cu acestea se indeparta lasand-o pe blonda cu gura cascata si cu toate privirile atintite spre ea.

Capitolul VIII
Era in zadar sa incerce sa isi controleze lacrimile.Ele nu ii dadeau ascultare, curgeau siroaie pe obrajii ei, alunecand ca niste cascade pe camasa ei patand-o.Se simtea vinovata, vorbele Stellei ii invadau gandul, ii urlau in cap si ea nu avea nici o putere sa opreasca zgomotul.Kadaj o scoase din multimea din curtea liceului.In spatele lor Rinoa ii urma ingrijorata de starea satenei.Ajunsera in parcu de langa liceu unde se asezara pe o banca mai retrasa.Cei doi doar stateau langa ea fara sa scoata o vorba in timp ce fata incerca sa se linisteasca.Akane isi sterse lacrimile cu o bastista si isi inchise ochi.
‘Trebuie sa ma linistesc, am gresit nu pot repara greseala facuta.Ma consum degeaba si ii implic si pe ei…’deschise ochii si trase aer in piept.
-Multumesc ca m-ai scos de acolo Kadaj si va multumesc amandurora ca ati stat cu mine, odata spuse astea se ridica de pe banca, am nevoie de putin timp singura, ma voi duce sa ma plimb prin imprejurimi…
-Nu vrei sa venim cu tine?intreba Kadaj ingrijorat.
-Nu, multumesc, ramai cu Rinoa eu ma mai plimb putin, apoi il chem pe sofer si ma duc acasa, ii raspunse fata incercand sa zambeasca’Cu ocazia asta raman si ei singuri’.Pa pa, le spuse aceasta zambindu-i lui Rinoa cu subinteles, aceasta isi dadu seama de ce gandea Akane facand cu ochiul si mimand un “multumesc” fara ca baiatul sa observe.
Se indeparta de banca unde se aflau cei doi indreptandu-si pasii in nestire.
Cei doi ramasera pe banca nemiscati.Rinoa murea de emotie, era singura in parc numai cu el, cu baiatul pe care il placea atat de mult.Il privi cu coada ochiului.Acesta statea linistit pe banca uitandu-se in jos.Parul gri ii aluneca pe fata ascunzandu-i ochii albastri.

Flashback

Era o seara de toamna, totii erau adunati acasa la Vincent.Rinoa statea pe o canapea cu inca doua prietene in timp ce baietii isi exersau talentele la chitara.
-Hei, Vincent, ne canti si noua ceva? se auzi o voce.
-Ooo, deci vreti sa va surzesc,OK voi ati vrut-o, raspunse brunetul cu un zambet siret pe fata.
Vincent incepu sa cante la chitara, un cover dupa melodia “Far away” a lui Nickelback.Toate fetele din incapere erau pe spate, chicotind intruna si Rinoa il simpatiza, insa doar atat, nu era acea flacara, acei fluturi in stomac, nu, era doar simpatizare nimic mai mult.Dupa ce acesta termina un val de aplauze umplura camera.
-Bravo frate, o sa faci meserie din asta, ii spuse unul dintre baieti batandu-l prieteneste pe umar.Brunetul zambi.Deodata se auzi soneria si acesta se duse sa raspunda.
In incapere isi facura aparitia trei baietii.Toti trei aveau parul gri.Pe doi dintre ei Rinoa ii cunostea, erau Loz si Yazoo insa, pe al treilea nu.Era inalt cu parul gri bineinteles si lungut.Ochii ii erau de un albastru foarte deschis avand tente spre gri si ii privea pe totii din incapere de sus.Il chema Kadaj din cate intelesese aceasta si era un fan al motocicletelor.
‘Ce fitos’gandi Rinoa privindu-l cu dispret.
Baiatul se aseza pe jos incepand o conversatie cu unii dintre tipii din incapere.
-Cica s-a despartit de Kiara, sopti una dintre fete.
-Da am auzit ca Kiara s-a cuplat cu Daisetsu.Kadaj si-a luat o bataie buna de la el, raspunse cealalta.
Rinoa asculta conversatia lor in timp ce isi schimba o coarda de la chitara.’Ha, nici prietena nu stie sa si-o tina’gandi ea si ii scapa un suras.Dupa cateva minute reusi sa isi fixeze coarda.
-Ha, am reusit, zise ea victorioasa si isi scoase o foaie din geanta cu niste note dintr-o melodie.Isi aseza foaia pe o perna si incepu sa cante notele de pe foaie.Deodata se auzi o voce.
-Wow, te descurci destul de bine!
Fata se opri si isi ridica privirea sa vada cine ii vorbi.Era acel baiat Kadaj.
-Mda…merci!
-Pe mine ma cheama Kadaj, spuse acesta intinzandu-i mana pe chip avand un zambet dulce.
-Rinoa, raspunse aceasta zambindu-i inapoi.I se paru dragut acel zambet.Poate il judecase gresit.

***
De atunci, cei doi s-au imprietenit.Acel zambet o cuceri pe Rinoa, iar incet incet aceasta se indragosti de el si iat-o acum stand si privindu-l.A reusit s ail faca sa uite de Kiara dovedindu-i ca ii este o prietena buna, dar…oare era de ajuns?

Aerul se racise, vantul batand incet imprastiind frunzele ruginite ale copaciilor.Acestea pluteau in vazduh, dansand doua cate doua facand piruete si salturi.Akane se plimba printre arborii cu ramurile goale.Din cand in cand mai trecea pe langa ea o pereche de indragostiti care radeau veseli tinandu-se in brate incalzindu-se.Intr-o oarecare masura ii invidia, ei erau fericiti, nu le pasa de lumea din jur.Traiau in propia lume unde existau numai ei si nimeni nu le putea distruge paradisul.Deja se inserase, se simtea asta si in aer, se facuse chiar frig.Fata isi incheie geaca si se indrepta spre iesirea din parc.Nu putea astepta pana soferul va veni sa o ia, era o aglomeratie infernala in oras, inseamna sa astepte pe putin jumatate de ora in frig pana cand acesta va ajunge.Hotari sa ia metroul, nu mai circulase de mult cu el si statia era chiar langa parc.Cobori in pasaj, isi lua billet si se indrepta spre statia de unde trebuia sa ia metroul spre casa.Acesta ajunse repede spre norocul ei.Urca si se aseza pe un scaun, avea vreo patru statii de stat.Gandurile o acaparau din nou, iar sentimentul de vinovatie incepea sa ia contur inauntru ei.Nu vroia ca lacrimile sa o napadeasca asa ca incerca sa isi ocupe timpul analizand oamenii din jurul ei.Metroul era relativ plin.Privi in jur, majoritatea celor de acolo se intorceau de la munca, fiind imbracati la costum cu serviette in mana si avand o privire obosita.Unii vorbeau la telefon, altii care stateau jos citeau cate un ziar.Erau si cativa liceeni cu ghiozdane in spate si imbracati in diferite uniforme ce aveau emblema liceului de unde proveneau.Isi indrepta privirea spre baietelul ce statea langa ea.Parea sa aiba in jur de 4-5 ani.Statea in bratele mamei lui si se juca cu un robotel.Era blond si avea ochii mari si negri.Dupa infatisare nu era japonez.Incerca sa ii miste mana acelui robotel dar, nu reusea asa ca incepuse sa traga pana cand mana robotelului se rupse cazand pe jos.Baietelul vazand asta incerca sa se dea jos din poala mamei lui ca sa ia bratul robotul insa, mama sa il prinse de mana adresandu-i-se probabil in germana.Baiatul insa nu ii dadea ascultare, tot incercand sa se aplece ca sa ia bratul.Akane se apleca pentru a lua jucaria si i-o dadu baietelului.Femeia ii multumi pe japoneza, iar baietelul lua sfios jucaria cu ochii atintiti spre fata si un zambet mare ii aparu pe fata urmat de un chicotit.Satena se aseza pe locul ei zambind si ea.La statia urmatoare femeia cu baietelul coborara, acesta facandu-i vesel cu mana.Akane ii zambi si ii facu si ea cu mana.
La urmatoarea statie cobori si ea.Statia de metrou era la doua strazi departare de casa ei asa ca nu ii lua mult pana acolo.Ajunsa acasa observa ca aveau un vizitator.Era domnul Ito insotit de inca un domn mic de statura cu parul carunt, era imbracat intr-un costum gri.
-Buna seara, se adresa aceasta barbatilor inclinandu-se.
-Buna seara domnisoara Lighting, permiteti-mi sa vi-l prezint pe domnul Koichi.Este detinatorul unei fabrici de kimono-uri si este de asemenea un vechi prieten, i se adresa domnul Ito fetei.
-Incantata sa va cunosc domnule Koichi, rapunse aceasta inclinandu-se.
Mama sa intra in incapere cu niste hartii in mana.
-Akane, draga mea, vad ca ai facut cunostinta cu domnul Koichi.Acesta este aici pentru a ne prezenta cateva kimono-uri.Vreau sa ti-l alegi pe cel care iti place cel mai mult, este pentru deschiderea de sambata seara, i se adresa mama fetei in timp ce o duse spre niste pachete care erau puse pe canapea.
Dupa lungi analizari si probari, isi alese un kimono.Acesta era negru cu niste flori aurii imprimate la baza si la maneci.Se uita in oglinda, ii placea cum ii sta.Se intoarse spre cei din incapere.
-A, o alegere interesanta si va sta si foarte bine!exclama batranelul cand vazu kimono-ul ales.
Mama sa ii zambi multumita, iar domnul Ito dadu afirmativ din cap.Dupa ce se schimba de kimono se duse in camera ei, nu avea chef sa stea sis a asculte discutiile mamei sale.Ajunsa in camera, gandurile ii reaparura.Nu vroia sa se intample asta asa ca isi cauta film la care sa se uite inainte sa se culce.Trebuia sa isi distraga atentia cumva, nu vroia sa se afunde in acele ganduri suparatoare.Facu o baie repede, timp in care asculta diferite melodii la radio.Se imbraca intr-o pajama comoda si incepu sa isi faca ghiozdanul cand dadu de caietul de fizica.Uitase complet de ascultat si de nota.Macar asta sa ii insenineze ziua, nu?Isi alese un film SF, dadu drumul la dvd si se baga sub patura moale, afundandu-se.Nu putea sa se concentreze la film, cuvintele Stelle ii acaparau gandurile.Isi scutura capul:’Concentreaza-te la film, concentreaza-te la film’ isi repeta incontinuu.Intr-un final filmul reusi sa ii atraga atentia, acele ganduri fiind alungate.Dupa aproximativ o ora isi simti pleopele grele, somnul o ajunse din urma.Isi lasa ochii sa se inchida.Inca auzea vocile actorilor care incepeau sa se auda din ce in ce mai incet pana se asternu tacerea, fata cazand in bratele somnului care o duceau departe, in lumea ireala a viselor.

***

Undeva, in alta parte a orasului, intr-o camera vopsita in albastru un baiat statea la birou.Privea in gol fiind afundat in ganduri.Deodata usa de la camera se deschise.O fata blonda isi facu aparitia.
-Am venit!
Baiatul se intoarse spre ea, pe fata nu i se putea citi nimic, nici un sentiment nimic, era rece si fara expresie, o fixa pe fata cu privirea, ochii lui albastrii parand de gheata.Se ridica si se indrepta spre ea.
-Nu mi-a placut ce ai facut astazi, spuse acesta cu raceala.
-Poftim?!acum ii iei apararea? a meritat, sa se invete minte sa nu se mai dea la prietenul alteia! zise aceasta indignata.
-Ti-am mai zis si ti-o repet, eu am vrut sa o sarut, daca eu nu mergeam la ea, ea nu ar fi venit la mine!
-E vina ei ca ti-a raspuns la sarut! raspunse aceasta mentinandu-si ideea.
-Nu merita sa imi bat capul, oricum nu deasta te-am chemat aici Stella.
-Atunci de ce m-ai chemat, Noctis?
Brunetul o privi pentru o clip ape aceasta apoi continua.
-Te-am chemat aici ca sa iti spun ca ne despartim.Nu mai vreau sa fiu cu tine…


[posturi unite]

#3
In primul rand, tiltlul e unul dragut, felicitari pentru el [ fara urma de ironie ] ce am observat: prea mult dialog, nu spun ca dialogul nu e unul bun, ba da, frazele si propozitiile sunt unele bun, dialogul nu e sec insa dezvolta miaca firul narativ, e destul de okey daca mai te pui sa narezi pe alocuri si sa lasi dialogul doar o metoda prin care personajul sa-si exprime mai pe inteles gandurile, insa nareaza ca sa aflam in detaliu ce simt ele, nu doar ce gandesc.

Iddea este draguta, dar slabuta. ^^ descrie mai pe larg.

[ no chef sa fac abstractie ]
-

#4
Capitolul IX
-Te-am chemat aici ca sa iti spun ca ne despartim.Nu mai vreau sa fiu cu tine…
La auzul acestor vorbe fata impietri, toata lumea ei se prabusea fara sa poata face nimic.Un fior ii strapunse trupul lasand-o pentru o secunda fara suflare, sangele curgand mai incet si inima batand mai lent.Brunetul doar o privea fara sa spuna nimic, statea in picioare in fata ei asteptand sa isi revina din soc.
Dupa cateva momente sangele incepu sa ii curga normal si inima sa bata regulat.O lacrima cristalina i se scurse pe obraz.O sterse cu un gest rapid, apoi isi intoarse privirea spre Noctis.
-Pana la urma s-a intamplat…in ciuda incercarilor mele sa le inlatur pe toate fetele din jurul tau s-a intamplat…am incercat sa te fac sa te indragostesti de mine asa cum sunt eu de tine insa, am esuat, te-ai indragostit de alta…cuvintele fetei erau pline de durere si fara vlaga.
-Motivul pentru care nu ai reusit sa ma faci sa ma indragostesc asa de tine ai fost tu…daca nu erai atat de orbita de obsesia ta sa le indepartezi pe toate din jurul meu si te concentrai mai bine sa iti controlezi atitudinea si sa incerci sa vorbesti cu mine nu numai sa faci pe pazitoarea cu mine poate mai exista o sansa, poate nu ma indragosteam de altcineva.Oricum ce e facut e facut, si tine minte asta nu poti sa controlezi dragostea, sa o obligi sa faca cum vrei tu, trebuie sa o lasi sa faca asa cum vrea ea, tu doar sa te lasi purtata pe valurile iubiri pentru ca ele te vor duce la cel potrivit.Tu crezi ca eu sunt cel potrivit pentru tine dar, nu sunt.Daca eram eu alesul, eram indragostit de tine cu adevarat.Cel pe care il cauti nu sunt eu…cuvintele lui erau calde, raceala din vocea lui pierise.Stella il privi in ochii, intelesese tot ce ii zise baiatul, avea dreptate nu el era cel potrivit.Deodata fata i se insenina, ochii ei albastrii care inainte erau intunecati de tristete si ura acum erau plini de speranta.Se apropie de Noctis, ajunsa in dreptul lui ii cuprinse fata cu mainile.Il mai privi o data in ochii, soptindu-i:
-Multumesc, voi tine minte ce mi-ai zis, cu aceste cuvinte intorcandu-se si parasind camera.Stia ca undeva isi va gasi alesul, trebuia doar sa astepte si sa nu mai faca aceleasi greseli pe care le-a facut in relatia ei cu Noctis.

***
Zorile isi facura din nou aparitia pe cer, alungand intunericul noptii lasand lumina sa se asterne in loc.
In curtea liceului elevii erau ca de obicei adunati asteptand sa inceapa orele.Pe poarta liceului intra Akane, iar cativa elevi isi intoarsera privirile asupra ei.Incidentul nu fusese uitat.Ea pasi sfioasa in curte, se simtea stanjenita stiind ca era privita.Ce si-ar fi dorit ca intamplarea de ziua anterioara sa nu se fi intamplat, asa nu era nevoita sa suporte acele priviri.O zari pe Rinoa care statea pe o banca citind o revista si se indrepta spre ea.
-Salut, ce citesti?intreba aceasta asezandu-se langa ea pe banca, uitandu-se la revista pe care o citea.
-Oh, salut, citesc un articol despre trupa unui prieten, cred ca il mai tii minte, Vincent, cel brunet de la bal, incerca aceasta sa ii explice.
-Da, il mai tin minte, wow a aparut in revista?intreba Akane mirata de aceasta veste.
-Da…intr-un final, s-au chinuit cativa ani buni pentru a reusi sa se lanseze.Le-a fost foarte greu insa au avut prieteni care i-au ajutat si astfel au reusit si chiar ma bucur pentru ei.
Satena ii zambi, Rinoa chiar se bucura pentru ei si sincer si ea se bucura putin chiar daca nu ii cunostea pe cei din trupa decat foarte putin pe Vincent.
-Poate intr-o zi vei ajunge si tu in revista.
-Da…poate, cine stie.
Deodata aparu Cloud.Veni sa le salute.O batu usor pe umar pe Rinoa.
-A reusit Vincent, ne-a luat-o inainte dar, ii ajungem noi, spuse acesta zambind si se aseza pe banca intinzandu-se cascand.In seara asta ne intalnim dupa ore pentru repetitii, am compus melodia pentru versurile care mi le-ai dat, mi-a luat jumatate de noapte.Vreau sa vedem cum suna.
-OK, atunci ne vedem dupa ore sa repetam, ii anunt eu pe ceilalti.
-Da...in acel moment telefonul ii suna.
“-Alo, ce faci frate, de ce nu mi-ai raspuns aseara la telefon?A erai cu Stella, inteleg.CE?Cum adica v-ati despartit?OK, cand ajungi la liceu?Aha, te astept aici, sunt chiar langa intrare in liceu pe o banca.Bine, pa pa!”
-Scuze, era Noctis, unde ramasesem, a, da vorbeste tu cu ei si le spui ca ne intalnim la sapte.
Akane ramase perplexa, vorbise cu Noctis la telefon.Se despartise de Stella, asta era rau acum aceasta sigur se va lua iar la cearta cu ea.Nu vroia un alt scandal si in niciun caz nu vroia sa dea ochii cu Noctis.
-Eu trebuie sa plec, ne vedem in clasa Rinoa, pa Cloud.
-Pa, zisera amandoi deodata.
Se indrepta grabita spre clasa, nu vroia sa dea cumva de blonda.Cand sa intre clasa se lovi de Kadaj, era cu ghiozdanul in spate.
-Unde este graba asta?intreba acesta razand.
-Care graba?intreba fata prefacandu-se ca nu stie despre ce vorbeste acesta.Ii observa ghiozdanul din spate si incerca sa schimbe subiectul.Dar tu unde te duci?avem ore in caz ca nu stiai!
-Mda…nu prea am chef de ore azi si vreau sa fumez.Am o pofta nebuna sa fumez, n-am mai fumat de cateva zile, de cand n-am mai iesit cu gasca.
-Inca mai iesi cu ei?intreba Akane socata de ce auzi.
-Sigur ca da, de ce nu as face-o?nu am cu ce sa imi umplu timpul, prietena n-am…ce altceva as putea face?
-De ce nu iesi cu Rinoa?
Baiatul o privi suspicios.Deabea dupa ce spuse cuvintele isi dadu seama ce facu, se daduse de gol, asta nu era bine.
-Ma refer…cu Rinoa, Vincent…Cloud, zise aceasta incercand sa remedieze situatia avand un zambet larg pe fata.
-Hmm…Vincent din cate am auzit este foarte ocupat cu trupa, iar Cloud si Rinoa la fel…
-Cloud cu Rinoa nu au repetiti zilnice, nu stiu mi-am zis parerea cred ca ei sunt o companie mai placuta decat ciudatii aia dar, faci cum crezi…
-Hmm…OK merci pentru sfat “mami”, ii raspunse acesta cu un suras si o pupa pe obraz indepartandu-se.
‘O sa ajunga in aceeasi situatie daca va continua asa…’gandi aceasta si intra in clasa.
Dupa ce clopotelul suna totii elevii se adunasera in inauntru si profesorul intra in clasa.Ciudat, trecu aproximativ un sfert de ora si Tifa nu venise, unde era oare?nu o vazuse nici in curte, iar Cloud era singur.’Ce o fi cu ea?’isi scoase incet telefonul din geanta si ii tasta repede un mesaj in timp ce profesorul scria la tabla.Dupa cateva minute primi mesaj inapoi de la Tifa.Aceasta se simtea rau, racise si nu putea veni la scoala cateva zile.Deci va sta singura in banca cateva zile, ce interesant.In pauza Rinoa veni la ea.
-Sti cumva unde este Kadaj?
-Hmm…pai iar chiuleste, mi-a zis ca nu are chef de liceu si ca se duce cu gasca, ii raspunse aceasta plictisita.Pe fata lui Rinoa aparu o urma de ingrijorare, se pare ca si ea stia ca acea gasca avea un efect negativ asupra lui Kadaj.
-Hei nu iti face griji, continua satena, il vom aduce noi pe calea cea buna, zise aceasta facandu-i cu ochiul, se pare ca o ajutasera aceste cuvinte pe Rinoa deoarece ingrijorarea incepu sa ii dispara.Mi-a venit o idée, daca tot lipsesc si Kadaj si Tifa, nu vrei sa stai in banca cu mine?ne tinem companie una alteia, ii propuse Akane.
-Imi place ideea, stam in banca ta ca este mai in spate, ii raspunse aceasta vesela si se duse sa isi ia lucrurile.
Nici in ziua aceasta nu iesise din clasa, acum nu vroia sa intalneasca cu doua persoane, nici cu Stella nici cu Noctis, ce enervant, din cauza lor trebuia sa stea izolata in clasa.Dupa terminarea orelor Rinoa ii propuse lui Akane sa vina cu ea la repetitie.
-O sa fie distractiv si in plus poti sa iti dai si tu cu parerea in legatura cu noua melodie, ii propuse aceasta.
-Da…suna bine, mi-ar placea sa vin!
Iesisera amandoua din clasa.Pe hol, rezemata de un perete statea Stella, parea sa o astepte pe satena.
-Oh, nu din nou, hai sa trecem repede poate nu ne observa, ii sopti Rinoa.
Incercara sa treaca cat mai repede fara sa se uite la blonda.Trecura de ea cand o voce se auzi din spate.
-Stai, era ea.Nu mai statea rezemata de perete ci statea dreapta uitandu-se la Akane.Aceasta se opri din mers si se intoarse.Rasufla adanc si se indrepta spre ea.
-Uite care e chestia, nu vreau sa ma cert cu tine, imi cer scuze pentru ceea ce s-a intamplat in club si promit ca nu se va mai intampla din nou.
-Nu am venit sa ma cert cu tine.Am venit sa imi cer scuze pentru ieri.Nu era vina ta ci a mea si imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat.
Satena era uimita, nu stia ce sa spuna, se vedea pe fata Stellei ca ii parea sincer rau.
-Hmm…nu am de ce sa te iert, aveai tot dreptul sa fi furioasa pe mine…ii raspunse aceasta.
-Eram furioasa pe mine si imi revarsam furia pe tine.Te rog iarta-ma si poate vreodata…daca ai nevoie de ceva sa sti ca vei putea apela la mine…
-Merci…dar nu am de ce te iert, repet orice fata ar fi fost nervoasa, zicand acestea ii zambi in semn de pace si se indeparta lasand-o pe aceasta acolo.Nu mai avea ce sa zica, era multumita intr-un fel macar nu ii mai purta nimeni pica.
In drum spre studio-ul unde repeta formatia lui Cloud, Rinoa o intreba ce ii zisese blonda si aceasta ii povesti.Si fata fusese surprinsa de gestul Stellei, nu parea genul de a isi cere scuze.
Luasera metroul si coborara dupa doua statii de mers.Studio-ul se afla intr-o cladire inalta de vreo douazeci si cinci de etaje.Cladirea era relativ noua si era plina de studio-uri de inchiriat.Luasera liftul, iar la etajul douazeci oprira.Rinoa o trase de mana ducand-o spre usa unde se afla studio-ul lor.
-Am ajuns, spuse Rinoa, sper ca nu va deranjeaza daca am adus-o si pe Akane cu mine?
-Nu, chiar deloc, spuse Cloud, acum ave doi vizitatori…[posturi unite]
Capitolul X
‘Doi vizitatori? Inseamna ca mai este cineva inafara de mine la mica repetitie a trupei, dar cine?’gandurile i-au fost intrerupte de o voce de baiat care nu ii parea cunoscuta.Aceasta se adresa prietenei ei.
-Buna Rinoa…
Akane isi indrepta privirile in directia de unde se auzi vocea.Observa parul lung si brunet care ii cadea in valuri pe spate, iar acei ochi de caprui-roscat cum o tintuiau.Simti cum un fior ii strabate sira spinarii.Era acel baiat Vincent.Acesta se ridica de pe canapeaua pe care statea si se indrepta spre cele doua fete.
-Vad ca ai adus o surpriza, zise acesta adresandu-se tot fetei de langa ea, apoi o privi din nou pe satena, Akane…ce mai faci? O intreba acesta si un zambet ii aparu in coltul gurii, nu stia ce anume o fermeca la acest baiat.Ramase cu gura cascata, ii retinuse si numele credea ca déjà o uitase.
-A…bine, merci de intrebare, raspunse fata vizibil rusinata.Rinoa se duse sa isi aranjeze chitara si ii spuse prietenei sale sa ia loc pe canapea.
Baiatul continua sa o priveasca in timp ce ea trecu in graba pe langa el asezandu-se repede pe canapea, fixandu-si privirea in fata.Nu se uita deloc la el, parca nici nu era acolo.
-Hei, Akane, asta e noua melodie sa imi zici parerea, ii striga Rinoa vesela acordandu-si chitara pentru a incepe.
Sunetul chitarii ei invada incaperea dand start melodiei.Urma chitara lui Cloud apoi tobele.Suna destul de bine insa satena nu putea observa asta.Statea pe canapea si dadea usor din picior, nu se simtea in largul ei mai ales ca brunetul o privea incontinuu.Auzi cum acesta se apropie de ea si inima incepu sa ii bata mai tare.Se opri langa ea si se aseza pe canapea.Simti cum ii creste pulsul, iar piciorul ei nu statea locului, nu putea sa il controleze.Isi puse mainile pe el in incercarea de a il opri din batut.Incerca sa se concentreze sa priveasca numai in fata si sa para ca este concentrata asupra melodiei, insa privea doar in gol, nu putea sa auda nimic mai arunca din cand in cand cate o privire fugara baiatului de langa ea.Sangele i se urca in obraji facand-o rosie ca un rac.Nu avea curajul sa se intoarca si sa il priveasca, ii era rusine, firea ei timida nu o lasa.Piciorul i se opri in sfarsit.Acum statea nemiscata, nu putea sa faca nici cea mai mica miscare.Se simtea ca o toanta stand acolo inlemnita.
-Suna destul de bine, auzi vocea brunetului adresandu-i-se.
Fata intoarse incet capul spre el.Acesta statea aplecat, sprijinandu-si coantele pe picioare.Privea la cei din fata lor, dand usor din cap.Se holba la el fara sa spuna nimic. Observa cum cateva suvite negre ii cadeau pe fata ascunzandu-i ochii. Deodata acesta se intoarse spre ea, facand-o sa tresara.
-Ce? O intreba acesta observandu-i reactia.
-Nimic, ii raspunse satena automat si se intoarse spre cei din trupa, rosind si mai tare.’Ce frumos, tot timpul trebuie sa ma gafez.Imi vine sa intru in pamant, sa plec de aici.’gandi aceasta si pe fata ii aparu o expresie ciudata.
Brunetul o privi putin ciudat, apoi isi indrepta atentia spre prietenii lui care terminasera de cantat melodia.Se ridica de pe canapea indreptandu-se spre Cloud.
-Bravo frate, suna grozav melodia si versuri sunt tari, Rinoa chiar se potriveste in trupa asta.Cloud ai facut o alegere buna sa sti, ii spuse batandu-l prieteneste pe umar.
-Multumesc, o sa mai lucram oricum la melodia asta pana o perfectionam, mai avem unele scapari dar le remediem noi, ii raspunse blondul zambind.Deodata expresia baiatului se schimba.AHH! am uitat, baieti scuze dar, trebuie sa plec, spuse acesta usor stanjenit.
-Ah…nu din nou, izbucnira vocile revoltatoare a colegilor sai.
-Scuze, promit ca vom recupera maine.Trebuie sa trec pe la Tifa, este bolnava si azi nu am vazut-o deloc, avea fata rugatoare, cerea indurare din partea colegilor sai, ceea ce o facu pe satena sa zambeasca.
-Tifa si iar Tifa, zise unul dintre baietii din trupa, tot timpul e la fel Cloud.Daca ai o prietena nu inseamna ca trebuie sa stai toata ziua cu ea, trebuie sa faci si alte lucruri, ai si alte responsabilitati, ii spuse acesta revoltat.
-Da stiu, am mai auzit asta dar azi chiar nu am vazut-o.Scuze baietii, promit ca maine repetam pana la cat vreti voi, si cu acestea iesi din camera alergand.
-Mda…asa s-a dus si repetitia de azi, zise acelasi baiat aruncandu-si geaca pe jos plictisit aruncandu-se pe canapea.
Toti din trupa pareau dezamagiti si fara vlaga.Vincent parea foarte nedumerit de cele intamplate uitandu-se la ei.Parca astepta niste explicatii, se parea ca nu stia de Tifa.
-Hei, ce v-ati molesit atata? Daca de acum nu va intelegeti nu veti ajunge nicaieri.Trebuie sa existe mai intai de toate o prietenie stransa intre voi, altfel va chinuiti degeaba.
-Mda…usor de zis cand nu esti implicat.Nu sti cum e, in fiecare seara face la fel inventand diferite motive ca sa plece la iubitica lui, ne-am saturat, ii zise celalalt baiat din trupa.
-Daca despre asta e vorba incercati sa discutati cu el, e indragostit asa este cand esti indragostit.O sa isi revina, zise Vincent incercand sa ii faca sa le mai vina inviorarea.
O tacere apasatoare se asternu.Nimeni nu mai zicea nimic, doar se uitau unii la altii.Akane déjà incepuse sa se plictiseasca de aceasta situatie, trebuia sa faca ceva.
-Hmm…scuze ca ma bag dar, decat sa stam aici si sa nu facem nimic, ca presupun ca fara Cloud nu puteti face repetitia, nu ati vrea mai bine sa iesim in oras…sa bem un suc sau…nu stiu sa facem cevamai interesant decat sa lenevim pe aici.
Totii se intoarsera si o privira, pareau multumiti de ceea ce au auzit.Rinoa se ridica in picioare si se uita la ea cu un suras pe buze.
-Akane, sti ca esti geniala, ii spuse aceasta incepand sa rada.
Era déjà intuneric insa, nu prea se observa asta.Pe strazi era aceeasi aglomeratie ca si la pranz.Panourile publicitare sclipeau pe strazile Tokyo-lui, iar ei se avantau pe strazile acestuia, vorbind si razand cautand un local unde pot sa stea.Dupa indelungi cautari, au gasit un bar unde era o masa libera.Au ocupat-o instantaneu, caci la ce aglomeratie era, parea imposibil sa gasesti un loc.Fiecare si-a comandat ce si-a dorit si au stat acolo vorbind despre diferite lucruri.Vincent le-a povestit cate ceva despre trupa lui si le-a dat cateva sfaturi baietilor.Akane nici nu realiza cum trecuse timpul.Era déjà unu noaptea, iar ea a doua zi avea liceu.O trase de mana pe Rinoa spunandu-i cat e ceasul.Aceasta cand auzi se schimba la fata.
-Ma vor omori ai mei! Baieti noi plecam, le zise acestora ridicandu-se de la masa grabita.Acestia au zis ca pleaca si ei asa ca au iesit impreuna din local.Unul dintre baieti se hotari sa o duca pe Rinoa acasa, iar celalat trebuia sa se duca undeva.
-Eu voi lua un taxi, spuse Akane dupa ce isi lua la revedere de la prietena ei.
-Nu vei reusi sa gasesti un taxi in aglomeratia asta, ii spuse Vincent.
-Aha…si ce propui, sa merg pe jos, il intreba aceasta sarcastica.
-Daca asta preferi, eu ma gandeam sa te duc eu cu masina.Data trecuta nu te-am mancat, ce te-ar face sa crezi ca as face-o de data asta?
-Hmmm…in fine…fie, ii raspunse fata dandu-si ochii peste cap urcand in masina.
Era cald inauntru in comparatie cu aerul de afara.Vincent urca si el in masina si o porni.Din nou o invada acea senzatie de jena si incepu sa dea din picior.Se uita nelinistita cum acesta nu statea locului si se plesni nervoasa peste el fara sa realizeze ce face.Vincent o privi nedumerit apoi lasa sa ii scape un suras.Akane simti cum se inroseste pana in varful urechilor, iar a facut-o.Tot timpul face la fel, de ce nu se poate controla?Isi intoarse capul spre geam ca baiatul sa nu ii observe expresia.
-Era cumva vreo musca? O intreba brunetul zambind, simtidu-se o urma de umor in vocea lui.
-NU! Ii raspunse fata fara sa se intoarca, era prea rusinata.
Baiatul isi intoarse privirea spre ea surazand dar,reveni repede la pozitia initiala, chipul devenindu-i rece si serios.Pe frunte ii aparu o cuta, incruntandu-se usor.
-Akane…umorul din voce ii disparuse, acum era serios si asta observa si satena care se intoarse usor spre el.
-Stiu ca data trecuta am fost prea direct si desi imi dadusei numarul tau ma puteai refuza.Simt ca iti e teama de ceva, vad cum incerci sa te controlezi, sa pari normala…
-Nu te cunosc…asa fac in preajma cuiva necunoscut ‘pe care il simpatizez’ aceasta ultima fraza spunand-o numai in gand.
-Da…mi-am dat seama si iti e teama…e normal deaia nici nu te-am sunat dupa seara aia, chiar si asa ametita cum erai…mi-am putut da seama ca pentru tine ceva nu era in regula.
Akane doar tacea, fara sa zica nimic, ce era sa zica?avea dreptate.Astepta doar ca acesta sa continue.
-Spune-mi, mi-ai dat numarul doar ca sa te las sa pleci? Doar ca sa scapi de mine? In vocea lui se simtea o urma de tristete si chiar teama de raspunsul pe care il putea da fata.
O tacere apasatoare se asternu peste cei doi, iar pe chipul lui Vincent se putea citea regretul care crestea cu fiecare secunda de liniste.Respira mai greu si isi incorda mana pe volan in asteptarea raspunsului care nu mai venea.Satena observa aceasta, el se temea de ce raspuns putea sa ii dea.
-Nu, se auzi vocea ei spargand intr-un final tacerea.
La auzirea raspunsului brunetul se mai invioara si incepu sa respire regulat.Dupa cateva minute acesta relua.
-Atunci, de ce nu incerci sa iti alungi teama, ma poti cunoaste dar, asta depinde numai de tine, acum nu mai privea pe geam ci o privea pe ea.
In acel moment ajunsera in fata casei ei.Nu stia ce raspuns sa ii dea, nici nu putea sa gandeasca in acel moment, inima ii batea cu putere parca vrand sa ii iasa din piept.El ii observa starea in care se afla, nu vroia sa o preseze.
-Nu vreau un raspuns acum, te las pana maine...te astept in fata barului la care am fost in seara asta la ora opt.Daca nu vei veni voi intelege.
Se opropie de ea buzele lui lipindu-se delicat de obrazul ei mana lui mangaindu-i lin celalat obraz.Era rece in comparatie cu pielea ei infierbantata de roseata, dupa cateva clipe acesta se indeparta soptindu-i “noapte buna” zambea si intr-un mod foarte dulce si cald care o facea pe Akane sa se inmoaie de tot.Se dadu jos din masina indreptandu-se spre usa de la intrare.Pana in camera ei a simtit ca pluteste, nu stia ce se intampla cu ea.Singurul lucru care stia era ca trebuia sa ia o decizie pana a doua zi.[posturi unite]
Capitolul XI
Era déjà patru si ea nu adormise, se tot invartea pe o parte si pe alta fara sa isi gaseasca locul.Nu putea sa doarma, nu stia ce sa faca, sa iasa cu el sau nu?
‘E doar un baiat, ce ma agit atat? Doar ies cu el…e dragut, nu-l plac ca pe Noctis dar…pot sa il plac’gandi fata in timp ce statea pe marginea patului.Dupa cateva momente de tacere izbucni.
-Da pot sa il plac! exclama cu voce tare si un zambet de entuziams ii aparu pe fata.Era cu adevarat hotarata sa iasa cu brunetul.Trase adanc aer in piept si se intoarse inca o data simtind cum aluneca pe marginea patului, panicata ca o sa cada se prinse de cearceaf, insa si acesta aluneca cazand peste ea pe parchetul rece cu un bubuit care se auzi in intreaga camera.Nu observase ca statea pe marginea patului, se invartise atat de mult incat ajunsese pana la urma pe parchet tresarind la contactul cu podeaua rece.Sari in picioare instantaneu si intinse cearceaful inapoi pe pat razand de boacana ei.Odata ce a pus capul pe perna somnul o cuprinse, pleopele grele inchizandu-i-se.

***
In curte era obisnuita agitatie de dimineata, Akane nici nu apuca sa intre pe poarta ca Rinoa ii veni in intampinare.Parea suparata si ingrijorata ‘Se pare ca parintii ei nu au fost foarte multumiti cand a ajuns acasa’gandi fata observadu-i expresia.
-S-au suparat chiar asa de rau? O intreba satena aproape soptind.
-Nu chiar, adica tata a fost mai furios dar, a reusit mama sa il calmeze.Le-am promis ca nu voi mai intarzia atat, iar atunci cand intarzi ii sun dar, nu asta e problema…Kadaj nu a venit nici azi…si i-am dat un mesaj aseara si nu mi-a raspuns, fata parea chiar ingrijorata, se abtinea sa nu izbucneasca in plans.
-Stai calma…asa e el nu ai ce face, o sa apara, ii raspunse satena punandu-i delicat mana pe umar incurajand-o.
-Si daca i se intampla ceva? Tipii aia sunt foarte ciudati si…, nu mai putea continua o lacrima alunecandu-i pe obraz.
-Voi incerca sa mai vorbesc si eu cu el, stiu ca tipii aia sunt ciudati.Stai linistita vom da de el si ii vom explica OK? Aceste vorbe o mai incurajara, isi sterse lacrima de pe obraz si incerca sa zambeasca.
-Eu ma duc in clasa, vi? O intreba Rinoa dupa cateva minute.
-Ma duc sa iau o revista si vin dupa aceea, ii raspunse aceasta.Vroia sa se duca sa ia revista pe care o citea Rinoa cu o zi inainte, vroia sa afle mai multe despre Vincent.
***
Era concentrata pe ce citea astfel incat nu ii observa pe cei din jurul ei.Dintr-o data o voce se auzi in spatele ei care o intrerupse din citit.
-Nu mai incerci sa ma ocolesti? Pasi se apropiau de ea in timp ce ea statea nemiscata, fara sa se intoarca.
-Noctis…spuse aceasta cu o urma de regret.A fost atat de distrasa de Vincent incat uitase sa incerce sa se ascunda, iar acum era prea tarziu nu putea pur si simplu sa fuga.
-Nici sa ma privesti nu poti? Vocea se auzea din ce in ce mai aproape.Acum se afla in spatele ei, ii putea simti respiratia insa tot nu avea curaj sa se intoarca.Inchise revista lasandu-si mana in jos.Baiatul o apuca usor de umeri si o intoarse exact ca in aceea seara de la bal.Nu il privea, isi fixa privirea pe un copac din dreapta lor, nu avea curaj sa se uite in ochii lui.Reactia fetei il rani si mai mult.
-De ce ma ocolesti? Ce ti-am facut atat de ingrozitor incat nici sa ma privesti nu poti? Vocea ii tremura, se simtea nelinistea in care acesta se afla.Isi puse mana pe fata ei intorcand-o spre el.Pentru o clipa privirile lor se intersectara.Ochii lui albastrii erau plini de tristete si durere, o priveau cautand un raspuns in ai ei, insa Akane avea ochii inexpresivi, incerca sa nu se gandeasca la nimic dar, nu reusi pentru o clipa chiar lasandu-se prada ochilor lui.Ii atinse mana indepartand-o, dandu-se in spate.Baiatul, vazand ca vrea sa plece, o prinse de mana insa, aceasta se smuci din stransoare.
-Lasa-ma in pace! Avea vocea ridicata si il sageta cu privirile.Baiatul ramase nemiscat uimit de reactie.Mai se dadu cativa pasi in spate apoi se intoarse si pleca.Nu stia de ce reactionase asa, de ce se purta asa cu el, il placea insa isi fixase in minte ca este un fitos si un egoist si nu putea sa isi schimbe parerea prea curand.Fugi pana in baia fetelor oprindu-se in fata oglinzii.Isi privi reflexia.Trebuia sa inceteze sa se mai gandeasca la Noctis, nu era potrivit pentru ea.Daca inainte nu era sigura ce sa faca cu Vincent, acum era.Deschise robinetul si isi puse palmele in jetul de apa, era rece ceea ce era bine.Lua in palme putina apa si isi dadu pe fata, inviorand-o.Nu trebuia sa se intristeze pentru Noctis.
Ajunsa in clasa o zari pe Rinoa, era din nou ingrijorata.Se uita in gol leganandu-se incet pe scaun cand mana lui Akane ii atinse umarul zambindu-i insa aceasta nu ii raspunse.
-Hei, ce am vorbit noi? O intreba satena vrand sa faca pe suparata pentru a o amuza.
-Stiu…dar nu stiu ce sa cred, simt ca o sa se intample ceva.
-Nu o sa se intample nimic! Inceteaza cu astea, iti faci prea multe griji.Concentreaza-te la ore, da? Il voi suna eu diseara daca asta te linistete, OK?
-Bine…
Orele treceau repede, iar odata cu fiecare ora trecand Akane devenea din ce in ce mai agitata, nu isi gasea locul foindu-se incontinuu batand nervoasa din picior.
-Poate te bagam si pe tine in trupa daca mai dai din picior, ii zise Rinoa razand.Akane se stramba la ea continuand sa dea din picior.
-E vorba de Vincet, nu? Continua Rinoa dupa cateva minute cand observa ca satena nu se mai putea concentra deloc.La auzul numelui aceasta se opri, era socata nu stia de unde Rinoa stie asta.Se uita la ea intrebatoare fara sa zica nimic.
-Ce? Credeai ca nu stiu despre Vincent, stiam dinaintea ta.
-Poftim? Acum era socata de-a binelea.Stiai si mie nu mi-ai zis nimic?
-Pai…,zise aceasta ezitand, m-a rugat Vincent sa nu zic nimic daca nu aduci tu vorba, insa nu m-am mai putut abtine, ii zise aceasta putin rusinata.
-Adica voi ati si vorbit, ce barfitori, spuse Akane cu expresie care vroia sa para ca e suparata, insa o facu sa rada pe Rinoa in loc sa o faca sa se simta vinovata.
-Macar spune tot acum ca ai inceput, continua aceasta renuntand la acea expresie.
-Hmmm….nu stiu ce sa zic, raspunse fata cu un suras siret.
-HAIDE!! Striga cealalta curioasa.
-OK, OK daca esti asa de nerabdatoare.Vincent te-a placut inainte sa te cunoasca.Cand Kadaj a venit batut, Vincent a vrut sa o vada pe fata din cauza careia si-a luat bataie.Kadaj a refuzat initial dar, Vincent poate fi foarte convingator asa ca a cedat.Te-a vazut mi se pare intr-o seara cand ai scapat de la scoala si de atunci a inceput totul.L-a obligat pe Kadaj sa il ia la bal si sa I faca cunostinta cu tine.Daca sti cat s-au certat pentru ca Kadaj nu vroia si pace sa va faca cunostinta dar la fel ca si data trecuta nu a avut incotro.De cand ati facut cunostinta Vincent ma tot intreaba de tine.E enervant cateodata parca as fi spionul lui sau ceva de genu.
In tot acest timp Akane asculta cu gura cascata.Nu ii venea sa creada, deci Vincent o stia mai de mult, din cauza asta se purta asa si Rinoa…ea era cea care ii povestea de ea.
-Deci si ieri cand ne-am intalnit la studio…nu a fost de fapt o intamplare,? Intreba aceasta dezamagita.
-Nu…oricum sa sti ca Vincent chiar te place, nu l-am vazut niciodata sa se comporte asa.De obicei nu prea vorbeste despre fete, este preocupat mai mult de formatie dar, vad ca in privinta ta este altceva, nu cred ca gresesti daca iesi cu el.Oricum sa nu crezi ca incerc sa il laud sau ceva, faci ce vrei, eu imi spun ce cred.
Clopotelul suna, anuntand sfarsitul ultimei ore.Akane se imbraca repede si pleca luandu-si la revedere de la Rinoa care ii zambi cu subinteles.Soferul o astepta in fata portii. Urca in masina si ii spuse acestuia numele barului unde trebuia sa se intalneasca cu el.Era déjà opt fara zece si mai avea cel putin un sfert de ora pana acolo.Va intarzia…
Dupa douazeci de minute masina opri in fata barului.Era agitate si speriata, intarziase, daca el a crezut ca nu vine si a plecat?A coborat timida din masina, cu privirea in pamant.Ii era frica sa se uite sis a vada locul din fata barului gol.Intr-un final ridica capul, el era acolo, era imbracat intr-o pereche de blugi negri si cu un tricou bleo-marin cu o geaca peste, iar in picioare avea tenesi.Parul negru matasos ii cadea pe spate, cateva fire rebele ii fura luate de vant si cadeau acum pe fata alba ca laptele.Cand o zari fata i se lumina, bucuria citindu-se din ochii lui fermecatori.Rasufla usurata, era acolo, se indrepta spre el, pe masura ce se apropia mirosul de parfum invadandu-i narile, era foarte puternic.Si inainte ii simtea mirosul dar, acum se simtea mai puternic.Acesta se apropie de ea sarutand-o delicat pe obraz.Ii lua mana in a lui si intrara in bar.Se asezara la o masa de la geam stand fata in fata, isi comandara fiecare cate un suc.Inima ii batea avand putin si iesindu-i din piept, se uita la el.Ii zambea, parea relaxat fata de ea care era foarte agitata.Inspira adanc apoi i se adresa.
-De ce nu mi-ai spus ca ma stiai mai de mult? Il intreba privindu-i curioasa reactia.Acesta doar surase spre surprinderea lui Akane care se astepta ca acesta sa devina agitat.
-Pentru ca nu era nevoie, care era diferenta daca stiai sau nu? Isi pastra acelasi zambet pe buze cand ii raspunse.Deodata fata fetei se schimba, realizase ceva.
-Deaia stiai unde stau?Ai mai fost pe acolo, nu?
-Da…am mers cu Kadaj…, starea i se schimbase din multumire in regret. Iarta-ma…este ceva urat ca te-am urmarit dar, eram curios…se vedea ca ii pare rau ceea ce o induiosa pe satena care-si intinse incet mana spre a lui punand-o peste.
-Te iert…oricine greseste, ii spuse aceasta zambindu-i.Acesta ii raspunse cu acelasi gest impleticindu-si degetele cu ale ei.
O bubuitura puternica se auzi in tot barul, ca ciocnirea unor masini.Afara oameni devenira agitati indreptandu-se spre locul de unde se auzise bubuitura.Akane privi uimita pe geam ochii marindu-i-se devenind dintr-o data speriata.Vincent observa si o trase de mana ingrijorat insa aceasta nu reactiona, doar se uita pe geam speriata.
-Nu se poate, nu are cum! Sopti fata inspaimantata si se ridica de pe scaun tasnind afara cu Vincent in urma ei.Fugi spre multimea care era adunata acolo, facandu-si loc printre ei, oprindu-se in mijlocul acestuia.Incremeni acolo uitandu-se la cel intins pe jos.Vincent aparu in spatele ei si ramase inmarmurit.Se apropie incet de Akane si o lua in brate ferindu-I privirea.
Pe asfaltul gri, langa motocicleta aruncata, sangerand, era Kadaj.

Capitolul XII
Pe asfaltul gri, langa motocicleta aruncata, sangerand era Kadaj.Motocicleta era aproape distrusa aruncata pe asfalt, oameni care priveau ingroziti, totul era ametitor.
Soferul masinii in care intrase Kadaj suna repede la ambulanta.Baiatul era inconstient, intins pe jos.Nimeni nu indraznise sa se apropie de el.Deodata acesta incepu sa tuseasca, iar Akane venindu-si putin in fire vazand ca inca este viu pleca din bratele lui Vincent asezandu-se in genunchi langa el.Baiatul continua sa tuseasca, parul acoperindu-i jumatate din fata.Isi indrepta usor mana spre el fiindu-i frica sa nu faca ceva sa il raneasca.Ii puse usor mana pe frunte indepartandu-i parul argintiu lasand la vedere zgarieturile de pe fata.Deschise ochii lui verzi uitandu-se o clipa in jur, insa tusea ii reveni facandu-l sa isi inchida din nou pleopele.
-Hei…ma poti auzi? Sunt Akane…zise satena in timp ce ii tinea mana pe fruntea infierbantata.
Deodata se auzi in departare sunetul sirenei de la ambulanta, se apropia foarte repede in ciuda aglomeratiei de la acea ora.In doua minute masina oprise la locul accidentului, trei oameni coborand cu targa din ea.Se miscau foarte repede facandu-si loc prin lumea care se adunase.Il ridicara pe Kadaj incet, intinzandu-l pe targa.Akane inca statea pe jos in genunchi fara sa reactioneze.Vincent se apropie de ea si o ridica in timp ce masina de ambulanta se departa.
-Haide, vom merge acolo, ii spuse acesta mangaind-o usor pe parul saten, tinand-o in brate protector.Se indreptara spre masina lui si pornira.Nici unul nu scoase o vorba pe tot parcursul drumul.Deodata Akane sparse tacerea.
-Ar trebui sa o anuntam pe Rinoa si pe ceilalti, vocea ii era scazuta.Si ea parea epuizata,socul fusese prea puternic.
-Hmm…se pare ca ea avea dreptate, continua dupa cateva minute.Se referea la Rinoa, presimtise asta si ea nu i-a dat atentie, a zis ca este o prostie si sa nu se mai gandeasca.Ii trimise mesaj lui Rinoa, nu putea sa ii auda reactia cand va auzi vestea.
Ajunsi la spital, au alergat pana la receptie de unde au aflat unde se afla Kadaj.Avusese o fisura a craniului si a trebuit sa fie operat asa ca ei trebuiau sa astepte ca sa afle ce se va intampla.In timp ce stateau pe scaunele din camera de asteptara au ajuns si ceilalti.Rinoa era devastata se vedea ca plansese, se pare ca nu a mai putut sa isi ascunda sentimentele fata de Kadaj.Venise in graba la ei sarind in bratele lui Akane.
-Unde este? Intreba ea printre lacrimi.
-Este in sala de operatie, se pare ca avut o fisura craniana dar, doctorul a spus ca va fi bine, ii raspunse satena incercand sa o calmeze insa, fara rezultat.Lacrimile ii curgeau in siroaie pe obrajii ei infierbantati.Se aseza pe scaun luandu-si genunchi in brate,plangand.
-Ce s-a intamplat? Intreba Cloud in timp ce se aseza pe unul din scaune.
-Nu se stie sigur, se pare ca a pierdut controlul motocicletei.Va fi sanctionat…a fost vina lui.Nu m-ar mira daca era sub influenta alcoolului in timpul accidentului, ii raspunse Vincent calm avand un brat infasurat in jurul lui Akane protector.Aceasta isi lasa usor capul pe umarul lui, era epuizata desi era doar ora zece jumatate.
Pe usa intrara mama si tatal lui Kadaj, satena ii recunoscu imediat si se ridica de pe scaun indreptandu-se spre ei.
-Buna seara, sunt o prietena a lui Kadaj, le spuse aceasta inclinandu-se usor.
-Ce s-a intamplat cu fiul meu? M-au sunat de aici si mi-au spus sa vin degraba ca fiul meu a facut un accident, spuse mama baiatul foarte ingrijorata avand ochii rugatori, cautau un raspuns.
-A avut un accident de motocicleta, iar acum este in operatie.Doctorul a zis ca va fi bine si ca nu trebuie sa ne ingrijoram de nimic.
-O…ingana mama sa asezandu-se ametita pe un scaun.Sotul ei se aseza langa ea tinand-o in brate.
-Multumesc mult, ii spuse acesta satenei.
-Cu placere, ii raspunse din nou inclinandu-se si pleca la locul ei.
Doctor iesi din sala, iar toti isi intoarsera privirile nerabdatoare spre el.Rinoa se ridica in picioare la fel si mama lui.Pe fata doctorului nu se putea citi nimic, era intacta.Intreba cu o voce scazuta cine sunt parintii baiatului si se indrepta spre ei.Vorbi cu acestia timp de cinci minute apoi ii pofti sa isi vada fiul.Il mutasera in unul din saloanele de pe acel etaj asa ca nu trebuiau sa coboare.Au asteptat in aceeasi sala pana cand parintii acestuiau s-au intors.Aveau voie numai doua persoane in salon asa ca au mers Rinoa si cu Akane.O asistenta le-a condus pana la camera unde se afla el,deoarece era mai mult o camera decat un salon.
-Este inconstient acum de la anestezie asa ca nu puteti vorbi cu el, le spuse aceasta deschizandu-le usa pentru a intra.
Incaperea era relativ mica, cu un geam mare cat peretele prin care se puteau observa numeroasele lumini ale orasului.Patul lui era aseza pe mijloc, langa pat aflandu-se o canapea.Akane se aseza pe canapea in timp ce Rinoa se duse spre patul lui.Avea un picior in ghips si pe cap avea un bandaj care ii acoperea operatia de pe frunte. Cateva zgarieturi ii acopereau fata si una din maini o avea bandajata.Rinoa cand il vazu izbucni din nou in plans mangaidu-i cu grija fata ca si cum ar fi fost de portelan.
-Se va face bine, nu mai plange…ii sopti satena care se ridicase de pe canapea acum stand langa ea cu o mana pe umarul fetei.Aceasta nu ii dadu atentie, doar statea si se uita la el.Dupa zece minute aceeasi asistenta intra pentru a le anunta ca vizita se terminase.Trebuia si altcineva sa vina.
Rinoa deabea se deslipi de langa el, pleca din camera privind tot timpul in spate.Ajunsi inapoi in salon, Cloud si cu un alt baiat din trupa se indreptara spre salonul lui Kadaj.Era déjà tarziu, iar Akane se simtea epuizata.O observa pe Rinoa cum isi suna parintii si le spune ca va ramane peste noapte acolo.Ii lua doar cinci minute sa ii convinga ceea ce era de mirare caci din spusele ei, tatal sau era foarte strict.
-Ar trebui sa mergem, esti obosita.Vei veni maine sa il vizitezi, i se adresa Vincent care o mangaia usor pe umeri.Satena incuviinta din cap.Nu mai rezista mult si adormea acolo daca nu plecau.Isi lua la revedere de la Rinoa si parintii lui Kadaj si se indrepta spre iesire alaturi de Vincent.
Auto-strada era relativ libera asa ca nu le lua mult sa ajunga acasa la Akane.Cand sa coboare Vincent o prinse usor de mana.Fata se intoarse spre el asezandu-se din nou pe bancheta.
-Ai vrea sa ne intalnim si maine? Intreba acesta in timp ce se uita bland la ea.
-Desigur, ii raspunse aceasta cu un zambet larg pe buze in ciuda oboselii care o dobora.Se intinse usor spre el si ii dadu un pupic micut pe obraz chicotind.Brunetul ii zambi si aceasta parasi masina indreptandu-se spre casa.
Era prea obosita ca sa stea sa se gandeasca la ce se intamplase in acea zi.Tot ce vroia era sa ajunga in patul ei cald, sa se afunde in perna moale si sa adorma ceea si facu.Cum se schimba in pijamale si se baga in pat adormi instantaneu.Nu trebuia sa isi faca griji ca a doua zi trebuia sa se trezeasca devreme deoarece era sambata si putea sa doarma cat vrea.

***
Spre surprinderea ei nu dormi mult.Se trezi foarte vioaie si se uita la ceas, credea ca era vreo unu doua dar,nu era.Acele ceasului indicau doar ora zece, destul de devreme.Ce putea ea sa faca de la ora asta matinala.Statu in pat vreo cinci minute facandu-si un mic orar pentru ziua respectiva in gand dupa care se indrepta spre baie unde isi facu un dus.
Cand cobori jos pentru micul-dejun, mama sa o astepta zambitoare.
-Buna dimineata, mama! Ce este cu zambetul asta pe fata? Intreba ea vazand surasul acesteia.
-Pai avand in vedere ca in seara asta este deschiderea, logic ca sunt zambareata.
La auzirea acestor cuvinte, Akane se opri in fata frigiderului deschis.
‘NU SE POATE, AZI E SAMBATA!!!’. Inchise rapid frigiderul si se intoarse catre mama ei care o privea nedumerita.
-Aaa… la ce ora…aa…trebuie sa fiu acasa? Intreba putin stanjenita.
-Pai deschiderea incepe pe la opt…ii raspunse femeia uitandu-se la ea ciudat apoi se incrunta dadu-si seama de ce intreba asta. Ai uitat, nu e asa? Intreba aceasta suparata.
-Cam asa ceva…ii raspunse fata rosind.Ajung aici la sapte jumatate…promit, ii zise zbughind-o spre camera ei, nu vroia sa ii infrunte furia mamei sale.
‘Deci ii trimit mesaj lui Vincent sa ne intalnim la cinci, acum trec pe la Tifa…apoi pe la spital.Da asa e cel mai bine!’ gandi fata in timp ce isi cauta ceva de imbracat.O suna pe Tifa pentru a o anunta ca trece pe la ea si iesi din camera indreptandu-se spre masina.
Tifa nu prea arata bine.Era trasa la fata si avea cearcane.Nu putuse sa doarma din cauza tusei.Se bucura cand o vazu pe Akane care ii aduse toate lectiile de la scoala si veni spre ea imbratisand-o dragastos.
-Cum ai reusit sa racesti? O intreba aceasta facandu-i cu degetul.
-Cred ca am stat in curent.Asta e, daca nu sunt atenta…trebuie sa suport consecintele, ii raspunse aceasta razand.
Statura de vorba timp de doua, trei ore.Akane ii zise de Kadaj dar, se pare ca aflase déjà de la Cloud.Blondul venea in fiecare zi la ea si deabea reusea sa se dezlipeasca de ea.Daca ea nu ii zicea sa se duca la repetitii el nu se misca pana a doua zi sau chiar mai mult.Tinea foarte mult la ea si trebuia sa recunoasca.Akane ii zambi, si-ar dori si ea pe cineva pe care sa il iubeasca asa si brusc ii aparu in minte imaginea lui Noctis insa, o alunga repede.
-Eu trebuie sa plec, vreau sa trec pe la spital apoi...se intrerupse aceasta.
-Apoi? Intreba Tifa cu un zambet pervers pe fata.
-Apoi…trebuie sa ma intalnesc cu cineva, raspunse rosind usor.
-Uuuu, cine e misterios?
-Ahmm, este un prieten de-a lui Kadaj si de-a lui Cloud.L-am cunoscut la bal.Iti povestesc eu alta data acum trebuie sa plec, sa te insanatosesti, OK? Ii zise aceasta si iesi din camera.Nu avea chef de explicatii.
Ajunsa la spital se indrepta spre salonul unde era Kadaj.Cand intra ramase surprinsa.Rinoa inca era acolo.Statea intinsa pe canapeaua maro de piele de langa pat.Dormea.Se apropie incet de ea cand il observa pe Kadaj.Era treaz si isi puse degetul incet la gura in semn sa faca liniste.Se apropie pe varfuri de patul lui Kadaj si il pupa pe obraz.
-Cum te simti?
-Pai…sunt cam ametit si ma doare capul.Cand m-am trezit, ea era aici pe canapea, dormea.Cred ca este epuizata, spuse acesta uitandu-se la fata de pe canapea.Akane isi indrepta si ea privire spre fata oftand, apoi se intoarse din nou spre el.
-Sa sti ca tine foarte mult la tine…ii sopti satena.
-Stiu…
‘Ba nu sti!! Daca stiai faceai ceva!’ gandi aceasta uitandu-se putin urat la Kadaj.
-Ce? Intreba Kadaj iritat.Avea asa o fata amuzanta cu bandajul acela de pe cap.
-Nimic., rase aceasta in timp ce ii suna telefonul.Era Vincent, se uita la telefon rosind putin.Se scuza si iesi din camera.
-Alo…
-Buna Akane, am primit mesajul tau.Vrei sa mergem undeva anume? Intreba vocea din telefon.
-Nu am preferinte, alege tu un loc.
-Atunci ne intalnim in fata parcului de langa liceul tau, ce zici?
-Da…de acord, era foarte emotionata cand inchise telefonul.Ieri nu prea a avut parte de o intalnire, insa azi va avea mai mult ca sigur.
Se intoarse in salon, Rinoa se trezise si acum era langa Kadaj luandu-l in brate.Akane tusi usor, iar aceasta se indeparta de langa baiat putin rusinata.
-Salut Akane…spuse aceata zambind timid.
-Buna Rinoa, chicoti satena.Se pare ca ar trebui sa plec in curand, spuse uitandu-se la ceas.Maine te gasesc aici Rinoa?
-Da…cred ca da.
Akane isi lua la revedere de la ei si iesi din camera lasandu-i singuri.Rinoa se intoarse spre Kadaj zambindu-i si asezandu-se inapoi pe canapea.
-Ma bucur ca ti-ai revenit, ii zise aceasta usurata.Kadaj ii zambi dulce si aceasta se apropie de el.
-M-am speriat rau…am crezut ca…ca… insa nu putu sa continue propozitia. Isi apleca capul suspinand.Mana lui ii atinse barbia si i-o ridica privind-o in ochii.Ochii lui verzi erau blanzi si plini de speranta, ceea ce o mai linistira pe Rinoa.
-Acum sunt bine, nu trebuie sa te mai ingrijorezi, OK? Intreba acesta si o trase spre el imbratisand-o usor.Aceasta isi incolaci mainile in jurul lui ca si cum niciodata nu ii va mai dea drumul.El o mangaia lin pe par, calmand-o.Se simtea bine stand la pieptul lui, simtea ca este protejata, simtea ca si el este protejat si ca atata timp cat vor sta impreuna nimic rau nu se va intampla.Se apropie si mai mult de el, lipidu-si fata de pieptul lui cald.

***
Ca de obicei, brunetul ajunse inaintea ei, si desigur ea intarziase.Se apropie incet de el, bataile inimii accentuandu-se din ce in ce mai mult.Cand ajunse langa el, acesta veni langa ea si isi puse mana in jurul taliei ei.
-Mergem? Intreba el in timp ce o pupa usor pe obraz.Ea doar incuviinta din cap, nu putea zice nimic altceva.Se plimbara timp de o ora vorbind de diferite lucruri.
-Hai sa mergem acolo, ii zise Vincent aratandu-i spre marginea lacului.Era déjà semi-intuneric luna facandu-si aparitia pe cerul senin, reflectandu-se in apa lacului.Cobori el primu intinzandu-i si ei mana pentru a reusi sa coboare.Imaginea lunii care se reflecta in apa era minunata.Se asezara pe iarba uscata de langa lac, brunetul asezandu-se in spatele ei incolacindu-si bratele in jurul ei.Ii simtea caldura trupului care i-l incalzea pe al ei, se simtea in siguranta in bratele lui.Isi lasa usor capul pe umarul lui, indreptandu-si privirea spre chipul lui alb ca laptele cu acei ochii care o hipnotizau.Si el admira frumusetea lunii.Deodata isi indrepta privirea spre ea, isi desprinse o mana din jurul ei pentru a putea sa ii atinga fata.Isi apropie chipul de al ei, ii putea simti respiratia calda atingandu-i pielea si simtea cum se pierde in ochii lui doar ca acum nu se mai ferea.Vroia sa se piarda in privirile acestuia si sa nu se mai intoarca la realitate, sa stea mereu in bratele lui.Nu avea nevoie nici de apa nici de mancare, doar el se fie acolo, langa ea, sa nu ii dea drumul niciodata.El se apropie si mai mult de ea, buzele lor fiind la o distanta de cativa milimetri unele de altele.Simtii cum inima ii batea cu putere in piept insa nu baga de seama, se apropie si ea de el.Buzele lor se apropiara una de alta, atingadu-se usor apoi contopindu-se intr-un sarut profund, parca fara sfarsit.Nimic nu mai exista in jurul lor, isi infasura mainile in jurul gatului lui, el tinandu-i capul intre palmele lui.
“Trr, trrr, trrr” telefonul ii suna in buzunar.
‘Nu se poate, nu acum’ gandi fata dezamagita.Isi dezlipi incet buzele de ale lui si isi scoase nervoasa telefonul din buzunar.Era mama ei, ii spuse sa vina acasa pentru ca intarziase.Dupa ce asculta tipetele mamei sale inchise telefonul resemnata.Se uita la Vincent si ii puse mana usor pe fata.
-Trebuie sa plec…spuse ea aplecandu-si capul.El ii ridica usor capul si o saruta usor pe buze.
-Nu este nimic, si maine e o zi, ii zise brunetul si el usor afectat.
O lasa in fata casei si deabea dupa cinci minute reusi sa se dezlipeasca de el.Nu se mai satura sa il sarute.Pluti pana in casa unde fu trezita de strigatele exasperate ale mamei sale.Veni grabita spre ea si o trase in sufragerie unde se afla o doamna.Era cea care trebuia sa o aranjeze pentru acea seara.Isi imbraca kimono-ul in timp ce parul ii era aranjat.Nu avea nici un chef de asa ceva, tot ce isi dorea era sa fie cu Vincent dar, mai era mult pana maine.Terminase foarte repede, mama ei fiind vizibil impresionata de cum arata.
Ajunsa la restaurant, o gramada de oamenii se indreptara spre ele.Era plin de oameni de afaceri imbracati la costume si care vorbeau incontinuu.Nu-i venea sa creada ca acceptase sa mearga acolo, era o adevarata plictiseala.Timp de ora tot ce facuse a fost sa stea langa mama ei si sa faca cunostinta cu diferiti oameni plicticosi.Ofta adanc, acesta nu era clar un loc pentru ea si cand se gandea ca o inlocuia pe mama ei cand aceasta era plecata. ‘Bleah…o sa ma impusc’ gandi ea in timp ce isi lua un suc.Cand se intoarse ramase nemiscata, ochii marindu-se de uimire.
-Nu se poate…[posturi unite]
Capitolul XII
-Nu se poate…zise satena uimita si dezamagita.
La intrare se afla Noctis cu un domn. Mama ei se duse sa ii intampine impreuna cu domnul Ito si ii facu semn si ei sa vina.Cand vazu ca mama ei o cheama se intoarse cu spatele, nu avea curaj sa se duca acolo, ii era prea rusine de el dupa ce se comportase cu el asa. Mai arunca o privire fugara spre el, arata foarte bine, parul ii era drept in fata cu bretonul care ii acoperea putin fata, in spate avand facuti tepi. Era imbracat intr-un costum negru foarte elegant.Ii statea foarte bine si ii dadea un aer elegant care pe Akane o facu sa roseasca. Mama ei ii facu din nou cu mana si ea isi intoarse rapid capul pentru a nu o vedea el.
‘Ce am de rosesc si ma comport asa? Nu vreau sa il plac pe el, eu il plac pe Vincent, trebuie sa il plac pe Vincent’ gandi ea dand cu pumnul in masa. Mama ei veni in spatele ei.
-Ce e cu tine? Trebuie sa vi sa cunosti invitatii! Ii spuse aceasta si o trase de mana pana in dreptul lui Noctis si a domnului de langa el. Brunetul o privea normal, nu dadea nici o urma de emotie in timp ce Akane se tot tragea inapoi din stransoare mamei sale, facand sa para o toanta. Ajunse langa ei, satena nici nu mai putu sa se uite la el, isi apleca capul uitandu-se nervoasa in jos.
-Ea este fica mea Akane, e putin mai timida, draga mea…el este domnul Caelum si fiul sau Noctis Caelum. Si el isi ajuta tatal in afaceri.
Se inclina usor in fata tatalului lui Noctis si ezita sa dea mana cu el, insa el actiona mai repede. Ii apuca mana rapid, apoi dandu-i drumul. Era ceva schimbat la el, nu era ca acum o zi cand era distrus, trist. Acum era foarte rece, nici nu o privi pe Akane. Pleca de langa ea imediat dupa ce “facura cunostinta” indreptandu-se spre tatal lui care discuta cu unul dintre oamenii din incapere. Nu ii venea sa creada, intreaga seara a stat doar langa tatal sau, fara sa se uite macar odata la ea. Gresise ca se comportase asa cu el, il ranise si asta nu prea era de iertat. El a avut curajul sa vorbeasca cu ea, sa incerce sa isi dezvaluie sentimentele si ea doar si-a batut joc de el. Nici macar nu a avut bunul simt sa il priveasca atunci cand acesta vorbea cu ea. Il privisesi doar odata si atunci cu ura, ura fara sens, aruncandu-i acele cuvinte care probabil il ranisera si mai mult. Dar ei nu ii pasase si asta era pedeapsa la faptele ei. Indiferenta, cea mai apriga pedeapsa. Daca o privea cu ura macar atunci stia ca mai era o firava de speranta, pentru ca, ca sa ajungi sa urasti o persoana trebuie mai intai sa o iubesti. Insa el era nepasator, oare il ranisera atat de tare acele cuvinte incat a reusit sa ii distruga toata dragostea pentru ea? Nu isi putea da seama, se plimba pe langa toate acele persoane fara sa realizeze ca trece pe langa ele. Il privea pe furis poate ii va vana vreo privire dar, nimic. Parca nu exista.Vazand ca nu are rost se duse la mama sa si ii spuse ca se simte rau si ca vrea sa plece. Nu mai avea rost sa stea acolo si sa se consume. Mama sa o trimise acasa cu un sofer spunandu-i ca va ajunge acasa cat poate de repede si sa o roage pe doamna de la bucatarie sa ii faca un ceai sis a ii dea un medicament, un calmant. O pupa pe aceasta si pleca.
Pe drum se gandea la Noctis, nu putea sa il scoata din cap. Se uita la telefon. Avea vreo trei mesaje de la Vincent la care nu ii raspunse. Deja incepuse cu stangul, ii va trimite mesaj de dimineata sa ii spuna ca a avut telefonul pe silent si nu a putut sa il auda. Nu era in stare sa ii scrie acum un mesaj. Stia ca se poarta urat si ca Vincent nu merita asta insa, nu se putea concentra la nimic decat la brunetul care ramasese acolo, langa tatal sau fara nici macar sa se uite la ea. Parca erau doi straini.
‘Nu, nu voi admite asta!’ gandi aceasta incruntandu-se.
Ajunsa acasa se schimba in pijamale, se demachie si isi desprinse parul. Nu ii era somn asa ca isi dadu drumul la un film la care se plictisi ingrozitor. Isi mai puse un film insa, nici la acesta nu se concentra. Se uita prin televizor, mintea ei lucrand incontinuu, macinand-o. Nu vroia sa rupa legatura cu Noctis insa nici nu putea sa stea aproape de el deoarece risca sa se indragostea si mai tare, asta daca ceea ce simtea ea era dragoste. Trebuia sa faca ceva dar, nu stia ce.
***
La restaurant Noctis observase ca Akane disparuse, nu o mai putea vedea nicaieri. A adoptat aceeasi atitudine in caz ca satena revenea insa, aceasta nu a mai venit. A inceput sa se uite prin toata incaperea pentru a o gasi dar in zadar. Fata plecase mai mult ca sigur. Incepea sa ii para rau pentru atitudinea sa din acea seara insa, trebuia sa se poarte asa, vroia sa si-o scoata din minte. Ea nu avea aceleasi sentimente fata de el precum el avea fata de ea asa ca se chinuia degeaba. Trebuia sa renunte, sa se auto-controleze. Urma sa se poarte cu ea ca si cum ar fi oricine, doar o fata care invata la acelasi liceu cu el si nimic mai mult.
Orele se scursera destul de repede, era deja destul de tarziu, iar el cu tatal sau trebuiau sa plece. Isi luara la revedere de la mama lui Akane, brunetul oprindu-se pentru o clipa inainte sa plece.
-Scuzati-ma, am observat ca atunci cand ne-ati intampinat era si fica dumneavoastra. As fi vrut sa imi iau la revedere de la ea dar, am observat ca este absenta, ii zise baiatul, incercand sa mentina un ton calm.
-O, ce frumos din partea dumneavoastra insa, fica mea Akane s-a simtit rau si a trebuit sa plece. Imi cer scuze pentru absenta ei dar, poate o sa o mai vedeti si altadata, ii zise femeia magulita de atentia baiatului fata de fiica sa.
‘I s-a facut rau?’ gandi brunetul deodata schimbandu-se la fata, ‘Ce are? De ce sa ii fie rau?’. Ii multumi femeii si pleca cu o expresie de ingrijorare pe chip. Tot drumul se gandi la Akane si chiar vru sa ii trimita un mesaj sau sa o sune sa o intrebe cum se simte, insa reusi sa se stapaneasca. In ritmul asta nu va reusi niciodata sa se vindece de dragostea pe care i-o purta fetei.
-Te simti bine, fiule? Il intreba tatal acestuia, vazandu-l ca este ingrijorat.
-A…nu tata, nu am nimic sunt doar putin oboist, ii raspunse acesta incercand sa para oboist.
-Mama ta este ingrijorata, a zis ca te solicit prea mult...a zis ca a observat ca tot timpul ai cearcane si esti incontinuu obosit. Ce se intampla? Nu dormi destul? Te ingrijoreaza ceva?
-Nu tata, sunt bine, sincer, il minti baiatul. Era adevarat, tot timpul era obosit deoarece nu putea dormi noaptea. Tot timpul ii venea ea in gand. De aceea se purta asa. Dragostea asta il consuma pe dinauntru si nu mai rezista prea mult.


***
Se trezi dimineata cu o durere de cap si o injunghia umarul.Se ridica alene din pat si se duse la baie.Isi privi chipul in oglinda mare.Avea o fata groaznica, avea ochii umflati de somn si parul ravasit.Nu dormise prea bine si astfel acum nu avea chef de nimic.Ii suna telefonul, iar ea deabea isi tarai picioarele pana la noptiera unde se afla acesta.
-Alo? Raspunse fata plictisita.
-Akane, ce faci? Cum a fost aseara?
‘La n****a, e Vincent, Akane…poarta-te normal’gandi ea incercand sa vorbeasca normal sis a nu para plictisita.
-A…buna Vincent.. a fost destul de plictisitor, sti tu oameni care vorbesc despre afaceri si deastea, nimic interesant, ii raspunse satena cu vocea tremurandu-i putin.
-Ah, te simti bine? Intreba acesta usor ingrijorat.
-Da, da, n-am nimic doar ca sunt obosita, atata tot!
-Hmm…OK, te sun mai incolo? Poate iesim mai pe seara daca nu esti asa obosita.
-Da, da mai pe seara…
-Pe la cinci e bine? Sa trec pe la tine atunci?
-Da…e bine la cinci, raspunse aceasta aruncandu-si privirea spre ceasul care indica déjà ora unu jumate, iar dormise mult si totusi se simtea obosita si fara chef.
-OK, te pup, sper sa nu dormi cand ajung, ii zise vocea din telefon razand.
-Nu o sa dorm, am dormit destul, nu mai rade de mine! Ii zise fata surazand.
In cele trei ore jumatate pe care le avea la dispozitie doar s-a invartit prin camera, a stat in pat uitandu-se la televizor si incercand sa citeasca o carte dar, fara success.Timpul trecu repede.
Mai avea jumatate de ora pana trebuia sa plece si ea nici nu era imbracata.Statea intinsa pe pat fara sa faca nimic.Intr-un final se ridica din pat si se duse spre sifonier, de unde si-a ales ceva la nimereala de imbracat.Nu avea chef sa stea sa isi aleaga hainele.Isi prinse parul intr-o coada la spate.Se dadu cu un parfum floral, mirosul simtindu-se in intreaga camera.Se mai invarti cateva minute in incapere pana cand masina lui Vincent veni in fata casei.Isi lua geanta si cobori, luandu-si la revedere de la mama sa care se uita la televizor in salon.
Afara era destul de racoare, ea avand o geaca cam subtire pentru acea temperatura.Brunetul statea acum langa masina privind-o cu entuziasm.Se indrepta cu el, fortandu-se sa zambeasca.Acesta o stranse calduros in brate si isi apasa usor buzele de ale ei.Ii raspunse la sarut dar, nu cu aceeasi intensitate, baiatul observand retinerea ei insa nu zise nimic.Doar o privi ingrijorat strangand-o mai tare la pieptul sau.
-Ce faci? O intreba acesta in timp ce o mangaia pe obraz.
-Bine, putin obosita insa imi trece…
Brunetul o mai privi odata si intrara in masina.Acolo era mai cald, Akane frecandu-si mainile pentru a le incalzi, ii inghetau foarte repede.Vincent o atinse usor si tresari.
-Iti este frig!
-Nu…asa imi ingheata mie mainile…nu am ce face stai calm, nu te mai agita atata, ii zise aceasta tragandu-l usor de guler, sarutandu-l.Deci unde mergem? Dintr-o data era foarte voioasa si chiar putin nerabdatoare.
-Pai…ma gandeam sa mergem la un film sau sa bem ceva…
-Mai bine sa mergem sa bem ceva.Nu am chef de film…Apropo mai sti ceva de Kadaj?
-A…nu chiar dar, cred ca Rinoa stie…sun-o pe ea.
Satena incuviinta din cap si isi scoase mobilul formand numarul lui Rinoa.Aceasta ii raspunse imediat, se pare ca avea mobilul la indemana si ii spuse ca pe Kadaj il vor tine cel putin o saptamana in spital.Pana la urma nu avea piciorul rupt spre norocul lui, altfel trebuia sa stea trei luni cu el in ghips.La propunerea lui Vincent, Akane o invita si pe ea sa vina cu ei, iar fata accepta.[posturi unite]
Capitolele care le-am postat pana acum au fost postate si inainte.Acesta este capitolul nou, nu a fost pstat si inainte.
Multumesc tuturor care imi cititi ficul si as vrea sa ma atentionati unde am gresit pentru a putea sa imi imbunatatesc scrierea.Multumesc inca o data tuturor.

In ultimul timp ceva ciudat se pretrecea cu mama lui Akane.Venea tarziu noaptea acasa, vorbea incontinuu la telefon cu cineva care o facea tot timpul sa rada si domnul Ito era cam tot timpul la ele acasa.Cand o intrebase pe mama sa ce se intampla ea ii dadea acelasi raspun, ii zicea ca este vorba de o afacere importanta si de aceea vorbea asa de mult la telefon si domnul Ito venea tot timpul la ele acasa deoarece, spuse ea, fiind asociati trebuia sa se ocupe amandoi de aceasta afacere profitabila.
“Sunt lucruri pe care nu te intereseaza, nu e nevoie sa te ingrijorezi.”.Tot timpul acelasi raspuns dar, oare este adevarat ceea ce spune mama ei sau nu? Akane a devenit din ce in ce mai suspicioasa in privinta aceasta.
Trecuse o luna de cand a inceput relatia ei cu Vincent si totul a decurs normal, fara nimic care sa o perturbe desi Vincent devenise foarte posesiv, daca vreun tip incerca sa se apropie de Akane il indeparta imediat, foarte subtil.Kadaj iesise din spital si, spre deznadestea lui Rinoa, iar incepuse sa iasa cu acei tipi. Cloud cu Tifa era in lumea lor, nimeni nu putea sa le strice dispozitia.Parca acum se iubeau si mai mult decat la inceput, fata de alte cupluri, relatia lor cu cat avansa in timp cu atat era mai puternica.Tot timpul erau impreuna, Tifa mai mergea din cand in cand si la repetitiile trupei lui, iar cei din trupa au inceput sa o accepte.
La liceu totul decurgea normal, incepuse sa se apropie de Stella si de prietena ei Aerith, nu erau chiar asa de ingamfate cum crezuse initial.Pe Noctis nu pre ail zarea decat foarte rar, iar atunci cand o facea se prefacea ca se uita in alta parte sau ca nu il vede ceea ce il durea pe baiat, insa nu avea ce face.Ea incerca sa il evite pentru ca nu se vindecase complet de dragostea lui si nu vroia ca aceasta sa ia amploare.
Singura ei grija era mama ei.Desi Vincent si Rinoa incercau sa o calmeze si sa ii spuna ca nu este nimic ea tot nu vroia sa creada.
‘Oare mama are o relatie cu domnul Ito si nu vrea sa imi spuna?’ isi scutura capul la acest gand. ‘Nu avea cum, ei sunt doar asociati, nu?’ gandi ea in timp ce era la un bar cu Vincent, Cloud, Tifa si Rinoa.Vincent era foarte nervos, primise un mesaj de la unul dintre chitaristii trupei care il anunta ca renunta.Era negru de suparare, trebuia sa gaseasca pe cineva bun si repede, altfel totul se ducea de rapa.Dadea nenumarate telefoane pentru a gasi o solutie, insa in zadar.Rinoa era foarte schimbata.Tot timpul isi facea griji si vorbea numai de Kadaj ceea ce o enerva la culme pe Akane.Ea nu putea sa zica nimic deoarece Rinoa imediat aducea vorba de el.Incercase si ea sa vorbeasca cu Kadaj, sa inceteze sa mai mearga cu tipii aceia, insa nu o asculta, ii spunea ca nu mai este mic si ca stie ce face.In fine, nu isi batea capul, el pana nu o patea nu se simtea bine.
Vincent devenea din ce in ce mai nervos.Nu gasise nici o solutie, iar ei peste doua saptamani aveau concert, un concert care il putea duce pe culmile succeselor dar, totul putea sa devina doar o iluzie daca nu gasea repede un nou chitarist.
-Sa sti ca daca ai nervii astia nu ajungi nicaieri, ba mai rau faci, ii zise aceasta mangaidu-l pe mana.
-Cum vrei sa ma calmez? Nu-mi vine sac red ce ghinion am!! Si zicand astea se ridica de la masa si se duse pana afara.Asa putea sa ia o gura de aer si sa se mai calmeze.
Inautru, Akane incerca sa vorbeasca cu Rinoa si despre alt subiect decat Kadaj cand ii suna telefonul.Era mama ei care ii spuse sa vina urgent acasa, parea sa fie foarte emotionata ceea ce ii dadu dubii satenei.Ce putea sa fie asa de urgent? Se ridica, isi lua la revedere de la ceilalti si iesi afara unde Vincent se plimba dintr-o parte in alta.Se pare ca nu rezolvase problema, era atat de concentrat incant nu o observa pe Akane care se indrepta spre el.Doar cand era langa el a observat-o.Acesta a insistat sa o duca el acasa.Ajunsese sa nu mai mearga singura nicaieri.Doar dimineata cand mergea la scoala mai pleca singura si aceasta doar pentru ca el avea cursuri la facultate altfel nici de dimineata nu mai mergea singura.
Ajunsi acasa la Akane, fata isi lua la revedere de la Vincent si se indrepta spre intrare.Mama sa o astepta in hol vizibil emotionata si foarte vesela, nu intelegea ce se intampla.
-Buna, draga mea, ii spuse aceasta cu un zambet enorm pe fata.
-Buna, mama, ce se intampla?
Mama sa ii zambi inca o data si o lua usor de mana.Intrara amandoua in sufragerie unde se afla domnul Ito care avea acelasi zambet ca mama sa si un baiat brunet care state ape canapea cu o expresie la fel de nedumerita ca si a ei.
-Buna, Akane…el este fiul meu, Zack, Zack ea este Akane, se adresa acesta baiatului acre acum era in picioare si se indrepta spre locul unde stateau ei.Ii zambi usor si dadu mana cu satena.
‘Ce imi face mie cunostinta cu fisu? Doar nu au ceva in gand…’ gandi fata raspunzandu-i baiatului la zambet.
-In seara asta mergem sa cinam in oras, asa va puteti cunoaste mai bine, zise domnul Ito.
Si Akane si Zack stateau pe bancheta din spate, se petrecea ceva ciudat acolo, puneau cei doi ceva la cale.Satena statea ca de obicei pe bancheta din spate in dreapta uitandu-se pe geam, nu prea avea chef sa lege o conversatie cu baiatul de langa ea, parea sa aiba stilul apropiat de cel al lui Vincent si al lui Cloud, chiar parul il avea cam ca al lui Cloud doar ca era brunet, iar pielea ii era foarta alba la fel ca a lui Vincent.
-Esti in clasa a10-a? Intreba baiatul usor timid.
-Da…ii raspunse Akane cu o voce plitisita, nu avea nici un chef de o iesire in oras sau sa se imprieteneasca cu acest baiat.Brunetul a observat ca aceasta era plictisita asa ca nu a mai continuat.
La restaurant cei patru s-au asezat la masa, mama sa vorbea cu domnul Ito.Restaurantul era chiar plin, toti fiind veseli si vorbareti.Akane a observat ca mama sa statea foarte apropiata de domnul Ito ceea ce I s-a parut cam ciudat, insa nu a bagat de seama pana cand domnul Ito a cerut sampanie.In timp ce chelnerul aducea bautura mama sa a vorbit.
-Vrem sa va zicem ceva care este destul de important si pentru noi si pentru voi, spu

#5
Citat:ceva ciudat se pretrece
se petrecea

Citat:Vine tarziu noaptea acasa, vorbeste incontinuu la telefon cu cineva care o face tot timpul sa rada si domnul Ito este cam tot timpul la ele acasa
Venea, vorbea, o facea, era

Citat:ea ii da acelasi raspun, ii zice ca este vorba de o afacere importanta si de aceea vorbeste asa de mult la telefon si domnul Ito vine tot timpul la ele acasa deoarece, spune ea, fiind asociati trebuie sa se ocupe amandoi de aceasta afacere profitabila.
ea ii dadea, zicea, vorbea, venea, spunea, trebuia
Cand povestesti ceva in genul acesta suna mai bine sa folosesti un timp trecut, decat prezentul.

Citat:nimeni nu ii putea sa le strice dispozitia
nu putea

Citat:Parca acum se iubeau si mai mult decat la inceput, fata de alte cupluri, a lor cu cat avansa in timp cu atat era mai puternica
Presupun ca te referi la "iubire" sau "relatie", ca asa nu pre are logica ce spui acolo

Citat:mesaj de la unul din chitaristii trupei
unul dintre chitaristii

Citat:-Buna, Akane…el este fiul meu, Zack
You don't have the slightest idea how happy I am Zack's in the story. :X

Citat:stiul apropiat de cel a lui Vincent si a lui Cloud
Stil e masculin, asa ca "al lui Vincent si al lui Cloud"

Citat:il avea cam ca a lui Cloud doar ca era brunet
Idem mai sus: "al lui Cloud"

Citat:avea privirea fixate
fixata

Chiar vroiam sa-ti trimit un PM sa te intreb cand ai de gand sa postezi continuarea.
Cat despre fic: greseli de tastare ai destul de putine, la fel si cateva virgule. In continuare iti zic sa fi atenta la exprimare, ca vad ca ai mai rezolvat cu virgulele, insa acum ai la exprimare greseli.
And yes Zack is here!!!
Poti sa ignori ce am scris acolo ^
Spor in continuare la scris si ne vedem la urmatorul capitol. :-h
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug


#6
Multumesc tuturor care imi cititi ficul:*:*:*, am postat noul capitol, sper sa va placa
Capitolul al XV-lea
-Am hotarat sa ne casatorim, zise domnul Ito cu o voce joasa ca si cum nu vroia sa strice atmosfera cu aceste cuvinte.Mamei sale ii aparu in coltul ochiului o lacrima cristalina care i se rostogoli pe obraz, cazand ca pe un topogan cand ajunse in dreptul buzelor ei care erau arcuite intr-un zambet de bucurie.
Akane o privea pe mama sa, era in sfarsit fericita, dupa atatia ani in care aceasta a infruntat cu tarie viata si a crescut-o singura, fara ajutorul nimanui, acum, in sfarsit, si-a primit rasplata, fericirea.Statea in fata ei la bratul domnului Ito si plangea de bucurie.Satena isi reveni din soc si se ridica de pe scaun, ducandu-se la mama sa si imbratisand-o.
-Mama, ma bucur nespus pentru tine, chiar meriti asta! Ii spuse fata strangand-o in brate si pupand-o.
Domnul Ito parea putin usurat cand vazu reactia fetei, insa parea ingrijorat de fiul sau care nu se miscase de pe scaun, nu spusese nimic, doar se uita la el fortandu-se sa ii zambeasca, dar acest zambet fortat arata mai mult ca o strambatura.
-Felicitari tata, sper sa fi fericit…zise acesta si se duse la baie.Se vedea ca aceasta veste il afectase profund, nu primise acest anunt la fel ca si Akane cu zambetul pe buze pentru fericirea mamei sale dimpotriva, el doar le zambi ironic si se retrase.
-Ce s-a intamplat? Intreba Akane curioasa.
-Nu este nimic, voi discuta eu cu el, ii zise domnul Ito mamei sale fara sa bage de seama intrebarea fetei.Pe fata barbatului aparu o urma de amagire, se intamplase ceva cu acel baiat de se purta asa.
Dupa vreo zece minute Zack se intoarse, avea ochii rosii si parea trist.Satena il privi curioasa, insa acesta nu se uita nicaieri, mergea cu privirea in jos si se aseza pe scaun fara sa ridice privirea.
-Si…vom locui impreuna? Intreba Akane de parca nu ar fi stiut raspunsul la intrebare.
-Da, ne vom muta la Ito, casa lui este mult mai mare, iar vechea noastra casa va va ramane voua, copiilor, daca vreti vreodata sa mergeti sa stati acolo in week-end sau mai stiu eu…
Akane ramase perplexa, putea sa mearga si sa stea acolo cand vroia ea, singura.Ii suradea ideea, se intoarse vesela spre baiatul brunet sa vada daca si el primise vestea la fel de bine ca si ea, insa acesta doar statea cu privirea in jos de parca nu ar fi auzit nimic din cele zise.Ce avea acel baiat? Nici ea nu intelegea.
Dupa o ora in care au cinat si au vorbit despre casatoria celor doi, toti fiind veseli cu mici exceptii, domnul Ito aruncandu-i lui Zack cate-o privire din cand in cand, plecasera acasa, domnul Ito cu fiul sau conducandu-le.
Ajunse acasa, se duse in camera ei deoarece era franta de oboseala, isi verifica telefonul si vazu ca avea cateva mesaje si apeluri pierdute de la Vincent.
‘Iar a inceput’ gandi fata dandu-si ochii peste cap si trantindu-se pe patul moale in care se afunda.Statu cateva minute intinsa cu ochii in tavan pentru a recapitula evenimentele din acea zi, mama ei urma sa se casatoreasca si se vor muta de acolo.Va locui intr-o casa straina, intr-o camera noua si in plus urma sa aiba un frate vitreg ceea ce nu suna chiar asa de rau.De mica isi dorea sa aiba un frate mai mare si, desi nu stia cati ani avea brunetul, putea sa isi dea seama ca era mai mare ca ea.Telefonul ii suna din nou.Era Rinoa.
-Salut Akane, ce faci?
-Bine, acum am ajuns acasa…
-Uite, maine-seara va fi o petrecere la un tip de la noi din liceu, va fi lume tare si bautura si tot ce vrei, ce zici?
-Pai…mi-ar surade ideea…dar ce fac cu Vincent?
-A…nu stiu vezi tu, ce nu vrei sa vi cu el?
-Nu chiar, vreau sa ma distrez nu sa ma enervez, sti cum face el, ma va tine toata seara langa el si ma va sufoca…oricum vin, vad eu cum fac, zise fata putin pusa pe ganduri.Ii spuse “noapte buna” lui Rinoa si se culca.Trebuia sa doarma pentru ca in seara urmatoare nu dormea.

Ziua urmatoare trecu foarte repede, Akane a stat in casa.Reusise sa il minta pe Vincent ca nu poate iesi toata ziua deoarece trebuie sa stea cu mama sa, baiatul fu dezamagit si insista sa isi faca putin timp liber pentru ca vroia sa vina undeva in seara aceea cu el, insa fata il mintise ca mama sa are nevoie de ea si nu o poate dezamagi asa ca acesta renunta.Ofta usurata ca baiatul inghitise gogoase si o suna pe Rinoa sa o anunte si sa o cheme la ea pentru a se pregati impreuna pentru petrecere.
In timp ce fetele se pregateau, mama satenei veni la ele in camera sa le anunte ca ea va cina in oras cu domnul Ito.
-Akane, draga mea, poti veni putin? Intreba femeia si iesi din camera.Vroiam sa te rog daca poti sa il iei si pe Zack cu tine, sta toata ziua in casa, Ito nu stie sa mai faca…ma gandeam…poate va mai imprieteniti, va mai cunoasteti si se va imprieteni si el cu mai multa lume…
-Da…il iau, dar va trebui sa vina repede pentru ca noi cam intr-o ora doua plecam, ii raspunse Akane, chiar nu o deranja sa il ia si pe viitorul ei “fratior” cu ea, vorba mamei sale, poate se vor imprieteni.Ii spuse lui Rinoa ca va veni si el cu ele, iar aceasta nu arata nici o urma de impotrivire.
Zack fu destul de rapid, veni cu tatal sau, iar dupa ce parintii acestora plecara, Akane o chema si pe Rinoa pentru a ii face cunostinta cu el.Brunetul cand o vazu expresia i se schimba, nu mai era asa de aspra cum era atunci cand venise, ii zambi lui Rinoa fara sa se forteze.Parea placut impresionat de prietena satenei.
In scurt timp dupa plecarea parintilor au plecat si ei.Nu le-a luat mult pana la locul petrecerii, au lasat masina in parcarea unui zgarie-nor si urcara pana la etajul 20.Muzica se putea auzi de pe hol, insa foarte incet.. Au sunat la usa, iar cand aceasta s-a deschis muzica le-a bubuit in timpane. Intrara in apartament, Zack fiind in urma lor.
Era un apartament dragut din cartierul Shinjuku, parintii baiatului care organizase petrecerea aveau mai multe apartamente in Tokyo, asa ca nu exista nici un risc ca acestia sa vina in seara aceea acasa.La intrare au fost intampinati de cel care organizase petrecerea, era un baiat inalt cu ochii albastri si roscat.Era foarte energic, razand tot timpul si umbland de colo-colo vorbind cu toate lumea.Rinoa i-l prezenta pe baiat, il chema Reno si era in clasa a doisprezecea la ei in liceu.
Au mers pe un hol lung, de o parte si de alta fiind distribuite camerele.Holul era plin de lume, fete si baietii.Pe majoritatea Akane nici macar nu ii cunostea, ceea ce o facu sa se simta putin ciudat.Statea numai langa Zack si Rinoa.Ajunsi in salonul muzica din boxe o surzi. Incaparea era plina, toti dansau, beau si fumau, aerul fiind plin de fum de tigara de puteai sa il tai cu cutitul.
Satena se aseza pe canapea stand acolo de parca ar fi fost sinistrata.
-Eu ma duc sa iau ceva de baut, vreti ceva? Intreba bruneta, fiind ciudat de vesela.
-Eu vreau doar un suc…, zise Akane cu jumatate de gura.
-Nu vreau nimic momentan, raspunse Zack zambindu-i, de cand o vazuse parea hipnotizat de ea, o privi cum se departeaza, iar zambetul ii disparu aplecandu-si capul dupa ce ea disparu prin multime.
-S-a intamplat ceva? Intreba satena curioasa, vazandu-i reactia baiatului.
-Nu, nu…merci ca m-ai chemat si pe mine la petrecerea asta, nu prea cunosc multa lume si din aceasta cauza majoritatea timpului stau in casa…
-Nu ai pentru ce…, ii zise fata, dar nu reusi sa termina caci privirea i se tinti spre intrarea in salon.Erau Cloud si Tifa.Akane ii facu cu mana Tifei, iar aceasta ii raspunse la salut insa nu veni la ea ci se intoarse cu spatele sa mai salute pe cineva.
-O prietena de-a ta? O intreba Zack vazand ca aceasta se uita oarecum ciudat la bruneta.
-Ce? A, da, este o amica, raspunse aceasta luandu-si privirea de la Tifa.
Rinoa reveni cu doua pahare in mana, fiind foarte agitata.
-E Kadaj aici, spuse aceasta mai avand putin si varsand paharele.Zack, ne scuzi o clipa? Intrebase aceasta lasand paharele pe o masuta si tragand-o pe Akane dupa ea fara sa astepte raspunsul brunetului.
-Deci…iar ma apuca cu el, trebuie sa nu mai fiu asa disperata, dar nu pot…,se plangea fata balasandu-se de pe un picior pe altul si rozandu-si unghile.
-Macar l-ai salutat?
-Nu chiar…adica i-am facut cu mana, insa nu cred ca m-a vazut, era cu prietenii aia doi ai lui si…ma duc sa il salut.
Akane ramase muta, cateodata Rinoa era foarte ciudata, mai ales atunci cand era indragostita, pur si simplu nu mai gandea ce face.O lasa acolo fara nici un avertisment facandu-si loc printre oameni, indreptandu-se catre grupul unde statea Kadaj.Akane chicoti si se intoarse la locul ei unde il gasi pe Zack stand de vorba cu Reno, pareau amandoi foarte atrasi de conversatie, apropiidu-se de ei ii auzi ca vorbeau despre chitare, deci si Zack era un adept al acestora, un zambet ii aparu in coltul gurii cand se aseza pe canapea, era multumita ca il adusese si pe brunet cu ea, cunostea mai multa lume.
Rinoa ramasese cu Kadaj si cu prieteni lui.Cand Zack ii vazu se intrista subit, parea usor indurerat, insa nu zise nimic, doar isi intoarse capul in alta parte dand din picior.
-Eu ma duc sa iau putin aer, ii zise acesta si se ridica de pe canapea, lasand-o pe fata singura.
In incapere se auzi una dintre melodiile preferate ale ei si a lui Rinoa, bruneta se indrepta spre ea si o trase de maini, ridicand-o in picioare sa danseze.Melodia se auzea in tot apartamentul, Akane si Rinoa dansau fara sa se gandeasca ca mai era lume in jur, cantau amandoua sarind in sus si distrandu-se, era placut sa te afli in mijlocul multimii dansand si cantand versurile melodiei tale preferate si nimanui sa nu i se para ciudat.
In incapere isi facu aparitia nimeni altul decat Noctis, era imbracat cu totul diferit, nu mai parea asa de superior tuturor.Cand il vazu Akane se opri din dansat, uitandu-se la el cum se indreapta spre grupul lui Cloud, salutandu-i pe toti de acolo si pupand-o pe Tifa pe obraz.Spre surprinderea lui Akane, aceasta intra imediat in vorba cu el, vorbind foarte aprins.Deodata bruneta se uita spre locul unde se afla ea, Noctis facand acelasi lucru.Simti cum sangele ii urca in obraji cand privirile lor se intersectara.Expresia lui era serioasa si o fixa pe fata cu privirea, nu ii zambi sau ceva.Se schimbase in ultima luna in care nu il mai vazuse, nu mai era acelasi baiat infumurat, slabise, trasaturile fetei fiindu-i mai accentuate, parul ii era mai lung si parea sa aiba tente spre albastru.Pana si stilul vestimentar si-l schimbase si fuma.In mintea lui Akane ii revenira acele imagini de la petrecerea de deschidere unde el s-a comportat ca si cum nici nu o cunostea.Nu mai suporta sa se uite la el, se intoarse si parasi salonul.Cand sa iasa din incapere o mana ii atinse umarul, se intoarse cu precautie si ii intalni privirea rece, ca de gheata, marea din ochii lui disparuse acum lasand in urma doar o calota imensa de gheata.
-Putem vorbi? O intreba acesta cu o voce ragusita, acum ca il vedea de aproape se ingrozi, slabise ingrozitor de mult, iar sub ochi ii putea vedea culoarea vinetie a cearcanelor.Simti cum ii vine sa planga, insa se abtinu cu greu.
-Ce e cu tine? Il intreba aceasta cu vocea indurerata si punandu-i usor mana pe fata lui, era rece, ceva era neinregula.Acesta o privi si ii atinse mana cu tandrete, fortandu-se sa zambeasca.
Deodata se auzi soneria, insa ei nu bagara de seama, doar se priveau, fugeau de realitatea cruda ascunzandu-se unul in privirea celuilalt.
-Akane…? Se auzi o voce masculina cunoscuta, era vocea persoanei care tocmai venise, a lui Vincent…

#7
Citat:acum, in sfarsit si-a primit rasplata,
acum, in sfarsit, si-a primit rasplata,

Citat:suradea idea
ideea

Citat:langa el si ma sufoca…oricum vin
ma va sufoca
Ti-am mai explicat cum e cu timpurile intr-o fraza

Citat:o sun ape Rinoa
o suna pe

Citat:la locul petreceri
petrecerii

Citat:parcasera in parcarea unui zgarie-nor
au lasat masinea in pararea uni zgarie-nor
Asa evitam pleonasmul, ca "parcasera in parcare" nu suna tocmai bine

Citat:Sunasera la usa, iar cand aceasta se deschise muzica le bubuira in timpane, intrara inauntru, Zack fiind ultimul care intra.
Nu prea are logica fraza aceasta.Ar fi sunat mai bine: "Au sunat la usa, iar cand aceasta s-a deschis muzica le-a bubuit in timpane. Intrara in apartament, Zack fiind in urma lor" sa evitam si repetitia.

Citat:Incaperea era plina, toti dansau, beau si fumam, aerul fiind plin de fum de tigara de puteau sa il tai cu cutitul.
Pai hotaraste-te la ce persoana e fraza asta: aIII-a plural, I-a plural sau aII-a singular? Ca ai toate 3 persoanele aici.
Probabil vroiai sa spui: "Incaparea era plina, toti dansau, beau si fumau, aerul fiind plin de fum de tigara de puteai sa il tai cu cutitul"

Citat:ii auzi ca vorbeau despre chitari

chitare

Citat:se aseza pe canapeaua
canapea

Citat:se auzi una din melodiile
una dintre melodiile

Citat:iar sub ochii putea vedea
sub ochi ii

Tot mai ai greseli de exprimare, asa ca fii atenta.
Nu stiu de ce capitolul acesta mi s-a parut destul de previzibil, fata de celelalte, dar nu-i nimic e un capitol bun.
Spor in continuare si ja ne :-h
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug


#8
am citit si eu:deci... ideea imi place... sa stii ca este printre putinele ficuri despre liceau, adolescenti, indragostiti... pe care le citesc.. deci felicitarile mele...sa vedem.. la inceput descrierea si naratiunea cam lipsea, ficul fiind tixit de dialog...insa pe parcurs am vazut ca ai inceput sa descrii mai mult sentimentele personajelor.. ceea ce e bine... acum.. dialogul nu mai este asa de sec ca la inceput...ma bucur ca ai progresat si...astept cu nerabdare nextul. vreau sa vad ce zice vincent, o sa fie o cearta pe cinste de abea astept. deci nextul cat de curand posibil
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#9
Capitolul XVI
Vocea brunetului ii rasuna in minte, nu ii venea sa creada, ce cauta el acolo? Tocmai acum? Cat ghinion putea sa aiba? Simtea ca el se uita la ei, insa ea nu putea sa se intoarca si sa ii intalneasca privirea dezamagita, nu avea curaj.Linistea se asternu intre ei, nu putea sa mai auda nici sunetul muzicii, nici zecile de voci care rasunau din camera alaturata.Nu stia ce sa faca, isi lasa mana sa alunece de pe fata lui Noctis.Ii arunca o privire fugara baiatului din fata ei.Acesta era foarte relaxat si indiferent, o privea cu aceeasi intensitate de parca nimic nu i-ar fi interupt.Se incrunta cand vazu ca satena isi lasa ochii in pamant si se indeparteaza de el si ii indeparta mana lui de pe fata ei fina si inocenta.
Vincent statea in dreptul usii si ii privea cu o urma de furie in privire, trasaturile fetei ii devenira aspre si avea privirea de gheata, il sageta pe Noctis ca si cum din moment in moment il va ucide.Akane nu stia ce sa faca, statu un minut nemiscata fara sa ridice privirea, apoi, fara nici un advertisement fugi pe usa care era inca deschisa, strecurandu-se pe langa Reno care statea acolo cu o expresie confuza.Fugi pe scari, coborand si cate doua scari deodata, putea auzi vocile care rasunau ca un ecou pe scara:”Ce s-a intamplat?/Nu o lasati sa plece singura…” .Se opri in fata liftului cu trei, patru etaje mai jos si astepta ca acesta sa coboare cu rasuflarea taiata.Vocile se auzeau acum decat foarte incet, se risipeau pe scara blocului, doar fragmente de cuvinte auzindu-se acum.
-Haide odata!! Zise satena apasand disperata pe butonul liftului, nu vroia sa vina cineva dupa ea, nu va suporta sa urce iar acolo si sa dea ochii cu Vincent, il mintise si asta nu era usor de iertat.Nu va rezista scandalului care putea sa i-l faca brunetul, mai ales acum cand furia acestuia atinsese apogeul.Putea sa astepte sa treaca macar cateva zile pentru ca acesta sa se linisteasca, furia sa se amelioreze, dar nu in momentul acela.Nu, nu putea sa vorbeasca acum cu el.
In timp ce fata era afundata in ganduri liftul ajunsese, chiar in momentul potrivit deoarece se auzeau niste pasi rapizi care coborau.Urca in lift si apasa pe buton.In momentul cand usile se inchisera vazu o umbra unei siluete la etajul la care se afla si ea, insa nu reusi sa ii zareasca fata.Rasufla linistita cand liftul cobori in jos, cu fiecare etaj simtea cum i se ridica greutatea de pe inima devenind din ce in ce mai usoara, iar nodul din gat ii disparu incet lasand-o sa respire normal.Ajunsa la parter fugi spre iesirea din bloc, nu putea sa astepte ca cineva sa o ajunga din uma, iesi afara in aerul rece de toamna tarzie, cerul era partial innorat, luna incercand sa se lupte cu plapuma de nori care o acopereau.Desi era destul de tarziu, in cartierul Shinjuku distractia era in toi, zeci de adolescenti mergeau pe strada vorbind si razand, probabil se indreptau spre diferitele baruri din cartier, iar masinile roiau cu viteza pe strada.Satena mergea dezorientata printre oameni, incercand sa gaseasca un taxi.Deja se indepartase destul de mult de blocul lui Reno si nu gasise nici un taxi.Nu stia pe unde sa o ia, nu cunostea cartierul acela, deabea stia cartierul ei si cel unde se afla liceul.Se uita in jur sa gaseasca o persoana treaza si zari o fata de vreo douazeci de ani maxim, roscata care statea in fata unui bar, probabil astepta pe cineva.Parea destul de treaza si era imbracata cat de cat normal fata de restul lumii de acolo.Se apropie usor de ea si o intreba unde poate gasi o statie de taxi-uri, fata se intoarse surprinsa spre ea si o privi putin dezgustata.Ii arata cu degetul peste drum, putin mai in fata de locul unde se aflau ele.Ii multumi politicos si pleca.
‘Numai ciudati sunt pe aici’ gandi fata grabind pasul si traversand strada.
Urca in unul dintre taxi-uri, masina pornind.Pe tot parcursul drumului isi roase unghile, ceea ce de obicei nu facea, era nelinistita ca si cum ceva o manca pe dinauntru si nu o lasa sa se linisteasca, o durea burta si nu se putea concentra pe nimic, abia reusise sa spuna adresa casei ei.Acasa la ea toata lumea dormea, urca incet la ea in camera si inchise usa dupa ea cu cheia.Se schimba in pijamale si ii lua peste douazeci de minute sa se demachieze, statea si se uita la reflexia ei fara sa faca nimic, din cand in cand mai stergand o parte din machiaj.Vroia sa planga, sa se descarce dar nu putea, ca si cum lacrimile ii fusesera secate de durerea ingrozitoare din burta care absorbea totul, inclusive gandurile ei.Reusi intr-un final sa se demachieze si se aseza in patul ei,Si acesta ii parea strain, nu mai simtea siguranta cand se intinse, nu ii incetase durerea din burta, nici macar nu a mai simtit ca se afunda intr-un nor pufos de perne, nimic.Acum era doar ea si durerea, statea acolo cu ochii in tavan fara sa se mai gandeasca la nimic, daca ar fi putut sa isi reseteze mintea sa o deviruseze de toate intamplarile din acea seara, sa se stearga pur si simplu cu tot cu acea durere.Renuntase sa se mai gandeasca, inchise ochi si incerca sa isi recapituleze intamplarile din copilarie si din adolescenta dinainte sa se mute in Tokyo, zilele in care iesea cu prietenele ei in oras, radeau , vorbeau despre fel de fel de lucruri.Prietena ei cea mai buna Ashe care facea tot felul de chestii fara sa se gandeasca si apoi venea si se plangea la ea, ce bine era atunci…

***
Intre timp in apartamentul lui Reno.
Cand Akane fugi pe scari pe langa Vincent acesta ramasese mut de uimire, nu a putut sa faca nici o miscare, o lasa sa plece de acolo.Intr-un fel era multumit ca aceasta pleca pentru ca nu vroia sa il vada cum isi iese din fire, insa intr-un fel era suparat ca aceasta a plecat fara sa ii dea vreo explicatie.Se intoarse catre Noctis care avea si el o expresie de uimire uitandu-se dupa satena cum pleca.Vincent simti cum nervi i se intindeau la maxim, se uita nervos la baiatul din fata lui care se intoarse spre el cu o privire indiferenta.Nu mai suporta, se indrepta nervos spre Noctis vrand sa ii dea o lectie.Reno cand vazu il prinse, desi nu stia bine situatia isi dadu seama ca brunetul nu vroia doar sa discute pasnic cu Noctis.
-Da-mi drumul! Urla Vincent atat de tare incat se auzi si in salon, iar cativa dintre participanti iesira ca sa vada ce se intampla, printre care si Rinoa cu Zack.Brunetul scapa din stransoare lui Reno si acum se indrepta amenintator spre Noctis care nu arata nici o urma de frica sau de nervozitate, doar se uita plictisit cum brunetul vine spre el cu o privire amenintatoare.Rinoa panicata fugi si se puse in fata lui Vincent.Nu vroia sa vada vreo bataie sau ceva de genul.Il impingea pe acesta, insa fara success, el inainte spre baiat, iar ea odata cu el.Acum distanta dintre ei o facea doar Rinoa care era relativ micuta pe langa cei doi baietii.
-Vincet, controleaza-te, te rog nu face cine stie ce prostie, ii zise Rinoa incercand sa il indeparteze, insa fara rezultat.
Brunetul nu o asculta, il sageta pe Noctis cu privirea, enervandu-l si mai mult atitudinea de indiferenta a acestuia.
-Nu te apropia de ea! Zise acesta printre dinti.
-Din cate stiu eu are voie sa vorbeasca cu cine vrea si oricum nu imi spui tu ce sa fac, ii raspunse Noctis si se indeparta in timp ce Vincent vru sa se napusteasca asupra lui.Era cat pe ce sa o loveasca pe Rinoa daca Zack nu intervenea.
-Hei, omule, calmeaza-te! Ii zise acesta impingandu-l.Rinoa, nu trebuia sa te bagi, i se adresa acestuia fetei.
Rinoa il privi prêt de cateva secunde apoi se intoarse in salon.Zack o privi cum se indeparteaza, apoi se intoarse spre Vincent care parea sa se fi calmat putin, acum vorbind cu Reno.Rasufla usurat si se intoarse si el in salon.Nu stia de ce sarise in fata lui, ii era frica ca Rinoa putea fi ranita.Ce se intampla cu el? De ce reactiona asa? Nici el nu stia…Nu stia nici de la ce pornise conflictul, dar din cate a observat Rinoa ii cunostea pe cei doi, cel putin pe tipul acela agresiv.
Dupa ce se intoarse in salon, incerca sa o caute pe Akane, insa fara rezultat.Rinoa statea iar cu acei tipi fiind absorbita de tipul cu parul mai lungut si de o culoarea argintie asa ca nu o deranja.Intreba pe un tip din incapere daca o stie cumva pe Akane, insa acesta ii spusese ca nu.
-O cunosti pe Akane? Se auzi o voce masculina din spatele lui.Era acelasi tip de pe hol, cel indiferent.Oricum mai bine indiferent decat agresiv.
-A, da…ai vazut-o? Il intreba acesta cu o urma de retinere in voce.
-Hmm…tu pe ce lume traiesti?De ce crezi ca rockerul ala a facut criza aia?E prietenul ei posesiv si nu vrea sa o vada ca vorbeste cu cineva…, raspunse acesta razand.Zack ramase uimit, Akane?Fata aceea timida a fost capabila sa provoace asa ceva, nu stia ce sa mai creada…
-Nu cred ca vorbim de aceeasi persoana, cea de care vorbesc e mai timida, nu cred ca vorbim de aceeasi persoana…
-Ba eu cred ca da, nu este satena, mai inalta si cu ochii albastri?
Nu ii venea sa creada, deci vorbeau de aceeasi persoana.Noctis i-a povestit despre ce era vorba, zicandu-i totul.Discutia lor a deviat in altele si in altele.Lui Zack chiar ii parea de treaba Noctis si ajunsese la concluzia ca Vincent avea ceva probleme.Statu de vorba cu Noctis cam vreo ora, pana cand Rinoa se apropie de ei, parand chiar surprinsa.
-Zack…ma poti duce acasa? Ii intrerupse aceasta.Zack o privi vessel, crezu ca déjà plecase cu acel tip dupa care se tinea, dar se vedea ca norocul ii suradea.Isi lua la revedere de la Noctis si pleca cu Rinoa.
In lift nici unul nu a scos vreo vorba, Rinoa privea intr-un punct fix ocolind privirea staruitoare a lui Zack.Parea destul de suparata in masina, iar baiatul nu a vrut sa o supere mai mult asa ca nu a spus nimic.A lasat-o in fata casei, unde ea a coborat mormaind un “multumesc” si fugi inauntru fara a se uita in urma.Ceva o tulbura, oare sa fie vorba de acel baiat? Zack ofta si porni masina, era multumit ca Akane il chemase si pe el la acea petrecere, s-a simtit destul de bine desi ceva legat de Rinoa il deranja, ce avea acea fata?De ce tot o privea?
Ajunse acasa in jur de ora patru dimineata.Facu un dus rapid si se baga in pat, planuia ca a doua zi sa treaca pe la Akane pentru a vorbi cu aceasta, sa afle de ce a plecat fara macar sa il anunte.

***

Era déjà ora unsprezece si ea nu se ridicase din pat, isi inchisese telefonul, nu vroia sa vorbeasca cu nimeni, vroia doar sa stea in patul ei si sa nu se mai miste de acolo.Norocul ei ca era duminica, putea sa stea in pat toata ziua.Mama sa trecuse de cateva ori pe la ea si o rugase sa ii deschida usa si sa ii zica ce s-a intamplat, insa doar dupa a treia sau a patra incercare i-a deschis usa si i-a zis ca nu are nimic, doar vrea sa fie singura.O ruga sa nu o bata la cap cu intrebari pentru ca nu s-a intamplat nimic, doar se simtea putin rau si de aceea nu iesea.O mai rugase de asemenea sa spuna celor care vor suna ca este racita si ca doarme.
Nu trecu nici o ora si se trezi ca la usa ii bate Rinoa, se observa din vocea ei ca avea ceva asa ca hotari sa ii deschida.Cand ii deschise aceasta ii sari in brate fara nici un advertisement.Mama sa ii zambi cu subinteles si pleca.In ochii lui Rinoa aparura valurile de lacrimi, nu se astepta la asa ceva de la Rinoa.Inchise usa si se asezara pe pat.
-Ce s-a intamplat? Intreba Akane, banuia despre cine era vorba, dar nu stia ce.
-Kadaj…
-Ce e cu Kadaj?
-S-a impacat cu tipa aia…Kiara

#10
Uhg... am ramas in urma rau de tot, a trecut aproape o luna. Bine ca nici tu nu te grabesti cu update-uri.
Aaaanyway:
Citat:Vocea brunetului ii rasuna in minte, nu ii venea sa creada, ce cauta el acolo?Tocmai acum?Cat ghinion putea sa aiba?Simtea ca el
Pune si tu spatiu dupa semnul intrebarii, arata mai putin inghesuit scrisul.

Citat:satena isi apleca capul si
"isi lasa ochii in pamant" sau o expresie in genul acesta ca sa eviti cacofonia.

Citat:Vocile se auzea
"vocile se auzeau"

Citat:se auzea niste pasi rapizi
"se auzeau"

Citat:care ajunsese la etajul se afla si ea
Huh? Presupun ca vroiai sa zice "la etajul la care se afla si ea"

Citat:Rasufla linistita cand liftul cobori in jos, cu fiecare etaj care cobora simtea cum i se ridica greutatea de pe inima devenind din ce in ce mai usoara, iar nodul din gat ii cobora in jos lasand-o sa respire normal
Liftul cobora, etajul cobora, nodul codora. Toti coboara si tu faci repetitii.

Citat:in cartieru Shinjuku
cartierul

Citat:inchise ochi si incerca
ochii

Citat:-Da-mi drumul! Urla Vincent atat de tare incat se auzi si in salon
Ti-am mai explicat eu cum sta cu chestia asta cu personalitatile. You just made him very out of character right now. Daca nu ma crezi sa vedem: One guy stole his girl-friend, impragnated her with one of the greatest murderers in gaming hstory, shot him, experimenetd on him, kept him asleep for 30 years in a coffin. He then saw this man again 30-40 years later. Did he yell at said man? Nope, he just gave him a scary look and pointed a gun at him. Simple as that.
Am vrut sa-ti spun acest lucru de la inceput, dar am zis ca poate mai remediezi situatia pe parcurs: nu imi place cum ai modelat personajul lui Vincent. Adica, daca alegea orice alt personaj la intamplare sau chiar creai tu unul si-l asezai in rolul dat lui Vincent, nu se simtea absolut nicio diferenta. Chiar n-ai prea respectat personajul.

Citat:sau de nervozitatea
nervozitate

Citat:Ce se intampla cu el?De ce reactiona asa?Nici el nu stia
1)Spatii dupa semnul de intrebare
2) Love at first sight? Give me a break si te rog nu face o telenovela din ficul acesta.

Citat:si de o culoarea argintie
culoare

Citat:Isi scutura capul pentru a isi alunga acele ganduri si concentrandu-se numai pe drum.
Mi se pare doar mie sau fraza nu prea are logica?

Citat:-S-a impacat cu tipa aia…Kiara
Um...who?

Oricum bunicel capitol, ai grija la exprimare ca de obicei. Spor in continuare si astept next-ul.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Oare ce sa intamplat? Ella.love.you 1 1.947 04-08-2012, 01:23 AM
Ultimul răspuns: andraportocala
  Mai merita sa imi ocup timpul cu asa ceva ? Mr.Mumble 4 2.778 20-01-2012, 12:54 AM
Ultimul răspuns: ***Sayu***
  Oare cât? (SasuHina) Abbeh. 20 10.588 05-07-2010, 08:35 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)