Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brothers incest yaoi +18

#8
Am revenit cu un nou capitol si astept comenturi :D

De la beţie la mai mult
Partea I

Azi nu aveam chef de ore, cu clasa fratelui meu si le-am dat drumul acasă, sa-si mai sece si părinţi, nu numai profesorii. Elevii ieşeau pe langa mine, spunându-mi, „Week-end plăcut, Itachi-sensei”, iar eu corectam nişte lucrări, de la o clasa de a doispea. Doamne ce debitau si unii elevi, incat mă făcea sa mă uit cruciş la lucrare.
- Mai ai de corectat, Uchiha? Ma întreba Mimy si îmi ridic privirea si o privesc pe rusoaica.
- Buna Mimy. Ce faci? O întreb, in timp ce ii priveam ţinuta ei, o rochie neagra mini si un sacou roz peste si prins cu o centura neagra.
Parul era prins in coc si in picioare avea nişte pantofi negri, din lac si cu toc-cui. Era machiata simplu si părea foarte matura, decât eram obişnuita. Se uita peste umărul meu si începe sa rada. O întreb de ce rade si ea îmi citeşte fraza.
- „Psihologia este ştiinţa, care iţi spune daca mai ai sau nu neuroni in cap. Daca n-ai neuroni in cap, atunci însemna, ca te aşteaptă spitalul de nebuni si daca ai neuroni in cap, dar nu pentru mult timp, daca te însori”, mi-o citit si mă bufni si pe mine rasul.
- Deci, colega tu eşti un caz pierdut. Deci nebunii te mananca, spun in gluma si îmi dau jos ochelari pe care ii foloseam când citeam sau când mă uitam la televizor sau când scriam sau când eram in fata computerului sau a laptop-ului.
- Cine vorbeşte? Daca eu mă duc la tacaniti, tu o sa mă vezi si ai sa te saturi de gura mea, 4 ore in fiecare zi, mai spuse si începu sa rada.
Îmi plăcea sa o vad vesela si nu numai serioasa si misterioasa. Aud un scaun dat in spate si mă uit prin clasa. Ce dracu mai căuta Sasuke la şcoala? Acesta veni si se opri langa mine. Ma uit la el cu semne de întrebare, ca nu ştiam de la ce sa mă aştept. Acesta se apleacă si îmi fura o sărutare fugara pe buze. Chiar daca era fugara, tot i-am simţit buzele catifelate, cum le doreau pe ale mele, dar si eu le doream pe ale lui. După ce se indeparteaza de mine, îmi spune, ca vorbim acasă si apoi îmi face cu ochiul. Chestia asta nu-mi plăcea.
După plecarea brunetului, am mai vorbit una-alta cu Mim si apoi ne-am îndreptat spre maşina ei. M-am urcat in ea si tânăra, mă duse pana in fata casei si îmi spuse, sa-mi iau cum ajung in camera, sa-mi iau medicamentele. Aprob din cap si intru in casa si nici urma de fratele meu. Ciudat. Ma rog. Urc sus in camera mea si îmi iau pastilele si apoi mă trântesc pe pat. Adorm si aud mobilul care mă trezise. Am primit un mesaj de la Sasuke, care îmi spune, ca este in club si vine târziu acasă. In fine. Adorm mai departe si fara nici o grija…
M-am trezit cu greu, adunându-mă de pe jos, fiindcă am picat din pat. Nu era ceva nou pentru mine, dar mă durea spatele. Ma ridic in picioare si mă duc la baie. Aveam nevoie de un dus. Ma dezbrac de costumul negru, care face plonjon in coşul cu rufe. Cos!!!... Mama, trebuia sa mă fac jucător de baschet, ca înalt eram, ca aveam 1,80 si mă pricepeam la şmecherii, dar cu boala asta, nu aveam voie baschet, fotbal sau orice alt sport cu mingea.
Intru la dus si dau drumul apei calde, care îmi mângâia trupul obosit din cauza scolii. Draci, daca ştiam ca vin acasă, ca sa predau unor elevi aflaţi pe Luna, stăteam dracului in New York si mă distram cu colegi mei, dar nu a trebuit sa mă fac Batman si am primit Batman. După vreo jumătate de ora, ies de la dus si mă şterg pe corp cu un prosop si apoi in cap. Îmi iau pe mine o pereche de pantaloni de trening albi si intru in camera. Vad uşa întredeschisa si mă încrunt. Nu-mi amintesc sa o fi lăsat-o deschisa. Ma duc la ea si scot capul pe coridor.
- Sasuke? Strig eu si răspunsul veni din spatele meu.
- Frate, aici sunt, ii aud vocea taranganita, din cauza alcoolului.
Ma întorc spre el si îl privesc. Purta o camasa, care stătea pe el, ca pe gard si blugi albaştri, toţi rupţi, erau desfăcuţi la curea si deschis la slit. Ii se vedeau boxeri negri. Parul era tot ciufulit. Se pare ca s-a îmbătat ca lumea, nu gluma. Ma duc in fata lui si ridic doua degete si ii le arat. Se uita o clipa mirat la ele si apoi începe sa rada cu pofta, marca i-as fi spus vreo gluma foarte amuzata. Deci era praf de beat, ce praf… mort. Vreau sa-l prind de mâini pentru al duce in camera lui, dar acesta mă trage peste el si începe sa rada ca idiotul. Ma priveşte in ochii si apoi începe sa la sărute pe gat, uşor si cu pasiune. Simt cum hormoni, încep, încetul cu încetul sa-si facă de cap si asta nu-mi plăcea. Aud cum suna telefonul din sufragerie. Vreau sa mă ridic, dar mijlocul era ţinut de braţele fratelui meu.
- Sasuke, suna telefonul, spun eu, încercând sa mă eliberez.
- Si? Ma întreba la rândul sau.
- Lasă-mă sa mă duc sa răspund si tu te dezbraci si la culcare, spun eu si am reuşit sa mă desprind din imbratisarea lui.
Ies din camera si cobor in sufragerie. Răspund si regret imediat ca am răspuns. Cel care sunase era tatăl meu, Fugaku sau mai bine spus, violatorul meu…
- Itachi, te-ai întors acasă pentru mine? Ma întreba pe un ton pervers si bajocoritor.
- Daca mă întorceam pentru tine, te caut si nu m-am întors pentru tine si daca te prind ca te atingi de Sasuke, fratele meu, te joc in picioare Fugaku! Tip nervos si închid telefonul.
Inima începe sa palpite si mă simt cam ameţit. Proasta am avut inspiraţia sa mă enervez pe idiotul ala. Aştept sa mă calmez si mă duc in camera mea. Din camera se auzea muzica rock. De când Sasuke asculta muzica rock. Mare sunt minunile pamantului. Intru in camera si îmi pica fata de un metru. Fratele meu, era gol-puşca, stătea picior peste picior si îmi zâmbea pervers. Ce dracu mai pune la cale. Las uşa întredeschisa si am apucat cu mana, prosopul meu, cu gândul, sa-i dau ceva retardatului sa-si acopere trupul. Acesta se ridica, veni spre mine si mă trânti cu spatele de uşa si uşa o închide cu cheia. Asta-i nu-i a buna.
Ma priveşte galeş, apoi mă săruta. Limba lui, intra in gura mea si începu sa se lupte cu limba mea. Rapid l-am învins si am începu sa-i impun limbi lui, ritmul meu lent si leneş. Se vedea ca nu s-a sărutat niciodată, ca lumea cu un băiat. Mâinile lui, mă mangaiau pe abdomen si apoi s-au băgat in pantaloni. Încep sa mi-l mângâie pe „micuţul”, care începea sa devina erect. Văzând ca nu mă poate domina in săruturi, rupse sărutul si apoi îmi sari in braţe. Îmi dau cu spatele de uşa si genunchi îmi cedară si pic in fund. Au!... Sasuke, jur ca cu tine, am sa dau de pamant, când te mai prind afara in curte.
Trage de pantaloni si îmi scoate pe „micuţul” la vedere. Începe sa-l lingă si apoi mi-l apuca in gura, începând sa facă miscari de sus-jos. Oftez de plăcere si privesc pierdut pe fereastra. De ce eu? De ce fratele meu, a ajuns ca mine. Un gay afurisit… Îmi bag mana in parul sau negru de abanos si îl trag cu putere, când mă eliberez in gura lui. Fratele meu, curata locul acela, apoi mă săruta uşor pe buze.
- Itachi, visul ti s-a împlinit. Azi ai ocazia sa mă ai si tu eşti absent. Hai revinoti si fa-mă al tău, îmi spuse si eu m-am şocat mai mult, decât eram in prezent.
- Sasuke, doamne, tu eÅŸti nebun, ÅŸoptesc eu cuvintele, care mi-au venit in minte.
Brunetul începe sa rada ca un nebun. Doamne, asta avea nevoie de un psihiatru, ba nu, un psiholog tacanit, ca Mimy. Poate dimineaţa, voi vorbi cu ea, sa-l ia un pic la puricat si poate îl aduce cu picioare pe planeta Terra. Simt cum sunt tras sus si apoi pantaloni dispar de pe mine. Tanarul se lipeşte de corpul meu si acum vad, pentru prima data, ca sunt mai înalt decât el. Ca cativa centimetri, dar era mai înalt decât el. Acesta îmi şopteşte ceva si eu dau mecanic din cap, chiar daca nu am auzit nimic din ce mi-a spus. Acesta zâmbi si mă săruta pe unul dintre pectorali si apoi isi trecu palma peste ei. Ma îndepărtez uşor de el si îmi pun o mana peste chip. Doamne ajuta-mă sa nu o iau razna… Draci, unde eşti Mimy, ca ea bătea cu piciorul in pamant si nu mă lăsa hormoni sa mi se urce la cap sau îmi spunea ca este doar un vis urat.
- Nu ar fi mai bine in pat? Ma întreba brunetul, trezindu-mă din visare, dar nu si din socul primit.
- Aha, ingan eu si sunt tras spre pat.
De ce am senzaţia stranie, ca am sa regret ca am lăsat sa se ajungă la asta?...

Poze:
http://www.herafashion.ro/img/p/158-245-thickbox.jpg - Ţinuta lui Mimy
http://2.bp.blogspot.com/_RKjIT4c9DGQ/Sr...80+ron.jpg – Pantofii ei
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=7TNewifLVGQ – Partea I si II



Răspunsuri în acest subiect
Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-10-2009, 04:03 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 20-10-2009, 10:20 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 02:41 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 08:54 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 09-12-2009, 08:21 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 10-12-2009, 02:40 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 11-12-2009, 06:18 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 11-12-2009, 08:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 13-12-2009, 03:50 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 13-12-2009, 11:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 14-12-2009, 12:06 AM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 14-12-2009, 01:49 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-12-2009, 04:33 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 18-12-2009, 04:52 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 19-12-2009, 12:56 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 03-01-2010, 04:51 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Katyღ - 14-01-2010, 07:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 36.461 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)