Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brothers incest yaoi +18

#4
Am revenit cu un cap nou, dar aici aveti o mica diferenta, care poate vor aparea si la celalalte cap. :D Fiindca Mimy si Itachi sunt la psihologie, ei vor folosi uni termeni din psihologie, oricare este ea, si vor folosi unele cuvinte, de care nu prea le-ati auzit, v-a aparea la sfarsitul fiecarui cap un mic dex, unde apare cuvantul si numarul. De ex: nebun(1) si la dex 1.nebun=cand un om numai gandeste lucid.
Acest cuvant stie oricine ce inseamna, dar am dat un exemplu. Acuma nextul :-"

Apartamentul lui Mimy

Ne-am oprit in fata unui bloc cu apartamente de lux. Tânăra intra in clădire si eu am urmat-o. Băieţi au început sa fluiere după ea, dar când am luat-o de mana, au începu sa spună, sa mă uite si chestii din astea, ce mă făcu sa rad. Intram in lift si acolo era si o bătrâna cu câinele ei. Animalul scuipa si lătra la noi, ca îmi veni sa-l dau un şut in fund, si sa-l expediez pe Saturn. Coboram la etajul 5 si ea descuie o uşa din lemn negru. Deschide uşa si mă pofteşte in apartament. Intru si raman plăcut impresionat. Pe jos erau laminate de culoarea maro-deschis. Avea o debara, iar in fata se vedea o parte din sufragerie si un alt coridor. Intru in sufragerie si raman din nou plăcut impresionat. Avea un mic prag si in partea cealaltă, pe jos erau laminate de culoare gri. Pereţi aveau culoarea laptelui amestecat cu cacao, dar cel pe care se afla LCD-ul, era de culoarea mieri. Avea o canapea din piele neagra si un taburet, tot din piele. Avea mobila din lemn, in stil feng-shui.
- Itachi, hai in camera mea, o aud pe roşcata, invitându-mă in camera ei.
- Daca as fi orientat altcumva sexual, îmi făceam de cap cu tine, ii spun eu, si intru după ea in dormitor.
Culoarea predominanta in camera, era alb. Avea un pat de doua persoane, cu lenjerie colorata, in alb, gri si vişiniu. Avea un dulap din lemn, o noptiera langa pat si un dulăpior in fata patului, unde erau trei poze. Arunc un ochi peste ele, dar le ştiam. In prima erau, părinţii ei, cum au fost prinşi la dans, când s-au casatoriti. Amândoi aveau vreo 26-27 de ani. Tatăl ei, avea parul roşu ca focul, dar era vopsit saten-deschis, rebel si tăiat scurt. Purta o camasa roşie din satin. Ochii săi căprui, priveau puţin nervos pe fotograf. Mama ei, era cu ochii închişi, dar ştiam ca are ochii căprui-ciocolatii si mari, cum ii avea si Mimy. Parul saten-închis, lung pana la fund, era prins doar cu o fundita roza. Purta o rochie roz cu modele albe. Părea foarte visătoare. Păreau aşa de fericiţi acolo, dar păcat ca s-au despărţit. Pe tatăl ei îl chema Boris, iar pe mama ei Inga si iniţial pe Mimy avea numele de familie Polvestiov. In cea spre uşa, o arata pe Milostova – daca m-ar auzi, m-ar ucide – la patru anişori. Era foarte dulce. Avea doua codite, prinse cu doua fundite roşi. Purta o bluza cam mare pentru ea, cu dungi negre si roşi, iar in picioare nişte ciorapi albi, mari. Râdea si avea un singur dinţişor. Era foarte dulce. M-am aruncat un ochi si m-a pufnit rasul. In aceea imagine eram eu sarutandu-ma „pasional” cu Mimy. Daca va întrebaţi de ce? Pai am fost amândoi in trupa de teatru si am jucat in piesa „Lacrimi unui crin imperial” si eu cu ea, am primit rolurile principale. In poza aveam parul lăsat liber si purtam amândoi, doua halate albe si umărul ei drept era descoperit, pe semn ca urma sa facem amor. In poza, amândoi păream foarte pasionali si indragostiti unul de celalalt si după piesa sau făcut multe speculaţi…
- Nu am chef sa facem tetracapilarotomie(1) pe poza aceea, îmi spuse roşcata, parca citindu-mi gândurile.
- De unde ai auzit de termenul acesta, ca cei de la criminalistica, nu folosesc termeni precum tetracapilarotomie si aberaţie mintala(2), ii spun, luând-o peste picior.
- Ha, ha, sa vad daca mai razi, sa afli, ca noi doi vom fi profi, la fratele tău la liceu. Eu voi preda engleza si tu psihologie si vei fi dirigintele fratelui tău, ca Asuma-sensei, este in spital. A fost înjunghiat in stomac si in spate. Hai vreau sa te aud cum razi, îmi spuse ea, in timp ce se dezbrac afara jena in fata mea.
Aceasta veste îmi şterse de chip zâmbetul ironic, pe care îl aveam pe chip. Eu profesor? Asta era buna. O vad cum isi căuta in dulap si scoate o rochie si se imbraca cu ea. Era o rochie eleganta si sexy. Avea partea de sus, era alba fara mâneca si cu un decolteu adânc. Partea de jos era neagra si strâmta pe trupul perfect al fetei. Rochia era mini si la mijloc avea o curea din piele neagra. In picioare avea nişte sandale cu toc-cui, negre. Se demachie si se dădu cu rimel, creion dermatograf, tuş si gloss pe buze. In urechi isi puse nişte cercei din argint cu steluţe si un lantisor tot cu acelaşi model. Parul si-l lăsa desprins. Îmi dădu un costum negru, cu camasa roşie si cravata neagra. A trebuit sa-l îmbrac, ca azi aveam primele ore cu clasa lui Sasuke. Îmi prind parul si las coada pe unul dintre umeri mei. După ce ne-am aranjat, ieşim din apartament si după ce îl încuie, coboram in parcarea blocului, unde ne aştepta un B.M.W. X8 argintiu, decapotabil. Urc in maşina si vad cu frica, cum urca tânăra la volan. Mi-am făcut cruce si l-am rugat pe Dumnezeu sa nu facem accident. Am plecat din parcare si apoi intra uşor in traficul, care surpriza, nu era infernal. Parca se ştia, ca Mimy este la volan. In zece minute ajungem la liceu si parchează maşina, fara s-o buşească. Minune!! Coboram din maşina si deja fetele si băieţi chiulangii, ne luaseră la ochi. Ne îndreptam spre cancelarie si când intru, directoarea Tsunade, ne dădu cataloagele si orarele noastre. Ieşim pe coridor si ne verificam orarele.
- Eu am acum, dirigenţie cu clasa lui Sasuke, tu ce ai? O întreb, si mă uit peste orarul ei si vad ca avea ora libera. Hai la ora mea si după ora mea, ai ora cu ei, teacher, ii spun in gluma si ne îndreptam spre clasa X A.
Clasa se afla la parter si era o gălăgie de nedescris. Intram in clasa si vedem un balamuc, ce mă făcu sa mă întreb, daca la nebuni este la fel sau nu? M-am aşezat la catedra si Mimy zgârie tabla, aducând clasa la linişte totala.
- Buna ziua copii. Eu sunt Itachi Uchiha si va voi preda psihologie si voi fi dirigintele vostru, pe perioada cat, Asuma-sensei este in spital. Tânăra care v-a liniştit este colega mea, de şcoala si profesoara voastră de engleza. Eu am sa mă uit in catalog si ea v-a face cu voi engleza. Mimy you can start, ii spun si ea îmi zâmbi diabolic.
- Hello everyone, my name is Milostova Polvestiov, I’m Russian, and we make together, English. Now you know my name, but for you I’m the teacher, spuse rusoaica, lăsându-i muţi pe elevi.
Eu eram cu o urechile la Mimy si cu ochii in catalog. O grămada de elevi nu aveau note la psihologie, engleza, desen, muzica si sport?! Ce dracu se întâmpla aici? M-am încruntat si tânăra, deja era cu ochii prin catalog. Îmi şopti sa-i trimit cei fara nota la engleza si psihologie, sa-i scoatem la ascultat. Asta vroia sa bage deja frica in ei. Hai sa-i fac pe plac.
- Sa vedem cine nu are note, spun eu viclean si deja clasa tremura.
Ce dracu? Aceştia au cu tona absente si numai note de trei, patru si cinci. Ce dracu au profesori de azi? Am simţit ca îmi vine sa mă sufoc si vad speriat, cum îmi tremura mana. Iar aveam acele crize, de care mă temeam cel mai tare. Simt cum nişte degete fine, îmi masau fruntea, încercând sa mă liniştească.
- Itachi încearcă sa te linişteşti si voi, este timpul sa aflam de ce chiuliţi, mai ceva ca dracu? Ştiu ca este unul pentru toţi si toţi pentru unul, fiindcă si eu am fost la liceu si ştiu cum făceam, dar nici in halul asta, o aud pe roşcata, cum le explica in japoneza, calma si serioasa, cea ce nu mirosea a bine, pentru ei.
- Am doar doua absente si numai note de zece, sari cu gura, o fata de 16 ani, cu parul vopsit roz-bombon si cu ochii verzi. Purta un tricou, cu inscripţia „Sasuke was here” si o pereche de blugi.
- Oare? Uite pe pagina asta. Crown Michael, are trei, şapte….optzeci de absente pe semestrul intai, pe cel de al doilea, ai făcut un mare pas in fata, ai o suta in cap, te felicit, eu am avut o suta in cap, pe tot anul, in clasa a şasea si care-i Crown? Întreba Mimy, după ce ii citi oglinda, facandu-mi si mai mult rău, decât îmi era iniţial.
- Mimy, lasă-i in pace, ii şoptesc stins si ea se apleca sa-mi audă vorbele. Nu-i mai baga atât de rău in sperieţi, decât sunt. Da-le drumul acasă si hai la tine acasă, ca sa mă calmez, te rog, ii şoptesc uşor.
Ea aproba din cap si le dădu drumul. Toata clasa pleca, cu excepţia fratelui meu, care veni langa mine si mă privi foarte curios. Puse mana lui peste a mea si o strânse. Mare greşeala. La acel gest, am simţit nişte furnicături foarte plăcute in interiorul meu si trupul tânjea după atingerea lui. Daca nu am fi rude, mama ce as face cu Sasuke…
- Mergem la mine acasă, unde-i am sa-i fac o injecţie cu calciu si ii pun o perfuzie cu nişte fier si alte vitamine, pentru a nu intra in soc, o aud pe Mimy, cum ii explica lui Sasuke si cred ca am auzit-o bine când a spus, injecţie?!
Ma ridica cu greu de pe scaun si după ce lăsa catalogul mergem in parcare. Brunetul se urca in spate si mă pune si pe mine, dar cu capul, la el pe picioare si ii spune, ca-mi tina capul fix si in sus. Când mâinile lui calde, îmi prinse capul, am simţit cum obraji mi se încălzesc si m-am abţinut cat posibil sa nu roşesc. In cam zece minute ajunseserăm la blocul roşcatei si abia mă scot din maşina si mă car sus. Când intru in apartament, mă duc in camera ei si mă pun pe pat. Rusoaica, mă dezbrăca de sacou, cravata si camasa, apoi îmi făcu o injecţie in mana. Sasuke, când văzu acum, mari ochii de uimire, apoi pleca din camera. Eu mă abţineam sa nu tip de durere. După injecţie, îmi baga in vene o perfuzie si iese din camera. Mimy intra in sufragerie, unde era fratele meu, care butona nervos telecomanda. Fata vru sa se aşeze langa el, dar tanarul, o prinse de mana si o trase sub el si o prinse de gat.
- Asculta bine, târfa dracu ce eşti! De ce l-ai drogat pe Itachi? Din cauza ta, fratele meu a devenit drogat, te omor, tipa la ea, brunetul si începu s-o stranga.
- Itachi este bolnav de mult, reuşi sa spună roşcata, si simţit cum strânsoarea slabi. Fratele tău, este grav bolnav. Suferă de anemie celulara, care poate fi fatala, daca nu ia calciu si fier dimineaţa, la prânz si seara si când face crize, ca acum de exemplu, trebuie sa ii se facă o injecţie cu calciu si o perfuzie de fier si calmant. Sasuke te rog, nu-i spune părinţilor tai. Vreau sa vad, daca fratele tău are sânge in vene, sa spună adevărul despre el sau nu, ii spuse Mimy si se ridica de pe canapea masându-si gatul, in timp ce îl privea pe tanar cu mila. Vrei o cafea sau un alcool? Îl întreba, fata privindu-l atent reacţia.
- Un pahar cu apa, ar fi bine si nu am sa-i spun mamei si tatei, dar vreau sa ştiu cum este Itachi ca persoana, spuse el, ridicându-se de pe canapea.
- Când se trezeşte, ai putea sa petreci nişte timp cu el, ca băieţi si in plus, ai nevoie de o schimbare de look, ii mai spuse, uitându-se la hainele sale. Araţi ca un boschetar, ii mai spuse si începu sa rada cu pofta.
Intrară in bucătărie, unde cânta la radio o melodie ruseasca data in surdina si începură sa vorbească pana când…


Poze:
http://www.bursa.ro/on-line/_img/articole/27646.gif - apartamentul lui Mimy de la intrare.
http://www.mobila-sufragerie.com/wp-cont...7/cuir.jpg - Sufrageria lui Mimy
http://team-casa.ro/upload1/4853746.jpg - dormitorul lui Mimy
http://media.photobucket.com/image/anime...r.jpg?o=57 – Părinţi lui Mimy, Boris si Inga Polvestiov
http://media.photobucket.com/image/anime...k.jpg?o=26 – Mimy la 4 ani (imaginaţi-va ca are parul roşu)
http://media.photobucket.com/image/itach...e.jpg?o=84 – Mimy si Itachi (intr-o piesa la ei la Universitate)
http://img.garbo.ro/images/article_pictu...907780.jpg - Rochia lui Mimy
http://media.photobucket.com/image/itach...itachi.jpg - Itachi in costum
http://www.family-name.co.uk/images/large_24.jpg - maÅŸina roÅŸcatei.
http://th09.deviantart.net/fs27/300W/i/2...ss1234.jpg - Sakura Haruno
http://bakaitsanime.files.wordpress.com/...-boy-1.jpg - Michael Crown
http://s.bebo.com/app-image/7926129723/5...suke-3.jpg - hainele lui Sasuke de ÅŸcoala

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=nabYYdQkS58 – cântec rusesc Katyusha, care cânta la radio

dicţionar psihologi si aşa.
1. tetracapilarotomie = despicarea firului de par in patru (in text are rol de a lua o problema pe toate partile si judecata)
2. aberaţie mintala = nu poate gândi coerent sau normal si bate câmpi.



Răspunsuri în acest subiect
Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-10-2009, 04:03 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 20-10-2009, 10:20 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 24-10-2009, 02:41 PM
RE: [Naruto] Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 08:54 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 09-12-2009, 08:21 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 10-12-2009, 02:40 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 11-12-2009, 06:18 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 11-12-2009, 08:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 13-12-2009, 03:50 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 13-12-2009, 11:23 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 14-12-2009, 12:06 AM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 14-12-2009, 01:49 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 18-12-2009, 04:33 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Luzer - 18-12-2009, 04:52 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de I hate maths. - 19-12-2009, 12:56 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de ellamanu - 03-01-2010, 04:51 PM
RE: Brothers incest yaoi +18 - de Katyღ - 14-01-2010, 07:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 36.461 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)