Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sometimes love hurts

#4
Cand rozalia si-a deschis ochii nu a vazut pe nimeni. S-a ridicat usor in sezut acoperindu-si fata cu mana dreapta. A privit ceasul de pe noptiera si s-a pus inapoi in pat. A inchis ochii lasandu-se prada viselor. Pe acoperisul casei, brunetul rasufla usurat, fiind bucuros ca nu a fost prins de catre colega lui. S-a indreptat spre casa lui, cu gandul sa doarma. Cand a ajuns in camera lui, a vazut-o pe Karin pe pat, doar cu o camasa pe ea. Roscata s-a apropiat usor de liderul ei si l-a imbratisat, sarutandu-l apasat.
- Sasuke, fa-ma a ta! Vreau sa te simt in interiorul meu in aceasta seara. Te rog!
- Karin iesi afara! Eu iti spun cand am de gand sa te fut. Acum dispari si lasa-ma sa dorm!
Fata a tacut si a parasit incaperea. Nu era in stare sa comenteze la mostenitorul clanului Uchiha, pentru ca o putea omora intr-o secunda. Baiatul s-a schimbat si s-a bagat pat. In mintea lui exista un singur chip si un singur nume: Sakura Haruno.
O noua zi si-a facut aparitia in Konoha. La vila Haruno, rozalia se pregatea pentru scoala. S-a imbracat cu uniforma si si-a pieptanat parul, prizandu-l, intr-o coada. Si-a luat ghiozdanul si a coborat pentru a lua micul dejun. Tanara a observat ca fratele si prietena ei erau foarte fericiti in acea dimineata. A luat paharul cu suc de pe masa si le-a spus celor doi ca o ia inainte. Rozalia si-a mangaiat catelul pe cap, apoi a parasit casa. Mergea usor pe strazile pline de oameni, dorind parca sa intarzie intentionat. Brusc, in fata ei si-a facut aparitia Sasuke si echipa lui. Rozalia si brunetul si-au aruncat priviri fulgeratoare, in timp ce Karin il tinea pe liderul ei de brat.
- Mai, mai, uite cine si-a facut aparitia. Baiatu' lu tata si iubita lui cea curva.
Auzind cuvantul "curva" roscata s-a infuriat si a vrut sa o loveasca pe adolescenta, insa Suigestu si Juugo o tinea pe colega lor. Sakura a zambit usor si a vrut sa treaca pe langa ei, insa Sasuke a apucat-o de gat si a intors-o cu fata catre el.
- Ai grija cum vorbesti. Doar pentru ca am fost colegi, asta nu inseamna ca iti permit sa jignesti pe nimeni din echipa mea. Nu incerca sa te pui cu mine, pentru ca nu raspund de mine.
Fata l-a privit in ochi si i-a dat un pumn in abdomen, reusind sa se elibereze. S-a intors cu spatele si a pornit spre scoala. Brunetul a strans puternic din pumn si a zambit usor. Desi o iubea pe tanara, nu accepta ca nimeni sa fie mai bun ca el, nici macar ea. Si-a luat ghiozdanul de jos si a pornit spre scoala. Pe drum, rozalia s-a intalnit cu cea de care trebuia sa aiba grija. Moegi era imbracata cu uniforma scolii si avea parul lasat liber. Langa cele doua si-au facut aparitia Udon si Konohamaru. Rozalia i-a spus lui Konohamaru ca Naruto inca nu a pornit spre scoala. Baiatul s-a dus dupa maestrul lui, lasandu-si coechipierii in compania rozaliei. Udon a vrut sa se apropie de Sasuke, insa acesta l-a respins si i-a spus sa nu indrazneasca sa se apropie.
- Nu iti face griji, Udon. Voi avea eu grija de tine! Unele persoane se gandesc numai la ele si nu au in dictionarul lor cuvantul " grija" sau "ajutor".
- Dar Sakura-san tu ai multe pe cap. Trebuie sa studiezi medical ninjutsu, sa te duci in misiuni, sa ai grija de Naruto sa nu faca prostii, trebuie sa te antrenezi cu Tsunade-sama, sa te concentrezi pe scoala si acum cu Udon si cu mine pe capul tau, esti mai mult ca terminata.
- Moegi! Stiu ce am de facut, dar Kakashi mi te-a incredintat mie si trebuie sa am grija de tine. Si cum Udon e singur, am grija si de el. Voi sunteti o misiune, pe care trebuie sa o indeplinesc.
Fata a tacut, iar rozalia a pornit spre Institut si lasandu-i pe copii in spate. A intrat in curtea liceului si s-a indreptat spre intrare, urcand primul etaj, pana in clasa ei. Si-a lasat ghiozdanul pe banca si a vrut sa iasa din clasa, insa telefonul ei a inceput sa sune. Si-a scos aparatul din geanta si a vazut ca tatal ei o suna.
- Tati, cat ma bucur sa te ascult. Te-ai intors acasa?
- Si eu ma bucur sa te ascult scumpa mea. Te-am sunat sa iti spun ca nu voi veni acasa timp de doua luni. Eu si echipa mea avem o noua misiune. L-am sunat pe fratele tau, dar nu a raspuns, cred ca iar la uitat acasa. Sakura ai grija de Blade si nu-l lasa pe Naruto sa faca tampenii. Invata si sa stii ca sunt mandru de tine si de fratele tau, scumpa mea. Te iubesc.
- Si eu te iubesc.
Adolescenta a inchis convorbirea, privind pentru cateva clipe telefonul. S-a lasat usor pe banca, fara sa isi dea seama ca era a lui Sasuke. Ajungand in clasa, brunetul a observat-o pe rozalie si a vrut sa o dea de langa banca lui, insa cand i-a vazut lacrimile prelingandu-se pe obraji, a renuntat la idee. Si-a lasat ghiozdanul pe scaun si a atins-o usor pe mana, iar fata a plecat din clasa, lasand un mare semn de intrebare in urma ei. Baiatul s-a asezat in banca si a privit lucrurile colegei lui. Ceva se intamplase cu ea, dar ce? Clopotelul a anuntat inceperea orele, iar elevii se adunau in clasele lor. Sakura a intrat in incapere cu zambetul pe buze, insotita de Kiba, Naruto si Hinata. S-au asezat in banci, asteptandu-l pe profesorul de muzica. In cateva clipe, barbatul a pasit pragul clasei, avand in mana un casetofon si cateva carti. A lasat obiectele pe catedra si i-a privit pe elevi. S-a intors cu fata spre tabla si a luat o bucata de creta, incepand sa isi scrie numele.
- Numele meu este Tatsuya Udonishi si voi fi profesorul vostru de muzica, pana cand vei absolvi acest Institut. Probabil nici unul dintre voi nu ma cunoaste, dar am venit acum doua luni in Konoha. Eu sunt din Satul Sunetului. Directorul mi-a spus sa fiu dur cu voi, in special cu Naruto Uzumaki. Tu trebuie sa fii clovnul clasei!
Blondul si-a lasat capul in jos murmurand un da, in timp ce copii au inceput sa chicoteasca. Iritata, rozalia a facut cateva semne cu mana si a ridicat mana in fata profesorului. Din palma ei a iesit un suvoi de apa, care l-a udat pe barbat.
- Nu aveti nici un drept sa insultati elevii. Acum dumneavoastra sunteti bufonul clasei.
- Sakura Haruno nu e asa? Ei bine domnisoara, ce-ar fi sa iesi in fata clasei si sa ne canti ceva. Poate altcineva imi va lua locul.
Tanara a zambit usor si s-a apropiat de catedra. Profesorul i-a dat o foaie si a dat drumul la casetofon. Fata a inceput sa cante, fermecandu-si colegii cu vocea ei. Sasuke o privea si se abtinea cu greu sa nu o sarute si sa nu o imbratiseze. Dupa ce a terminat cantecul, rozalia i-a dat foaia inapoi barbatului, apoi s-a intors la locul ei. Tatsuya l-a chemat pe Sasuke sa cante si el ceva, iar brunetul s-a ridicat plictisit de pe scaun si a luat foaia din mana barbatului. A inceput sa cante, lasandu-si colegii uimiti, inclusiv pe Sakura. Nu si-au imaginat niciodata ca mostenitorul clanului Uchiha putea sa cante atat de bine. Fetele din clasa mai aveau putin si lesinau. Dupa ce s-a terminat melodia, baiatul s-a intors in banca lui si si-a pus barbia pe palma dreapta. Dupa ce toti elevii au cantat, cate o melodie, profesorul s-a sprijinit de catedra si i-a privit.
- Intr-o luna are loc festivalul Konoha si vreau ca doi dintre voi sa cante cateva melodii. Ve-ti canta solo si in duet. Cei doi candidati sunt: Sakura Haruno si Sasuke Uchiha.
- Ce? intrebara cei doi adolescenti in acelasi timp.



Răspunsuri în acest subiect
Sometimes love hurts - de Alexi - 15-09-2009, 05:04 PM
RE: Sometimes love hurts - de ellamanu - 19-09-2009, 10:28 AM
RE: Sometimes love hurts - de Eve. - 27-09-2009, 06:00 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 27-09-2009, 07:48 PM
RE: Sometimes love hurts - de Shadow. - 30-09-2009, 08:37 PM
RE: Sometimes love hurts - de Eve. - 10-10-2009, 08:19 AM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 17-10-2009, 07:15 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 27-12-2009, 10:32 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 02-01-2010, 10:57 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 08-01-2010, 07:03 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alisia-chan* - 08-01-2010, 09:41 PM
RE: Sometimes love hurts - de Suki - 09-01-2010, 05:14 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 26-01-2010, 06:05 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alisia-chan* - 29-01-2010, 07:10 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 05-02-2010, 04:58 PM
RE: Sometimes love hurts - de Fifilina - 05-02-2010, 06:07 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 19-02-2010, 09:45 PM
RE: Sometimes love hurts - de TrieuTriTrinh - 08-03-2010, 12:25 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 12-03-2010, 07:45 PM
RE: Sometimes love hurts - de Alexi - 20-03-2010, 07:54 PM
RE: Sometimes love hurts - de Didu` - 28-03-2010, 05:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nobody hurts me like you do . Peppers 3 2.598 15-03-2012, 11:48 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Life Hurts Addeh 79 43.007 07-09-2011, 08:59 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  [split] This feeling hurts so much. Blue Sky 5 2.789 22-07-2011, 08:21 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  [split] Life Hurts ultimate wulf 4 2.868 25-06-2011, 03:22 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 0 1.633 23-06-2011, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Mizuki Lulu
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 10 4.564 04-06-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aiwendil
  Sometimes love hurts Alexi 4 6.567 02-08-2009, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Marty:X


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)