19-09-2009, 11:16 AM
am trecut si eu pe aici... sa vedem>:)
ideea: nu pot spune ca e originala... adica am mai vazut ideea cum ca sakura ar fi antrenata de itachi sau kisame... ma rog, imi place ca ai bagato si pe konan pe acolo.. vom vedea ce se intampla pe parcurs...
actiunea: este FOARTE grabita...
descrierea: pr ca actiunea este un dezastru, observ ca si descrierea e la fel.. cam lipseste... fato incearca sa descrii si tu sentimentele,natura si celelalte... de exemplu ai fi putut sa scrii ceva cand sakura a observat ca itachi scapase din jutsul ei otravitor, sau la inceput puteai sa descrii mai mult ce s-a intamplat... ma rog..
naratiunea: la fel ca la actiune si descriere.. e grabita si lipseste...
dialogul: desta ai -_-' ...cam sec in unele parti...
a da si ai grija si la greselile de ortografie.. ai cam multe...
oki.. cam atat... sper ca urmatorul capitol sa fie mai bun...
ideea: nu pot spune ca e originala... adica am mai vazut ideea cum ca sakura ar fi antrenata de itachi sau kisame... ma rog, imi place ca ai bagato si pe konan pe acolo.. vom vedea ce se intampla pe parcurs...
actiunea: este FOARTE grabita...
descrierea: pr ca actiunea este un dezastru, observ ca si descrierea e la fel.. cam lipseste... fato incearca sa descrii si tu sentimentele,natura si celelalte... de exemplu ai fi putut sa scrii ceva cand sakura a observat ca itachi scapase din jutsul ei otravitor, sau la inceput puteai sa descrii mai mult ce s-a intamplat... ma rog..
naratiunea: la fel ca la actiune si descriere.. e grabita si lipseste...
dialogul: desta ai -_-' ...cam sec in unele parti...
a da si ai grija si la greselile de ortografie.. ai cam multe...
oki.. cam atat... sper ca urmatorul capitol sa fie mai bun...