Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ciresul din Konoha

#1
Cap.1
Pe dealul din Konoha crestea o padure plina de ciresi.Pe nume Padurea Miracolelor.Mai frumos cires nu exista pe pamant.Intr-o zi Sakura a fost sunata de prietena ei cea mai buna Hinata.
-Buna Hinata,sunt eu Sakura.Vroiam sa te invit sa mergem in Padurea Miracolelor.
-Sigur ne intalnim acolo.
Pe drum Sakura sa intalnit cu TenTen si-o intreba daca nu vrea sa vina si ea.
-Sigur Sakura ne vom intalni acolo.
Sakura si Hinata o asteptau pe TenTen.Ia sosise dar spre mirarea lor ia era brat la brat cu Neji.Hinata se mira sa isi vada verisorul la bratul lui TenTen.Si spuse:
-Buna prieteni.Neji tu ce cauti aici?
-Pai........
-Eu lam invitat.spune TenTen.
In iarba Sakura gasise un medalion stralucitor pe care scria Uchiha.Ia ramase uimit.Oare medalionul iera a lui Sasuke?
Pe drum spre casa Sakura se intalnise cu Sasuke care se plimba.Sasuke o intreba pe Sakura daca nu vrea sa se plimbe cu el.Sakura accepta.Ei se asezara pe o banca.Sakura isi aminti de medalion si il intreba pe Sasuke daca este medalionul lui.Sasuke ramase fara grai si spuse cu jumatate de gura:
-Da,unde lai gasit?
-In Padurea Miraculoasa.
Sasuke ii multumi foarte mult ca ia gasit medalionul si a conduso acasa.
Voi continua in urmator cap.
P.S.nui foarte reusit stiu.

#2
Cap.2
Dimineata Sakura se trezi din patul ei,merse in baie si se pregatise pentru a iesi la o plimbare.Merse la dulapul din lemn de cires isi lua o bluza roosie si o pereche de pantaloni albi.Coborase jos unde mama ei ii pregatise micul dejun.Dupa ce mancase tot ii multumise si iese afara.In Padure Minunata Sakura il vedea pe Sasuke care se uita la medalion langa cel mai mare cires din padure.Langa Sasuke apare Ino care zambeste si spune:
-Dragul meu Sasuke.
-Ino nu am timp de tine acum asa ca pleaca.
-Acum suntem singuri nu trebuie sa iti ascunzi dragostea de mine.
-Ino lasama in pace.
Sasuke se ridica si pleaca iar Ino incepe al cauta.Sakura se aseaza si ia langa cires iar cineva ii pune mana pe umar si spune:
-Am prins un spion cunoscut.
Sakura a recunoscut vocea era Sasuke care avea un zambet larg pe buze.Sakura zambi si ea.Sasuke se aseza langa ea si cu medalionul in mana parca merse iar intr-un adanc fara sfarsit.Ino era dupa un cires si asculta.
-Sasuke la ce te gandesti?
-Sakura ma gandeam la mama mea.A ei a fost medalionul acesta.
-Sasuke acum stiu de ce este asa pretios pentru tine.Daca te deranjes eu plec.
Sasuke o trase de mana si o saruta pasional.Cand a vazut asta Ino sa infuriat asa de tare,a mers in sat si lea spus tuturor fetelor ce vazuse.Toate fetele s-au suparat si au hotarat sa o faca pe Sakura sa sufere.Sakura se plimba pe trotuar,in fata ei au aparut multe fete ninja care au pornit sa o atace.Chiar atunci Sasuke apare in fata Sakurei si spune:
-Mai mai Sakura ce ai facut acum?zambind.
-Nu am facut nimic.spune Sakura plangand.
Sasuke o ia de mana si o saruta.Fetele au inceput a plange si ele fugind spre casa.Sasuke si Sakura se plimbau stransi bine de mana.Spre seara Sasuke o aduce acasa si ii spuse:
-Ne vedem maine rozalio.
Si iar o saruto.Sakura intra in casa se aseza in pat si viseaza cu ochii deschisi la ce sa intamplat.
P.S.nici astai nu reusit

#3
buna
pai am cam multe de spus, vad ca esti noua dar crede-ma nu am ce sa iti fac.va trebui sa te mustruluiesc putin mai mult, imi pare rau daca te voi supara insa numai asa poti sa vezi unde ai gresit.eu voi critica ficul, nu pe tine, dar daca te simti jignita, poti sa-mi dai un pm (mesaj privat) eu sper sa nu te supar,adica voi incerca sa fiu mai blanda, dar nu se stie cat, eu una ma voi stradui cat de mult pot sa nu te supar.

so sa incepem cu primul capitol:
in primul si primul rand nu are 40 de randuri. in reguli scri foarte foarte clar ca trebuie 40 sau peste 40 de randuri. deci aici ai gresit din prima. mai departe nu ai descriere, naratiunea e sa zicem oarecum ok. dialog e destul de sec sa sti. actiunea este foarte grabita, desi este scurt asta se poate vedea cu usurinta, ai prea multe lucruri in cateva randuri. deci cam se prabuseste. e ceva ce nu am inteles:
" Intr-o zi Sakura a fost sunata de prietena ei cea mai buna Hinata.
-Buna Hinata,sunt eu Sakura.Vroiam sa te invit sa mergem in Padurea Miracolelor. "
deci aici ai zis ca Sakura a fost sunata ok? in dialog ai dat de inteles ca Sakura este cea care a sunat-o pe Hinata. deci aici m-ai nelamurit. ideea e originala, dar nu sti cum sa o faci sa nu fie asa de seaca.

so sa incepem cu al doilea capitol:
aceeasi greseala. marimea capitolului, nu stau iar sa iti zic cate randuri sunt, dar incearca sa intelegi ca este important, incalci regulamentul. nici aici nu ai descriere, naratiunea e la fel, dialog tot asa, si actiunea tot asa de grabita. deci nu este un progres. si aici imi place ideea dar nu sti cum sa o faci speciala.
si aici m-ai nelamurit cu o chestie ai zis aici "Padurea Minunata", iar in primul capitol "Padurea Miracolelor" deci cum e pana la urma?
greseli de ortografie nu am cautat in nici un capitol, deoarece deja ma apuca migrena. aaa si inca ceva nu ai portat la sectiunea care trebuie tu ai postat la Fan Fiction insa trebuia sa intri in ff (Fan Fiction) la Anime fics. acolo trebuie postat. roaga un moderator, sa iti mute ficul la Anime fics.
daca te deranjeaza sa imi zici, daca vrei sa te mai ajut gasesti la profilul meu ID-ul
bye bye si astept next sa vad cum evoluezi :*
P.S. imi pare foarte foarte rau ca te-am suparat, dar m-am lasat dusa de val si sper sa nu te superi asa de mult pe mine te pup :*:*:*:*
(am avut si eu probleme la inceput asa ca sa speram ca nu te vei supara)
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#4
Am venit si eu la tine si m-am hotarat sa iti las un coment, pentru ati spune cum este ficul tau. De obicei nu dau comenturi, numai daca este cu adevarat nevoie si aici este. Tine mine, iti critic ficul nu pe tine, deci fara sa ne suparam, dar daca nu iti convine, nu ai decat sa ma injuri printr-un PM, ca eu nu imi schimb comentul sau sa il sterg :D. In primul rand, nu ai Disclamer. Nu ai disclamer, ti se inchide ficul si gata. Pune disclamer sa nu ti se inchida. Abia ambele capitole impreuna au 40 de randuri, sau mai putin, dar ideea principala, nici nu au 40 de randuri sa se numeasca capitole :D. Capitolul 1 - Ai inceput frumos, dar ai dat apoi cu batul in balta si s-a dus tot capitolul, caput. Descrierea&naratiunea si-au luat vacanta deja, in locul tau m-as duce dupa ele in vacanta si le-as aduce inapoi. Dialogul cat cuprinde, sec si mult, pus doar de umplutura. Actiunea e grabita rau de tot, mai punei frana, pana nu ii dau amenda. Ai repetat prea mult numele lui Sasuke si al Sakurei. Nu trecea o propozitie, cand dadeam de Sasuke sau Sakura.
Capitolul 2 - e dezastru atomic de la Hiroshima si Nagasaki. Descrierea&naratiunea, s-a intors o parte din ea, o mica parte de fapt din vacanta si ai descris pe acolo niste haine si atat. Nimic mai mult, nimic mai putin. Dialog sec, cat cuprinde si plictisitor. Actiunea e atat de grabita, incat m-ai derutat total, incat a trebuit sora mea sa descalceasca itele incurcate.
Deci si prin urmare, o concluzie. Pune-te serios si scrie, ca ai o gramada de greseli si scrie cand ai imaginatie, nu cand te roaga altul, fiindca tu esti stapana ficului nu alti. Sper ca nu te-am suparat si astept nextul :D
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
buna
viviana, sa nu imi spui ca te dai baruta. iti spun sincer mie imi place ideea. orice am comentat mai sus, asta nu inseamna, ca nu imi place. imi place foarte foarte mult ficul tau, trebuie sa mai exersezi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti. comentariul meu si a lu manu nu sunt date cu rautate. sunt puse acolo ca sa te ajutam sa devi mai buna. nu vrem sa te suparam, si tot ce am spus noi doua (eu si manu) nu sunt critici date tie, ca persoana, ci sunt puse acolo pentru ficul tau. nu zic ca el se imbunatateste singur, dar ideea e ca noi iti criticam ficul nu pe tine. nu merita o idee originala ca asta sa se evapore numai de la niste comentarii. cand ai postat trebuia sa te gandesti ca vei primi comentarii mai usturatoare. cu totii (cei care avem ficuri postate) cand am postat, ne-am angajat la critici. unii mai fac "greva" si de aceea s-a facut acea rubrica "Fara critica" la ff (Fan Fiction). te rog sa postezi nu neaparat acum, eu am mai pus si acest com ca sa te incurajez sa faci si mai bine;)
am observat la cativa useri ca ei posteaza direct pe zup. eu iti dau o idee care mi se pare mai eficienta. scrie mai intai capitolul in word. vezi ca acolo (in word) vei avea mai mult de 2 pagini ca sa poti face pe zup 40 sau peste 40 de randuri.
so eu te astept cu nextul, si sper sa il faci de sa cad pe spate.
bye bye pupicei si spor la scris:*:*:*
P.S. am vazut ca nu ai pm activat (acest com normal trebuia dat in pm) asa ca te rog sa le activezi ca sa mai vorbim si noi. si daca nu, eu am ID-ul la profil (apesi pe nike-ul meu si intri in profil)
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#6
nu ai disclaimer. Îţi las 2 zile la dispoziţie, dacă nu îţi închid ficul. Dacă ai nevoie de ajutor sau ai vreo nelămurire în privinţa disclaimerului, poţi da un PM [ mesaj privat. ]
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Intamplarea din Konoha viviana 2 2.633 03-06-2010, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Intoarcerea in satul Konoha, secretele mele Uchiha_Sakura92 11 9.187 19-11-2009, 03:08 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Konoha High School Annya 25 22.124 22-06-2009, 12:40 PM
Ultimul răspuns: Sasuke Uchiha is the best
  Vrajitorul din Konoha-parodie Green Silver 0 3.318 22-01-2008, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Green Silver


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)