Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misterele intunericului [Renee x Yoko]

Atentie!!!
Am pus dialog mult intentionat,deoarece ei clarifica intreaga perioada petrecuta impreuna.V-as ruga sa nu va legati de acest lucru in com adik sa nu scrieti ceva de genul: Dialogul a fost prea lung;Este prea putina descriere...etc.Dak doriti puteti scrie lucruri de acest gen,dar nu le voi lua in considerare.Scuze daca va deranjeaza acest lucru si dak cineva are ceva impotriva l-as ruga sa imi dea un pm.

XXV.Confesiuni

Yoko se tranti pe pat,zambind fermecator.Bruneta se indrepta catre el,nerezistand tentatiei de al saruta.
Buzele lor se unira intr-un sarut arzator,limba brunetului explorand lent gura ei.Un puternic parfum de trandafiri inunda simturile fetei,facand-o sa-si dorasca mai mult.
Isi puse o mana pe fata lui,in timp ce pe cealalta si-o impleti in par.Yoko o trase la piept,sanii ei fiind turtiti de abdomenul lui tare.O mangaie pe spate,in timp ce o saruta cu pasiune.
Sarutul continua asa cateva minute,amandoi hranindu-se lacomi din savoarea lui.La final,se oprira,tragandu-si rasuflarea.
Baiatul o lua in brate,fata punandu-si capul pe pieptul lui.Statura asa,cateva minute, bucurandu-se de linistea divina.Apoi,Yoko spuse:
-In seara asta vreau sa vorbim despre noi.Niciodata nu am discutat despre cum a inceput relatia.Tot timpul am fost prea ocupati cu salvatul lumilor.
-De acord.Sunt curioasa……De ce m-ai ales pe mine?Ai fi putut avea orice fata iti doreai,mai ales ca eram o simpla muritoare.
-Nu stiu.A fost spontan.Asa am simtit.In ochii mei erai foarte speciala.In seara cand te-am vazut m-a mirat faptul ca o persoana atat de normala poate fi vrajitoare.Te-am sarutat,asa cum trebuia sa fac,pentru a ma putea vedea,iar apoi am vrut sa plec.Totusi,am ramas surprins cand m-ai rugat sa mai stau.Cred ca atunci m-ai vrajit pentru prima oara.De aceea,te-am sarutat si a doua oara,fara sa am un motiv intemeiat.Dar,te-am adormit fiindu-mi frica ca daca mai stai treaza ma vei atrage si mai mult.Nici nu iti poti inchipui cat de tare m-ai fermecat.
Renee statu pe ganduri,fiind mirata de ce auzise.Mereu crezuse ca Yoko nu fusese atras de ea,de la inceput.Acum,cand isi dadea seama ca se inselase,totul parea mai frumos.
-Si tu m-ai fermecat,deoarece,fara sa vreau,ti-am pus acele intrebari.Nici nu stii cat de nervoasa am fost pe mine a doua zi.Toata ziua am incercat sa te uit si chiar descoperisem ca miros ca tine,a trandafiri.Cand in final te uitasem……
-Atunci am reaparut.Se putea vedea supararea pe fata ta,dar mai era ceva indescifrabil,cred ca dorinta.
Renee se inrosi,amintindu-si.Da,oarecum fusese fericita ca-l intalnise.Dar,era si foarte confuza.
-Apoi,ai venit cu propunerea ta si m-ai dat peste cap.Sincer,m-am tot gandit la asta,dar nu stiam ce raspuns sa dau.
-Ar fi fost interesant sa aflam raspunsul.Muream de curiozitate,dar venirea monstrului te-a obligat sa accepti.Oricum,am fost foare furios ca nu m-ai chemat si in mod inconstient,fericit ca traiesti.
Bruneta zambi amintindu-si cat de fericita,dar si obosita fusese cand Yoko o tinuse in brate.Acesta paru ca-i citise gandurile,caci zise:
-Da si eu m-am simtit bine,cand te-am tinut in brate.
-Apoi,continua Renee vrand sa parcurga povestea,am mers in Lumea de Apoi.Nu zic ca nu am fost speriata,dar m-am simtit si bine dupa ce am luat puterea.Parca eram intreaga.Tu m-ai invatat timp de o spatamana cateva vraji,care,trebuie sa recunosc,m-au terminat
-Iar apoi,in mod inexplicabil,m-ai enervat intalnindu-te cu Kay.Am gasit tot felul de motive,dar defapt eram gelos.Si chestia care m-a enervat cel mai rau,a fost ce ti-a facut Caleb.Daca stii ce groaznic aratai…..
-Multumesc.
Amandoi rasera,gandindu-se la ce s-a intamplat.Intr-adevar,Caleb aproape ca o terminase pe bruneta.
-La plecare a fost mai bine,mi-a placut cum i-ai raspuns lui Caleb.Totusi,m-am ingrijorat la final,cand el a zis ca viata ta e o minciuna….
Se opri speriat ca fata s-ar putea intrista.Totusi,aceasta ii zambi si spuse:
-Nu conteaza.Nu ma mai doare asa de tare.Apoi,am fost o data cu tine la firma.M-am distrat cand ma invidiau toate fetele.
Yoko rase,amuzat de gelozia fetei.Oricum,si el fusese la fel.Acesta spuse:
-Apoi,ne-am luptat cu acel monstru.Cand am ajuns acasa,ti-am adus telefonul si m-ai luat pe nepregatite cu tinuta ta.Oricum,eram putin nervos pe Kay.Cum isi putea permitea un muritor ca asta sa-ti trimita un asemenea mesaj?
Au ras amandoi,stand imbratisati.Momentele de gelozie fusesera cu adevarat amuzante.
-Dupa aceea …Cei sapte Mari.
Amintirea lor era dureroasa avand in vedere ca erau cauza despartirii lor.
-Iar apoi….am renuntat.A fost un gest prostesc,dar eram prea afectata.
-Stiu.Poate ca nu ma crezi,dar te-am inteles.Cred ca si eu as fi facut la fel.
-Dupa o vreme,Eric m-a urmarit prin scoala.Eram terifiata,dar si incapatanata.As fi fost in stare sa mor,doar sa nu imi folosesc puterile.Puteam muri,noroc ca el a facut sa ne teleportam.Cand te-am vazut luptandu-te cu Caleb am fost tare ingrijorata.
-Da,iar eu nu mai puteam de gelozie,cand Caleb s-a apropiat de tine.Totusi,am gresit lasandu-te sa ma aperi,crezand ca sunt in pericol.Ti-am ranit sentimentele.Si te-am dat si peste cap,sarutandu-te.
-Defapt,sarutul a fost chiar placut.
Amandoi zambira,rememorand intamplarea.Toata noaptea se gandisera la sarut.
-Iar,dupa aceea Caleb mi-a spus o parte din adevarata moarte aparintilor mei.
-Si l-ai crezut.Cand am vazut ca ai mai mare incredere in el,mi-am pierdut mintile.Eram gelos.
-Da…..recunosc ca am gresit.Dar,eram asa de curioasa!Dupa aceea,ne-am sarutat.Apoi,m-am simtit vinovata.Nu trebuia sa te las sa pleci,asa imi dicta inima.Cand v-am intalnit pe centru,am crezut camor de nervi,dar eram si bucuroasa ca te-am vazut.
-Apoi,Caleb a incercat sa te faca sa ma urasti.Stii cata durere as fi vrut sa-I provoc,atunci cand te-a sarutat?M-am simtit usurat cand l-ai respins.Iar,in final ti-ai dat seama cine esti cu adevarat.
Amandoi se lasara cuprinsi de amintirile ce-i uneau.Linsitea se asternu ca un voal de matase.Renee se cuibari langa Yoko,sarutandu-l usor pe gat.Acesta o mangaie pe par.Bruneta isi continua jocul inca putin,iar apoi spuse:
-Cat timp nu ne-am vazut Eric s-a indragostit de mine si a vrut sa plec cu el.Zicea ca oamenii sunt plini de ura.Era sa-l cred,dar o batranica mi-a aratat adevarul.
-Esti puternica,deci poti trece peste orice.Plus ca sunt pre aincrezator ca sa fiu gelos pe el.Apoi,destinul ne-a adus iarasi impreuna.Te-am vazut la cafenea.
-Mai ca nu-mi venise rau cand te-am vazut acolo.Tremuram toata.Cand am ajuns acasa,mai ma calmasem,dar a trebuit sa plec in Lumea de Apoi.Am fost foarte ingrijorata.M-am simtit foarte bine cand ne-am tinut de mana.Iar,apoi….noaptea magica.
Renee se inrosi gandindu-se la perioada pe care o petrecuse cu Yoko si la cat de frumoasa fusese aceasta.Cand se uita la baiat,putuse sa jure ca vazuse o tenta de roseata.
Se intinse spre el,sarutandu-l usor si pasional.Acesta o trase mai aproape,punandu-si mainile pe spatele ei.Cu miscari pasionale,fata isi impleti mainile in parul lui,jucandu-se cu limba in gura acestuia.
La un moment dat se opri,Yoko incercand sa continue.Intocmai ca o pisica,bruneta isi trase fata,lasandu-l pe baiat sa-si doreasca mai mult.Amandoi zambira si continuara sa joace acest joc,pana ce baiatul o trase pe fata sub el,sarutand-o pasional.
Amandoi erau bucurosi ca-si marturisisera sentimentele,iar dragostea devenise si mai profunda.Trecuse deja de miezul noptii,dar nu erau obositi.Vroiau sa petreaca cat mai multe clipe frumoase de care sa-si aminteasca.Pana la urma aceasta noapte fusese binefacatoare.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de BlueGum - 31-12-2008, 08:13 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 11-01-2009, 01:51 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 11-01-2009, 10:27 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 24-01-2009, 09:01 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 25-01-2009, 02:22 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 01-02-2009, 07:33 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 06-02-2009, 11:23 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de starnight - 23-05-2009, 07:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Misterele vieti[SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 2 3.877 03-09-2011, 03:36 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  In lumina Intunericului Mindy 3 4.053 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Misterele unei prieteni ohaio_angel 10 9.240 09-04-2011, 09:14 AM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 17.969 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dragoste in umbra intunericului Andrutza 20 17.808 20-06-2009, 10:00 AM
Ultimul răspuns: Andrutza

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)