Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misterele intunericului [Renee x Yoko]

#36
XV.Pe cont propriu

Cand se trezi de dimineata,ses imtea destul de odihnita.Astazi nu mergea la scoala,deoarece era cerc pedagogic.Se duse la baie unde facu un dus revigorator.Picaturile de apa cadeau pe corpul fin al fetei facand-o sa tremure.
Intr-un final se hotari sa mearga sa se imbrace.Isi alese o helanca rosie peste care isi lua un fel de pulovar negru,scurt pana deasupra buricului.Fata isi alese niste iegari negrii si in picioare niste cizme de aceasi culoare.Parul il avea prins intr-un coc,cerceii ei rosii fiind pusi in evidenta.
Isi lua repede poseta neagra si un palton de aceasi culoare si se hotari as mearga la cumparaturi.Se gandea in continuu la Yoko,dar nu mai avea vreo speranta ca acesta s-ar intoarce.
Cobori scarile si se indrepta spre centru.Nu stia de ce,dar incepu sa fuga.Nervoasa,pentru ac nu isi putea controla sentimentele,se opri in loc si trase aer adanc in piept.
Calma,merse incet gandindu-se la ce se va intampla in continuare cu ea.Va ramane vrajitoare??Nu stia.In inima ei era o confuzie.In cele din urma ajunse in centru,iar spre surpriza ei,pe strazi nu era nimeni,in afara de Yoko si Caleb,care se luptau si o fetita mica care plangea.Se pare ca Yoko facuse o vraja ca niciun om sa nu se apropie de acel loc.Ea fiind vrajitoare,reusise sa treaca de aceea bariera fara a simti nimic.
Cand baietii o vazura,se oprira din lupta si parca timpul se opri in loc.Cei trei se priveau nimeni nespunand nimic.Inima fetei batea cu putere si acaesta simtea fiori in tot corpul.Era asa fericita ca il vedea pe Yoko!!
Renee sparse gheata zicandu-le taios:
-Se pare ca oriunde ma duc tot de voi dau!!
Caleb zambi si fara a mai zice nimica,ataca.Fata se transforma si evita atacurile lui cu o naturalete de necrezut.Pentru a evita atacurile lui,sarea dintr-o mana in alta,in sus sau contra-ataca.Yoko ii privea linistit,simtind cum fericirea il cuprinde vazand-o pe fata in fata lui.
Caleb o intreba:
-Deci te-ai impacat cu gandul ca parintii tai au fost ucisi de ei??
-Nu,dar asta nu e treaba ta!
-Stii ca ei au facut-o!!De ce nu te razbuni?
Fata asculta doar.Din ochii ei curgeau lacrimi cristaline.Yoko o privea si ar fi vrut sa o imbratiseze,sa o linisteasca,dar nu putea.Era alegerea ei daca hotara sa se intoarca impotriva lui,in fond avea motive destul de intemeiate.
-Ei au profitat de nefericirea ta pentru a se apara.Te-au folosit!
Caleb se apropie din ce in ce mai mult de ea,pana ce fetele lor erau una in fata celeilate.Brunetul ii sopti:
-Nu ai vrea sa te razbuni??
Cei doi se privira pret de un minut,care parca dura o eternitate.Renee plangea in continuare.Luand-o prin surprindere,baiatul ii cuprinse buzele intr-un sarut tandru,pasional,limba intrand printre dintii inclestati ai fetei.Baiatul parea ca gusta savoarea buzelor ei si ca bea lacrimile fetei,care curgeau pe buze.
Yoko ii privea scarbit.Vroia sa il faca pe Caleb sa sufere,dae se opri gandindu-se ca ar fi mai bine sa nu isi piarda controlul.Renee uita de toate si simti cum renaste prin acel sarut.Totusi,pentru cateva secunde isi dadu seama de gresala facuta si il impinse cat colo.
Fata se ideparta de el si amintindu-si de sarutul dat de Yoko acum doua seri,tipa nervoasa:
-Nu ati vrea sa ma lasati odata in pace????!!!!
Nimeni nu observa ca in spatele fetitei care privea scena ingrozita,o bucata din bloc se pregatea sa cada si era sa o raneasca pe fetita.Noroc,ca bruneta prinse repede copilul in brate si il puse pe trotuar,intr-un loc unde era in siguranta.
Yoko ii sterse memoria si puse fata in afara barierei.Caleb zambi siret si spuse:
-Se pare ac pana la urma te-ai hotarat sa ramai vrajitoare.Deci,l-ai iertat??
-Nu,nu l-am iertat.Dar,de ce sa pedepsesc oamenii pentru o gresala din trecut??Timpul nu mai poate fi dat inapoi.A venit timpul sa ma maturizez si as-mi accept misiunea.De acum inainte nu voi maia sculta de nimeni.Nu voi mai asculta de Yoko,spuse aceasta privindu-l,dar de tine cu atat mai putin.Voi continua sa salvez lumea.
Fata se transforma si pleca incet.In tot acest timp,Yoko isi dadu seama ca fata se maturizase cu adevarat.Caleb o privea in continuare,dandu-si seama ca era cu adevarat puternica.
Cei doi disprarura in acelasi timp.Fata zambea mergand fericita sprea casa.Acum isi daduse seama cu adeavrat la ce se referea acel ''da'' spus mai demult.Cand Yoko ii spuse ca nu poate renunta odata ce accepta,nu se referea la un contract sau o pedeapsa pe care o primea daca renunta,ci se referea la constiinta ei.Odata ec acceptase acest post,constiinta ei nu o mai lasa sa stea departe.Constiinta ei o indemna sa apere lumea.Ea avea vrajitoria in sange.
Avea o datorie si trebuia sa o indeplineasca.Isi daduse seama dea cest lucru la timp.Acum putea fi o vrajitoare adevarata.


Merci de comenturi!!Continuarea din pacate nu o pot pune decat weekend-ul viitor,deoarece sunt ocupata cu scoala.:zuppy02:



Răspunsuri în acest subiect
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de BlueGum - 31-12-2008, 08:13 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de starnight - 04-01-2009, 04:10 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 11-01-2009, 01:51 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 11-01-2009, 10:27 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 24-01-2009, 09:01 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 25-01-2009, 02:22 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 01-02-2009, 07:33 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 06-02-2009, 11:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Misterele vieti[SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 2 3.171 03-09-2011, 03:36 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.446 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Misterele unei prieteni ohaio_angel 10 7.486 09-04-2011, 09:14 AM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 14.436 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dragoste in umbra intunericului Andrutza 20 14.767 20-06-2009, 10:00 AM
Ultimul răspuns: Andrutza


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)