21-12-2008, 10:39 PM
Ah ce ma enerveaza Mika..Ce sa spun, nu poate sa accepte..De ce nu ia totul ca atare si nu-si vede de viata ei? Si ma enerveaza ca a lovit-o pe Ayaka..ce vina avea ea ca Senji este cu un baiat? :diehai ca m-a luat valu' )
Acum despre capitol..imi place foarte mult..eu oricum sunt o fana inraita a yaoi-ului si a scenelor pasinale, si spre bucuria mea acestea nu au lipsit :perv:
Stiu ca nu am comentat la toate capitolele dar sa sti ca le-am citit si mi-au placut..
Greseli : am vazut cateva de tastare insa foarte putine si mai mult ca sigur din neatentie..in rest totul e ok.
Actiunea este draguta si sunt curioasa sa vad ce o sa faca mama celor 2 (ce bine ar fi sa nu-i gasesasca si sa crape de ciuda , insa presimt ca nu vor avea ei parte de atat noroc).
Asta a fost ce am avut de zis.. grabeste-te cu nextul :bye:
Acum despre capitol..imi place foarte mult..eu oricum sunt o fana inraita a yaoi-ului si a scenelor pasinale, si spre bucuria mea acestea nu au lipsit :perv:
Stiu ca nu am comentat la toate capitolele dar sa sti ca le-am citit si mi-au placut..
Greseli : am vazut cateva de tastare insa foarte putine si mai mult ca sigur din neatentie..in rest totul e ok.
Actiunea este draguta si sunt curioasa sa vad ce o sa faca mama celor 2 (ce bine ar fi sa nu-i gasesasca si sa crape de ciuda , insa presimt ca nu vor avea ei parte de atat noroc).
Asta a fost ce am avut de zis.. grabeste-te cu nextul :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*