09-04-2013, 07:26 PM
Heyy Mao ^^ Ma bucur sa te cunosc, darling. Si ceee e minunatia asta de fic? E fantastic. Ah, acum au 18 ani? Nu-i drept! Mie imi plac mai mult cei de 16. Poate de unde sunt eu clasa a 10 a. In primul rand vreau sa-ti multumesc ca ai adus acest fic. Nu oricine are curajul sa posteze yaoi, sa fim sinceri. Adica am cateva prietene care nu indraznesc. Ficul e minunat, descrierea e mirifica, insa ce ma deranjat au fost greselile de ortografie. Stiu, si eu am. Nimeni nu e perfect. Dar sunt destule...Nu vreau sa te supar. Te inteleg, oricum acest fic este minunat.
Acum ^^ pune mintea la treaba si incepe sa scrii. Nu sunt o persoana rabdatoare! Deloc! *Stiu, defect mare. Mama zice mereu sa am rabdare/ Dar mama, cum sa am eu rabdare?? *screaming mode*
Cred ca te-am lasat cu gura cascata XD Sunt eu mai nebuna, dar nu vreau sa sperii pe nimeni. Adica o.O nu pe totiXD
Kissu :*
Acum ^^ pune mintea la treaba si incepe sa scrii. Nu sunt o persoana rabdatoare! Deloc! *Stiu, defect mare. Mama zice mereu sa am rabdare/ Dar mama, cum sa am eu rabdare?? *screaming mode*
Cred ca te-am lasat cu gura cascata XD Sunt eu mai nebuna, dar nu vreau sa sperii pe nimeni. Adica o.O nu pe totiXD
Kissu :*
![[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif)
Stalk me, bite me and kill me with your love ~