09-04-2013, 11:57 AM
Yupy! Neeeeext. Damian asta imi pare ciudat si malefic, nu stiu de ce. Acum va urasc pentru ca m-ati facut sa-l iubesc pe Daniel si sa-l urasc pe Damian. Capitolul mi-a placut mult, greseli nu am vazut si totul a decurs bine... Bla bla bla.
Poveste imi pare interesanta, Damian cum am mai spus nu imi place, pentru ca pare mielusel, dar e malefic. Foarte malefic. Am adorat faza cu 'm-ai invatat sa cant la clarinet'. Imi aduce aminte de Sherlock si faza cu Watson cand ii spune ca la scoala a facut clarinet. Parinti cuplului fac in orice fic momente super funny, de asta imi place sa-i folosesc.
Capitol lung, frumos, nu am ce cere mai mult. Astept neeeext-ul, pe data viitoare si spor la scris.
Poveste imi pare interesanta, Damian cum am mai spus nu imi place, pentru ca pare mielusel, dar e malefic. Foarte malefic. Am adorat faza cu 'm-ai invatat sa cant la clarinet'. Imi aduce aminte de Sherlock si faza cu Watson cand ii spune ca la scoala a facut clarinet. Parinti cuplului fac in orice fic momente super funny, de asta imi place sa-i folosesc.
Capitol lung, frumos, nu am ce cere mai mult. Astept neeeext-ul, pe data viitoare si spor la scris.
![[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]](http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/314/b/6/vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png)
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.