28-12-2012, 01:11 PM
Yeeeeeeeeey! Yey, yey! Am cam asteptat dupa next-ul asta nu gluma, dar e bine ca a venit acum. Multumesc ca mi-ai dedicat capitolul. Oricum nici nu te-as fi lasat sa abandonezi un asemenea fic. Tre' sa fi nebun (fara suparare) ca sa-l abandonezi. Ntz ntz ntz. Capitolul nu a decurs lin, ci grabit la faza cu diavolul care e destul de pervers. Lucifer e al meu nene! Totusi, misiunile date de el sunt cat de cat ok. Si mie mi-a placut groaza care s-a instalat in Amblemec. Am adorat asta si inca imi place. Pasajele in care frica si groaza cuprinde personajele sunt preferatele mele (cat si cele cu yaoi ). De sa-nteleg ca pustiul sadic din primul capitol e fiul aluia? Facut de un inger decazut si o muritoare? Interesant. Deci el o sa fie uke-le sau... nu? -personal cred ca mai astepti momentul potrivit ca sa introduci uke-le- ca Lucifer cam are aura de seme. Mrrr. Mersi ca ai venit cu acest capitol. Il astept pe celalalt -sper sa nu dureze ani sa-l si primesc-. Bravo. Te pup si astept next-ul. Kissez^^~
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.