Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care dintre personaje va place mai mult?
Brunetul misterios.
41.18%
7 41.18%
Ice
23.53%
4 23.53%
Dean
5.88%
1 5.88%
Dante
29.41%
5 29.41%
Total 17 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Impresarul mortii

#32
Multumesc de comentari girls. Ma bucur sa va vad din nou pe aici si acum funny bunny: Dupa cum ai spus si ai gandit-o bine, capitolul a fost din perspectiva lui Ken. Despre sentimentele lui o sa afli mai incolo, pe parcursul povesti, caci multe o sa se intample. Nu m-ai suparat cu comentariul anterior si nici cu acesta. Am cam facut greselute >.<' Pai, lectura placuta ^^ si va mai astept pe aici.



Capitolul 13



Sentimentele si placerile trupesti fusesera inca din timpurile vechi o problema pentru oameni. Precum si obsesia pentru bogatii, conduceri si altele. Totusi nimeni nu gasise vreo cale prin care aceasta slabiciune sa fie indepartata. Ba chiar unora le facea placere.
Cum poate un singuratic sa simta dupa atata vreme o asemenea dorinta nebuna ce-l termina pe interior? Raspunsul e simplu. Nu stie si nici nu voia sa fie constient de acest lucru, ci doar sa traiasca momentul alaturi de ,,salvatorul,, sau. Brunetul misterios al carui nume nu-i fusese dezvaluit si al carui chip si voce ii dadusera fiori inca de la inceput. Cuvintele indiferente si tonul nemilos de gheata cu care le contura mai mereu ii trezise interesul si inima la viata. Era destul de emotionat avand in vedere ca statea deasupra lui in acest moment, gustandu-i buzele moi si dulci. Si tot avea vaga impresie ca nu i-ar fi ajuns o eternitate sa dezlege acel mister ce plutea in jurul barbatului. Ii placea si intr-un fel nici nu dorea sa-l dezlege, gandindu-se ca in acel fel magia s-ar fi rupt si visul ar deveni ca un vas spart. Pierdut pentru totdeauna. Tanarul Ice emotionat si tremurand trecuse rapid de bariera textila si-i atinsese pielea incetisor. Atunci tremurul se intensificase si bataile inimi isi grabira ritmul. Pentru prima data era fericit, chiar daca dintr-un lucru atat de banal precum atingerea unei pieli. Se simtea bine si voia sa continue cu explorarea, insa fusese brusc oprit si trantit pe asternuturile moi si reci. Acum se afla sub stapanirea barbatului si nu putea misca nici un deget pentru a-l opri. Nici nu dorea. Fusese constient inca de la inceput ca absolut nimeni nu poate poseda un demon inrait, in adevaratul sens al cuvantului. Un specimen atat de rar, umplut cu ura, o masinarie de ucis. Simtindu-se privit isi indepartase pupilele si observase... doua abisuri, gauri negre gata sa-l ighita in orice moment. Nu dorea sa riposteze si nici nu o facuse. Ramasese pe loc uitandu-se pierdut in privirea pradatorului, dorindu-si sa guste inca odata buzele lui chiar si de ar primi moartea in schimb. Devenise dependent de prezenta celuilalt... atat de mult isi dorea macar...
- Ice. Tonul serios al brunetului ii trimisese un fior pe sirea spinarii, rece. Atunci isi simtise obraji actionand fara voia lui. Un rosu asemenea trandafirilor inflorise pe chipu-i alb daruindu-i doua pete de culoare adorabile. Isi acoperise fata cu palmele nedorind sa fie considerat un tip sensibil si le indepartase imediat cand isi amintise. Singura persoana in fata caruia nu este nevoie de o masca era barbatul de deasupra sa. El stia in mare parte despre tot ce tine de tanarul Ice.
- Ce este...? Intrebase pe un ton emotionat si rusinat, desi nu-i statea in fire sa faca asa ceva. Demonul ce se afla in aceasi incapere il schimba radical. Mai ales intr-o situatie asemanatoare cu cea in care se afla. Caldura ce i-o imprumuta trupului sau era imensa, ametitoare si placuta. Ar fi dorit sa nu se termine niciodata, sa fie posibil de mai mult, insa asta depasea puterile lui.
- Ti-am mai spus, noi doi suntem...
- Camarazi, asasini, prieteni. Stiu asta. I-o taiase atat de repede folosindu-se de forta pe care o prinsese. Nu-i placeau refuzurile inca de cand se nascuse, insa isi pastrase calmul. Daca se enerva si incepea sa ridice tonul nu avea nimic de rezolvat. Se simtea ca un...
- Daca sti nu mai insista cu asta. Nu suntem iubiti.
Iubiti un cuvant mult prea mare pentru intelegerea lui. Nu stiuse niciodata ce inseama o viata de cuplu sau cum te simti cand o persoana este alaturi de tine in orice moment, oferindu-ti alintare, dragoste, bunavointa si intelegere. Toate acestea ii erau straine si voia sa afle cum este cu orice pret.
- Atunci de ce nu incercam sa fim? Rostise ducandu-si un deget deasupra buzei inferioare si continuase apoi pe un ton provocator. Stiu ce iti place si ce nu.
Cand era pe punctul de a se ridica din pat brunetul ramasese nemiscat auzindu-i prostiile camaradului sau. Nu putea accepta o relatie cu el din motive personale, necunoscute. Adevarul gol golut era ca se incapatana sa n-o faca. Insa, nu stia de ce.
- Ce prosti vorbesti? Intrebase zambindu-i. Nu cred ca ti-ar placea sa...
- Te iubesc! Din nou il intrerupse prea repede, nereusind sa termine ceea ce avea de spus. Pentru moment barbatul se blocase neavand nici o reactie, si asta ii facuse curiozitatea lui Ice sa explodeze. Inima ii batea din ce in ce mai tare, insa totul revenise la normal cand cuvintele lui se facusera auzite tare si clar.
- Vad ca iti place sa consumi multe etnobotanice seara. Atunci nu am de ales. O sa vorbim maine despre urmatoarea tinta. Noapte buna. Spusese apoi parasise incaperea, lasandu-l pe tanar singur si nervos. Ice se suparase pentru ce ii zisese.
- Idiotule. Rostise trantindu-se pe perna moale si lasand o lacrima sa-i cada isi inchisese ochi, avand o speranta ca va putea dormi.
Dupa ce iesise din camera ramasese in pragul usi, urmarindu-l prin crapatura ce fusese lasata intentionat. Il vazuse pe camaradul sau necajit, il auzise si se simtise gol. Nu avea nici un regret pentru ce facuse asa ca plecase destul de repede, si pentru a nu fi descoperit. Ajuns in bucatarie se trantise pe-un scaun in apropierea mesei si-si aprinsese o tigare. Fumul cenusiu si dens ameninta sa-l ingita, precum si gandurile intortocheate ce le avea. In momentul de fata se gandea doar la femeia acea, Agnes. Nu putea sa ignore posibilitatea ca ea sa se afle in viata, insa o ucisese... sau asa isi amintea. Putea la fel de bine ca o dublura sa-i fi luat locul, stiind fapta pe care-o comisese cu mult timp in urma si dorind s-o protejeze. Un om e un gunoi, un demon e un asasin, fara pic de mila si dornic de noi prazi. Un diavol e raul iar un Dumnezeu e binele. Ingeri si ingeri decazuti sunt frati care se tradeaza in cele din urma. Atunci el se putea asemana foarte bine cu un demon si un inger cazut. Caci, la aspect fizic orice doamna sau domn i-ar fi cazut in plasa, si la mintea pe care-o are la dispozitie... un demon. Beneficia de strategi, era un geniu nedescoperit si-un asasin stralucit. Si totusi o femeie ii scapase. Asta nu putea suporta nicidecum. Avea s-o gaseasca, sa afle raspunsuri si... s-o ucida. In momentul acela un zambet malefic ii se asternuse pe chip, conturand o scena infricosatoare impreuna cu intunericul din bucatarie. Iesise pe balconul de care dispunea bucataria cand telefonul incepuse sa-i sune. Fara sa priveasca cine il deranjeaza raspunse.
- Alo? Sunt Joe.
- Banuiam. Ce vrei?
Vocea de la capatul firului avea oarecum o tenta de fericire in glas. Nimeni nu stia de ce...
- Am informatiile. Poti veni sa le iei cand vrei.
Fara sa mai spuna ceva brunetul inchisese telefonul si se dusese in sufragerie. Dupa ore bune in care se fataise pe-o canapea singur, fara nimic bun la TV, il apelase el pe piciul acela. Raspunsese destul de repede avand in vedere ora tarzie ce-o arata ceasul.
- Da? Intrebase pe-un ton somnoros si subtire.
- Hai la mine. Cu tot cu informatii.
Un moment de tacere se asternuse usor peste amandoi, brunetul asteptand confirmarea mucosului iar celalalt intrebandu-se daca viseasa. In sfarsit il anuntase ca o sa ajunga in vreo 15 minute si inchisese. Poate fusese egoist sa cheme un copil la el doar fiindca cineva il pornise prea mult. Ar fi fost destul de simplu sa-l abordeze pe vinovat si sa profite de el, dar nu voia sa cedeze. Asa ca isi gasise o alta jucarie ascultatoare ce era in drum spre stapanul de drept. Oricum ii facea un bine baiatului. Nici nu avusese timp sa termine cu gandurile ca soneria de la usa incepuse sa sune si sa-i deranjeze urechile. Se ridicase lenes de pe canapea, din diferite dorinte si ajuns in fata iesiri de la apartament deschisese. Acelasi copilas ce parea inofensiv aparuse in fata abisurilor sale nemiloase si reci asemeni ghetarilor.
- Am adus... Fara sa-si termine propozitia fusese tras inauntru si lipit de perete, cu brunetul aplecat deasupra lui. Ii capturase buzele intr-o fractiune de secunda, incepand sa le guste si sa-i exploreze cavitatea bucala. Nu era rau deloc...
Fara sa stie ca Ice urmarea scena in liniste actionase mai departe, lasand urme pe gatul sensibil si alb si soptindu-i.
- Te vreau, acum.
Zambetul de pe chipul lui Joe, satisfacut si intunecat disparuse atunci cand ii daduse replica, urmarindu-l pe Ice cu coada ochiului.
- Stiam eu ca va veni si ziua asta. Nimeni nu-mi rezista.
Amandoi continuau sa-si dezmierde trupurile cu atingeri interzise si excitante, doar unul fiind constient de prezenta celuilalt barbat ce locuia cu brunetul. Insa, totul se terminase atunci cand alesesera canapeaua din sufragerie.
Cerul facuse totul mai dureros pentru Ice cand auzise gemetele de placere si tipete. Pentru el fusese si era... oribil.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.



Răspunsuri în acest subiect
Impresarul mortii - de Lexxu - 21-06-2012, 08:18 PM
RE: Impresarul mortii - de Ciquita - 21-06-2012, 08:50 PM
RE: Impresarul mortii - de hiimera - 21-06-2012, 09:16 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 24-06-2012, 02:24 PM
RE: Impresarul mortii - de hiimera - 24-06-2012, 10:43 PM
RE: Impresarul mortii - de Rain - 28-06-2012, 12:03 AM
RE: Impresarul mortii - de Alexandra Miau - 29-06-2012, 06:18 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 01-07-2012, 01:27 PM
RE: Impresarul mortii - de Alexandra Miau - 01-07-2012, 01:59 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 10-07-2012, 04:30 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 20-07-2012, 01:17 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 26-07-2012, 12:52 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 26-07-2012, 05:48 PM
RE: Impresarul mortii - de hiimera - 02-08-2012, 11:21 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 04-08-2012, 01:36 PM
RE: Impresarul mortii - de hiimera - 04-08-2012, 05:24 PM
RE: Impresarul mortii - de Justine - 05-08-2012, 02:58 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 05-08-2012, 03:39 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 11-08-2012, 03:07 PM
RE: Impresarul mortii - de Justine - 12-08-2012, 12:51 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 19-08-2012, 12:33 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 20-08-2012, 06:08 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 24-08-2012, 10:21 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 09-10-2012, 04:30 PM
RE: Impresarul mortii - de RosetteFoxy - 24-10-2012, 09:17 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 25-10-2012, 05:13 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 26-10-2012, 02:58 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 28-10-2012, 05:28 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 06-11-2012, 09:42 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 09-11-2012, 02:57 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 10-11-2012, 04:38 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 18-11-2012, 01:56 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 18-11-2012, 04:55 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 18-11-2012, 09:27 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 23-11-2012, 06:09 PM
RE: Impresarul mortii - de Ai_4ever - 23-11-2012, 07:19 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 25-11-2012, 03:20 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 20-12-2012, 07:30 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 20-12-2012, 10:53 PM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 28-12-2012, 09:58 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 03-01-2013, 01:41 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 16-01-2013, 07:41 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 20-01-2013, 04:57 PM
RE: Impresarul mortii - de Kira's Scarlet - 09-02-2013, 10:50 AM
RE: Impresarul mortii - de Lexxu - 17-02-2013, 06:37 PM
RE: Impresarul mortii - de FuNnY bUnNy - 19-02-2013, 06:56 PM
RE: Impresarul mortii - de Kira's Scarlet - 09-04-2013, 06:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 24.499 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Atingerea mortii... Lussya 4 3.767 30-11-2011, 04:33 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.502 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Taramul Mortii [+16] Little Star 0 2.031 24-02-2011, 10:45 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Sarutul mortii.... Dufresne 40 19.223 08-01-2011, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Mesajul mortii Ops! 4 3.476 16-05-2010, 12:12 AM
Ultimul răspuns: Ops!
  Trandafirul Mortii What's my NaMe?? 3 4.038 12-03-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Death Chain- Lantul mortii starnight 4 3.767 09-01-2010, 06:36 PM
Ultimul răspuns: starnight
  Ingerii Mortii Irukandji 3 3.921 08-11-2009, 12:47 AM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sabia mortii Faiery97 7 4.555 08-07-2009, 01:19 PM
Ultimul răspuns: dream-and-life


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)