Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

Multumesc de anunt ^^ totusi, abia acum apuc sa citesc.
O sa incep cu impresiile generale pentru capitolul patru. Mi s-a parut construit dupa schema arhicunoscuta a plecarii lui Sasuke la Orochimaru, atunci cand Sakura incearca sa-l opreasca... Oricum, nu a fost la fel si mi-a placut mai degraba varianta ta yaoi. Am vazut ca ai incercat sa 'intri' mai mult in sulfletul personajelor si trebuie sa te felicit pentru descrierea complexa si pentru lipsa greselilor.
Mi se pare mie sau capitolul cinci e imbunatatit vizibil? Felul de a nara, de a contura emotiile a evoluat. Faptul ca te-ai axat pe sentimentele personajelor iti acorda multe puncte in plus. Te ajuta felul de a descrie in astfel de contexte. Ma dau in vant dupa comparatiile tale! -"E sufocanta si aprinsa, de parca as fi baut ceva tare''- nu m-as fi gandit niciodata ca s-ar putea asemana sentimentul acesta cu cel conferit de alcool. Dar daca stai sa te gandesti are sens si e cea mai apropiata comparatie (scuze pentru repetitie). Am gasit cateva greseli de tastare dar o sa citez doar o parte din ele, cele care imi vor sari in ochi la o a doua privire superficiala - "deasemenea adecvata misiunilor" de asemenea; "bretonul sau blondu" blond; "Jiraya" Jiraiya.
Spor la scris si astept umatorul capitol! Sper sa ma anunti cand postezi.
Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.

Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de Neris - 07-09-2012, 05:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 10.186 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)