Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] I'm not only your drug +14 (ItaSasu, SasuNaru)

#11
Ma bucur ca am putut ajuta si eu cu ceva. De asemenea ai putea pune numele capitolului, cat si numarul lui, centrat. Si aspectul este destul de important:P.
Asta a fost un capitol destul de interesant. Mi-a placut partea in care Naruto era confuz, intrebandu-se ce se intampla cu el. Eu una apreciez cand personajele spun intrebari de genul asta. Ar fi fost plictisitor daca lui Naruto i-ar fi placut de la inceput baietii si mica lui atractie fata de Sasuke nu i s-ar fi parut ciudata. Imi place mult cum gandeste si brunetul. A incercat sa dea vina pe lipsa familiei, ca sa isi scuze comportamentul fata de blond. O sa incetez acum cu parerile despre personaje, pentru ca probabil deja aberez:)).
Descrierea este destul de ampla, esti atenta la detalii si chiar 'desenezi' un tablou frumos. Chiar pui accent pe sentimentele personajelor si astfel ficul devine mult mai interesant, frumos si toate cele. Nici dialogul nu e sec, dar nu arata foarte estetic acele puncte de suspensie, apar mult prea des si uneori fara rost. Actiunea decurge normal, naratiunea e buna. Referitor la final... Putea sa fie un sarut mic, dar daca n-a fost sa fie:)).
Cam atat, anunta`ma cand pui nextu'.:bye:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.




Răspunsuri în acest subiect
RE: I'm not only your drug +14 ( ItaSasu, SasuNaru) - de Ayumi Michaelis - 03-09-2012, 11:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You are my drug ..[ + 18 ] Ҝa-вοοm!™ 13 8.215 25-09-2011, 10:42 AM
Ultimul răspuns: ^Light~In~The~Dark^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)