Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[+18] Calea elfilor - Arcasi de gheata

#1
Varsta minima: +18
Gen: Fantasy, magie, aventura, romance, drama si inca cateva
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: Sunt elfi, orgi, pitici si multe ale creaturi magice.
Tipul de comentariu solicitat: De oricare vrea cititorul sa imi lase, n-am pretenti.

[center]Prolog[/center]

- In curand ajungem acasa! Tipa Ga'Le, peste umar, la armata sa calare pe ursi de zapada, in timp ce vantul ii bicuia fata arsa de la soarele polar.
Ochii sai galbeni cercetau tinutul alb, in cautarea intrari castelului sau de gheata, fiindca azi, pentru Ga'Le, era o zi cu adevarat speciala. Azi, sotia lui, Ka'Lu aducea pe lume mostenitoarea sau mostenitorul tronului tinutului de gheata, Valloh. Abia astepta sa ajunga mai repede acasa si sa isi vada mostenitorul. Zambi cand vazu intrarea in grota, manand si cu mai multa indarjire ursii, inhamati la sania plina de peste proaspat prins inainte de a primi marea veste si mirodenii aduse de caravanele elfilor dincolo de taramul gheturilor. Niciodata nu parasise acest taram, mai mult decat era nevoie sau cand era obligat de razboaie sau diplomati.
- Maiestate, spuse Go'No, generalul sau de increde, inghenunchind, ducandu-si mana la piept, apoi il ciupi pe fiul sau din a doua casnicie de pulpa piciorului pentru a inghenunchia in fata regelui sau. Regina noastra a nascut o fetita atat de frumoasa, incat fiul meu o vrea de sotie, spuse generalul, iar baiatul de vreo unsprezece ani elfici - cinci sute de ani omenesti - casca ochii amplasati putin obligi si usor mai alungiti la capat, decat la ceilalti elfi, cand auzi comentariul tatalui sau.
- Nici macar nu am vazut fata! Exclama ingrozit la gandul sa se casatoreasca de la varsta aceasta frageda. Maiestate va rog sa ma credeti..., incepu sa se tanguiasca pentru libertatea sa, dar se opri cand regele incepu sa chicoteasca usor, iar rasul suna ca niste clopotei in bataia vantului de primavara.
Ga'Le isi dadu jos blana de tigru al zapezii, dezvaluindu-si pielea prafului de gadro* amestecat cu lapte de ursoaica, lasand sa ii se vada tatuajele albe, ce porneau de la ceafa, sub forma unor vite de vie, intinzandu-se pe spate, putin pe gat si bratele musculoase. Porni spre apartamentul sau, care ii era sapat in gheata groasa a marii, vrand sa isi vada fiica si sotia. Elfi de gheata nu erau asa de multi, ce populau tinutul inghetat de nord a Taramului de Apus, fiindca multi elfi de gheata au plecat in tinuturile artice de sud, fiindca acolo clima era mai blanda si puteau samana pamantul sau sa locuiasca in brazii cei uriasi, nefiind predispusi la riscul spargeri peretilor de gheata si a inundatiei. Ofta usor, apoi isi puse pe chipul inca tanar, un zambet protector si plin de iubire, ciocanind usor in tocul de gheata a usii locuintei lui. Dupa paravanul de testi isi facu aparitia o siluieta, iar niste degete albe ca laptele, despartisera putin nuielele, pentru a vedea vizitatorul.
- Bun venit acasa, maiestate, spuse Ma'Ew, servitoarea in varsta de patruzeci si ceva, ce inclina usor capul, apoi ii zambi din inima barbatului de treizeci si doi de ani. Regina tocmai a alaptat fata, acum o adoarme in bratele ei, spuse elfa, imbracata in rochie din piele de caprioara, iar parul argintiu, era prins intr-un coc in varful capului cu pieptene facut din oase de peste. Argintiul aproba din cap si dadu la o parte prelata din piele de urs brun, intrand intr-o incapere cu tavan jos, in mijlocul ei fiind un baldachin din piei de animale polare.
- Ga'Le, spuse Ka'Lu, iar parul ei alb ca neaua, stralucea in lumina lampilor vrajite. Bun venit acasa, dragul meu, spuse tanara de douazeci si patru de ani, lipindu-si fruntea de obrajul cald al sotului ei, dandu-i un mic sarut mintal pe buze. Fiica noastra e cel mai dulce copil, continua tanara, dand la o parte o mica bucata din patura imblanita, dezvaluind un chip foarte frumos de copilas, cu niste ochii atat de albastri, incat pareau ireali. I-am dat numele de Sabe, dar putem sa il schimba..., numai continua, ca Ga'Le, o lua in brate, lipindu-si buzele de fruntea acoperita de un smoc de par alb.
Fetita incepu sa gangureasca, apucand cu degetele, urechile ascutite, ce se iveau usor prin par, incepand sa traga de ele, in timp ce ranjea la tatal ei, expunandu-si gindiile rozali. Tatal ei, ii spuse sotiei sale, ca numele fetei va ramane asa cum ii l-a pus ea, apoi i-o dadu cu grija in brate, asezandu-se langa fetele sale, pe paturile moi, zambind fericit si cu adevarat implinit.

- Mami! Mami! Ce se intampla? Intreba Sabe, disperata pe mama ei, care alerga cu ea in brate pe holurile palatului de gheata, alaturi de Kai, spre grajdiul palatului, unde stia, ca se mai afla un tigru de zapada.
Femeia nu ii spuse absolut nimic, nici cand il urca pe Kai pe mamiferul de doi metri, cu cei doi canini de treizeci de centimetri, ascutiti ca briciul. Ka'Lu ii dadu tanarului arcul cu tolba de sageti, apoi isi pupa fiica pe frunte.
- Ai grija de ea sa ajunga in singuranta la Nari si Aye, iar de acolo tu poti sa pleci la mama ta, in tinutul de Sud, spuse regina, apoi isi pupa pentru prima data fiica pe frunte.
Murmura niste cuvinte intr-o limba necunoscuta ei, iar Sabe adormi in bratele baiatului, ce dadu rapid pintenti animalului. Trebuia sa o apere pe printesa cu pretul vietii, nepasandu-si ca prin sacrificarea vietii lui, avea sa piara ultimul elf mascul din tinutul de gheata, Valloh. Ochii verzi-pisicesti, se atintira o clipa la chipul printesei adormite de cinci anisori in bratele sale. Mereu voi fi aproape de tine, ca sa te protejez, isi spuse in gand si impins de un impuls nebunesc o pupa delucat pe frunte, uimindu-se cat de calda si catifelata era.

Kai opri tigrul ud si obosit in fata unui han din cetea oamnenilor si a elfilor, Thusbal, din tinutul lacurilor, condus de elfii cenusi - niste snobi fara margini in opinia lui -, dar fiecare cetate avea la carma un muritor, alesi de acestia. Fiindca elfii cenusi erau din ce in ce mai rari, din cauza prostiei lor ce a pastra sangele albastru - niciodata nu a putut intelege chestiunea cu sangele albastru, fiindca in tinutul gheturilor, nu era obsesia pentru sangele albastru - isi casatoreau fii cu fiicele, iar rata pierderilor copiilor era mare sau cu defecte era si mai mare. Privi hanul plin de viata printre stropii marunti ai ploii de toamna, apoi isi muta privirea spre fiinta plapanda ce statea ghemuita in bratele sale, cu fata ascunsa la pieptul sau, pentru ca ii era frica de fulgere.
- Usor Muso, spuse adolescentul, cand felina scoase un mic raget, starnind voci de curiozitate.
Pe usa hanului iesi un efl padurean - putea fi usor cunoscut, dupa ochii negri, mai obligi decat cei ai gheturilor, pielea maslinie, cativa pistrui pe nasul lunguiet, sprancene mai groase decat ale barbatilor elfi si parul blond-murdar, impletit in coada la spate - cu arcul inarmat, indreptat spre uriasa felina, ce se uita plictisita la el. Baiatul se incorda, pregatindu-se sa cheme in ajutor magia cu care a fost inzestrat de la nastere, cand simti ca ii este atinsa mintea. Incerca sa se opuna rezistanta, dar nu avusese nici o sansa in fata unui barbat experimentat. Tu trebuie sa fi Kai, fiul cel mic din a doua casatorie a generalului Go'No. Eu sunt Nari, iar sotia mea este in interior. Pregateste camera pentru printesa, ii se prezenta padureanul mintal, iar elful gheturilor abia o dezlipi pe fetita de el, dandu-i in primire, elfei ce veni cu o patura din han, parca stiind ca micuta incepuse sa tremure de frig.
- Numele ei este Sabe. Aveti grija de ea, mai spuse Kai si dadu pinteni lui Muso, ce marai usor, dar porni intr-o alergare lenesa mai departe in Sud, in timp ce fetita alerga cativa pasi dupa ei, apoi pica in genunchi, incepand sa planga.
Toti cei cunoscuti ei au abandonat-o, arucand-o intr-o lume ciudata de reguli si stiluri de viata diferite...

________________
*Denumirea pentru cacao
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 15-07-2012, 10:23 AM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 02-08-2012, 03:23 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 13-08-2012, 05:00 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 29-08-2012, 10:55 AM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 25-09-2012, 04:16 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 14-10-2012, 11:14 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de rozalix - 27-10-2012, 01:32 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 05-11-2012, 03:02 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 03-12-2012, 05:06 PM
RE: Calea elfilor - Arcasi de gheata - de Nywa - 25-12-2012, 06:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 2.612 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Gheata patata(titlu nedefinit) AyumiHamasaki 4 3.531 27-04-2011, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyumiHamasaki
  Viata pe Gheata Alle 5 4.661 27-04-2011, 06:01 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Reflexia iubirii in gheata Turta Dulce 57 27.898 18-03-2011, 02:40 PM
Ultimul răspuns: Tweety
  iubire de gheata crisy_bby 6 3.208 28-12-2010, 02:05 PM
Ultimul răspuns: crisy_bby
  Focul si Gheata [ Commuri va rog :D] Iryna 3 3.215 20-12-2010, 10:23 AM
Ultimul răspuns: Aggie
  Gheata focului [KS yaoi by Yaku-chin and Merishor] aoixtenshi 11 7.729 24-07-2009, 04:23 PM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Calea spre dragoste (Sasu-Saku) Elina 42 26.425 27-05-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Elina
  Calea Destinului*Beginner BlueTabs 4 3.681 27-07-2008, 12:50 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)