30-05-2012, 09:53 PM
Eu recomand Regina Margot de Alexandr Dumas, desi este o carte istorica (ca toate cartile lui Dumas) are si parti romantice. O alta carte foarte frumoasa este Singur pe lume de Hector Malot, care m-a facut sa meditez profund, deasemenea mi-a placut si Coliba unchiului Tom.O alta carte care o recomand cu drag este Quo Vadis. Deasemenea pentru cei care nu citit inca recomand cartile lui Jules Verne (mai ales Ocolul pamantului in 80 de zile mi-a placut foarte mult) si lui Paolo Choelio (Alchimistul, Diavolul si Domnisoara Prym, Al cincilea munte,etc).
sunt cam obsedata de Dumas deaceea am inceput a 6 carte scrisa de el, Contele de Monte-Cristo care ma face sa stau noaptea cu cartea in mana
pentru ca este o carte deosebita si v-o recomand cu drag
sunt cam obsedata de Dumas deaceea am inceput a 6 carte scrisa de el, Contele de Monte-Cristo care ma face sa stau noaptea cu cartea in mana

“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)
![[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]](http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/04032008/c/a/e/b/caeb32ab60edb0_full.jpg)