29-05-2012, 07:53 PM
nu stiu cine musca sau cine nu, insa sper sa ma imprietenesc repede cu toti
in primul rand imi plac foarte mult cartile, deaceea citesc tot ce prind, dar autorul meu preferat este Alexandr dumas-tatal.
cartile preferate sunt: quo vadis, singur pe lume, marile sperante, regina margot, coliba unchiului tom si cam atat
timpul liber mi-l petrec citind, iesind cu prietenii sau la calculator.
la scoala ma descurc foarte bine, dar astept cu drag vacanta aceasta (fratele meu se insoara).
din pacate nu am nici un animalut de companie, dar mi-ar placea un catel
eu am locuit si la bloc, la oras si la tara, la casa, insa prefer la casa, decat sa am niste vecini nesuferiti mai bine la tara
ma bucur ca gasesc intelegere si ca toti sunt buni si prietenosi

in primul rand imi plac foarte mult cartile, deaceea citesc tot ce prind, dar autorul meu preferat este Alexandr dumas-tatal.
cartile preferate sunt: quo vadis, singur pe lume, marile sperante, regina margot, coliba unchiului tom si cam atat

timpul liber mi-l petrec citind, iesind cu prietenii sau la calculator.
la scoala ma descurc foarte bine, dar astept cu drag vacanta aceasta (fratele meu se insoara).
din pacate nu am nici un animalut de companie, dar mi-ar placea un catel
eu am locuit si la bloc, la oras si la tara, la casa, insa prefer la casa, decat sa am niste vecini nesuferiti mai bine la tara
ma bucur ca gasesc intelegere si ca toti sunt buni si prietenosi

“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)
![[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]](http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/04032008/c/a/e/b/caeb32ab60edb0_full.jpg)