Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ao No Exorcist] Ao No Exorcist

SPOILERE

E ultimul anime vazut complet de mine. Tot ma gandeam: "Ce e asa bun si misto la un tip cu coarne care are niste flacari si lupta/exorcieaza demonii?" Dar apoi l-am vazut si mi s-a parut frumos. Il recomand.
Eu una cred ca Satana a cam inteles gresit visul iubitei sale. Ea dorea sa fie pace, daca dadea drumul la toti demonii aia atunci nu se ajungea la nimic, poate decat la haos.

Au fost momente frumoase in anime si te invata despre prietenie, despre protejarea lumii... bine, asta mai putin.21 Personajul meu preferat... imi placea de Rin (I really see him as an uke). Arata bine, asta e chestia, si intr-un fel, se aseamana cu mine. doar ca eu nu am coarne si flacari
Shiro a fost deasemenea unul din cele mai geniale caractere, iar Amaimon a fost favoritul meu pe parcurs. ah, dragul meu Amaimon. Ma bucur ca mi-am dat seama ca tu erai defapt soricelul de la sfarsit, fiindca nu doream sa te stiu mort
Am bocit si la acest anime, mai ales la partea cu amintiriile (unul din punctele mele slabe).
Opening-ul a fost interesant si dragut.
Ova-ul a fost minunat, in special partea cand Shiro ii da de mancare lui Kuro si ii spune sa stea si sa il protejeze pe Rin, iar apoi cand pisica pleaca da de Rin. Deci pana la urma glumise. A fost frumos ce a facut si a aratat o alta parte a sa.

A fost trist cum toti se luau de Rin cand era mic, dar macar Shiro era acolo pentru el. Atunci cand l-a lovit si se "prefacuse" ranit... pfff, iar el: "Sa nu crezi ca ma doboara un pumn de al tau", ca mai apoi il vezi pe targa. *rofl*
Am inteles si care e chestia cu cel care detinea scoala.
Anyway, like I said before, a good anime. Watch this mothafucka anime!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
Ao No Exorcist - de Zyklon - 28-07-2011, 11:33 PM
RE: Ao No Exorcist - de Liar - 31-07-2011, 06:01 PM
RE: Ao No Exorcist - de Bluebell. - 31-07-2011, 10:58 PM
RE: Ao No Exorcist - de Shizuka - 25-08-2011, 04:43 PM
RE: Ao No Exorcist - de Kuro Kitsune - 02-10-2011, 04:52 PM
RE: Ao No Exorcist - de Addeh - 06-05-2012, 11:03 AM
RE: Ao No Exorcist - de yaoi maniac - 19-05-2012, 12:06 PM
RE: Ao No Exorcist - de Zummy - 25-05-2012, 06:21 PM
RE: Ao No Exorcist - de Azazel - 28-05-2012, 07:05 PM
RE: Ao No Exorcist - de Stormrage - 29-05-2012, 06:39 PM