(28-03-2012, 04:47 PM)Req. A scris: Mhm yeah thanks. Am citit Exploratorul acum cateva saptamani.
Am auzit de Odiseea spatiala (Arthur Clarke) ; what can I say, I'll give it a try. Trilogia Cercului (Ted Dekker) o voi imprumuta, eventual, cumpara, you know, e satisfactia aceea cand ai cartea ta in biblioteca si o poti citi de oricate ori vrei.
@CyBeR - oare de ce nu ma atrage titlul ? [: thank you too.
Pe viitor pleaca de la presupunerea ca ce ti se va recomanda va merita citit.
Exploratorul e a treia carte din seria Alex Benedict a lui Jack McDevitt. Recomand sa cauti prima, A talent for war pentru intalnirea lui Chase cu Alex. A doua carte, Polaris, e considerata printre cele mai bune ale autorului, desi la mine pe moment sta in biblioteca si n-am apucat sa ma ating de ea.
Carti SF cu personaje extrem de interesante, desi tinzand mai mult spre steampunk sunt si seriile Ketty Jay a lui Chris Wooding - Retribution Falls, The black lung captain, The iron Jackal - precum si Burton & Swinburne a lui Mark Hodder - The strange affair of Spring-heeled Jack, The curious case of the clockwork man, Journey to the mountains of the moon -.
De asemenea, ca SF pur, ar fi recomandabile primele doua carti din saga lui Ender a lui Orson Scott Card -Ender's Game si Speaker for the dead-, precum si primele trei carti ale seriei Heechee a lui Frederik Pohl - Gateway, Beyond the blue event horizon, Heechee Rendezvous -.
De la Arthur C. Clarke eu recomand cu mare placere lucrarea one-shot Childhood's end, mai timpurie din cariera lui dar deosebit de interesanta.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.