10-02-2012, 10:42 PM
Lăăăăăăăăf,am ajuns şi eu p-aici.
Să ştii că e minunat acest fanfic,mai ales după ce mi-ai făcut micul rezumat. * Mwahahahaha *
Descrierea e prezentă,naraţiunea şi dialogul la fel,şi sunt foarte ok.
Îmi place foarte mult felul în care scrii şi chiar dacă altora li se poate părea puţin enervante atâtea detalii,să ştie că mie-mi face plăcere să citesc.Sasuke e un monstru afurisit care merită mâncat,dar ştiu eu ce planuri ai cu el [ bine,nu pe toate * laughs * ],deci nu mai zic nimic. Îmi place felul în care i-ai schimbat personalitatea Sakurei şi mai ales îmi place că n-ai folosit aceeaşi idee foarte veche şi uzată,gen : " fata sexi şi rea care-l cucereşte pe bad boy-ul Sas'ke " .Nu,tu eşti originală şi asta face fanficul să fie special.
Astea fiind spuse,îţi urez mult succes în continuare şi o mie de pupici !
Scuze că las un comentariu atât de scurt,o să mai trec pe aici,garantat !
Să ştii că e minunat acest fanfic,mai ales după ce mi-ai făcut micul rezumat. * Mwahahahaha *
Descrierea e prezentă,naraţiunea şi dialogul la fel,şi sunt foarte ok.
Îmi place foarte mult felul în care scrii şi chiar dacă altora li se poate părea puţin enervante atâtea detalii,să ştie că mie-mi face plăcere să citesc.Sasuke e un monstru afurisit care merită mâncat,dar ştiu eu ce planuri ai cu el [ bine,nu pe toate * laughs * ],deci nu mai zic nimic. Îmi place felul în care i-ai schimbat personalitatea Sakurei şi mai ales îmi place că n-ai folosit aceeaşi idee foarte veche şi uzată,gen : " fata sexi şi rea care-l cucereşte pe bad boy-ul Sas'ke " .Nu,tu eşti originală şi asta face fanficul să fie special.
Astea fiind spuse,îţi urez mult succes în continuare şi o mie de pupici !
Scuze că las un comentariu atât de scurt,o să mai trec pe aici,garantat !
' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley