Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata nu este ceea ce pare...

#4

Bine, deci am venit. Pai o sa vedeti cat de original este pe parcurs... Inca un lucru: nu este corectat.

Capitolul 2
p.o.v Sakura


Ajungem la mall unde le vad pe celelelate fete. Ne salutam si pentru ca eu nu am niciun chef de cumparaturi, le propun sa mergem la o cafenea sa bem ceva caci sunt sigura ca nici ele nu se omoara in clipa asta dupa cumparaturi. Gasim o cafenea care nu este aglomerata si ne asezam la o masa de afara. Cafeneaua este decorata cu bun gust, are peretii din exterior vopsiti in alb si in ambele parti se afla doua vaze de trandafiri mari. Terasa este tot decorata in alb ca si culoare predominanta, dar mai sunt si modele florale rosii. Hmm... imi aduce aminte de camera mea. Aici peste tot sunt vaze cu trandafiri, in fiecare coltisor si pe fiecare masa. Imi comand o ceasca de expresso cu lapte si imi scot telefonul, ca sa o apelez pe mama. Desgur ca suna ocupat, sigur are ”treaba” cu nu stiu ce golan. Are noroc ca tata este plecat mai tot timpul, ca altfel era moarta de mult! Pe mama o cheama Karin, ne iubim foarte mult dar urasc la nebunie ca il inseala pe tata. Are parul roz bombon, putin mai inchis la culoare decat al meu si ochii rosii ca sangele, plus ca are si niste forme de mai toti baietii se uita dupa ea. Are 34 dar arata ca l-a 19. Tata are 39 de ani si este om de afaceri. Este plecat mai tot timpul in calatorii de faceri si sunt cam distantata de el, dar il iubesc. El are parul negru, iar ochii verzi.
Comanda mea vine si incerc sa-i scriu mamei un mesaj dar cineva imi i-a telefonul din mana. M-ie frica sa intorc privirea, deja banuiesc cine este. Pana la urma ma intorc spre mutra lui de afemeiat nenorocit dat darcului si pune un zambet smecher pe moaca lui de fatalau. Luate-ar dracu de tampit, lasa ca-ti sterg eu zambetul asta!
- Mai, mai, mai, pe cine avem aici! Chiar Miss Haruno in persoana! spune in timp ce se plimba in jurul meu.
- Uchina, da-mi telefonul si pleaca dracului de aici pana nu te castrez! Si stii ca vorbesc foarte serios. Pune o privire serioasa si imi spune ca diseara familia mea cineaza la Clanul Uchina.
- Mda... si crezi ca-mi pasa? Hai valea ca-n putesti locul cu orgoliul tau! spun si imi i-au telefon dandu-le sututri lui si gastii sale. Ma asez inapoi la masa si ma gandesc la ce a vrut sa spuna...” - Diseara familiile noaste cineaza impreuna.” Stiu ca iti dai seama despre ce e vorba in doi timpi si trei miscari dar a spus ca ” familia mea, adica a mea! Ata inseamna ca tata s-a intors din calatorie. Vai de capul meu, asta imi mai lipseste! Oftez si le spun fetelor ca eu trebuie sa plec, caci nu ma simt prea bine. Le mai spun sa nu se ingrijoreze caci sunt bine, iar asa le-am inchis gura. Imi i-au geanta si platesc ce am consumat eu si fetele, apoi ma indrept spre masina mea. O descui si ma urc, apoi o pornesc. Merg spre casa pentru ca ma simt dintr-o data obosita, singurul lucru pe care vreau sa-l fac este sa dorm! Ajung si imi parchez masina, dupa care o incui si intru in vila mare si luinoasa. Ma duc in camera mea care este decorata in stil gotic. Peretii sunt negri si cu modele florale negre,tavanul negru, pe jos parchet alb. Patul este in dreapta incaperii, langa un geam maricel acoperit cu perdele roz cu dungi negre. Patul este din lemn de brad, acopperit cu asternuturi din matase chinezeasca rosie ca sangele. Langa pat se afla biroul pe care sunt: penarul, cartile de pe care am mai citit ca nu sunt chiar asa de lenesa si laptopul. Usa alba ce duce la dresing-ul meu, usa pe care am intrat, balconul, plasma LG si nu in cele din urma o masuta de sticla langa pat pe care se afla o vaza cu trandafiri albi.
Imi pun geanta pe pat si ma duc la baie. Dau drumul la apa calda si astept sa se umple cada. Pana atunci, ma intorc in camera si imi i-au halatul si papucii de camera. Ma intorc si vad ca am stat ceva in camera, cada s-a umplut deja. Ma dezbrac si alunec in apa mirositoare si imcep sa-l fac in toate felurile pe Uchina, prost, tampit, pervers, homo etc. pentru ca mi-a stricat iesirea in oras.

Gata pentru azi ca este tarziu, mai pun un capitol maine.



Răspunsuri în acest subiect
Viata nu este ceea ce pare... - de Blood_Angel - 23-09-2011, 08:40 PM
RE: Viata nu este ceea ce pare... (+18) - de Blood_Angel - 22-10-2011, 02:47 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nimeni nu e ceea ce pare. Ioaaa. 1 2.258 26-12-2012, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Lain
  Nici ingerii nu sunt ceea ce par a fi Chris`sCookie 3 3.186 25-07-2012, 05:35 PM
Ultimul răspuns: Chris.
  Când nimic nu este ceea ce pare a fi Leontina 74 22.047 11-03-2012, 09:42 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Mai mult decat ceea ce pare CandyGirl 18 12.451 22-03-2011, 07:23 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)