28-09-2011, 09:15 PM
Soo ...
arât - artă
ale - alea
singură - singura
păcălescă - păcăleasca
plăce - place
M-am - Mi-am
privito - privit-o
văzuto - văzut-o
trebuirt - trebuit
mânăstire - mănăstire
s-au - sau
urmato - urmat-o
apropae - aproape
incapabii - incapabili
împlnită -împlinită
"De când lucram la compania lui, adică de trei ani, nu întârziasem nici măcar (...) "
"Părul de culoarea florilor de cireş mi l-am legat într-o coadă de sus(...)" --- Cred ca vroiai sa scrii "(...) intr-o coada de cal, sus (...) " , nu sunt sigură in ce fel de coadă si-a prins-o ...
" (...) Era clar, nu mai aveam nici o şansă (...) "
" (...) Nu, nici asta nu putea fi (...)
" (...) fusese cea mai lunga conversaţie dintre noi. "
"(...)pentru că îmi făceam mai mult rău decât bine. "
"(...)- Domnişoară Haruno, o să vă rog să rămâneţi, vreau să vorbesc cu dumneavoastră. "
Ai mai uitat să pui pe'acolo nişte virgule ...
Ai mai uitat la unele cuvinte să pui diactricile , este o greşeală minoră dar nu ar trebui ignorată .
Acţiunea nu a fost grăbită iar dialogul, folosit în cantităţi foarte mici (ceea ce mie una imi place ) , nu a fost sec.
Ai repetat unele cuvinte de mai multe ori, ar trebui să incerci să nu mai foloseşti aceleaşi cuvinte de mai multe ori.
Imi place cum descrii , descrii bine sentimentele ÅŸi lucrurile din jur, mie una imi place.
Cam atât ...
Spor la următorul capitol ! ^^
arât - artă
ale - alea
singură - singura
păcălescă - păcăleasca
plăce - place
M-am - Mi-am
privito - privit-o
văzuto - văzut-o
trebuirt - trebuit
mânăstire - mănăstire
s-au - sau
urmato - urmat-o
apropae - aproape
incapabii - incapabili
împlnită -împlinită
"De când lucram la compania lui, adică de trei ani, nu întârziasem nici măcar (...) "
"Părul de culoarea florilor de cireş mi l-am legat într-o coadă de sus(...)" --- Cred ca vroiai sa scrii "(...) intr-o coada de cal, sus (...) " , nu sunt sigură in ce fel de coadă si-a prins-o ...
" (...) Era clar, nu mai aveam nici o şansă (...) "
" (...) Nu, nici asta nu putea fi (...)
" (...) fusese cea mai lunga conversaţie dintre noi. "
"(...)pentru că îmi făceam mai mult rău decât bine. "
"(...)- Domnişoară Haruno, o să vă rog să rămâneţi, vreau să vorbesc cu dumneavoastră. "
Ai mai uitat să pui pe'acolo nişte virgule ...
Ai mai uitat la unele cuvinte să pui diactricile , este o greşeală minoră dar nu ar trebui ignorată .
Acţiunea nu a fost grăbită iar dialogul, folosit în cantităţi foarte mici (ceea ce mie una imi place ) , nu a fost sec.
Ai repetat unele cuvinte de mai multe ori, ar trebui să incerci să nu mai foloseşti aceleaşi cuvinte de mai multe ori.
Imi place cum descrii , descrii bine sentimentele ÅŸi lucrurile din jur, mie una imi place.
Cam atât ...
Spor la următorul capitol ! ^^
B.I.T.C.H ( Beautifull.Intelligent.Talented .Charming and Hot !)
________|FuuFuu~|