10-09-2011, 04:56 PM
Dear? DEAR?! Honey, ceva? >.> Terror! *te bantui eu* Cu placere, apropo. *laughs* Doar sunt eu. :">
Şi în plus o să ai un bebelaş nu ţi se pare superb ? - NU MAI LASA SPATIU INAINTE [:-b] de semnul exclamarii sau cel al intrebarii.
-> Si in plus, o sa ai un beblus, nu ti se pare superb? Yeah, baib. :-b Fii mai atenta la plasarea virgulei. xd
Revin dupa ce citesc *terminator girl of neurons comes back :>-:-s*.
Multe greseli :-", bine, nu chiar. :D
consecinţă atât de gravă. dacă pot să-i spun aşa
Am zâmbit şi m-am dus şi m-am pus în pat,
distreze şi să petreacă şi să facă sex nebun cam cinci zile din şapte.
şi să rămân şi însărcinat
Nu vroiam să îi aflu reacţia dacă era una negativă.
iau eu responsabilitatea dacă e voie - *fanmoment* *cheering crazy*
Acum sunt sigur că astea sunt din cauza, sarcinii, la naiba
, mi-a
vina e a lui ... Yunho.
, nu m-a violat ştii asta bine, aşa că acest copil este responsabilitatea mea, doar a mea, nu vreau să vă implic şi pe voi
Prietenie ... cred că
m-am întrebat unde e Minnie
Minnie dar apoi am auzit apa la duÅŸ ÅŸi mi-am dat seama unde era Changmin.
Jessica ştie cum şi când să-l enerveze pe Changmin, când mânânca.
şi alte ciudăţenii nu ?
- Glumeşti nu-i aşa ? Cum se poate aşa ceva ? Eşti un bărbat, gay, dar tot eşti bărbat, chiar dacă îţi place să fi uke-ul în relaţie.
A început să spună entuziasmată iar eu nu m-a putut abţine să nu râd. Chiar şi în situaţii de genu era amuzantă. După ce
adică ... în fine, tot aia.
iar apoi când nu mai pot o să-i spun pe jumătate adevărul.
genu îi simt
mi-am scăpat telefonul pe jos în timp ce încercam să o ajut pe doamna Han să facă kimchi-ul şi a căzut pe jos din buzunar, ecranul spărgându-se
care nu seemăna nici cu a lui Changmin nici cu a lui Jess.
Defapt, cum să mă anunţe, telefonul mi se stricase şi nici nu ştia unde eram ?
Apoi, persoana care l-a urmat , m-a făcut să nu pot respira cum trebuie. Genunchii începeau să-mi tremure şi ochii îmi erau umeziţi.
Vroiam să plâng să fac o scenă în faţa lui Yoochun şi Junsu,
M-am oprit din a-mi lăsa lacrimile să curgă şi am afişat un zâmbet pe buze
- Îmi pare rău, m-au urmărit pâcă aici.
Trebuia să le dau explicaţii la toţi trei, chiar şi lui.
- O să îmi asum eu răspunderea, aşa cum am spus înainte. – a spus Changmin repede.
Nu a părut foarte fericit de situaţie dar nu aveam ce să-i fac. Mi-am trecut mâna prin par şi am lăsat un oftat plin de frustrare.
- E adevărat ? Adică ... chiar eşti însărcinat sau ceva in genu ?
3. O SA-MI CUMPAr ALBUMUL CU POSTER + 40 DE FOTOGRAFII PE CARE O SA LE INRAMEZ
Deci, ultima chestie vroiam s-o comentez, iar celalalte chestii nu le-am scris si corectarea pentru ca acum ma duc afara, dar vroiam doar sa se vada ca sunt cateva or something, nu stiu ce m-a apucat. :D Uite, vroiam sa ma dau mare si tare *cel mai the best raspuns de pana acum, nu?* *rolling*. Kidding.
Şi în plus o să ai un bebelaş nu ţi se pare superb ? - NU MAI LASA SPATIU INAINTE [:-b] de semnul exclamarii sau cel al intrebarii.
-> Si in plus, o sa ai un beblus, nu ti se pare superb? Yeah, baib. :-b Fii mai atenta la plasarea virgulei. xd
Revin dupa ce citesc *terminator girl of neurons comes back :>-:-s*.
Multe greseli :-", bine, nu chiar. :D
consecinţă atât de gravă. dacă pot să-i spun aşa
Am zâmbit şi m-am dus şi m-am pus în pat,
distreze şi să petreacă şi să facă sex nebun cam cinci zile din şapte.
şi să rămân şi însărcinat
Nu vroiam să îi aflu reacţia dacă era una negativă.
iau eu responsabilitatea dacă e voie - *fanmoment* *cheering crazy*
Acum sunt sigur că astea sunt din cauza, sarcinii, la naiba
, mi-a
vina e a lui ... Yunho.
, nu m-a violat ştii asta bine, aşa că acest copil este responsabilitatea mea, doar a mea, nu vreau să vă implic şi pe voi
Prietenie ... cred că
m-am întrebat unde e Minnie
Minnie dar apoi am auzit apa la duÅŸ ÅŸi mi-am dat seama unde era Changmin.
Jessica ştie cum şi când să-l enerveze pe Changmin, când mânânca.
şi alte ciudăţenii nu ?
- Glumeşti nu-i aşa ? Cum se poate aşa ceva ? Eşti un bărbat, gay, dar tot eşti bărbat, chiar dacă îţi place să fi uke-ul în relaţie.
A început să spună entuziasmată iar eu nu m-a putut abţine să nu râd. Chiar şi în situaţii de genu era amuzantă. După ce
adică ... în fine, tot aia.
iar apoi când nu mai pot o să-i spun pe jumătate adevărul.
genu îi simt
mi-am scăpat telefonul pe jos în timp ce încercam să o ajut pe doamna Han să facă kimchi-ul şi a căzut pe jos din buzunar, ecranul spărgându-se
care nu seemăna nici cu a lui Changmin nici cu a lui Jess.
Defapt, cum să mă anunţe, telefonul mi se stricase şi nici nu ştia unde eram ?
Apoi, persoana care l-a urmat , m-a făcut să nu pot respira cum trebuie. Genunchii începeau să-mi tremure şi ochii îmi erau umeziţi.
Vroiam să plâng să fac o scenă în faţa lui Yoochun şi Junsu,
M-am oprit din a-mi lăsa lacrimile să curgă şi am afişat un zâmbet pe buze
- Îmi pare rău, m-au urmărit pâcă aici.
Trebuia să le dau explicaţii la toţi trei, chiar şi lui.
- O să îmi asum eu răspunderea, aşa cum am spus înainte. – a spus Changmin repede.
Nu a părut foarte fericit de situaţie dar nu aveam ce să-i fac. Mi-am trecut mâna prin par şi am lăsat un oftat plin de frustrare.
- E adevărat ? Adică ... chiar eşti însărcinat sau ceva in genu ?
3. O SA-MI CUMPAr ALBUMUL CU POSTER + 40 DE FOTOGRAFII PE CARE O SA LE INRAMEZ
Deci, ultima chestie vroiam s-o comentez, iar celalalte chestii nu le-am scris si corectarea pentru ca acum ma duc afara, dar vroiam doar sa se vada ca sunt cateva or something, nu stiu ce m-a apucat. :D Uite, vroiam sa ma dau mare si tare *cel mai the best raspuns de pana acum, nu?* *rolling*. Kidding.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2