Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat

Hello :*

Am citit toate capitolele si imi place ideea ta, scuze ca nu am venit mai repede doar ca... chiar nu stiu ce m-a oprit :|
Deci:
Stai sa ma minunez, un fc cu tema fantasy ce nu are celebrul cuplu la baza... wow, mi-ai citit gandurile, serios, cand ai intrat in capul meu? :O
Glumesc, stii, sper...continuui, desigur
Nu ai schimbat mult personajele. Prima parte a povesti, in primul capitol e inspirata din povestea lui Haku, nu-i asa? Hinata ar fi Haku, iar Tsunade, Zabuza, sper doar sa aiba mai mult noroc decat cei doi...
In general moartea cuiva are legatura cu cel care o viseaza. In popor se spune ca \"i-a murit moartea\" insa defapt este vorba doar de incheierea unui ciclu din viata lor, in stransa legatura cu viata celui care viseaza. Pe unele site-uri, citez: (moartea cuiva drag sau apropiat) teama de abandon, sentimente de frustrare, frica de singuratate sau de marginalizare, lipsa de ocrotire deci, daca te documentezi, nu suna ca o premonitie, si sper sa nu fie, dar avand in vedere ca ea nu stia de existenta lui, inclin sa cred in opusul vorbii din popor, adica ca nu i-a murit moartea, adica e in pericol, dar numai tu decizi. Un mic sfat, decumenteazata despre vise ele pot da un gust foarte bun, mai ales daca personajul nu le stie intelesul si visul se adevareaste, lucru care depinde de context de altfel.
Descrierea predomina mult pe aici dar este imbinata cu dialogul, iar actiunea decurge normal, nu o luat-o pe aratura. Ai descris sentimentele si imprejurimile, greseli nu prea am vazut , dar nu m-am uitat.

Cam ata am avut de zis, cam sec comm-ul meu dar ma rog, spor la scris si anuntama :o3
Bye Bye:*
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD

Răspunsuri în acest subiect
A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat - de Anna - 18-07-2011, 11:57 PM
RE: A fi diferit,nu inseamna a fi ciudat.[+18] - de Twisty Emerald - 28-07-2011, 11:12 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Ce ciudat!! lory12 3 3.084 27-03-2013, 12:53 AM
Ultimul răspuns: Sindori
  [Naruto] Ce Inseamna Psihologie KitKat 0 2.260 10-09-2012, 02:00 PM
Ultimul răspuns: KitKat
  Nu merge în stânga, e diferit. Lust. 15 7.354 08-04-2011, 10:00 PM
Ultimul răspuns: Ichigo.
  Inceputul are intodeauna si un sfarsit, dar asta nu inseamna ca totul se v-a termina. MemoriesOfNobody95 3 3.472 21-04-2010, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sushiiushii
  Iubirea Inseamna Sacrificiu [+16] hinata_rock 0 2.645 22-12-2009, 03:55 PM
Ultimul răspuns: hinata_rock
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 11.364 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 17.368 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)