27-06-2011, 11:30 PM
Hey ^_^ Am venit si eu pentru prima oara [cred] cu un comentariu la FOTM.
Mi-au placut foarte mult doua lucrari si anume Nu pot fi a voastra la infinit si Cinci lei si o pensula.
Nu pot fi a voastra la infinit!. Mi-a placut foarte mult lucrarea dar pacat ca au fost cam multicele greselute de tastare pe care o sa le precizez mai tarziu. Mi-a placut foarte mult prologul. Ai respectat tema asta e clar si chiar mi-a placut ideea pe care ai abordat-o. Descrierea este frumoasa, naratiunea la fel, actiunea nu mi s-a parut grabita si dialogul nu a fost sec. Si acum vesnicele tale greseli de tastare.
Cred ca ar merge mai bine asa: -Aggy! Treci imediat si fa-ti problemele pentru olimpiada. Un alt trofeu nu strica nici de cum si ne-ai face si mai mandri, dar cel mai important, am primi si mai mult respect din partea societatii.
si Fi nu di
Cam astea sunt. Cam multe, nu?
Scuze ca m-am luat si de asta dar chiar ma scoti din sarite. Te stii, nu? Ti-am recunoscut lucrarea dupa greseli. Sper ca nu am incalcat vreo regula. In fine.
Cinci lei si o pensul . Dupa titlu mi-am dat seama a cui e. :]] Mi-a placut si asta foarte mult chiar daca la inceput nu mi-am dat seama ce legatura are cu tema dar pana la urma am inteles. Interesanta idee si... colorata. Descrierea mi-a placut, ca de obicei, naratiunea la fel, actiunea nu a fost grabita si de dialog nu prea stiu ce sa zic. A fost ok sa zicem si totusi... cam strange dar in fine. Greseli de tastare nu ai avut decat una si anume: Î l-am dat, și el mai scoate un leu și îmi spune. Cred ca vrei sa zici I l-am dat nu Î l-am dat, corect? Cam atat am avut de zis.
So, acum notele =P. Lucrarea 8: 9 75 si lucrarea 10: 9 70 . Sper sa nu se supere nimeni. Buh bye si succes in continuarea

Nu pot fi a voastra la infinit!. Mi-a placut foarte mult lucrarea dar pacat ca au fost cam multicele greselute de tastare pe care o sa le precizez mai tarziu. Mi-a placut foarte mult prologul. Ai respectat tema asta e clar si chiar mi-a placut ideea pe care ai abordat-o. Descrierea este frumoasa, naratiunea la fel, actiunea nu mi s-a parut grabita si dialogul nu a fost sec. Si acum vesnicele tale greseli de tastare.
Citat:-Aggy! Treci imediat si fa-ti problemele pentru olimpiada, un alt trofeu nu strica nici de cum si ne-ai face si mai mandri, dar cel mai important, am primi si mai mult respect din partea societatii.
Cred ca ar merge mai bine asa: -Aggy! Treci imediat si fa-ti problemele pentru olimpiada. Un alt trofeu nu strica nici de cum si ne-ai face si mai mandri, dar cel mai important, am primi si mai mult respect din partea societatii.
Citat:Ar fi minunat, in pofida faptului ca nu i-as mai facre asa de mandri pe mama, tata si Alexander, frate-miu- Face nu Facre
Citat: -Tu, marioneta stupita, taci si zambeste!- Stupida
Citat: Nu pot spune ca mint, chiar il iubesc pe frate-miu, dar ma enerveaza la culme ca si el a inceput sa imi dea asazise ordine. Mie nici macar nu imi plac rochii, le detest din toata inima!asa space zise si banuiesc ca la a doua propozitie voiai sa zici ,,nu imi plac rochiile", corect?
Citat: As vrea sa evadez macar cateva zile din acest control total asupra vietii mele, poate chiat pentru toata viata.- Chiar
Citat: Oameni buni, mai lasati-ma in paace! Sper ca veti di in continuare mandri de mine, apropo, Alexander, poate vei avea si tu curajul sa le spui ca designul nu este ceea ce iti doresti cu adevarat.- Pace cu un singur a

Cam astea sunt. Cam multe, nu?

Cinci lei si o pensul . Dupa titlu mi-am dat seama a cui e. :]] Mi-a placut si asta foarte mult chiar daca la inceput nu mi-am dat seama ce legatura are cu tema dar pana la urma am inteles. Interesanta idee si... colorata. Descrierea mi-a placut, ca de obicei, naratiunea la fel, actiunea nu a fost grabita si de dialog nu prea stiu ce sa zic. A fost ok sa zicem si totusi... cam strange dar in fine. Greseli de tastare nu ai avut decat una si anume: Î l-am dat, și el mai scoate un leu și îmi spune. Cred ca vrei sa zici I l-am dat nu Î l-am dat, corect? Cam atat am avut de zis.
So, acum notele =P. Lucrarea 8: 9 75 si lucrarea 10: 9 70 . Sper sa nu se supere nimeni. Buh bye si succes in continuarea

![[Imagine: EnvYQ.png]](http://i1262.photobucket.com/albums/ii611/Vero1996Miss/EnvYQ.png)