Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Confesiunile unor iubareti

Hellow thu >:D<

Confesiunea: Kiba asta e tare :)) Mi-a placut confesiunea lui, in principal. Asta pentru ca ai reusit sa aduci ceva ce nu are absolut nicio legatura cu ficul/nextul intr-o scurta descriere care sa constituie acea legatura. Adica sincer, ce legatura au planetele cu restul nextului. In confesiune ai reusit sa o faci printr-un mod artistic, desi cred ca treaba cu planetele a fost doar un simplu mod prin care sa exprimi introducerea in next ;)

Descrierea: Intamplator, mi-a trecut pe la urechiuse ca ai de gand sa maresti raza de actiune a descrierii. Din ce vad eu aici, actiunea nu e grabita, nu e nici lenta. E dinamica intr-un mod lejer o.o Cu alte cuvinte, ai momente in care nu descri prea mult si lasi totul in aer, ca mai apoi sa vii cu o parte descrisa profund, sau descrisa in limita unei descrieri normale, care ia avionu' si coboara momentul nedescris pe pamant. Si multi nici nu-si dau seama. Trebuie sa recunosc ca nu multa lume poate sa faca ce poti tu, iar daca ai de gand sa continui sa cresti in modul in care deja o faci, cred, sau mai bine zis, mai mult ca sigur o sa ajungi la limita perfectiunii unui fic de genul :-? Desi pe mine una ma multumeste foarte mult modul in care descri totul.

Dialogul/Gandurile: Cand o sa ai copii mici, te sfatuiesc sa NU le prezinti vreodata personajul lui Kiba. Lasa-i sa invete cum sa-njure de la scoala, nu de la un personaj fictiv :)) glum :P Ce e drept, in dialog ai avut unele liniute cu niste replici care m-au dat pe spate :-> Cum era chestia aia? Se pare ca ti-a pus Dumnezeu mana-n cap.

So, eu astept nextul cu nerabdare :*

P.S. Orice moderator care vede comentariul asta este rugat sa se conformeze: L-am facut lung din frica de SPAM :))
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

Răspunsuri în acest subiect
Confesiunile unor iubareti - de ^Ciresica^ - 02-06-2011, 09:31 PM
RE: Confesiunile unor iubareti [SasuSaku +18] - de Miky sweetie :3 - 21-06-2011, 11:13 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Tampeniile unor ADOLESCENTI /rapiri instante Rose Uchiha 3 4.077 03-01-2014, 12:03 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Povestea unor stele. BlackER 4 4.904 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Confesiunile unui drogat Nemesis. 4 5.886 10-01-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Verrine

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)