Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tu m'ai invatat sa iubesc

#30
Noul capitol a sosit :d Sper sa va placa :*

Capitolul XII
*Rapirea*

Sasuke:

"Razele puternice ale soarelui imi mangaie obrajii si ma forteaza sa deschid ochii. Imi plimb mana prin pat cu incercarea de a o gasi pe Sakura dar patul e pustiu. Sar ca ars din pat si incep sa imi strig printesa. O caut prin toata casa,o sun dar tot nimic. Parca s-a evaporat si m-a lasat aici,singur,pentru totdeauna. Nu pot sa cred unde poate fi? Ma intorc in dormitorul ei cu intentia de a ma imbraca dar mi se taie respiratia atunci cand gasesc un micut biletel pe birou. Ma apropi de acel bilet si il ating cu degetele mele reci. Il ridic cu teama si incep sa citesc.
"Sper ca noaptea trecuta te-ai distrat pentru ca a fost ultima data cand ai vazut-o pe Sakura. Intelege ca Sakura e doar a mea si ma voi distra foarte bine cu micuta rasfatata la fel si prietenii mei. Chiar daca minciuna cu<<familia ei adevarata>> nu a tinut ea nu va avea sansa sa afle asta vreodata. Daca nu a vrut sa vina de buna voie atunci va suporta consecintele."

O nu! Asta nu poate fi adevarat! Alerg disperat pe scari si ies din casa. Il sun repede pe prietenul meu Sasori si ii explic situatia. Fratele lui,Pein este cel mai mare mafiot din Japonia si cu siguranta o va putea gasi pe Sakura. Nu o voi lasa pe rozalia mea in mainile acelui nenorocit. Dupa ce voi termina cu el isi va dori sa nu se fi nascut. Inima mea parca se rupe in bucatele cand ma gandesc ca iubita mea este cu el. Daca se va atinge de un singur firicel de par din capul ei ii va parea foarte rau! Sunt trezit de claxonul masinii lui Sasori. Cred ca era aici de cateva minute. Urc in masina si incep sa il analizez pe roscat. Parul lui era foarte ciufulit iar sub ochii sangeri avea ditamai cearcanele semn ca nu s-a trezit de mult,cel mai probabil eu l-am trezit. Dar acum nu imi pasa eu am o problema urgenta aici ce nu suporta amanare. Sasori se uita la mine cu o figura de iti vine sa faci pe tn de ras dar ma abtin cu greu si devin serios."
-Trebuie sa ajungem cat mai repede la Pein. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar putea pati Sakura daca intarziem."Spun eu evident iritat de faptul ca Sasori nu mai porneste odata."
-Stai sa il sun pe Pein sa vad unde este acum. Probabil printr-un club cu vreo 5 prostituate peste el. "Baiatul scoate plictisit telefonul si formeaza numarul fratelui sau. Aud cum Pein incepe sa strige la telefon ceea ce inseamna ca Sasori l-a deranjat de la ceva. Incep ei sa vorbeasca si intre timp imi scot mp3-ul si pun o melodie. Muzica rasuna in casti si versurile se pierd printre gandurile mele. Amintiri frumoase mi se deruleaza prin minte si ma gandesc unde ar putea fi rozalia mea. Imi sprijin capul de geamul rece si imi plimb degetele pe telefon asteptand un semn de la ea,dar in zadar. Nu se intampla nimic. Gandul ca sunt neputincios si nu o pot gasi ma distruge. Nu o pot lasa in mainile lui Mike pentru ca el doar isi va bate joc de ea. Ma simt groaznic cand stiu ca am fost acolo cand a rapito si totusi nu am facut nimic. Cum as putea sa ma simt cand stiu ca eu dormeam linistit in timp ce frumoasa mea floare de cires era luata de langa mine de un nenorocit.

In sfarsit idiotul asta porneste masina. Goneste cu viteza pe strada fara grija ca ar putea face un accident. In cateva minute ajungem in fata unui club si la intrare era Pein vizibil iritat de vizita total neasteptata a fratelui sau. Coboram din masina si ne indreptam spre el. Parul lui portacaliu-roscat era plin de gel si ii acoperea fruntea si ochiul drept. Ochii lui negrii ne analizau din cap pana in picioare. Ne salutam si fara alte politeturi banale incep sa ii povestesc ce s-a intamplat. La auzul numelui acelui nenorocit face ochii mari cat cepele si se ineaca cu wisky."
-Mike? Esti sigur ca asa il cheama?
-Da sunt foarte sigur, de ce?
-Nu...nu-i nimic poate ma insel. Dar in caz ca nu ma insel Sakura a picat pe mainile celui mai mare traficant de carne vie. Acesta prima data se distreaza cu fetele alese de el si apoi le scoate la licitatie. Odata vandute fetele primesc alte nume,alte acte si dispar odata cu cel care le-a cumparat. Trebuie sa o gasim inainte de a fi vanduta!

"Cu fiecare cuvant ochii mei se maresc si teama pune stapanire pe inima mea. Sakura pe mainile unui traficant? Imi vine sa plnag,sa strig,sa lovesc tot din jurul meu dar trebuie sa fiu calm si puternic. Nu pot lasa emotile sa ma conduca acum cand trebuie sa fiu foarte rapid. Lovesc cu pumnul in masa si toti din jur se uita la mine speriati. Ma ridic nervos de la masa si incep sa ma plimb agitat in fata mesei gandindu-ma la un plan. Pein sta cateva secunde si priveste in gol dupa care sare ca ars deparca iar fi venit o idee. Scoate telefonul si cauta grabit un numar. Formeaza si pleaca de langa noi lasandu-ne cu un semn de intrebare. Ma asez inapoi la masa si astept sa se intoarca roscatul cu un plan bun pentru a o salva pe Sakura. Sasori se holbeaza la o barmanita focoasa. Parul roscat ii ajungea pana la fundul bombat si ochii ei blanzi priveau prin club. Sanii rotunzi erau acoperiti cu o bucatica de material ce trebuia sa fie un maieu. Purta o pereche de pantaloni extrem de scurti care ii scoteau fundul in evidenta. Buzele ei carnoase trageau cu lacomie dintr-o tigara si intre timp ea facea cu mare usurinta un cocktail. Roscatul era evident in limba dupa ea inca de acum doi ani dar din pacate pentru el nu a avut niciodata curajul sa o invite in oras.

Pein vine la masa si se aseaza la noi cu o figura triumfatoare si multumita. Ne spune ca si-a amintit ca un prieten de-a lui este traficant si partener cu Mike in multe afaceri si schimburi de marfa. El o poate localiza pe Sakura si o sa incerce sa il convinga pe Mike sa i-o vanda. Asta e singura sansa de a o scapa pe printesa mea. Cand aud asta o raza de speranta imi invaluie inima si devin foarte sigur pe acest plan. Rasuflu usurat ca inca esista o sansa de a o gasi. Pein imi spune ca ma va suna atunci cand va afla ceva si sa stau linistit ca totul se va rezolva. Bineinteles ajutorul lui nu vine gratis dar ma asteptam la asta. Oricum ii voi plati cat va fi nevoie doar ca sa o am inapoi pe Sakura. Dar se pare ca nu bani doreste el ci sa fiu mana lui dreapta si sa intru in lumea cruda a mafiei. De mult timp el incearca sa ma convinga sa intru in mafie si acum a gasit ocazia perfecta cand chiar nu il pot refuza. Oricat de mult detest acest lucru voi accepta. El este singura mea speranta si daca asta este ceea ce isi doreste atunci voi face ce vrea el.

Ii salut plictisit pe cei doi frati si parasesc clubul. Aerul rece se loveste de fata mea si imi trezeste fiecare por. Imi trec mana prin parul negru si zambesc la gandul ca in curand o voi avea pe Sakura inapoi in bratele mele dar zambetul se spulbera repede la ideea ca de astazi eu sunt mana dreapta a celui mai puternic mafiot. Totul are un pret pe lumea asta si acesta este pretul pe care eu trebuie sa il platesc,fie ca vreau sau nu. Imi caut telefonul si incerc iarasi sa o sun dar fara speranta de a raspunde cineva. Oftez zgomotos si merg pe strazile pustii cu capul plecat. Pierdut prin amintiri nici nu am observat ca am ajuns acasa. Intru inauntru si ma trantesc pe canapea asteptand vesti de la noul meu sef. Ochii mi se inchid si mintea mea zboara printre nori cu imaginea Sakurei in fata.

Telefonul suna puternic si enervant trezindu-ma violent. Ma ridic de pe canapea si imi ridic telefonul cazut pe parchetul rece. Chiar ar trebui sa am mai multa grija de el ca saracu a indurat destule cazaturi pana acum. Ma uit sa vad cine suna si cand vad numarul lui Pein si raspund imediat."
-Alo,Pein? Ai aflat ceva?
-Sasuke fa-ti bagajele pentru ca maine dimineata la prima ora vom zbura spre Rusia. Prietenul meu Deidara a gasit-o pe Sakura si negociaza cu Mike vanzarea ei.
"Spun un simplu "Bine" grabit apoi inchid si alerg in camera pentru a-mi face bagajele. Intr-o ora jumatate termin tot de impachetat si ma indrept spre baie pentru a face un dush. Ma dezbrac si intru in cabina in timp ce dau drumul la apa. Stropii fierbintii se lovesc de trupul meu gol si imi mangaie incet pielea rece. Imagini de noaptea trecuta mi se deruleaza in minte si parca simt buzele rozaliei ca se plimba pe pieptul meu. Parca ii simt din nou atingerile catifelate si o aud cum imi spune acele cuvinte magice care imi topesc inima. O vad in fata ochilor si vreau sa o imbratisez dar e doar o iluzie care dispare si eu ma lovesc din nou de infernul numit <<realitate>> in care ea nu mai e langa mine. Opresc apa si incep sa ma sterg cu un prosop apoi imi iau o pereche de boxeri negrii si ma duc in dormitor. Iau o poza de pe noptiera cu un ingeras divin si ma trantesc pe pat. Privesc poza si incep sa o mangai cu degetele mele albe. O pun pe perna si o mai privesc de cateva ori in timp ce ochii mi se-nchid."
-Te voi gasi Sakura chiar daca pentru asta trebuie sa imi vand sufletul Diavolului!

Cam atat pentru moment :-" Sper sa va placa si astept comentarii :d :*
[Imagine: trandafir2-1.jpg]

Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata

[Imagine: animeBlueMissYou.jpg]

Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.
















Răspunsuri în acest subiect
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de hiimera - 03-04-2011, 10:21 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de KarinaD - 03-04-2011, 10:43 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 05-04-2011, 11:47 AM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 05-04-2011, 10:30 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de hiimera - 06-04-2011, 09:19 AM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 10-04-2011, 02:17 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de hiimera - 12-04-2011, 09:16 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de KarinaD - 15-04-2011, 11:32 AM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 15-04-2011, 03:58 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de KarinaD - 18-04-2011, 02:48 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de hiimera - 18-04-2011, 05:58 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 21-04-2011, 09:06 AM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 26-04-2011, 08:31 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 28-04-2011, 09:32 AM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 01-05-2011, 10:17 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de *Black~~Heart* - 07-05-2011, 11:57 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 08-05-2011, 03:48 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 31-05-2011, 10:17 AM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de ♪RockPrincess♪ - 17-06-2011, 02:14 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de Rose ^^ - 17-06-2011, 07:55 PM
RE: Tu m'ai invatat sa iubesc - de ♥FallenAngel♥ - 03-07-2011, 11:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 3.021 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.751 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 34.396 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.464 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 29.332 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.766 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.807 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.344 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.316 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis
  Saruta-ma asa cum te-am invatat Bambilici 34 28.039 12-02-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: Minnie


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)