03-05-2011, 09:42 AM
Buna, am aterizat si eu si ma bucur sa vad un nou fic si mai ales +18. Stii doar ca imi place cum scrii si ramane valabil si aici. Capitolele sunt lungi si frumoase, cu modurile de expunere stai bine. Ai pus descriere, desi uneori incepi sa o lasi moale, incearca sa mentii aceiasi linie a descrieri, adica multa si frumoasa.. Eu la dialog spun ca e bine si nu are nimic gresit, adica trebuie si dialog. Actiunea nu e grabita. Fii atenta la semnele de puntuatie, uneori nu pui unde trebuie. Cu greselile le-a spus Ichigo, desi iti zic ca unele nu isi au rostul. Prima iti zic, din punctu meu, ca nu-i greseala si nici a doua. E ficu tau si nu arata rau deloc. Ideea imi place si pot spune ca e originala, vom vedea pe parcurs.
Mi-a placut cum ai inceput. Ai pus din prima mister si nu ne dezvalui multe. Aceasta Sakura care nu-si aminteste decat numele si ceea ce mai viseaza, chiar frumos si misterios. Mai ales cu femeia aia...tin sa cred ca e maicasa:)) si pana la urma ce treaba au cei de la Anbu cu rozalia? ciudat si misteru e mare, ceea ce imi place si ma bucur ca mergi trepetat cu el si dezvalui foarte putin sau deloc.
Pai astept next si te roaga je sa ma anunti :o3 Spor la scris >:D<
:bye:
Mi-a placut cum ai inceput. Ai pus din prima mister si nu ne dezvalui multe. Aceasta Sakura care nu-si aminteste decat numele si ceea ce mai viseaza, chiar frumos si misterios. Mai ales cu femeia aia...tin sa cred ca e maicasa:)) si pana la urma ce treaba au cei de la Anbu cu rozalia? ciudat si misteru e mare, ceea ce imi place si ma bucur ca mergi trepetat cu el si dezvalui foarte putin sau deloc.
Pai astept next si te roaga je sa ma anunti :o3 Spor la scris >:D<
:bye:
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)