Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: [Terminat] Show me love
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lui

Vor fi mici fragmente unde vor scrie Vision. Veti intelege ce se intampla acolo, pana atunci, have fun.

[center]Capitolul 1[/center]

Cine sunt?... Aceasta intrebare ma chinuia mai bine de patru ani. Mai exact cand m-a gasit doamna Chiyo intr-o prapastie, cu capul spart si multe rani pe corp. M-am trezit speriata intr-o casuta micuta, dintr-un mic satuc de ninja de langa Satul Frunza, ce au renuntat la viata de oras, pentru un trai linistit si cam imbelsugat aici, printre copaci si izvoare. Tot ce imi aminteam, era prenumele meu: Sakura. De cate ori cand incercam sa imi amintesc si restul, capul incepea sa ma doara foarte tare, ca si cand creierul nu vroia sa isi aminteasca de... trecut...
- Sakura, ma trezi din visare glasul doamnei Chiyo, iar ochii mei verzi se atintisera spre batrana.
- Da, ii raspund cu glas trist si incarcat de remuscari, aratand ca am visat urat azi-noapte.
- Ce ai visat de data aceasta? Ma intreba batrana, asezandu-se langa mine pe podeaua de lemn a verandei, din curtea din spate a casutei ce o aveam la marginea satucului.
- Tot acelasi vis. Bustul unie femei mature, un ras bajocoritor, cum cineva ma striga, o sabie ce tracu milimetric de gatului meu, doi ochii de sarpe, dar de data asta, a aparut un baiat cu parul negru, ce ma striga, ii marturisesc, iar doamna notase totul pe un carnetel, in care tinea evidenta cosmarurilor mele.
Chiyo credea ca sunt franturi de amintiri, pe care nu vreau sa mi le amintesc sau creierul meu le neaga, clasandu-le ca si cosmaruri. Nu-mi pasa ce sunt, atata timp cat nu imi arata cine sunt si cum pot sa folosesc tehnici medicale, pe care habar n-am cum le-am invatat. Cel mai ciudat era, ca toti shinobi care vin din Satul Frunza imi arunca priviri urate, dandu-mi de inteles ca am fost o persoana rea, dar ce am facut? Scutur din cap, iar firele de par de culoare roz, lung pana aproape de jumatatea spatelui, se ciufulira mai mult decat facea briza calduta de primavara. Trag aerul parfumat si ma ridic in picioare, scuturandu-mi pantaloni negri ce ii purtam si apoi tunica cu maneca lunga, de aceeasi culoare ca si parul meu, dar cu modele verzi pe la manici si guler. Iau cosuletul de langa mine si in picioare niste slapi din trestie.
- Ma duc sa culeg fructe de padure, ii spun batranei, apoi il iau pe Yue, catelulus care l-am salvat acum cateva zile din ghearele unui urs flamand.
- Sakura, stai, imi spuse Chiyo, apucandu-ma cu degetele de antebrat.
Ma intorc spre ea si aceasta imi dadu o katana, ca sa ma pot apara in caz de vreun atac, fiindca acum Satul Frunza era in razboi cu Satul Sunetului. O gramada de vieti risipite in van. Nu stiu de ce imi fac griji, fiindca acest lucru nu ma priveste pe mine, fiindca eu sunt doar un medic si atat, nimic mai mult sau mai putin. Pornesc prin padure, in timp ce fredonam o melodie lina si vesela in acelasi timp...

- Hai Yue, adu batul, spun, incercad sa il fac pe catelus sa imi aduca batul, dar el nu vroia.
Rad usor, apoi incep sa il mangai pe cap, ajungand sa il scarpin pe burtica, cand simt niste prezente straine in spatele meu, ce ma facu sa iau animalutul in brate si sa ma intorc dand cu ochii de o echipa de patru membri Anbu, ce stateau pur si simplu, privindu-ma atent. Scot katana, strangand si mai tare pe Yue la pieptul meu, ca sa il apar in caz de atac. Unul dintre Anbu, cu parul negru, lipsit de viata, se puse in pozitie de lupta, dar un luptator blond, ii apuca mana, dand din cap ca nu.
- Sakura, sti cine sunt? Ma intreba conducatorul Anbu, cu parul saten, lung pana aproape de fund, prins la varfuri.
- Ce sa stiu? Il intren speriata, dandu-ma cativa pasi in spate, cand al patrulea membru Anbu cu parul negru, facut tepi in spate, facu cativa pasi spre mine, cu mana intinsa. Lasa-ma in pace! Tip si ma intorc, incepand sa fug cat puteam de tare inapoi spre sat, lasand in urma mea, cosul plin cu fructe de padure.
Ii aud cum ma striga marind si mai mult spaima in mine. Ii dau drumul lui Yue, apoi ma intorc spre cararea de unde am venit si intind mainile in fata, cu palmele in jos, le retrag rapid si le intind din nou, dar cu palma in sus. Pamantul de sub picioarele mele, incepu sa vibreze, ca si cand in acel moment am produs eu acel cutremur. Dau cu piciorul in pamant si din el se ridica un nor imend de praf, fiind menit sa imi ascunda prezenta, pentru a putea fugi. Ma intorc, fac doi pasi si pic ingenunchi, apucandu-mi capul si tipand de durere.

[center]Vision
- Poate sa controleze Doton-ul, doar prin miscari de Kung Fu. Interesant..., am auzit un glas de barbat chicotind aflandu-se intr-o camera intunecata...
- Inceteaza Sakura! Ti s-a interzis sa distrugi spiritul! Il doare! Tipa o alta fata, iar in fata mea se afla un tanar cu parul argintiu, intr-o groapa imensa...
- Esti sigura? Sti bine care sunt riscurile, spuse o femeie, dar am putut sa ii vad bustul mare...
- Sakura... Sakura...[/center]


- Sakura! Striga Chiyo pe mine, facandu-ma sa tresar speriata. Esti bine? Ce s-a intamplat? De ce esti acoperita de praf? Incepu batrana, in timp ce eu priveam pierduta in jurul meu.
O mare parte din copaci si iarba erau acoperite de praf, ca si cand cineva l-ar fi cernut acolo. Batrana ma intreba din nou ce s-a intamplat, iar eu izbucnesc in plans, punandu-mi capul pe picioarele ei, repetand intr-una ca sunt un om rau...
hey`
Ce imi place titlul:)).
greseli:
"Trag aerul parfumat si ma ridic in picioare, scuturandu-mi pantalonii negrii, ce ii purtam, si apoi tunica cu maneca lunga,
"manici'' - maneci
vroia. -voia.
niste prezente straine -> aici puteai sa spui "o prezenta straina"
- Hai, Yue, -> asta e o interjectie, iar dupa interjectii se pune virgula sau semnul exclamarii.
Il intren -> intreb
Pamantul de sub picioarele mele, incepu sa vibreze, -> aici nu trebuia virgula aia
nor imend->imens
VISION:
"- Poate sa controleze Doton-ul, doar prin miscari de Kung Fu"-> fara virgula
Il doare! Tipa o alta fata, -> acolo era "t" [mic] pentru ca intervine naratorul
[aici, la Vision, ai pus cam multe puncte de suspensie care nu arata bine]
__________
Am vazut ca mai ai greseli de exprimare, dar nu le-am trecut aici pentru ca nu sunt atat de grave, dar suna urat. Incearca sa mai scurtezi propozitiile pentru ca le faci prea lungi uneori si deaia mai uiti sa pui si virgulele.
Ai cam grabit putin actiunea, adica nu ai descriere. Visul si plimbarea prin padure meritau mai multa ca sa dinamizeze totul. Capitolul e cam scurt si lipsit de expresivitate. Incearca sa faci ca totul sa sune mai . . .literar? :-?? Uneori chiar daca nu e gresit nu prea suna ca face parte dintr-un fic.
Nu ai descris deloc sentimentele, iar personajul nu e atat de bine conturat. E destul, dar mai trebuia macar putin. Si ceva descriere fizica. Chiyo nu e descrisa mai deloc, decat stim ca e batrana, dar nu ai vorbit deloc despre ea. Ar trebui ca personajele care ajuta protagonista sa descrise mai mult, ca sa stim ce fel de rol au, etc. La fel si cu membrii A.N.B.U . Pe ei puteai sa ii descrii mai mult fizic, sau ceva de genul. Sa mai dureze pana cand isi dadea seama fata cine sunt, etc.
Caam atat..
Bafta la next si daca vrei anunta-ma.
Xoxo
Ma bucur foarte mult ca ai inceput un nou fic. Acesta este a doilea fic in care personajele sunt ninja, in primul era vorba de Sasuke, acum este vorba de Sakura. Ma intreb ce cuplu este la mijloc. Oare sasusaku ? Urmatorul capitol va fi din perspectiva lui Sakura sau a partenerului ei? Nu stiu, dar vreau sa aflu. Ma prins o curiozitate uriasa, chiar vreau sa stiu cine este Sakura, care este trecutul ei. Ma bucur foarte mult ca nu ai spus de la inceput tot, ai lasat un mister in urma ca sa ne bantuie.

Ficul este perfect:
Dialogul este bun, nci lung, nici sec.
Descrierea este prezenta si bine realizata.
Actiunea este lenta.
Deci....ficul este ....perfect.

Sper la scris!!!!!!!!!!!!!
In primul rand Hristos a inviat !
In al doilea rand :
wooow ce fic tare :x. . . tot ce pot sa spun e ca m-ai lasat cu gura cascata :-O
e super din toate punctele de vedere :
In primul rand actiunea se petrece in viata ninja [ceva ce eu ador]
In al doi-lea rand personajul principal e Sakura :X:X:X
Iar in al trei-lea rand Sasuke i-a intins mana :chuu:
tot ce pot spune e ca vreau nextu' cat mai repede T___T
App sper ca cuplul norocos e cuplul meu preferat ;;) SasuSaku . . . :ha:
alceva. . . nu mai spun greselile ca mi-e lene :-" ... aaa da, am vazut ca scrii foarte frumos. . . as vrea si eu id-u tau ... tr printr-un PM sau baga-ma u in lista [idul meu e la profil]
Mda. . . alceva. . . heii prea multe laude... dar din pacate nu pot spune nimic urat :-<
Atunci imi iau ramas bun si o sa revin cand va venii nextu' [sper ca in curand]
:bye:
Buna! Hristos a inviat! Ce-mi place ficul tau, deci m-ai lasat fara cuvinte. Are tot ce-i trebuie descriere, dialog, naratiune, actiune deloc grabita, ce sa mai zic, este supreb. Am o intrebare, ce cuplu va fi? Sasusaku? :> Daca e sasusaku sa stii ca te iubesc. Am mai vazut vreo doua greseli de tastare, dar nu e mare lucru. In rest... nu am nimic de comementat, ador acest fic :x:x:x. Spor la scris si la idei. Sper sa pui nextul repede si daca poti te rog sa ma anunti:pls: Pupici duulcii!!! :bye:
Buna, si merci ca mi'ai spus de fic. Si se intelege ca o sa imi placa deoarece mie imi plac toate fic'urile tale. Deci ma bucur ca ai inceput alt fic nou dar la "Crazy or lucky" mai pui continuarea? sau la "Yakuza's bos i love"...de ce l'ai inchis? Acum despre fic:
Deci, descriere si actiune ai, nu foarte multa dar mie unu imi ajunge. Si cum s'a mai spus, mai bine ca nu ai zis totul de la inceput si ca ne'ai lasat in mister. Si ce m'a deranjat pe mine mai mult a fost ca capitolul acesta a fost cam micut dar ok. Deci, cand poti sa aduci si continuarea caci as vrea tare mult sa vad care e trecutul Sakurei si eu cred ca femeia cu bustul mare e Tsunade, membrii echipei Anbu cred ca sunt Sasuke, Naruto, Neji si X, barbatul cu parul argintiu este Kakashi iar fata care tipa la Sakura sa nu distruga spiritul nu'mi dau seama cine ar putea fi. Si Sakura are vreun kyuubi? Din cate ai zis cam asta am inteles. Deci fara alte lungiri te'as ruga sa ma anunti de continuare si sa o pui cat de repede poti.
Inainte de a posta, vreau sa spun ca acele vision sunt fragmente de memorie si de aceea vor aparea puncte de suspensie. Stiu ca arata inestetic, cu ele, dar alta chestie in cap nu mi-a venit. Gome :">

[center]Capitolul 2[/center]

Tot ce auzeam era ropotul stropilor de apa, ce imi spalau trupul de praf si sudoare, dar ochii mei priveau in gol. Chiyo mereu evita sa imi spuna cine sunt persoanele din visul meu sau al cui apartin acele voci si cand insistam, ea ma trimitea sa cumpar una sau alta. De ce trebuie sa imi ascunda chiar trecutul meu de mine? Cine erau acei Anbu? Cum de imi stiau numele? Vocea conducatorului lor in suna atat de cunoscuta, dar in acelasi timp atat de straina. Oftez si opresc apa, ies din dus, punandu-mi un prosop in jurul trupului, ascuzandu-mi sanii, de marime medie ce ii aveam. Ma duc la chiuveta si incep sa ma spal pe dinti in timp ce imi priveam chipul in oglinda. Fetele din acest sat, la douazeci de ani, daca nu sunt casatorite sunt considerate fete batrane sau usuratice. Mda, eu nu am sa ma casatoresc pana cand nu aflu trecutul, nu ma linistesc...
- Ce naiba, mormai, cand suprind cu coada ochiului o umbra, la fereastra din spatele meu.
Dupa ce scuip clabuci de la pasta si imi sterg gura, ma indrept cu pasi mari, dar tacuti spre fereastra si o deschid brusc, dand nas in nas cu luptatorul Anbu cu parul facut tepi. Acesta duse degetul in dreptul gurii si facu shhh, apoi imi facu cu mana la revedere si se scufunda in umbra de sub el, lasandu-ma naucita cu totul. Ce a fost asta? Aud pasi pe coridor si inchid repede fereastra, apoi ies din baie, aproape ciocnindu-ma de batrana, ce imi spuse ca un Anbu ii aduse cosul meu cu fructe de padure. Ma incrunt usor si o intreb ce are, fiindca imi frangea mainile sub maneca tunici ce o purta, semn ca are ceva pe suflet si nu vrea sa imi spuna.
- Nu conteaza, spun pe un ton fals de veselie. Noapte buna doamna Chiyo, spun si ma indrept spre camera mea.
- Sakura, maine vei merge cu mine in Konohai sa imi cumpar medicamente, ma informa batrana, iar eu am aprobat din cap.
Nu-mi venea sa cred! In sfarsit ma ducea in Satul Frunza, dupa atata timp si numai o va lua pe Kaya, ca eu sa nu fiu ranita de oameni. Intru in camera si ma imbrac in pijama, zambind vesela, ca vad in sfarsit Konohai pe interior si nu numai zidurile din afara.

Am ramas uimita cand am trecut de protile mari. Niciodata nu vazusem atatia oameni, ce se plimbau pe strazile prafuite, pentru treburile zilnice. Genini ce plecau sau soseau din misiuni, jonini sau chiunini pe la un pahar de sake sau la dango, vaitandu-se de misiuni sau treburile primite de la hokage. Imi aranjez mai bine baticul, care imi ascundea parul, fiindca Chiyo m-a obligat, ca sa nu se uite lumea urat la mine. Mda... trebuia sa ma ascund si eu nu vroiam sa traiesc in umbra, dar sa traiesc in lumina, ma cam speria...
- Sakura! Trezeste-te! Ma trezi glasul batranei, zgarindu-ma putin pe timpane. Du-te si cumpara trei kilograme de teietei, imi spuse si imi dadu banii.
Pornesc spre patiseriem, in timp tot ce ma uitam dupa batrana ce se pierdu printre multimea de oameni, doar cocul din varful capului, ma ajuta sa o indentific. Mereu glumea, spunandu-mi ca eu i-am crizonat si mai rau parul decat era, doar sa ma tachineze. Trec pe langa un grup de tinere de aceeasi varsta cu mine, iar ele au inceput sa chicoteasca usor. Ma uit lung dupa fete, ne fiind atenta pe unde merg si ma ciocnesc de cineva, incat era sa pic pe jos. Doua maini puternice ma prinsesera de brate, facandu-ma sa scap un mic scancet de durere, fiindca m-a strans cam tare.
- Scuze, nu vroiam. Esti bine? Ma intreba o voce de barbat ce ma facu sa ridic ochii spre persoana respectiva.
Avea parul argintiu, tot tepi, intr-o parte, cu bandana acoperindu-i ochiul stang, iar chipul acoperit de o masca albastra. Ochiul sau negru, se mari cand ma vazu, apoi il miji, ca si cand as fi un infractor. Uram cand oamenii faceau acest gest in fata mea, ma faceau sa ma simt vinovata.
- Este vina mea, spun si imi plec usor capului.
Il ocolesc si alerg pana la pravalia, ce se afla la cativa pasi din punctul in care m-am ciocnit cu acel jonin. Deschid usa, ce fusese insotita de un clicet de clopotel de alama si am privit in jur. Erau rafturi intregi de paine, covrigei, foi goale de placinta si multe altele. La tejghea aparu o femeie invarsta de vreo treizeci si noua de ani, patruzeci, cu parul roz ca al meu, prins intr-un coc in forma de dragon. Ochii violeti m-au privit prima data binevoitori, apoi se marira de uimire. Inconjura tejgheaua si ma imbratisa, incepand sa planga pe umarul meu, repetand intr-una ca de ce m-au luat de langa ea. O indepartez pe femeie la o lungime de un brat privind-o atent in ochi, incercand sa imi amintesc, dar ca de obicei, ma lovesc de un obstacol dur in minte. Oftez si o rog sa imi dea trei kilograme de teietei.
- Deci este adevart ce se spune, spuse rozalia pe un ton trist si posac, facandu-ma curioasa. Ca esti atat de periculoasa incat si Akatsuki se teme sa dea nas in nas cu tine? Ma intreba ea, punand teieteii intr-o plasuta din plastic.
- Cine sunt Akatsuki? Intreb curioasa, punand plasuta in sacosa.
Femeia dadu sa raspunda, dar usa pravaliei se deschise brunsc, iar Chiyo ma striga, ca e timpul sa plecam. Ii mai arunc o privire si ies din magazin, in strada prafuita si insorita. Vreau sa o intreb pe batrana cine era vanzatoarea, dar ea ma apuca de brat si ma facu sa maresc pasul, soptindu-mi ca suntem urmarite. Ce frumos, n-am ce spune...
Prima!
Hi hi hi... Imi place la nebunie...
Hm... spun asta mai mereu.
Oricum am de ce. Ce frumos este capitolul. Minunat.
Credeam ca barbatul care a dat peste Sakura este Sasuke...
Mda nam norok
Ori cum cel de la geamul de la baie era sigur Sasuke. Moahaha
Ce imi place. Ma intreb daca ficul e Sasu&Saku...
Uff nu mai am cuvinte. Pe mine una mai lasat in suspans. Vreauu sa stiu cine o urmareste:((
Si de ce o urmareste. App tare faza cu Akatsuki.
Pai ce sa mai spun inafara ca imi place. Vreau next-ul repedee!
Spor la scris.

Ja'ne
Deci, o sa'ti spun mai intai de toate un simplu merci dupa care o sa zic si ceva de fic ca sa ai mai multe comuri. Deci acest capitol mi s'a parut interesant si o sa'mi dau si eu cu parerea cine ar putea fi acea persoana cu parul roz si facut coc in forma de dragon si ochi violeti: mama Sakurei. Acum sa vad daca o sa fie si adevarat. Si vad ca Sakura incepe sa gaseasca cate o piesa si sa le puna cap la cap pana face intregul puzzle al trecutului ei. Deci ideea mi s'a parut de la inceput originala si acum o sa'ti spun ca e si geniala. Este un fic captivant care te tine cu sufletu la gura sa vezi care este trecutul Sakurei, ce putere are, si lucruri de genul asta. Manu, esti o scriitoare foarte buna care pune descriere, actiune si dialog cat trebuie. Deci nu am ce comenta ca dialogul este sec, descrierea nu este multa sau ca actiunea este grabita. Deci fic'ul tau e jos palaria. Si sa ma mai anunti cand pui continuarea caci eu sunt mult mai entuziasmata sa aflu care este povestea ei si daca nu te superi am sa te intreb ceva:
1. Mai pui continuarea la Crazy or lucky.
2. Ai putea sa deschizi Yakuza's boss in love?
Si te intreb asta deoarece acestye fic'uri sunt frumoase si ar fi pacat sa faca panza de paianjen fara sa fie terminate.
Sper ca raspunsul la ambele sa fie "DA" dar stiu ca esti destul de ocupata:(
Oricum multa inspiratie si spor la scris!
Hey..
Mersi ca m-ai anuntat, si in acelasi timp, scuza-ma ca intarzii.
So, ca si data trecuta, incep cu greselile:
"scuip clabuci de la pasta si imi sterg gura" -> Aici nu imi place exprimarea. Mai bine spuneai "imi clatesc gura" si asta cuprindea tot. Si acolo mergea "ma sterg la gura".
"si facu shhh" -> damn, cum sa faca shh? Puteai sa formulezi "imi spuse sa tac prin semne", sau cu linie de dialog.
"Noapte buna, doamna Chiyo! spun, si ma indrept spre camera mea."
"Crizonat"-> Grizonat
"pic pe jos" ->pleonasm
"m-au strans"
"se mari cand ma vazu, apoi il miji," -> Nu cred ca iti poti mari sau mici ochiul cand vrei. Poate vrei sa spui ca se holba, sau privea uimit.
"invarsta" -> in varsta
"teietei" -> taitei
"brunsc" -> brusc
___
Am incercat sa le pun cam pe toate, dar nu am fost prea atenta:d. Dupa cum vezi, nu am mai dat multe explicatii. Daca ti se pare ca am gresit undeva, poti sa imi spui si voi incerca sa ma gandesc mai bine. Pai, nu le-am numarat, dar poti vedea ca sunt multe greseli. Mi-ar placea sa dispara. Mai corecteaza capitolul inainte sa il postezi. Poti sa citesti si cu voce tare, ca sa vezi mai bine greselile, si mai ales cele de exprimare. Ti-am mai povestit eu ca limbajul din fic, uneori, nu prea este "ficesc" :))) Exprima-te cat mai frumos, si pune mult accent pe lucrurile mai importante de descris. Adica nu descrie cum si-a dat nu-stiu-cine parul din ochi, dar nu il descri fizic suficient.
Apropo de asta, acolo cand ai descris personajul ala care o stransese in brate pe fata, whatever, nu ai scris decat vreo doua randuri seci de descriere fizica. Incearca sa o faci mai lunga, mai elaborata. Puteai sa descrii cateva gesturi, ca sa se stie mai multe despre el si prin caracterizare indirecta. De asemenea, expresia fetei si ochii sunt importante, pentru ca, de obicei, ele spun multe si sunt observate mereu la prima vedere.
Tot avand in vedere personajele, dialogul tau este sec, si la fel, are o exprimare cam ciudatica. Adica nu e gresita, dar nici prea urata.. si totusi nu imi transmite mai nimic. Incearca sa mai inlaturi din el, sau sa le pui replici mai interesante, sau macar altfel formulate. Ziceai de Chiyo ca e o doamna, ca are suflet bun,etc, iar din felul in care se comporta [cateodata], si vorbeste cu fata, nu prea mi se pare ca o iubeste si ca e o persoana buna.
As fi vrut sa descri mai mult si Konoha. Atunci cand mergea pe strada, sa zicem ca ar fi vazut.. case nu-stiu decare.. si oameni care fac nu-stiu-ce.

Deci, e dragut cum scri. Actiunea e impartita perfect in capitole. Descrierea ta este uneori seaca, iar sentimentele nu sunt aproape deloc descrise. Cu atat mai mult, iti era mai usor, pentru ca narezi la persoana I. Personajul tau mi se pare cam slab, asa.. ca o papusa.
Eu sper sa te mai perfectionezi, si sa ai grija capitolul urmator.
PS: scuze ca am aberat pe aici, si daca am greseli, caci ma cam doare capul :)) .
BYe-
Pagini: 1 2 3 4 5 6