Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

#51
[center]Capitolul 15[/center]

P.O.V. Kanji: - Ma bucur ca ai putut veni, spuse Sasuke, zambind bucuros, ca ma poate vedea dupa mai bine de doua saptamani de la operatie. Ai reusit sa o gasesti pe Sakura si pe Daisuke? Ma intreba, dupa ce eu i-am pus fructele pe noptiera si mi-am tras un scaun spre pat.
Se parea ca tata a avut grija ca, fosta mea dadaca sa fie aici ca la un hotel de patru stele, incat era singur in salon, avea televizon si era ingrijit cum scrie la carte. Ii spun ca nu am gasit pe nici unul dintre ei, dar oameni mei ii cauta si in gaura de sarpe. Cand ma intreba de pedeapsa, zambetul mi se sterse brusc de pe chip, facandu-l sa ofteze deznajduit.
- Nu conteaza care e pedeapsa ce o merita ei cu adevarat, dar daca ii gasim, ma voi sfatui cu tine, fiindca tu ai drept de viata si de moarte asupra familiei tale, ii spun, iar Sasuke chicoti amuzant, aratand ca nu este atat de batran pe cat il consideram eu si copii lui.
- Poate asupra Sakurei si a lui Daisuke mai am aceasta putere, dar Ayne este deja a ta, imi marturisi brunetul, iar eu am aprobat usor din cap, ridicandu-ma in picioare, incepand sa ma plimb prin salon.
Nu vroiam sa le fac rau celor doi sa ma ureasca pe urma iubita mea, dar cu oameni ca ei, nu prea aveam sanse sa le gasesc o pedeapsa mai blanda, fiindca ei si-au batut joc de toti si de toate, facand mult rau la persoanele pe care le respectam si le iubeam. Trag aer in piept si ii spun tatalui meu adoptiv, ca trebuie sa ma duc pentru a rezolva ceva in oras, apoi ies din salon, dand mana cu bodyguard-ul lui Sasuke. Cobor in strada si mijesc ochii, cand il vad pe Daisuke, tot batut si vai de capul sau, stand razamat de masina mea, un Lotec Sirius, argintiu, cu patru locuri, dar doua usi si aripa in spate. Fata lui, o data frumoasa, acum era acoperita de zgarieturi si vanatai, semn ca s-a incaierat cu multi.
- Ce vrei? Il intreb, pacand un pas in dreptul sau, cand brunetul se dadu un pas in spate.
- Ayne..., incerca sa spuna, dar este prins de gorilele lu' taicamiu. Da-mi drumu! Tipa, dar o batista cu somnifer ii se puse la nas, adormindu-l.
Dupa ce il incatusa, am deschis porbagajul masini, bagandu-l acolo pe brunet, urcandu-ma in masina, pornind spre depozite.

Stateam cu fundul pe o lada de lemn, dintr-un depozit de cherestea ce il detineam, in timp ce Hidan si Sasori il interogau pe Daisuke, pentru a afla unde se afla rozalia. Trag aer in piept, ridicandu-ma de pe lada, spunandu-le baietilor sa faca orice vor cu el, dar sa nu il ucida momentan. Sasori aproba din cap, reluand interogarea, iar eu m-am urcat in masina pornind spre casa, mai ales ca eram curios ce surpriza vrea sa imi faca iubita mea. Conduceam relaxat prin traficul degajat al metropolei nipone, cu o mana pe volan si cu cealalta pe schimbatorul de viteze. Dupa vreo douazeci de minute, am oprit masina in fata casei. Cobor din autovehicol, incuind-o, apoi intru in casa, strigandu-mi iubita.

P.O.V. Ayne: Aud glasul lui Kanji venind de la parter, semn ca a venit acasa. Mai ma uit o data peste rochia neagra, din dantela, mini, cu decolteu generos, cu spatele gol, iar partea de sus, era prinsa de fustita, printr-o broderie minunata. Imi pun niste cercelusi finuti din aur, iar la gat, un lantisor foarte fin din aur, primit cadou de la unchiul Itachi, cand am facut paispe ani. Aud un fluierat pervers, intorcandu-ma spre iubitul meu, facandu-ma sa zambesc enigmatic, fiindca in seara asta il doream, iar acum nu ma putea refuza, din cauza operatiei, ca ii s-a vindecat de ceva timp. Ma intind si il prind de mana, tragandu-l spre mine. Gestul meu il ia prin suprindere si pe nepregatite, asa ca se ciocni putin de mine, picand amandoi pe patul sau moale si primitor, dar brunetul nu se lasa cu toata greutatea pe mine. Imi trec timid degetele peste obraji sai, iar ochii lui imi cereau un raspuns la gestul meu.
- Vreau sa ma gusti si sa te gust, sa simt ce esti in stare sa faci, cu o fata cu conditia mea, ii soptesc in ureche pe un ton suav, invitandu-l sa ma dizvirgineze.
Imi sopti ca voi avea o experienta de neuitat si apoi ma saruta, pasional pe buze. Limba lui se strecura in gura mea, atigandu-mi limba si invitand-o la joaca. Imi raspunse imediat, in timp ce mainile lui, imi atingeau gingas sanii si coapselor, facandu-ma sa le doresc sa le simt si pe pielea goala, nu numai prin rochie. Degetele mele, ii atingeau timid pielea gatului, in timp cu celelalte degete, le aveam in parul sau de carbune, moale si matasos, atat de curat pentru mine. Simt cum isi strecura degetele sale bucuclase sub rochie, urcand pe coapsa piciorului, dandu-mi fiori pe intregul corp.Buzele sale imi aingeau usor si pasional, pielea gatului, dandu-mi fiori in intregul corp. Se afla peste mine si picioarele mele, se aflau de o parte si alta a bazinului sau. Imi duc piciorul drept peste fundul sau, lipindu-l cu sexul si mai mult de al meu. Simt cand buzele sale formara un zambet - nu stiu, daca era cuminte sau nu - pentru gestul meu si isi baga o mana sub mine, apucand snurul rochiei si tragand de el, desfacandu-l si apoi inlaturand piesea vestimentara, ce imi acoperea in intregime corpul. Se ridica o clipa in genunchi, iar ochii sai, se delectau cu corpul me. Zambesc usor stingherita, dar rapid transform acel zambet intr-un ranjet perver si ascuns Inchid usor ochii si apoi ii deschid pe jumatate. Ma ridic in fund si il sarut pe Kanji pe buzele apetisante, trecandu-mi limba peste buzele sale. Imi raspunse automat la sarut, apucandu-mi limba cu buzele sale si incepand sa mi-o suga. Se opri o clipa din degustarea buzelor mele, pentru a se descalta de adidasi. Dupa ce scapa de incaltaminte, reveni la buzele mele, incepand sa le devoare cu atata adorare, parca ar fi un drogat care devoreaza doza sa zilnica de drog. Ma ridic in genunchi pentru ai desface mai usor nasturi de la camasa, care erau multi si ma enervau la culme. Degetele imi tremurau cand ii desfaceau nasturi, aratand ca sunt putin nervoasa.
- Daca nu vrei nu o facem. Eu nu te oblig, pisicuta, imi sopti, avand fruntea lipita de a mea si buzele la cativa centimetri de ale mele, iar mainile lui, erau peste ale mele.
- Nu imi este teama, fiindca stiu ca nu ma va durea asa tare cu tine. Sunt doar nervoasa pe camasa, ii soptesc la randul meu si il sarut pe buze, strecurandu-mi limba in gura lui.
Limba lui incepu sa se frece cu frenezie de a mea, parca ar face sex cu ea. Am reusit fara ajutor sa ii dechid trei-sfert din camasa, iar ultimi doi nasturi i-am rupt, tragand de camasa. Ii dau jos camasa, in timp ce mainile sale ma mangaiau pe intregul spate, aducandu-ma in al noualea cer. Ma apuca de fund, lipindu-mi corpul de al sau, facandu-ma sa scap un mic scancet de durere. Puteam sa simt ca devenea din ce in ce mai activ in pantaloni, cea ce ma facu sa imi cobor mana intre noi si sa incep sa ii mangai comoara prin pantaloni, facandu-l sa se desprinda din sarut, sa isi dea capul pe spate pentru a scoate un oftat de placere. Imi sopti la ureche, ca nu sunt cuminte defel, iar eu am chicotit usor. Ma lasa pe spate si eu m-am suput ca o pisica docila, de mai mult, decat un mangaiat dupa ureche. Buzele lui au inceput sa imi atinga usor si fugat, pielea piciorului, pana aproape de zona mea intima. Atingerea fugara a buzelor sale moi si delicate, imi provocau furnicaturi in tot corpul. Urca cu saruturile, pana la buzele mele, trecandu-si limba peste ele, apoi cobori din nou, repezindu-se cu gura la sfarcurile mele, ca un animal hamasit asupra prazii. Am scot un oftat de placere, fiindca ma musca usor si imi sugea incet, sfarcul, asemenea unui sugar. Dupa ce imi intari sfarcul, trecu la celalalt, in timp de cu mainile sale jucause, ma mangaia pe corp, coborand spre chiloti din dantela neagra. Ii apuca si ii rupse, promitandu-mi ca imi va cumpara zece pereche la fel de la Victoria's secret. Imi puse picioarele pe umeri sai puternici si incepu sa imi hartuiasca tandru cu limba acel loc. Doamne ce miscari nebunesti stia sa faca cu limba sa. Imi duc degetul aratator la de la mana stanga la gura, prizindu-l cu dinti, incercand sa opresc gemetele de placere, ce mi le oferea tanarului, dar a fost in zadar.
Simt cum inceta cu miscarile, apoi se ridica in genunchi si incepu sa se desfaca la pantaloni. Am incercat sa il ajut, dar eram prea emotionata si mai mult il incurcam, dar nu a comentat, ci s-a amuzat usor. Dupa ce se dezbraca si el de ultimele haine ale sale, Kanji isi puse un prezervativ pe mandrie, pentru a nu exista riscuri de a deveni parinti fara voia noastra. Isi potrivi barbatia si apoi ma privi in ochi, cerandu-si scuze pentru durerea care urma. Ii zambesc usor si apoi il prind prind cu degetele de brate. Ma pupa pe frunde si simt cum s-a adancit in mine. Imi arcuiesc spatele si scot un scancet de durere, cand ma patrunse dur. Mai ma patrunse o data si a treia oara intra cu totul in mine. Pe interiorul coapsei isi facu aparitia cateva mici firicele de sange, aratand ca purtatea mea a fost luata de Kanji. Brunetul incepu sa faca miscari usoare de du-te-vino pentru a ma obisnui cu el. Din gemete de durere, am dat in gemete de placere. Se vedea ca era un expert in arta sexului. Un strat fin si lipicios de transpiratie se asternu peste trupurile noastre, ca un strat de roua dimineata peste iarba. Eu il mangaiam pe spate cu mainile si ii mai dadeam cate un sarut pe buzele apetisante. Parul nostru era ud din cauza transpiratiei, iar pupilele ochilor le aveam dilatate, parca ne-am fi drogat. Dupa o ora si ceva, simti cum ii vine si ma patrunse mai dur si mai adanc, facandu-ma sa icnesc usor de durere, eliberandu-se in prezervativ. Statu cateva secunde deasupra mea si apoi se lasa intr-o parte, intinzandu-se pe spate. Ma intorc spre el, privindu-l atent si apoi ii dau un mic sarut pe buze. Imi pun capul pe umarul sau, adormind sub mangaierea maini sale pe spatele meu, tot transpirat, lipicios si ud....

P.S. As spune poze cu masina lui Kanji si rochia Aynei, dar cu A.C.T.A. in actiune nu ma risc aici - *straight face*
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#52
Foarte frumos capitolul. Imi place foarte mult ficul mai ales ca am citit si primul sezon. Scrii foarte frumos si m-ai dat gata cu ficul tau. Nu credeam ca o sa o schimbi in halul ala pe Sakura in al doilea sezon, adica chiar asa a ajuns. Oricum, Kanji e de nepretuit si ma bucur ca a facut pasul acela cu Ayane. Ei doi chiar se iubesc si e foarte frumoasa relatia dintre ei doi. De abia astept urmatorul capitol care ma va da pe spate ca de obicei. Spor la scris!:)
[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

#53
[center]Capitolul 16[/center]

P.O.V. Kanji: Stateam razamat intr-un cot, mangaindu-mi micuta mea panteruta pe spate, in timp ce ea dormea ghemuita langa mine. Parea o adevarata zana a nopti, dar in acelasi timp o pisica foarte rasfatata. Ii sarut buzele dulci si moi, foarte usor pentru a o nu trezi, mai ales, ca nu vroiam sa ii dau vestea ca am prins-o pe Sakura, care pe deasupra mai e si insarcinata cu fiul ei in doua luni si doua saptamani.
- 'Neata frumusete, spun, sarutand-o pe buzele acelea dulci si gustoase. Ce faci? O intreb, cand tanara imi saruta degetele de la mana, cu care o mangaiam pe chip.
- Ma duc sa fac un dus, imi raspunse bruneta, dandu-mi un mic sarut pe obraz, pescuindu-mi de jos camasa mea, luand-o pe ea, lasandu-ma sa, salivez dupa trupul ei.
Incepu sa imi suna mobilul, iar eu m-am intins dupa el, luandu-l de pe noptiera, incruntandu-ma cand vad ca ma apela tata. Raspund si barbatul imi spuse sa imi aduc iubita la depozitul unde se afla si fratele ei geaman. Se parea ca azi se decidea soarta celor doi si totul va depinde acum si de votul iubitei mele. Trag aer in piept si intru in baie, sarutandu-mi iubita pe buze, apoi ii soptesc sa se imbrace in ceva comod si mai sport. Aproba din cap si iesi din baie, pentru a ma lasa sa ma bucur in liniste de dusul fierbinte, ce imi spala corpul de amintirile dulci si pasionale de azi-noapte. Inchid ochii gandindu-ma la toate variantele posibile, pentru a salva macar copilul din pantecul rozaliei si sa nu il trimit pe acel suflet nevinovat la moarte. Opresc apa, imi iau prosot si ma sterg pe corp, in timp ce ma gandeam, cum sa ii expun Aynei situatia in momentul de fata, fara sa se ajunga la cearta. Orice ar fi, eu am sa o sustin, imi soptesc in minte, tragand o pereche de boxeri, niste blugi si un tricou negru, cu nu stiu ce imagie pe piept. Dupa ce mi-am facut parul tepi si mi-am dat cu parfum, am coborat in straga, unde ma astepta bruneta, razamata de laborghini-ul meu. Ne-am urcat in masina si am pornit spre depozit.

- Deci, acum va depinde si votul meu in legatura cu soarta pruncului din pantecul mamei, spuse Ayne, coborand din masina si dadu usor nervoasa cu usa. Ea nu va accepta ajutorul nimanui si va vrea sa ucida copilul! Tipa bruneta pe mine, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap, fiindca eu eram pregatit pentru orice situatie.
Aveam de gand sa o oblig pe Sakura sa nasca, apoi daca acel copil nu il vrea Ayne, il voi lua eu, pentru a-l creste ca pe un fiu pentru mine. Intram in hala si acolo il vad pe tata, pe Sasuke, Itachi, Gaara si Naruto, iar in mijloc in genunchi, se afla Sakura si Daisuke, vai de capul lor.
- Curva nenorocita! Tipa rozalia, cum isi vazu fiica, asezandu-se langa tatal ei. Din cauza ta am ajuns in situatia asta! Din cauza ta si a curvarului de taicatu! Continua sa tipe si cand vru sa se ridice in picioare, pentru a se repezi la cei doi, Hidan, o apuca de brate, obligand-o sa se aseze la loc in genunchi.
- Deci? Ce facem cu cei doi? Orice veti hotari voi, eu nu ma bag, spuse Sasuke, atragandu-mi automat atentia, dandu-mi de inteles, ca suferise mult din cauza Sakurei si a netotului de fiusu. Eu ii condamn pe toti trei la moarte, spuse brunetul, facandu-si sotia sa inceapa sa planga. Itachi? Isi intreba fratele, ce dadu acelasi raspuns.
Pana la mine, toate cuvintele au fost, trimiterea la moarte. Cand mi se pronunta numele, am tras aer in piept si l-am privit pe Daisuke in ochi, zambind ironic.
- Sakura va naste copilul ce il poarta in pantec, pe care am sa-l cresc eu, asta daca nu vrea Ayne sa il creasca, iar Daisuke sa ajunga tarfa masculina, spun parerea mea, atragand automat privirile spre persoana mea.
Imi mut privirea de pe mecla tanarului, la chipul uimit al iubitei mele, ce ma privea suprinsa. Se parea ca se astepta sa ii trimit si eu la moarte, dar in pieptul meu, inca mai bate o inima, ce ma face uman.

P.O.V. Ayne: Ma uitam cu ochii mari la iubitul meu, fiindca nu ma asteptam sa se gaseasca o compasiune pentru un bebelus, sub acel invelis de baiat dur. Cand mi se pronunta numele, am zambit ironica tatalui meu, apoi am ranjit la nenorocitul de fratemiu, ce a incercat sa ma violeze.
- Mama va fi dusa la nebuni pentru a nu face rau bebelusului, iar dupa ce se va naste, ea va ajunge tarfa sau curva, dar in loc de bani, va primi droguri, ca si asa le iubeste mult mai mult decat familia, spun, zambind ironic, lasandu-mi capul pe umarul drept, privindu-mi persoana ce mi-a dat viata. Fara frica Sakura, bebelusul va fi crescut de mine si nu ii va lipsi nimic, iar tu, frate, vei ajunge tarfa masculina, dar ii se va taia limba, mai spun, strangand mana in pumn, unghile intrandu-mi in carne.
Ma intorc pe calcaie, iesind din depozit, chemand un taxi, pentru a merge acasa la Kanji, sa-mi iau lucrurile si sa ma mut singura, intr-un apartament. Nu stiam de ce, dar intr-un fel, el m-a tradat, fara sa imi spuna intregul adevar despre mama mea si cu acesti oameni, eu nu pot sa stau, nici daca as fi fortata. Ma urc in taxi si ii comunic adresa soferului, apoi am inchis ochii, masandu-mi tamplele, fiindca ma durea capul de la atata agitatie si prostie...

- Sakura e salvata. Va si la spitalul de nebuni pana naste, apoi va fi curva, imi dadu Kanji verdictul, stand in cadrul usi, cu mainile in piept, privindu-ma cu parere de rau, ca am ales sa ma mut de la el.
- In fine, spun, punandu-mi hainele in valize, alaturi de lucrurile mele. Iti multumesc ca o sa-mi platesti chiria pana ma pun pe picioare, mai spun, in timp ce ma ajuta cu valizele la masina lui.
Nu ma asteptam ca brunetul sa nu comenteze absolut deloc in legatura cu decizia mea, dar singur s-a oferit sa ma duca cu masina si sa imi plateasca un timp chiria.
- Daca ai nevoie de orice, sa nu eziti sa ma suni, imi mai spuse, dandu-mi un mic sarut pe frunte, apoi porni masina, indreptandu-ne spre noua mea locuinta...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#54
[center]Capitolul 17[/center]

P.O.V. Kanji: Stateam in sufrageria fostei mele dadace si il asteptam, ca acesta sa isi termine dusul si sa vina, sa vorbeasca cu mine. Vroiam sa ii spun ca fiica lui s-a mutat de la mine si vrea sa isi traiasca viata pe cont propriu, fara sa fie implicata in mafie sau sa ii se spuna mai multe decat trebuie sa stie. Nu stiu de ce am asteptat o luna si ceva, pentru ai da aceasta veste, dar tot acest timp, daca am vorbit o data sau de doua ori la telefon.
- Kanji! Ce supriza placuta, spuse Sasuke, venind la mine si imbratisandu-ma strans, ca si cand as fi in continuare copilul sau. Ce vant te aduce pe aici? Ma intreba curios, facandu-mi semn spre canapea, rugand-o pe Dominica sa aduca niste limonada si prajiturele.
- Am venit sa iti dau noua adresa a fiicei tale. A ales sa se mute singura intr-un apartament pe care il detin eu, nevrand sa mai aibe de a face cu mafia sau orice tine legat de ea..., m-am intrerupt, cand barbatul incepu sa injure in ultimul hal, asemanand-o pe Ayne cu tarfa de Sakura. E dreptul ei! Daca eu nu am avut dreptul de a alege calea pe care vreau sa o urmez, ei nu ii se va lua acest drept din nastere! Ridic tonul, ajugand sa tip la brunet, care tacu imediat, uitandu-se la mine cu ochi mari.
Trag aer in piept pentru a ma calma, vreau sa spun ceva, dar ma razgandesc, intorcandu-ma pe calcaie, parasing casa in care am crescut douazeci de ani. Nu intelegeam de ce Sasuke tinea cu dinti, ca fiica lui sa faca parte din Yakuza, impotriva dorintei ei. Ma urc in masina si pornesc motorul, lipindu-mi capul de volan, oftand obosit. Dupa putin timp, ridic capul si dupa ce imi pun centura, imi reglez oglinzile, ramand uimit, sa imi vad chipul atat de obosit si nebarberit, cu cearcane adanci in jurul ochilor si parul tot ciufulit, aratand ca si cand o gaiana si-a facut culcus in el. Zambesc ironic, fiindca acum ceva timp, eram mereu aranjat, cu obrazul ras, fara cearcane in jurul ochilor si parul facut tepi. Acum ceva timp..., imi spun ironic in gand, pufnind usor, dand in mansalier si pornind spre apartamentul fostei mele iubite. Ca sa imi treaca nervi, am pus o melodie clasica, cantata de Richard Clayderman. Nu vroiam sa il bat pe noul ei iubit, mai daca are unul.
- Da? Raspund, cand imi suna I-Phone-ul, punandu-mi casca, fiindca nu vroiam sa ma opreasca politia.
- Seful, sunt Hidan, tatal dumneavoastra a sunat, spunand ca va invita la cina pe iahtul sau persoanl la ora opt azi. Poate sa vina si domnisoara Ayne, ma anunta argintiul, facandu-ma sa scap niste injuraturi printre dinti.
- Mersi mult blegule, mormai printre dinti, schimband directia de mers spre spalatorie, pentru a-mi lua costumul meu de gala.
Trebuia sa arat foarte dichisit, iar in trei ore, nu prea aveam timp, daca ma duceam si pana la Aynei. Pana am ajuns la spalatorie, am sunat-o pe tanara, spunandu-i despre cina si rugand-o sa ma sune in caz ca nu vine sau vine. Dupa ce am primit incuviintarea tinerei, am coborat din masina, intrand in spalatorie. Azi trebuia sa arat foarte spircuit, asta insemnand sa imi dau si cu fond de ten pe fata - il uram - sau anti-cearcane. Daca nu mai ai timp sa dormi noaptea, taci si inghiti.

Imi potriveam cravata neagra, zambind ca acea crema anti-cearcane, chiar facea minuni in cazul meu. Trebuia sa recunosc, ca mai aratam si eu a om acum, cu fata barberita, cu un mic cioc sub buza inferioara. Parul era tot dat pe spate, prin care se vedeau vagi, suvitele mele de cam toate culorile.
- A sunat domnisoara Ayne sa va spuna, ca o sa vina la petrecere, ma anunta menajera mea, iar eu am aprobat absent din cap.
Dupa ce imi dau cu parfum, ies din camera, coborand in living, apoi m-am dus in fata casi, urcandu-ma in masina. Aveam sa o revad din nou pe Ayne pasind plina de eleganta, ca si in noaptea banchetului, cea mai eleganta si plina de gratie. Zambesc cu jumatate de gura. Am pierdut-o si numai pot face nimic, ca sa o recastig..., imi soptesc in gand, dand in masalier si pornind spre port.

P.O.V. Ayne: Stateam in fata oglinzi, privindu-mi talia acoperita de rochia din patase, visinie, croita in asa fel incat parea facute doar din voaluri, lungi pana in pamant, prinse sub-sani, cu un fel de brau, batut in pietre semi-pretioase. Aveam un decolteu in forma de inima, fara bretele, dezvelindu-mi umeri goi, avand in fata o crapatura ce pornea din partea dreapta a soldului pana jos, aratand un fel de voal, portocaliu mai inchis. Eram bucuroasa ca puteam sa port inca papuci cu toc, alegand o pereche de sandale pe gamba, auri. Imi pun in ureche niste cercei din aur, cu diamante micute si un safir in forma de lacrima, la fel ca si pandantivul lantisorului ce il aveam la gat. Imi dau cu parfun si imi privesc coafura - avea parul ondulat cu bucle mari, prins in varful capului si de acolo plecand pe spatele meu intr-o cascada aranjata si ordonata.
- Incurand va afla de tine, soptesc, punandu-mi o mana pe pantec si zambind bucuroasa, dar si trista in acelasi timp.
Clipesc de cateva ori, pentru a-mi alunga lacrimile din ochi, pentru a nu-mi strica machiajul discret si facut cu multa miticulozitate, mai ales, ca aveam cearcane pe sub ochi. Imi iau un sal din casmir, punandu-l pe umeri, pentru a-mi oferi cat de cat protectie. Ies din apartament, coborand in parcarea blocului, ducandu-ma la micuta mea masina, Daihatsu Copen, argintie, decapotabila, micuta si eleganta, ca si mine. Dezactivez alartama si ma urc in masina, pornind spre port. In curand il voi revedea. In curand voi afla ce parere are despre noi. Voi lupta cu toate puterile sa te apar, imi spun in gand, punand o mana pe pantec, apoi schimb viteza, pentru a merge putin mai repede.

Parchez broscuta mea, langa Laborghini-ul brunetului, iar tanarul veni la mine, deschizandu-mi portiera.
- Te-am asteptat, imi spuse pe un ton calm si dulce, dandu-mi fiori pana in maduva spinari, iar atingerea pieli sale calde, ravarsa in interiorul meu o caldura placuta.
Zambesc tamp, iesind din autovehicol, luandu-mi posetuta cu mine si dupa ce activez alarma. Il iau pe barbat de brat, pronind spre iahtul impunator, ce era ancorat la putina distanta de noi. Izuna ne intampina, cum am urcat pe punte, asezandu-ne la o masa, rotunda, plina de delicatese si sampanie la gheata. Cina decurse in liniste incordana, putand sa vad mult mai usor, oboseala ascunsa de pe chipul tanarului.
- Nu, multumesc, refuz politicoasa, cand tatal fostului mei iubit, a vrut sa ma serveasca cu sampanie.
- Cum vrei, scumpo, spuse Izuna, punand in galetusa sampania. Ayne, stiu ca va fi un soc, dar vreau sa iti spun...
- Stiu, spun, fiindca acum cinci zile, Sakura a putut sa se sinucida. Imi pare rau pentru copilul din pantecul ei, mai spun, stergandu-mi o lacrima, ce inflori in coltul ochiului, apoi trag aer in piept, pentru a ma calma. Am hotarat sa plec din tara, fiindca e cel mai bine pentru mine si viata ce e in mine, spun deodata, atragandu-le celor doi atentia.
Il vad pe Kanji cum isi inclesta maxilarele, iar tatal sau ma privea suprins. Iau mana barbatului ce il iubeam din suflet si o pun peste pantecul meu, dandu-i de inteles ca l-am conceput cu el, dar tanarul retrase rapid mana, intorcandu-si chipul de la mine. Inchid ochii, dezamagita. Lacrimile au inceput sa cruga in tacere pe obraji, iar eu m-am ridicat de la mana, luandu-mi lucrurile si pornind cu capul sus spre masina mea. Nu-mi pasa absolut defel ca taicamiu nu vrea sa mai stie de mine, ca tatal copilului meu ma considera o curva nenorocita ca si Sakura.
- Jur ca te voi apara de tot ce este rau pe lumea asta, soptesc, mangaindu-mi pantecul, plin si incurand se va mari. Nu ii voi lasa sa iti faca nici un rau, mai adaug, urcandu-ma in masina si pornind spre casa, pentru a cauta oferte de facultate sau locuri de munca, departe de tara.
Vroiam sa plec cat mai repede din acest loc, daunator pentru sufletelul nevinovat din mine. Mereu se deschide o usa, cand se inchide alta...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#55
Hey buna. Scuze ca nu am mai trecut dar nu prea am avut timp. A fost un capitol care m-a lasat cu gura cascata. Pur si simplu am ramas uimita cand am citit de copilul lor dar si de sinuciderea Sakurei. Sper sa se impace si sa accepte copilul. De abia astept continuarea. Cred ca ai avut intr-un loc sau doua greselute de tastare, dar fiecare are pana la urma. Este unul din ficurile mele preferate si tu scrii foarte frumos:X. Bafta la scris si astept next-ul.:)
[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

#56
[center]Capitolul 18[/center]

P.O.V. Kanji: Ma uitam lung la pasarela, care acum un sfert de ora, pasi o zeita atat de frumoasa, dar in acelasi timp atat de trista si mandra. Cum am pierdut-o din ochi, am simtit cum interiorul meu se denclasa un val de acuzati si gelozii. Kanji! Cum ai putut sa o lasi sa plece asa?! Dupa ce ti-a demonstrat ca te iubeste atat de mult, luandu-ti mereu apararea si daruindu-se tie, ca sa fi primul din viata ei! Tipa constiinta mea, facandu-ma sa pufnesc usor nervos, ridicandu-ma de la masa si inventand un motiv prostesc, pentru a putea sa plec acasa. M-am urcat in masina si am pornit, nestiind unde, doar ceierul imi dadea impulsuri. Era imposibil sa fi ramas cu mine, mai ales, ca Hidan m-a informat fiecare miscare ce o face bruneta, de cand a plecat din casa. Atunci cum a ramas insarcinata? Inchid pentru o secunda, pentru a rememora, ultima parte a primei noastre nopti de dragoste.
- Futu-i natia lui de prezervativ! Tip nervos, punand frana, exact la timp, nevazand insa, ca semaforul se facu rosu, cand eu m-am trezit din starea de visare.
Ca un dobitoc ce am fost, nu am verificat sa vad, daca caciulita a cedat sau nu. Imi lovesc fruntea de volan, apoi pornesc ca un glont eliberat de un pistol, schimband vitezele, fara sa ma mai uit la turometrul de pe bord. Trebuia sa imi cer scuze de la bruneta si sa o rog, sa ma lase sa o ajut cu acel copil. Opresc in fata blocului ei, cobor din masina si intru in bloc, urcand la etajul sase, oprindu-ma in fata usii de la intrare. Apas pe sonerie si inchid ochii pentru a auzi vreo miscare din spatele ei, dar nimic... Bat in usa, dar nu imi raspunse nimeni. Unde o fi? Trag aer in piept si cobor pana in parcarea blocului, cautandu-i masina, ce am gasit-o, cum statea singura acolo. Probabil a adormit sau este la tatal ei. Mergi maine dimineata la Sasuke si gata, incerc sa ma imbarbatez singur. Ma urc in masina si ma intorc, acasa pentru a dormi si sa ma gandesc ce sa ii spun fetei sa ma ierte, daca ma iarta...

Dimineata veni mai repede decat am asteptat, dar acum regret ca mi-am dorit sa vina atat de repede zorile. Stateam in camera mea si reciteam scrisoarea ce mi-a fost adus-o Mya, ce a primit-o de la Naruto, alaturi de micutele cadouri ce ii le-am facut. N-are decat sa le amaneteze sau sa le dea la cine o vrea. Ii le-am facut cadou, mi se roteau cuvintele ce ii le-am spus avocatului prin capul meu. Oftez si incep din nou sa recitesc scrisoarea facuta de mana ei.

[center]Kanji...
Stiu ca o scrisoare ar incepe cu "draga" sau "stimate", dar am realizat ca tu nu meriti. Nu meriti sa mi te adresez cu "draga Kanji" sau sa iti spun, "Kanji, copilasul nostru a dat prima data din picioare". Nu! Pur si simplu nu le meriti si de aceea te privesc de dreptul de a-ti vedea copilul crescand, sa iti spuna tata sau multe alte lucruri. Nu ma cauta in oras, ca am plecat de parte de toti si de toate. Tata m-a facut curva nenorocita, cand a aflat ca sunt insarcinata, iar tu... tu ne-ai respins pe amandoi, asa ca am ales sa plec.
Kanji, as minti daca as spune ca nu te voi lasa sa il vezi. Te voi lasa, dar el te va sti ca fiind fratele meu cel mare, nu ca si tatal sau. Imi pare rau, dar tu m-ai fortat sa iau aceasta decizie. Mereu am visat ca tu o sa te saturi de tot si vei fi liber, dar acum, cand esti cap de mafie, a inceput sa imi fie frica pentru viata mea, dar mai a ta? Pe biletul din plic este noua mea adresa.
Iti doresc sa iti deschizi ochii si sa vezi ce este bine....
Ayne...
[/center]

Inchid ochii pentru a-mi opri lacrimile ce imi impanjeneau ochii. E timpul sa iei o decizie Kanji, imi spun in gand, zambind amar, in timp ce formam un numar. Era timpul sa imi fac propria cale in lumea asta.

P.O.V. Ayne: - Aceasta e locuinta despre care va vorbeam , domnisoara Senju, spuse doamna Smith, fosta proprietara a unei case modeste dintr-un cartier rezidential din Bevery Hills.
Casa avea mansarda, cu balcon, garaj, piscina in spate si o mica gradina in fata casii. Ii multumesc femei intre doua varste si dupa ce iesi din casa, il sun pe Hidan, ce se oferi sa ma ajute cu mobila si restul lucrurilor mele, spunandu-i unde sa vina. Trantesc clapeta mobilului meu, Nokia 7205, negru, cu o parte din taste de culoare roz. Oftez si ma asez cu grija pe treptele din beton, acoperite de laminate de culoarea mieri, mangaindu-mi pantecul ce incepu sa se vada, cu rogul iubirii mele.
- Sper ca tatal tau sa fi luat decizia ce-a buna, soptesc micutului din pantecului meu, mangaindu-l calm si iubitoare.
- Si chiar a luat, am auzit glasul sau puternic si profund, facandu-ma sa tresar, ridicandu-mi ochii obositi spre usa de la intrare.
Pe aceasta intra Kanji cu o cutie mare in maini, urmat de Hidan, ce imi aducea bagajele cu haine. Ce cauta aici? Ma ridic in picioare, ma duc la brunet si ii carpesc o palma, inrosindu-i un obraz, apoi si celalalt, ca sa fie cu pereche. M-am intors pe calcaie si am urcat sus, spunandu-i argintiului sa imi aduca bagajele in camera mea. Ies pe balcon si ma asez pe un scaun pliant, tragand de cateva ori aer in piept, fiindca nu vroiam sa ii fac rau bebelusului si sa regret pe urma.

Am coborat in living cand m-a chemat Hidan sa imi spuna ca el pleaca si ma lasa cu tatal copilului meu.
- Ce cauti aici? Il intreb curioasa, uitandu-ma calma la el, cum imi facea loc pe canapeaua din piele, sa ma asez.
- L-am pus pe Hidan in Yakuza, dar eu voi conduce din umbra, imi raspunse, in timp ce eu m-am asezat cu grija pe canapea. Am venit la tine, imi mai spuse, apoi o bufnitura usoara, ma facu sa sa tresar si sa il privesc uimita, sa il vad in genunchi in fata mea, iar obraji ii era scaldati in lacrimi. Iarta-ma... am fost un nenorocit... nu te merit... imi pare atat de rau..., incepu sa planga si sa ingane scuze printre suspine, facandu-ma sa il apuc de brate si sa il oblig sa isi aseze capul pe picioarele mele, simtind pe obrazul sau, pantecul meu plin, rotund si moale.
- Totul o sa fie bine, ii soptesc in ureche si ii dau un mic pupic pe obrazul usor vanat de la palmele ce si le-a incasat de la mine.
Brunetul se ridica si ma lua in brate, sarutandu-ma apasat si delicat pe buze, stergand din minte toate gandurile negre si frica ce mi s-a cuibarit in inima pentru el. Dupa acel sarut dulce, ma ghemuiesc cu grija in bratele sale si ii iau mana dreapta, punand-o pe pantecul meu, pentru a simti cum o noua viata se naste in trupul meu. O viata, ce o s-o protejam impreuna, ca o familie adevarata...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#57
[center]Capitolul 19[/center]

P.O.V. Kanji: - Wiii! Exclama Yuzuki, in timp ce statea in bratele mele si ne dadeam amandoi in leaganul din parc, in timp ce mamica lui ne privea de pe margine, stand pe o bancunta si se juca cu Hana, ce gandurea usor, in bratele ei. Mai sus tati! Tipa surescitat baietelul de cinci anisori, dand energic din manute.
- Kanji, se auzi glasul sotiei mele, ce veni mai aproape de leaga, cu caruciorul in care se afla fiica noastra de sase luni. Hai sa mergem, Hana e obosita deja, imi spuse bruneta, iar ochii ei, sclipeau plini de bucurie sa ma vada ca am ales-o pe ea si nu drumul plin de greutati din Yakuza.
Zambesc si opresc leaganul, dandu-l jos pe copilas din brate, dar il apuc de mana, alergand - de fapt el alergand, eu am facut doar niste pasi mai mari - pana la mamica lui, ce il saruta usor pe frunte, privindu-l in ochii de aceeasi culoare ca si ai ei, ce va face prapad in inimile fetelor si a baietilor cand va creste mare. Ma aplec spre caruciorul de langa bruneta, dand cu grija cateva suvite de cerneala de pe fruntea firava si gingasa a fiicei mele, ce mi-a mostenit ochii. Ma privea cu irisi de ametis, pe jumatate acoperiti de pleoapa mobila, aratand ca numai are mult si adoarme. Porinim alene spre masina parcata la intrarea in parc. Cand ajungem, dezactivez alarma de la B.M.W.-ul argintiu, ajutand-o pe Ayne sa ii puna pe copii in scaunelele speciale pentru ei. Pliez caruciorul si il pun in porbagaj, apoi ma urc la volan, pornind spre casa, fiindca in noaptea aceasta aveam de gand sa imi gust sotia dupa mai bine de sase luni de la nastere.

Stateam doar in blugi negri, cam taiati si larguti, in timp ce camasa imi era deschisa la toti nasturi. Ochii mei cercetau curtea scaldata in lumina difuza a unor becuri de siguranta, aratand ca soarele a apus de mult. Trag lacom din tigara mentolata si suflu tot fumul in sus, apoi sting mucul de fundul scrumieri de cristal. Am inceput sa fumez din ce in ce mai rar, cand Ayne mi-a spus ca ii vine rau de la fum si n-o vinovatesc. Zambesc amuzat, cand imi amintesc si acum bucuria imensa ce am avut-o, cand mi-am luat in brate pe fiul meu, imediat dupa ce s-a nascut, apoi pe fiica mea. Erau comorile mele, la fel ca si mama lor. Aud pasi in spatele meu si doua brate subtiri imi inconjurara pieptul, facandu-ma sa zambesc pervers. Ma intorc, luandu-mi sotia in brate si scot un mic marai, cand ii vad camasa neagra din satin ce o avea pe ea, iar stropi de apa sclipeau in parul acela de cerneala, aratand ca e iesita proaspata de sub dus.
- Iar fumezi? Ma intreba, zambindu-mi suav si mustrator in acelasi timp, facandu-ma sa chicotesc amuzat de acea constatare. Credeam ca te-ai lasat de tot..., mai spuse, dar am intrerupt-o sarutand-o apasat pe buzele acelea apetisante si moi.
O ridic de mijloc in sus, ducand-o in dormitor, lasand pentru mai tarziu dilema cu fumatul. O trantesc pe patul dublu, fara sa rup sarutul infocat in care il aveam in acel moment. Limbile noastre se frecau una de cealalta cu patima. Mainile mele ii desfaceau nasturi camasi, dorind sa ii simt pielea fina, calda si catifelata sub degetele mele. Degetele ei strangeau camasa mea, tragandu-ma mai aproape de trupul ei, acoperit doar cu o pereche de bikini din dantela visinie. Ma ridic in fund, tragand-o si pe ea. Ii dau camasa jos, dandu-i cateva sarutari calde pe umarul drept, facand-o sa isi dea capul pe spate. Ayne numai avu rabdare sa ma descheie la toti nasturi si trase de camasa, rupandu-mi si dandu-mi in acelasi timp de lucru pentru a lua acul si ata in mana, fiindca imi coseam singur hainele mele. Arunca camasa de pe mine si buzele ei, depusera un sarut lenes pe pieptul meu. Oftez usor si o inting pe spate, incepand sa o sarut apasat pe gat, muscand-o delicat, apoi trecandu-mi limba peste urmele vazi de dinti. Cobor tot mai jos si ma reped asupra sfarcurilor rozali. Imi trec limba peste unul dintre sfarcuri sfarc, incepand sa-l ling si sa-l sug lacom, parca as fi un sugar. Dupa ce il intaresc, ii aplic si celulalt sfarc acelasi tratament. Dupa ce i-am intarit sfarcurile, incep sa ii ling abdomenul plat al tinerei. Cand aproape de buric incep s-o pup delicat, in timp ce ii trageam in jos bikini. Ii dau jos de tot si iau un picior in mana. Incep sa ii masez talpa, ca in talpa se afla cativa nervi, care excita organismul. Femeia incepu sa geama de placere, facandu-ma sa zambesc. Incep sa ii pup piciorul, urcand tot mai sus, spre „vizuina” ei. Incep sa ling acel loc intunecos si cald, bagand limba in el, facand miscari de du-te-vino. Ayne ma prinse de par, tragandu-ma de el si se elibera. Gust putin din lichidul vascos si albicios al tinerei. Ma ridic in genunchi si ajutata de ea, imi dau jos pantaloni si boxeri in acelasi timp. Imi pun o caciulita pe „jucarioara” si mi-o potrivesc. Picioarele ei incolacira automat talia mea si mainile ei, ma apucara de gat. O sarut o data pe buze si o patrund lent. Isi arcui spatele, lipindu-si abdomenul de al meu si isi dadu capul pe spate. Dupa ce si-l lasa jos, incep sa fac miscari de du-te-vino, usoare, marind treptat ritmul soldurilor. Peste trupurile noastre se asternu un strat de transpiratie fina, lipicioasa si umeda, dand impresia ca eram acoperiti cu mii si mii de diamante in lumina blanda a soarelui americam.
- Kanji… mai… adanc… O… vreeeaauu…, imi spuse printe gemete si icnate de plarere.
- Eu… ti-o…, ii spun si incep s-o patrund mai adanc si mai cu forta.
- Lasa-ma…
- Tu… ai ahh… vrut-o!
Ca sa o satisfac ca lumea, ma ridic in genunchi, putin cracanari si o prind de fese. O trag spre mine si o patrund, facand miscari de fata-spate. Ochii mei se delectau sau putin spus se delectau. Savurau din plin sanii ei mari, rotunzi, naturali si moi. Bruneta avea pupilele dilatate de la placerea la care era supusa si isi tinea aratatorul de la mana dreapta cu dinti pentru a numai tipa de placere, in timp ce cu mana stanga strangea cearceaful plin de cute si transpiratie. Simt ca imi vine si o patrund dur, eliberandu-ma in caciulita. Imi lipesc fruntea toata transpirata de a ei, in timp ce parul meu ud mi se lipi de pielea cefei. Dupa ce mi-am mai revenit cat de cat dupa partida incendiara cu sotia mea, ma ridic din pat, ducandu-ma pana la baie, unde arunc prezervativul in cosul de gunoi. Fac un dus scurt, apoi iau pe mine o pereche de boxeri negri.

P.O.V. Ayne: Respiram scadant incercand sa imi revin dupa aceasta partida incendiara cu sotul meu. Ma ridic din pat, luand pe mine camasa in carouri, din panza subtire, ce o avusese pe el, inainte sa ma tarasca in pat. Imi inchei camasa si imi iau o pereche de pantalonasi scurti din trening, in care dormeam, fiindca brunetul mai avea obiceiul sa doarma gol-pusca langa mine.
- S-a intamplat ceva Yuzuki? Imi intreb fiul, ce veni somnoros in camera noastra, frecandu-si ochisori si cu ursuletul dupa el.
- Mami! Am avut un cosmar! Tipa micutul, venind la mine, imbratisandu-ma, ascuzandu-si fata la pieptul meu, iar eu l-am imbratisat.
Il vad pe Kanji cum iesi de la baie stergandu-se cu un prosop pe par, dar opri miscarea, cand ma vazu pe cine am in brate. Veni langa mine, punandu-se pup in fata noastra si isi aseza o mana pe spatele micutului.
- A avut doar un cosmar, il lamuresc pe tanar, iar acesta scoase un aha intelegator. Culca-l tu, fiindca a trezit-o pe Hana, spun, abia dezlipind lipitoarea de baiat de pe mine.
M-am dus in camera fiicei mele, ce scancea in somn. O iau in brate, incepand sa o legan usor, facand-o sa adoarma la loc. O asez cu grija in patutul cu asternuturi albe, privind-o pret de cateva minute. Era asa de fragila, incat parea de portelan si se putea sparge la cea mai mica atingere mai brusca. Dupa ce o pup suav pe frunte, ies din camera, nimerind in bratele sotului meu iubit, ce ma astepta cu un zambet cat planeta de mare.
- Yuzuki a adormit. Cred ca va fi foarte fericit, cand la optispe ani va pleca de aici, ca a scapat de un tata groaznic, imi spuse pe un ton trist, facandu-ma sa ma imbufnez usor.
- Kanji, am mai avut de o mie de ori discutia asta. Esti un tata minunat pe care orice copil ar visa sa il aibe, ii spun, sarutandu-l tandru pe buze, si un sot foarte, foarte, foarte responsabil, atent si dulce, care ar face o femeie sa faca crima pentru a te avea, mai soptesc, apoi il sarut mai apasat, incolacindu-mi mainile dupa gatul sau.
Ma imbratisa, facandu-ma sa ma simt iubita, implinita alaturi de familia mea. Cine a spus ca un sef Yakuza nu are dreptul sa aleaga, se inseala amarnic. Kanji a ales si acum e fericit alaturi de mine pana cand moartea ne va desparti...

[center]The End[/center]
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 37.580 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 38.351 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)