Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black roses

#10
Capitolul 7

M-am bucurat foarte mult ca l-am gasit pe Strify afara, mai ales in parc, fiindca javra lui de caine era ocupat cu hidrantul si sa ma latre ca un apucat. Ma asez langa el pe banca, zambindu-i incurajator, mai ales ca eram vesel ca m-am hranit, apoi il intreb cum a fost ziua lui pana acum.
- Ca dracu. Tata de dimineata a inceput cu scosul meu din pepeni, mai spuse, apoi ma privi atent si vad cum indrepta mana spre chipul meu, dar i-am apucat de incheietura, nestiind ce vrea sa faca. Tu cam rapide refleze ai, imi spuse, apoi ma sterse de sange - kechup pentru el - din coltul gurii.
- Scuze, dar eu fac lupte si sunt mereu in alerta, fiindca traim intr-o lume dura, il mind, privindu-l atent in ochi.
Deodata cineva isi puse mainile peste ochii mei si o voce cunoscuta mie, dar pitigaiata, ma intreba cine e, iar eu pe un ton plictisit am spus un singur cuvant: Marry. Ma uit la roscata si raman usor surprins, vazand-o aranjata si machiata. Avea parul intins cu placa, purta o pereche de jeansi negri pe picior, niste botine, lentile de contact, machiata cat mai natural si o gheaca neagra, groasa, iar la gat o esarfa in patratele de sah. O intreb ce o apucat-o si imi spuse ca azi se intoarce iubitul ei din Australia si vor pleca la schi in Austria, dar diseara suntem amndoi - eu si blondul de langa mine - in clubul "Night masters" pentru ai cunoaste iubitul. Cand am auzit, am instrambat usor din nas, apoi am spus ca nu promit nimic, sa vad ce rezolv cu maicamea, apoi m-am ridicat.
- Eu plec si in caz ca vin, voi fi la ora noua in fata casei tale, spun, adresandu-ma tanarului, apoi m-am indreptat lenes si domol spre iesirea din parc.
Nu prea imi placea zgomot puternic, fum de tigara imprimat in haine sau in par, mirosul de alcool si a sangelui, inecat in bautura, ma faceau sa nu ma simt in largul meu. Deci nu o sa ma duc, dar de ce simteam ca trebuia sa ma duc cu blondul, fiindca am auzit ceva zvonuri ca in acel club, erau vampiri, varcolaci si alte creaturi intunecate, ce locuiau sau erau in vizita in Londra. Intru in apartamentul, ce era in bezna, semn ca mami nu avea somn sau vroia sa umble prin casa, fiindca toate draperiile grele de catifea erau trase, cu exceptie facand camera mea.
- Mami! Strig, indreptandu-ma spre camera ei, de unde se auzea LCD-ul pornit pe un post turc de stiri.
- Da ingeras? Se auzi glasul din camera mea, cea ce ma alerta imediat.
Intr-o secunda sunt in prag, pregatit sa o scot in flacari de acolo si sa o hranesc din sangele meu, ca sa nu moara, fiindca pentru ea, eram in stare sa mut si turnul Big-Bang din loc, numai sa o stiu bine. Vad ca in camera mea, erau trase acele draperii grele de catifea si becul aprins, iar maicamea imi impacheta hainele si le punea in dulap. O data pe luna, ea venea in camera mea si imi scotea toate hainele afara si ce era curat, le punea inapoi in dulap si ce nu, le punea separat, apoi le impartea in doua din nou. Intr-o parte hainele ce trebuie spalate si in cealata parte, hainele ce trebuie cusute si pe urma din nou separate, in cele puteau fi cusute si cele pentru ghena de gunoi.
- Crezi ca diseara as putea sa merg cu Marry si un amic de al meu in clubul "Night masters" ? O intreb si cand auzi numele, incremeni, scapand dintre degete un tricou de al meu, ce cazu pe genunchi, acoperiti de matase naturala.
Se intoarse spre mine si apoi ma imbratisa strans, mangaindu-ma pe crestet si obligandu-ma sa imi pun capul pe poalele chimonoului de un rosu-aprins si cu modele de pasari aurii. Incepu sa isi treaca degetele prin parul meu, iar ochii verzi imi priveau cu lacomie gatul descoperit si eu mi-am dat capul mai pe spate, pentru a avea acces deplin, dar ea se multumi doar sa isi treaca aratatorul peste vena, mangaind-o usor. Imi spuse ca am voie sa merg, dar cu gatul acoperit, fiindca acel loc colcaie de vampiri si in plus e aparat magic, intr-un cat nu am nici un strop de magie in mine. Totul se rezuma atunci la forta bruta, care am mostenit-o de la tati meu. Aprob din cap, apoi inchid ochii, adromind in cu capul pe picioarele cele care mi-a dat viata, in timp ce Morgan canta in surdina un cantec de leagan in spaniola...

Stateam in fata vilei lui Strify, dar eram ascuns in penumbra sa nu dau de banuit, mai ales ca eram imbracat ca un rocker adevarat, sa spun asa. Purtam un maiou negru pe trup cu o imagine sangeroasa pe piept, o pereche de blugi largi, negri, cu o multime de buzunare si lanturi, pe la maini bratari cu tinte si manusi negre cu degetele taiate si la gat o curea dubla, ca la tipul ala principal din Yu-Gi-Oh!. Parul il avea facut tepi, machat cu negru si peste o geaca neagra ce imita fasul, dar foarte calduroasa. In picioare avea niste adidasi de la Puma, negri cu dungi de un verde-neon. Il vad pe blond cum iesi din casa, imbracat si el ca de club si mi-am trecut foarte discret, dar pervers limba peste buze, fiindca eu ma culcam cu ambele sexe si ma hraneam din amandoua. Trecu pe langa mine, iar eu ma duc tip-til in spatele sau si imi pun o mana pe umarul facandu-l sa tresara si sa se intoarca pregatit de bataie. Inima sa ii batea atat de tare, incat era o melodie minunata pentru urechile mele, iar sangele pulsa prin venele lui, facand un deliciu greu de ignorat ochilor mei.
- Tu de unde dracu ai aparut? Ma intreba, tragand aer in piept pentru a-si linisti inima.
- Te-am asteptat. Nu ti-am spus ca in caz ca pot, te astept? Il intreb, dupa cateva secunde, fiindca sangele sau era cam greu de ignorat in aceasta ipostaza ispititoare.
- Aaaa, ba da. Hai, imi mai spuse, zambindu-mi prietenos.
Am porit spre club, in timp ce imi povestea ca taicasu iarasi il fute la icre cu vampiri, fiindca cele doua cadavre nu au pic de sange si in afara de gatul rupt, cele doua orifice din gatul lor, arata ca ceva le-a muscat pentru a le suge sangele. Am chicotit usor, apoi am intrat in club, uitandu-ma in jur la vampirii ce erau prezenti, dar si ei uitandu-se cu oarecare teama la mine, fiindca dhampiri ii pot ucide pe vampiri datorita unor avantaje, dar erai si mai temut daca purtai numele de LaFay.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Black roses - de Nywa - 16-03-2011, 04:27 PM
RE: Black roses [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 06-04-2011, 09:51 PM
RE: [yaoy][CB] Black roses - de Nywa - 26-11-2011, 10:37 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:18 PM
RE: Black roses - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:18 AM
RE: Black roses - de Kimera - 01-02-2012, 05:13 PM
RE: Black roses - de Nywa - 18-02-2012, 10:48 AM
RE: Black roses - de Kimera - 18-02-2012, 04:40 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 10-03-2012, 10:26 PM
RE: Black roses - de Kimera - 10-03-2012, 11:41 PM
RE: Black roses - de Kimera - 24-03-2012, 03:26 PM
RE: Black roses - de Nywa - 08-04-2012, 09:43 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:38 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 02-05-2012, 10:17 PM
RE: Black roses - de Nywa - 30-05-2012, 10:32 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:46 AM
RE: Black roses - de Nywa - 05-07-2012, 05:40 PM
RE: Black roses - de NiceBlueExorcisist - 12-07-2012, 12:20 PM
RE: Black roses - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:21 PM
RE: Black roses - de Ai_4ever - 19-07-2012, 12:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged sickness 23 10.891 10-07-2011, 05:13 PM
Ultimul răspuns: Hannah Lily Potter.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)