Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM ~ Editia a IIIa. Votarea.

#3
Nu vă înghesuiți, copiilași. o.o

1. Draga mea, ai vreo idee ce înseamnă fotografia ? Tu și cu aia de făcea poze la caietul de mate. -.- În afara faptului că ' I`m your Cinderella tonight ' ar fi sunat mai bine ' I will be your Cinderella tonight '. Sună mult mai . . . coerent, să zic. Umbra e super aiurea, nu ai setare la aparat să o faci mai luminoasă ? Deși îmi place cum scrii, nu mi se pare a fi o poză ce poate fi catalogată drept artă, deci chiar nu am ce zice. Btw, nu îmi inspiră iubire, ci . . . altceva, if you can read me. xD

2. Îmi placeee, e drăguț, deși ar fi trebuit să găsești un alt unghi, ăsta frontal mi se pare cam aiurea. De asemenea, are un contrast aiurea ( sau e vina setărilor monitorului meu ? ), adică e foarte bright. Dar s`ar putea să fie vina mea. Anyway, deși poza îmi inspiră ceva iubire, mi`ar fi plăcut să o văd mai altfel. Mi se pare doar o joacă, nu cu adevărat iubire. Dar am prea mari pretenții. :]]

3. Ca la prima poză, asta numești tu fotografie ? Asta numești tu dovadă de iubire ? -.- Poza îmi pare făcută cu telefonul sau cu un aparat slab. E o umbră super aiurea ce strică tot conceptul - care nici așa nu arată genial. Ideea e că nu asta mă așteptam să văd la această ediție. Tu aveai mâna acolo și cu cealaltă făceai poza, nu ? ._. Trebuia să găsești altă persoană și tu să iei poza mai de departe și eventual mâinile să fi fost colorate cu ceva. Ok, știu, ar fi fost cam greuț. D:

4. T.T Știi ce înseamnă iubire ? Această . . . fotografie numai iubire nu îmi inspiră. Îmi inspiră o persoană MULT prea disperată să găsească idei și nu îi mai pasă ce iese. Pe bune, arată super aiurea. Pudra aia nu era necesară, nu a făcut decât să mă gândesc că ai pus`o, doar așa, ca să fie. Iar, și aici văd problema cu umbra, încearcă ori să o editezi în ps, ori să nu mai stai călare pe locul ce vrei să îl pozezi. Se vede foarte aiurea. De asemenea, încearcă să mai umbli la aparatul tău, mă îndoiesc că nu ai găsi ceva setări mai . . . ok. Apropooo, nu mai face pozele din unghiul ăsta. Arată aiurea.

5. I love it. Ok, poate se putea mai bine, dar îmi place. Mi`ar fi plăcut ca cei doi să fie mai aproape, dar merge și așa. Asta e gen, pentru că ador reflexiile. :]] Chiar îmi place, deși și aici, ai fi putut încerca un alt unghi, dar e ok și așa, don`t worry. Chiar nu am ce critica, arată bine. Deja știi că te votez, nu ?

Trei din cinci poze mi`am dat seama ale cui sunt. Mă așteptam de la mai mult, dar trebuie să mă mulțumesc cu ce am, nu ? Ca să nu o mai lungim :

I. 5. Birth of Venus Illigitima.
II. 2. You are not alone.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.



Răspunsuri în acest subiect
POTM ~ Ediția a IIIa. Votarea. - de AlerimxD - 19-03-2011, 09:36 PM
RE: POTM ~ Ediția a IIIa. Votarea. - de Unia - 19-03-2011, 10:04 PM
RE: POTM ~ Ediția a IIIa. Votarea. - de Nya. - 27-03-2011, 08:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 10.465 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 8.198 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea Nya. 9 5.344 12-02-2011, 08:17 PM
Ultimul răspuns: Mhiet'e
  Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale AlerimxD 15 10.404 08-01-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sin
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 11.669 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)