Va multumesc pentru primirea calduroasa!
Acum sa raspund la intrebarile Cristinei:
1.Sunt clasa a-7a
2.Media generala
..Nici nu mai stiu.. am calculat-o dar nu-mi aduc aminte..9,92 parca 
3.Chiar imi place scoala. Ma distrez bine cu toti colegii mei si uneori imi place sa-mi petrec mai mult timp cu ei decat cu majoritatea prietenilor. Imi plac si toti profesorii.. ma inteleg bine cu ei.. imi place sa merg la scoala si chiar daca uneori n-as vrea sa ma duc cand imi vad colegii buna dispozitie reapare
nu mi-as schimba scoala si stiu sigur ca imi va fi foarte dor de nebunaticii mei cand voi merge la liceu 
4.Semnatura ta o ador Imi place mult la fel si avatarul.
foarte frumoase.
5.Imi place mult poza
O sa o pun la semnatura de indata ce-mi dau seama cum sa fac acest lucru 
Si la mine sectiunea de "ajutor" este in engleza si mai repede imi dau seama umbland peste tot cu mana mea decat sa citesc acolo
Buna Evelyn!Iti multumesc pentru intampinare
Ma bucur sa te cunosc si sper sa devenim prietene
Raspunsurile la intrebarile tale:
Sunt zodia rac
Cartile mele preferate? Cam greu de ales.. imi place in general sa citesc orice fel de carte dar in mod special cele de actiune , drama, romantism si uneori si cele politiste. Cartile pe care le-am citit de curand si mi-au placut foarte mult au fost: Enigma Otiliei, Visul unei nopti de vara si Romeo si Julieta :X
Pai ce am invatat si mi s-a parut cel mai interesant?....Pronumele si Adjectivul pronominal posesiv la romana predat azi , lectiile la biologie , Al doilea razboi mondial de la istorie si cam atat...ar mai fi multe dar nu insir acum toata lista
Inca o data va multumesc pentru primirea calduroasa!

Acum sa raspund la intrebarile Cristinei:
1.Sunt clasa a-7a
2.Media generala

3.Chiar imi place scoala. Ma distrez bine cu toti colegii mei si uneori imi place sa-mi petrec mai mult timp cu ei decat cu majoritatea prietenilor. Imi plac si toti profesorii.. ma inteleg bine cu ei.. imi place sa merg la scoala si chiar daca uneori n-as vrea sa ma duc cand imi vad colegii buna dispozitie reapare

4.Semnatura ta o ador Imi place mult la fel si avatarul.

5.Imi place mult poza

Si la mine sectiunea de "ajutor" este in engleza si mai repede imi dau seama umbland peste tot cu mana mea decat sa citesc acolo
Buna Evelyn!Iti multumesc pentru intampinare
Ma bucur sa te cunosc si sper sa devenim prietene

Raspunsurile la intrebarile tale:
Sunt zodia rac

Cartile mele preferate? Cam greu de ales.. imi place in general sa citesc orice fel de carte dar in mod special cele de actiune , drama, romantism si uneori si cele politiste. Cartile pe care le-am citit de curand si mi-au placut foarte mult au fost: Enigma Otiliei, Visul unei nopti de vara si Romeo si Julieta :X
Pai ce am invatat si mi s-a parut cel mai interesant?....Pronumele si Adjectivul pronominal posesiv la romana predat azi , lectiile la biologie , Al doilea razboi mondial de la istorie si cam atat...ar mai fi multe dar nu insir acum toata lista

Inca o data va multumesc pentru primirea calduroasa!