Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir

Hey my diăăăr ^w^. Îmi cer mii de scuze că n-am mai trecut p'aici de multă, multă vreme, dar scoala asta.. xD. Acum sunt prezentă şi gata sa-ţi las un comm luuung. Să începem cu începutul :3 : capitol veri, veri scurt. Regula este să ai minim patruzeci de rânduri per capitol, înafară de oneshot-uri. Dacă nu e aşa, corectaţi-mă, ca ştiţi că sunt zăpăcită^^. Capitolul tău are fix *counting* douăzeci şi şapte de rânduri. Sper ca lungimea capitolelor să se mărească considerabil, pentru că, să spunem ca te iert de data asta, pentru faza cu misteru` xD.

Restul greşelilor gramaticale le-a scris mai sus Mădălina, dar eu vreau să subliniez ceva, şi anume problema pe care am observat că o ai cu va/v-a:

pe care nu o v-a gasi niciodata- va găsi, pentru că este la viitor.
spiritul Adei nu ma v-a bantui!- va bântui
care v-a varsa lacrimi- va vărsa

Şi mi se pare că am mai văzut deastea, şi în capitolul patru. Cred că ai făcut si tu lecţia aia plictisitoare de româna, aia cu "va", când e viitor. Sunt sigura că au fost greseli din neatenţie, şi sper ca vor disparea pe viitor. Am observat că tu cam fugi de dialog^^ nu papă pe nimeni, te asigur, şi măcar dacă nu îţi place să foloseşti dialogul, compensează-l cu descriere, pentru că deocamdată nu faci asta. Ai descriere, da, e frumoasă, dar nu este destulă, nici pe'aproape. Pe alocuri, chiar a lipsit descrierea. Acţiunea mi se pare grăbita xD. Cum, deja a ajuns în parc? Puteai sa descrii cum a plecat din camera, cum a lăsat-o pe Lady sa plânga şi cum s-a simţit atunci, deci puteai sa lungeşti capitolul considerabil, de altfel, şi prin descrierea sentimentelor. Acum, sincer, habar n-am ce faci cu fic-ul în continuare, dar asta e bine, o sa am o surpriză. Mi se pare foarte reuşit şi bun, chiar dacă acest capitol a fost un mic eşec. Tu, dear, nu te lăsa descurajată, că scrii minunat^^. Deci, cum spuneam, personajul principal a murit o.o. Acum, ce facem? Închiriem, cumpărăm sau furăm personaj? Aa, nu, ne baga Criss altu`:> mai minunat şi mai cul ca `ălălalt. Deci, mah hani, abia aştept sa vii cu next-ul, pe care sper sa-l faci luuuuung, ca să am la ce sa mă holbez, da? Să nu uiti sa ma anunti^^. Gambate >:D<. Ja neeee`! :3
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*

Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah

Monster me.

Răspunsuri în acest subiect
RE: O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir - de Icsdeee. - 07-03-2011, 05:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zambet de trandafir [ YAOI ] Kohoko-sama 4 4.866 03-01-2014, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Sange pe zapada sikshot 0 2.228 30-06-2013, 06:01 AM
Ultimul răspuns: sikshot
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 3.199 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Rebel cu Sange Regal Zuzy Is Angell 4 5.162 23-06-2012, 10:05 PM
Ultimul răspuns: Zuzy Is Angell
  Iubire imbibata in sange ***Sayu*** 1 2.533 03-04-2012, 08:34 AM
Ultimul răspuns: Maria
  O ultima amintire.. Kyandi. 2 2.646 29-03-2012, 10:52 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Contur de sange [+16] Papple 2 2.685 21-02-2012, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Lacrima ÃŽngerului Akane Hime 22 11.485 21-11-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Nu-mi poti lua si ultima suflare [SF & Mystery] IceCat 33 24.804 11-09-2011, 05:43 AM
Ultimul răspuns: Dark Blue
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 25.377 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)